Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:cool:

Το Viber μπορεί να μπει μόνο σε μια συσκευή... Βάση του τηλεφωνικού αριθμου... Φαντάζομαι ότι μπορεί να μπει μόνο σε ένα ταπερ ή pc....

Εκτός από το hangouts (βασικά το θεωρώ "άσχημο" ) υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή τέτοιου τύπου;

(άσχετο, τι ηλιθιότητα και αυτή του w.app που δεν μπορείς να το βαλεις σε tablet... :mad: )

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ευχαριστώ και τους δύο.

Προφανώς, το link της lek88 οδηγεί στην ίδια εφαρμογή ή κάνω λάθος;

Ναι το ίδιο είναι. Η μεταφραση Google

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

Καλημέρα.

Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή "Chat" που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παραπάνω από 2 συσκευές τηλεφωνικές; Πχ το Viber και το whats app μπορείς να το έχεις μόνο σε 1 τηλέφωνο (μη μου πείτε το hangouts...)

Ευχαριστώ :)

Skype δοκίμασες;

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Το Viber μπορεί να μπει μόνο σε μια συσκευή... Βάση του τηλεφωνικού αριθμου... Φαντάζομαι ότι μπορεί να μπει μόνο σε ένα ταπερ ή pc....

Εκτός από το hangouts (βασικά το θεωρώ "άσχημο" ) υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή τέτοιου τύπου;

(άσχετο, τι ηλιθιότητα και αυτή του w.app που δεν μπορείς να το βαλεις σε tablet... :mad: )

Αν θες δοκίμασε το πολύ διαδεδομένο Kik

https://play.google.com/store/apps/details?id=kik.android

Sorry αλλά με το τάπερ έλιωσα! Αναθεματισμένο auto correct... :p

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sorry αλλά με το τάπερ έλιωσα! Αναθεματισμένο auto correct... :p

Ταπερ =ταμπλετ! Εκτός κ αν εννοεί όντως Ταπερ για κάποιο λόγο ! Χαχαχαχα τι να κάνει ο άνθρωπος... Αυτό το τ9 μας έχει καταστρέψει όλους και ολες! Το τι γράφω κ εγώ κατά καιρούς δε λέγεται... Τον καταλαβαίνω! Ευτυχώς υπάρχει το Edit. :D Επίσης ισχύει ότι το viber μπορεί να μπει μόνο σε μια συσκευή τηλεφώνου για λόγους ασφαλείας.

Edited by lek88

Αυτό το τ9 μας έχει καταστρέψει όλους και ολες!

Το τ9 ήταν καλό μέχρι το 2007 (i-phone):bow:

Από τότε και έπειτα είναι παντελώς άχρηστο (βλέπε QWERTY) :cool:

Χαχαχαχαχαχα άκου ταπερ;;;;;;;;;

Συγγνώμη συντοπιτες μου αλλά.... Άτιμο Τ9!!!!!

Ευχαριστώ θα δοκιμάσω το kik και το BBM...

(δεν το κάνω διόρθωση για να έχουμε λίγο γέλιο τέτοιες μέρες... :) )

Edited by ovelix5

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Το τ9 ήταν καλό μέχρι το 2007 (i-phone):bow:

Από τότε και έπειτα είναι παντελώς άχρηστο (βλέπε QWERTY) :cool:

Εμένα με βολεύει αφάνταστα!! Αλλά θέλει προσοχή γιατί πολλές φορές άλλο θες να γράψεις κ άλλο καταλαβαίνει. Εγώ το χρησιμοποιώ για να γλυτώσω πατήματα. Γράφω δηλαδή τα πρώτα 2 γράμματα της λέξης και μου συμπληρώνει τα υπόλοιπα κ έτσι κερδίζω χρόνο. Τώρα έχω το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey και είναι πολύ καλό! Αυτό που είχε η συσκευή δεν αναγνωριζε ούτε τις βασικές λέξεις. Μιας και ήμαστε στο τοπικ των προτάσεων ας προτείνω κ εγώ αυτή μιας και το έφερε η κουβέντα !!!!! :D

Χαχαχαχαχαχα άκου ταπερ;;;;;;;;;

Συγγνώμη συντοπιτες μου αλλά.... Άτιμο Τ9!!!!!

Ευχαριστώ θα δοκιμάσω το kik και το BBM...

