alfa Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ναι δεν διαφωνω,αλλα εαν εισαι με data εχεις θεμα.Δεν μπορει να μην υπαρχει λυση σχετικα.:) Η λύση είναι να κάνει το tapatalk αυτόματα resize ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Η λύση είναι να κάνει το tapatalk αυτόματα resize ;) Το οποιο προφανως το οριζεις εσυ? Δηλαδη 640Χ480 ας πουμε? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Υπάρχει εφαρμογή που να μας ενημερώνει για τον πάροχο κινητής αυτού που θέλουμε να καλέσουμε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) Υπάρχει εφαρμογή που να μας ενημερώνει για τον πάροχο κινητής αυτού που θέλουμε να καλέσουμε; Υπηρχε, αλλα δεν λειτουργουσε εδω κ 2 χρονια (εβγαζε λαθος παροχο). Αυτο που λειτουργει αλλα δεν ειναι εφαρμογη, ειναι μεσα απο το site foritotita.gr , να πατησεις εκει που λεει "Βρείτε τον πάροχο ενός αριθμού" ή πας κατευθειαν εδω http://www.foritotita.gr/?page_id=362 Edited February 22, 2016 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλησπέρα, κάτοχος κινητού LG, ψάχνω κάποια εφαρμογή που να είναι αντίστοιχη με τη λειτουργία stamina των Sony συσκευών. Αν γνωρίζετε κάτι, θα με βόλευε πολύ. Να κλείνει δηλαδή τα δεδομένα όταν είναι κλειστή η οθόνη και να ανοίγουν αυτόματα όταν ξυπνήσει πάλι η οθόνη. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Υπάρχει εφαρμογή που να μας ενημερώνει για τον πάροχο κινητής αυτού που θέλουμε να καλέσουμε; https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cytech.mobileapps.iserm.tc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλησπέρα, κάτοχος κινητού LG, ψάχνω κάποια εφαρμογή που να είναι αντίστοιχη με τη λειτουργία stamina των Sony συσκευών. Αν γνωρίζετε κάτι, θα με βόλευε πολύ. Να κλείνει δηλαδή τα δεδομένα όταν είναι κλειστή η οθόνη και να ανοίγουν αυτόματα όταν ξυπνήσει πάλι η οθόνη. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Xposed και Power Nap http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-power-nap-xposed-sony-s-stamina-t3077520 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Υπηρχε, αλλα δεν λειτουργουσε εδω κ 2 χρονια (εβγαζε λαθος παροχο). Αυτο που λειτουργει αλλα δεν ειναι εφαρμογη, ειναι μεσα απο το site fotitotita.gr , να πατησεις εκει που λεει "Βρείτε τον πάροχο ενός αριθμού" ή πας κατευθειαν εδω http://www.foritotita.gr/?page_id=362 Μια χαρά δουλεύει. Το αποθήκευσα στους σελιδοδείκτες. https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cytech.mobileapps.iserm.tc Το εγκατέστησα, πολύ ωραίο. Σε ενημερώνει με pop up! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Αλλάζει τον stock dialer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Xposed και Power Nap http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-power-nap-xposed-sony-s-stamina-t3077520 Ευχαριστώ φίλε μου για τη βοήθεια, απαιτείται όμως root... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Αλλάζει τον stock dialer; Όχι, απλά εμφανίζει ένα pop up για λίγο με τον πάροχο, επιλέγεις κλήση επάνω του, και μετά είναι όλα όπως ήταν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Δεν ξέρω αν έχει μπει αλλά για ir τηλεκοντρολ για τα πάντα irplus - Infrared Remote Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλησπέρα υπάρχει εφαρμογή για τις διαφημίσεις που βγαίνουν στις εφαρμογές χωρίς να είσαι ροοτ; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλησπέρα υπάρχει εφαρμογή για τις διαφημίσεις που βγαίνουν στις εφαρμογές χωρίς να είσαι ροοτ; Δοκιμάσε το adguard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλημερα, υπαρχει καποιο εναλακτικο του messenger που να δειχνει ολες τις συνομιλίες και φυσικα να ερχονται ειδοποιησεις αμεσα οταν καποιος σου στελνει ενα μηνυμα? οσες εχω δοκιμασει καπου χωλαίνουν.