Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω να κοιταω την οθονη του skype μεσα απο καθρεφτη;

Ή αυτος να βαλει καθρεφτη στο βιβλιο και να στοχευσει την καμερα στον καθρεφτη, ή εσυ να κοιτας το κινητο μεσα απο καθρεφτη.

Γι αυτο τα ασθενοφορα εχουν τυπωμενη τη λεξη αναποδα στο μπροστινο μερος.

Ή αυτος να βαλει καθρεφτη στο βιβλιο και να στοχευσει την καμερα στον καθρεφτη, ή εσυ να κοιτας το κινητο μεσα απο καθρεφτη.

Γι αυτο τα ασθενοφορα εχουν τυπωμενη τη λεξη αναποδα στο μπροστινο μερος.

Δηλαδη καποιο setting για να γινεται αυτοματα μεσω skype αυτο, δεν υπαρχει;

Ακουω τοσο κοσμο, που κανει μαθηματα με τηλεδιασκεψεις, αλλοι ειναι μεταναστες στο εξωτερικο και διαβαζουν τα παιδια τους στην ελλαδα μεσω skype κλπ Καποια στιγμη, θα δειξεις κατι σε καποιο, θες ειναι βιβλιο, θες ειναι πινακας κλπ

Τι στο καλο, ολοι αυτοι με καθρεφτες λειτουργουν;;;;

Χε χε, προφανως οχι. Στους περισσοτερους δειχνει σωστα, οπως και το δικο σου. Η πατεντα ειναι για την περιπτωση του συνομιλητη σου, που δεν σου τα δειχνει σωστα.

Παρεπιπτοντως, το δοκιμασες και με αλλο συνομιλητη για να δεις αν φταιει η δικη σου συσκευη που τα λαμβανει αναποδα ή η συσκευη του συνομιλητη που τα προβαλλει αναποδα?

Εγω οτι εδειξα στο συνομιλητη, φαινονταν σωστα.

Οτι μου εδειχνε αυτος ομως, ηταν σαν να ηταν horizontal 180 μοιρες γυρισμενο, δηλαδη να σου πω να καταλαβεις, επρεπε να διαβαζω τα γραμματα των λεξεων απο δεξια προς αριστερα!!! Σαν τους αραβες!

Δεν μπορει, καποια λυση πρεπει να υπαρχει, και δεν μπορει να ειναι οι καθρεφτες!

Στο κινητο μου οταν ανοιξω την μπροστινη καμερα και πατησω το εικονιδιο με τις ρυθμισεις τις μπροστινης καμερας , πρωτη πρωτη εχει αυτην την επιλογη :

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161207/7d058a42b3889c8ed1403a2e5be3598b.jpg

Δειτε μηπως ειναι αυτο.

Στο κινητο μου οταν ανοιξω την μπροστινη καμερα και πατησω το εικονιδιο με τις ρυθμισεις τις μπροστινης καμερας , πρωτη πρωτη εχει αυτην την επιλογη :

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161207/7d058a42b3889c8ed1403a2e5be3598b.jpg

Δειτε μηπως ειναι αυτο.

Μολις το τσεξαρα, εγω δεν βλεπω κατι αναλογο....

:(

ψάχνω εφαρμογή σαν το teamviewer ώστε να ελέγχω απομακρυσμένα το tvbox μου. Πέρασα το teamviewer αλλά δεν κατάφερα να το χρησιμοποιήσω με επιτυχία. Πολύ περίεργο το layout του android.

ψάχνω εφαρμογή σαν το teamviewer ώστε να ελέγχω απομακρυσμένα το tvbox μου. Πέρασα το teamviewer αλλά δεν κατάφερα να το χρησιμοποιήσω με επιτυχία. Πολύ περίεργο το layout του android.

πλεον το teamviewer δουλευει -στα περισσοτερα κινηα- και για ελεγχο κινητου απο κινητου(εκτος από κινητο του pc! στο android tv box εγκατεστησε την εφαρμογή του tw με τον ΙΔΙΟ λογαριασμο που εχει συνδεσει και τις άλλες συσκευες σου.εγω εχω εγκαταστησει σε ολες μου τις συσκευες και την εφαρμογή "host" και εχω κανει σε αυτην συνδεση με τον ιδιο λογαριασμο που ανεφερα παραπανω και ειναι σε ολες μου τις συσκευες ο ιδιος!δουλευει τελεια ακομα και χωρις εγκριση της remote συσκευης

Sent from mTalk

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

1. Στο handcent sms, το schedule, δουλευε καλα; Δεν μου φαινεται και πολυ της προκοπης. Πχ sms φευγει αρκετα λεπτα αργοτερα απο την ωρα που εχω ορισει. Sms μεγαλο με πολυ κειμενο - που το μετατρεπει αυτοματα σε mms, δεν ειχε φυγει ουτε 1 ολοκληρη ωρα μετα απο τοτε που του ειχα ορισει!!!

Τι φταιει ρε παιδια;

2. Φιλος μου ελεγε οτι στην εφαρμογη μηνυματων(αυτη της rom του) ηταν στο αυτοκινητο, και αφου δεν μπορουσε να πληκτρολογησει, υπαγορευσε το μηνυμα(ανοιχτα data/net), και το εστειλε με τη φωνη του! Φωνητικη πληκτρολογηση sms δηλαδη, και αποστολη.

Γινεται αυτο με το handcent sms? Ή πως γινεται με καποιο τροπο;

Χρησιμοποιώ για Browser το Opera και όταν θέλω να κατεβάσω ένα αρχείο .pdf ενώ πατάω αποθήκευση δεν μου το κατεβάζει.Εχει τύχει σε κανέναν?
Mi 9 128gb :shoot:

Χρησιμοποιώ για Browser το Opera και όταν θέλω να κατεβάσω ένα αρχείο .pdf ενώ πατάω αποθήκευση δεν μου το κατεβάζει.Εχει τύχει σε κανέναν?

όταν σου βγάζει το παράθυρο με το όνομα του αρχείου και τον φάκελο αποθήκευσης πάτα στον φάκελο δίπλα να ανοίξει η διαδρομή του, και δες εαν το έχεις στην κάρτα μνήμης στον φάκελο download ίσως δεν έχει δικαιώματα στην marshmallow.άλλαξε τον φάκελο σε κάποιον της εσωτερικής και ξανά δοκίμασε.δοκιμάζω όπερα beta και πλέον υποστηρίζεται η sd σαν αποθηκευτικός.

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

όταν σου βγάζει το παράθυρο με το όνομα του αρχείου και τον φάκελο αποθήκευσης πάτα στον φάκελο δίπλα να ανοίξει η διαδρομή του, και δες εαν το έχεις στην κάρτα μνήμης στον φάκελο download ίσως δεν έχει δικαιώματα στην marshmallow.άλλαξε τον φάκελο σε κάποιον της εσωτερικής και ξανά δοκίμασε.δοκιμάζω όπερα beta και πλέον υποστηρίζεται η sd σαν αποθηκευτικός.

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά έπρεπε να δώσω δικαίωμα για download στην εφαρμογή μέσα από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών στο κινητό.

Mi 9 128gb :shoot:

Καλημέρα υπάρχει κάποια εφαρμογή εκτός play Store να φανταστώ που να είναι σαν το viber ++ του ios από Cydia? Δηλαδή να προσθέτει περισσότερες ρυθμίσεις κτλ στο viber?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πλεον το teamviewer δουλευει -στα περισσοτερα κινηα- και για ελεγχο κινητου απο κινητου(εκτος από κινητο του pc! στο android tv box εγκατεστησε την εφαρμογή του tw με τον ΙΔΙΟ λογαριασμο που εχει συνδεσει και τις άλλες συσκευες σου.εγω εχω εγκαταστησει σε ολες μου τις συσκευες και την εφαρμογή "host" και εχω κανει σε αυτην συνδεση με τον ιδιο λογαριασμο που ανεφερα παραπανω και ειναι σε ολες μου τις συσκευες ο ιδιος!δουλευει τελεια ακομα και χωρις εγκριση της remote συσκευης

Sent from mTalk

Δηλαδή ενώ είναι κλειστό το τιβι μποξ, μπορείς να το ανοίξεις; μπορείς με δεδομένα ή πρέπει να είσαι στο ίδιο wifi δίκτυο;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Όταν λες "περισσότερες ρυθμίσεις" τι ακριβώς εννοείς?

Να μην βλέπουν οι άλλοι αν διάβασα το μήνυμα, πότε ήμουν τελευταία online ktl.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ααα μάλιστα.

Άχρηστες ρυθμίσεις δηλαδή... :lol:

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στο android απ' όσο ξέρω...

Υπάρχουν αρκετές που στέλνουν μέχω browser.

Yπάρχει όμως και το Superbeam το οποίο χρησιμοποιώ χρόνια και είναι ότι πιό εύκολο.

Μέσω barcode , απλά και ωραία ;)

Υπάρχει κάποια εφαρμογή

που να στέλνει ασύρματα(wi-fi) αρχεία

από τον Η/Υ στο κινητό;

Υπάρχει και το shareit που λειτουργεί σαν Bluetooth και στέλνει και λίγο μεγάλα αρχεία. Εως 1.4mb έχει δουλέψει καλά.

Νομίζω ότι λειτουργεί και χωρίς wifi.

Δεν λειτουργεί από μακριά.

Edited by Darkpurple

Και ο Es File Explorer μπορεί να το κάνει αυτό με οποιονδήποτε υπολογιστή είναι συνδεδεμένος στο ίδιο δίκτυο WiFi.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II