(δεν το κάνω διόρθωση για να έχουμε λίγο γέλιο τέτοιες μέρες... :) )

Μια χαρά ήταν το ταπερακι, απλά ήταν άδειο.:) Χωρίς πλάκα όμως, όλοι κατάλαβαν τι ήθελες να πεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest Dimi_Arap

Το Hybernation αυτό είναι?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160515/d55aa7779480a99dcb13f22188ac54f4.jpg

Στάλθηκε από το SM-A700F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ με το tapatalk δεν βρήκα λύση.Στα θέματα που παρακολουθώ βγάζει κενό....Δεν υπάρχει θέμα.Στα υπόλοιπα κανονικά

ρε παιδια καποια λυση?μου χει δεσει τα χερια!!!δεν μου βγαζει τα αγαπημενα,λεει χωρις θεμα.εγω βασικα το ειχα αγορασει το tapatalk τι θελει να γραφει vip αλλα βασικα το προβλημα ειναι το αλλο που εγραψα!αν καποιος ξερει παρακαλω

ρε παιδια καποια λυση?μου χει δεσει τα χερια!!!δεν μου βγαζει τα αγαπημενα,λεει χωρις θεμα.εγω βασικα το ειχα αγορασει το tapatalk τι θελει να γραφει vip αλλα βασικα το προβλημα ειναι το αλλο που εγραψα!αν καποιος ξερει παρακαλω

Αν μιλάς για την 5.8.2 εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα.

Αν είναι όμως τόσο προβληματικό σε σένα, δες στο θέμα του tapatalk που έχουν δώσει την προηγούμενη 5.7.2

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αν μιλάς για την 5.8.2 εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα.

Αν είναι όμως τόσο προβληματικό σε σένα, δες στο θέμα του tapatalk που έχουν δώσει την προηγούμενη 5.7.2

Unleashed by my M1 NOTE

δοκιμασα και αυτη..τα ιδια!επειδη διαβασα την εβαλα απο apk mirror αλλα τιποτα :mad:

Κατέβασε και βάλε μια παλαιότερη έκδοση να λυθεί το πρόβλημα σου. Δοκίμασες απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση?

Κατέβασε και βάλε μια παλαιότερη έκδοση να λυθεί το πρόβλημα σου. Δοκίμασες απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση?

δοκιμασα.και εκαθαριση δεδομενων κτλ.θα κοιταξω να βαλω καμια αρχαια εκδοση :lol:

τζιφος!τιποτα.και απεγκατασταση εκανα και παλια εβαλα τα ιδια....

Edited by tolisfar

Καλημέρα.

Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή "Chat" που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παραπάνω από 2 συσκευές τηλεφωνικές; Πχ το Viber και το whats app μπορείς να το έχεις μόνο σε 1 τηλέφωνο (μη μου πείτε το hangouts...)

Ευχαριστώ :)

Telegram από μένα. Το καλύτερο.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα παιδες,

για να μην ανοιγω αλλο θεμα ειπα να ρωτησω εδω.

Χθες ημουν σε κατι αγωνες και εφτιαχνα βιντεο με το κινητο, hd slow motion, και μπαινοντας να τα δω βλεπω οτι ειναι σε τραγικη ποιοτητα. Αυτο ξερουμε γιατι συμβαινει? Υπαρχει τροπος να ανεβαινουν σε HD ? Στην εφαρμογη εψαξα ρυθμισεις και βρηκα καπου ανεβασμα φωτογραφιων HD αλλα δεν βλεπω να αλλαξε κατι.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παίδες σε ένα Huawei P8 Lite ενώ έχει κατεβεί η τελευταία έκδοση του Instagram (με το γενικό redesign) δεν αλλάζει το εικονίδιο ούτε η εφαρμογή μέσα γίνεται λευκή. Έκανα απεγκατάσταση, καθάρισα ότι υπόλειμα είχε μείνει, reboot τη συσκευή, ξανά εγκατάσταση αλλά και πάλι τίποτα.

Έχετε καμιά ιδέα;

129026.png?1640591734

Guest Dimi_Arap

Μπορώ να κλειδώσω κάπως την εφαρμογή σημειώσεις..?Θέλω να μπαίνω μόνο εγώ. .

Μπορώ να κλειδώσω κάπως την εφαρμογή σημειώσεις..?Θέλω να μπαίνω μόνο εγώ. .

Μπορείς, νομίζω η lollipop κλειδώνει εφαρμογές. Αλλιώς με κάτι τέτοιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest Dimi_Arap

Οκ θα δοκιμάσω αυτό που έστειλες ευχαριστώ...Κάτι άλλο...Πως μπορώ να σβήσω τους ήχους κλήσεις που έχει είδη μέσα το κινητό?

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II