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Δοκίμασες facebook lite; Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Το adguard πρέπει να τρέχει στο παρασκήνιο, ή κάνει της αλλαγές στο hosts?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλημερα, υπαρχει καποιο εναλακτικο του messenger που να δειχνει ολες τις συνομιλίες και φυσικα να ερχονται ειδοποιησεις αμεσα οταν καποιος σου στελνει ενα μηνυμα? οσες εχω δοκιμασει καπου χωλαίνουν.... Δοκίμασε και το Disa. Για λίγο διάστημα που το είχα δουλέψει, όλα έδειχναν μια χαρά. Το μοναδικό θέμα σε σχέση με τον Messenger (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει από τότε), είναι ότι δεν υπάρχει το button του Like. Και επίσης, δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, λύνεται με τη χρήση, στο πρώτο login κατεβάζει ΜΟΝΟ τις 10 τελευταίες συνομιλίες. Οι υπόλοιπες θα εμφανιστούν μόλις στείλεις ή δεχτείς νέο μήνυμα από το ότομο του οποίου η συνομιλία δεν είναι μέσα στη 10άδα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Το adguard πρέπει να τρέχει στο παρασκήνιο, ή κάνει της αλλαγές στο hosts?? Δεν ξέρω δεν το έχω χρησιμοποιήσει στο είπα επειδή λένε ότι είναι το καλύτερο για συσκευές χωρίς root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Δοκίμασε και το Disa. Για λίγο διάστημα που το είχα δουλέψει, όλα έδειχναν μια χαρά. Το μοναδικό θέμα σε σχέση με τον Messenger (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει από τότε), είναι ότι δεν υπάρχει το button του Like. Και επίσης, δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, λύνεται με τη χρήση, στο πρώτο login κατεβάζει ΜΟΝΟ τις 10 τελευταίες συνομιλίες. Οι υπόλοιπες θα εμφανιστούν μόλις στείλεις ή δεχτείς νέο μήνυμα από το ότομο του οποίου η συνομιλία δεν είναι μέσα στη 10άδα. ωραιο το disa αλλα αυτο το πραγμα σονυ και ντε να πρεπει να υπαρχει, εχω δεν εχω ειδοποιηση? :( http://s10.postimg.org/n92p64lvt/Screenshot_2016_02_23_16_47_18.png how to do a screenshot on a pc Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 ωραιο το disa αλλα αυτο το πραγμα σονυ και ντε να πρεπει να υπαρχει, εχω δεν εχω ειδοποιηση? :( http://s10.postimg.org/n92p64lvt/Screenshot_2016_02_23_16_47_18.png how to do a screenshot on a pc Εγώ δεν το είχα (δεν μου αρέσουν κι εμένα οι μόνιμες κάρτες εφαρμογών στην notification bay), αλλά επειδή δεν το έχω τώρα εγκατεστημένο, για ρίξε μια ματιά στα settings μήπως απενεργοποιείται. Δεν θυμάμαι αν είχα κάνει κάτι εγώ, ή είναι κάποιο καινούριο feature και μένει πάντα ενεργό. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Για δοκίμασε να πας ρυθμίσεις - εφαρμογές - βρες τη συγκεκριμένη και πάτα απενεργοποίηση ειδοποιήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Για δοκίμασε να πας ρυθμίσεις - εφαρμογές - βρες τη συγκεκριμένη και πάτα απενεργοποίηση ειδοποιήσεων Αν το κάνει αυτό δεν θα του βγάζει και ειδοποιήσεις Όταν του ερχεται νέο μήνυμα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Για δοκίμασε να πας ρυθμίσεις - εφαρμογές - βρες τη συγκεκριμένη και πάτα απενεργοποίηση ειδοποιήσεων Αν το κάνει αυτό δεν θα του βγάζει και ειδοποιήσεις Όταν του ερχεται νέο μήνυμα όμως. λυθηκε το προβλημα με force stop και ανοιγμα της εφαρμογης ξανα. :) ποιος ξερει τι σκαλωμα ειχε φαει.. πλεον εδιωξα τα fb +messenger.. νομιζω βρηκα αξιους αντικαταστατες.. slim social + disa.. Edited February 23, 2016 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Δοκίμασες facebook lite; Αυτο λειτουργεί και σαν messenger σου έρχονται ειδοποιήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts