Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τωρα δεν ξερω αν πρεπει να το ποσταρω εδω ή στο νημα των galaxy s6 edge αλλα εχω το εξης κουλο.

Και στην εφαρμογη blue mail αλλα και στην type & mail οταν εχω καποιο mail και κατεβαζω τη μπαρα ειδοποιησεων μου τρωει γραμματα.Κατι που δεν ειχα στο LG G2 ας πουμε.

Μου τα εμφανιζει ετσι ενω επρεπε να εχει και την επιλογη "διαγραφη" στις επιλογες.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160704/921f5485dc89fcd285ad804748cc9843.jpg

Αυτο συμβαινει σε s6 edge και σε s6 edge plus.Και τα 2 με android 6.0.1.

Το εχει και κανεις αλλο αυτο το θεματακι;

Με βολευε πολυ απο την ειδοποιηση να σβηνω καποιο mail χωρις να μπαινω να το διαβαζω..

Το ίδιο συνέβη και στο Note 4 που έχω εγώ σε email από συγκεκριμένες διευθύνσεις (υπάρχουν περιπτώσεις που εμφανίζεται η επιλογή διαγραφής).

Αν δεν κάνω λάθος αυτό το πρόβλημα εμφανίσθηκε έπειτα από κάποια ενημέρωση της εφαρμογής και μάλλον διορθώθηκε με την τελευταία.

Επειδή χάθηκε μέσα στα πολλά μηνύματα το επαναφέρω μήπως και μπορέσει κάποιος να μου απαντήσει

Κάνε και τις 2 διαγραφές άφοβα. Cached files διαγράφει κατά κύριο λόγο, μέσα σε μια εβδομάδα τα περισσότερα θα έχουν δημιουργηθεί και πάλι.

Το Greek Caller ID είναι μια χαρά και Ελληνική εφαρμογή.Εγώ αυτό χρησιμοποιώ.

Απ' οσο γνωριζω γιατι το ειχα, δεν μπλοκαρει κλησεις... μονο δειχνει το ποιος σε παιρνει...

Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια εφαρμογή καιρού αξιόπιστη;Καποιος που έχει δοκιμάσει αρκετές και έχει αραξει σε μια. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι ακόμα και επί πληρωμή.

Ειχα κινητό asus και είχε το ASUS weather και ήταν εκπληκτικό. Τώρα δοκίμασα δύο τρεις και η μία μου φάνηκε ότι μου έτρωγε μπαταρία η άλλη δεν ήταν αξιόπιστη κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια εφαρμογή καιρού αξιόπιστη;Καποιος που έχει δοκιμάσει αρκετές και έχει αραξει σε μια. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι ακόμα και επί πληρωμή.

Ειχα κινητό asus και είχε το ASUS weather και ήταν εκπληκτικό. Τώρα δοκίμασα δύο τρεις και η μία μου φάνηκε ότι μου έτρωγε μπαταρία η άλλη δεν ήταν αξιόπιστη κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Και γιατί δεν βάζεις πάλι αυτή που σου άρεσε?

Εγώ χρησιμοποιώ αυτή 2 χρόνια τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

Edited by tsiv

Μάλλον γι αυτό..

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160708/6e36037122dac827fa0db34c1c5d80a8.jpg

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Και γιατί δεν βάζεις πάλι αυτή που σου άρεσε?

Εγώ χρησιμοποιώ αυτή 2 χρόνια τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

Το ASUS weather δεν σε αφηνει να το κατεβάσεις. Μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με την συσκευή μου.

Θα δοκιμάσω αυτό που μου προτείνεις.

Weather timeline μακράν το καλύτερο

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160708/713d6a2e906f8f5b64948ccc1b962114.jpg

Sent from my awesome LG V10 Black

Edited by johnnyman25

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλησπέρα, ψάχνω εφαρμογή που να δείχνει τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας σε android 6.0.1 και δεν μπορώ να βρω.Έχει κάνεις καμία ιδέα; παλιότερα το phone info έγραφε αλλά στην 6.0.1 δεν γράφει πλέον.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Καλησπέρα, ψάχνω εφαρμογή που να δείχνει τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας σε android 6.0.1 και δεν μπορώ να βρω.Έχει κάνεις καμία ιδέα; παλιότερα το phone info έγραφε αλλά στην 6.0.1 δεν γράφει πλέον.

Mono για samsung δεν έγραφε ;

Sent from my 1+1

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ναι για Samsung

Mono για samsung δεν έγραφε ;

Sent from my 1+1

Weather timeline μακράν το καλύτερο

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160708/713d6a2e906f8f5b64948ccc1b962114.jpg

Το καλύτερο και με διαφορά. Το έχω αγορασμένο. Το μόνο κακό είναι ότι μου ρουφάει τη μπαταρία με το μπουρί.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Εγώ το έχω με χειροκίνητη ενημέρωση. Δεν με τραβάει καθόλου μπαταρία

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Εγώ το έχω με χειροκίνητη ενημέρωση. Δεν με τραβάει καθόλου μπαταρία

το εβαλα και εγω, στο 6ωρο αυτματη ενημερωση.. θα δω πως παει η μπαταρια και θα το βαλω σε χειροκινητη και εγω αν δω τραβηγμενα ποσοστα!

Πάντως το χώ ήδη κάνα 2 μέρες, και δεν εμφανίζεται καν στα στατιστικά της μπαταρίας..

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ASUS weather δεν σε αφηνει να το κατεβάσεις. Μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με την συσκευή μου.

Θα δοκιμάσω αυτό που μου προτείνεις.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το site για να το κατεβάσεις ;) Βέβαια θα πρέπει να κάνεις το ίδιο κάθε φορά που βγαίνει αναβάθμιση.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

μια ερωτηση βρε παιδια γιατι ειμαι ασχετος.υπαρχει εφαρμογη που να μπορω να αλλαξω το χρωμα της μπαταριας της ωρας κ.τ.λ στην αρχικη οθονη ? δεν ειναι ρουτ η συσκευη s6.καθε βοηθεια δεκτη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

μια ερωτηση βρε παιδια γιατι ειμαι ασχετος.υπαρχει εφαρμογη που να μπορω να αλλαξω το χρωμα της μπαταριας της ωρας κ.τ.λ στην αρχικη οθονη ? δεν ειναι ρουτ η συσκευη s6.καθε βοηθεια δεκτη

Πρέπει να είσαι ροοτ κ να έχεις εγκαταστήσει κ το xposed.

Κανείς; μάλλον δεν θα υπάρχει...

Το μόνο που έχω βρει είναι το Charge Cycle Battery Stats αλλά μετράει τους κύκλους φόρτισης μόνο από τη στιγμή που θα το κάνεις εγκατάσταση.

Το μόνο που έχω βρει είναι το Charge Cycle Battery Stats αλλά μετράει τους κύκλους φόρτισης μόνο από τη στιγμή που θα το κάνεις εγκατάσταση.

Ναι δεν κάνει δουλειά. Εγώ ψάχνω να λέει από την αρχή πόσους κύκλους έχει η μπαταρία όπως το phone info σε android lollipop, δεν ξέρω γιατί αλλά με MM δεν λέει τους κύκλους της μπαταρίας. Σ'ευχαριστώ πάντος φίλε μου.

Παιδες ψάχνω εφαρμογή για μέτρηση βημάτων μέσω του pedometer του κινητού, όχι μέσω gps.

Χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμη lg Health και Pacer https://play.google.com/store/apps/details?id=cc.pacer.androidapp

Ακόμα ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για καταγραφή δραστηριοτήτων ;

Παιδες ψάχνω εφαρμογή για μέτρηση βημάτων μέσω του pedometer του κινητού, όχι μέσω gps.

Χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμη lg Health και Pacer https://play.google.com/store/apps/details?id=cc.pacer.androidapp

Ακόμα ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για καταγραφή δραστηριοτήτων ;

Aν εννοεις αθλητικες δραστηριοτητες endomondo και runtastic pro νομιζω οτι ειναι τα πιο πληρη αυτη τη στιγμη. Με gps τα δουλευω βεβαια.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II