vastegial_74 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Γνωρίζει κανείς γιατί υπάρχουν τόσες εκδόσεις για τον BS Player εκτός από τον free και τον paid; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Αξιόπιστη εφαρμογή να επιτρέπει τις εισερχόμενες κλήσεις μόνο των επαφών μου και τις άσχετες + αποκρυψη είτε να μπλοκάρω είτε να γίνονται silence ; Root call blocker! Ότι καλύτερο υπάρχει! Κάνει ότι μα ότι θες! Απλά όμως θέλει να έχεις root στο κινητό σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Γνωρίζει κανείς γιατί υπάρχουν τόσες εκδόσεις για τον BS Player εκτός από τον free και τον paid; Απλά είναι εκδόσεις για διαφορετικους επεξεργαστές... Νομίζω είναι σαφές αυτό .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) Καλά λες...... Edited February 10, 2016 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) Μου ήρθε ένα mail από έναν γνωστό μου στην εφαρμογή ταχυδρομείο yahoo. Το πρόβλημα είναι πως έχει βάλει μεγάλο τίτλο-θεμα και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να τον διαβάσω ολόκληρο ! Πως θα γίνει να διαβάσω όλο τον τίτλο που έχει βάλει ? Από κάτω το μήνυμα το διαβάζω κανονικα. Αλλά μου κόβει τον μισό τον τίτλο για κάποιο λόγο η εφαρμογη Edited February 10, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Μου ήρθε ένα mail από έναν γνωστό μου στην εφαρμογή ταχυδρομείο yahoo. Το πρόβλημα είναι πως έχει βάλει μεγάλο τίτλο-θεμα και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να τον διαβάσω ολόκληρο ! Πως θα γίνει να διαβάσω όλο τον τίτλο που έχει βάλει ? Από κάτω το μήνυμα το διαβάζω κανονικα. Αλλά μου κόβει τον μισό τον τίτλο για κάποιο λόγο η εφαρμογη Ίσως το έχεις δοκιμάσει, αλλά γυρίσες την συσκευή σε landscape? Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ίσως το έχεις δοκιμάσει, αλλά γυρίσες την συσκευή σε landscape? Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. Αν και λιγο αργα... Το δοκιμασα κ αυτο αλλα τιποτα! Σ'ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καλημερα. Θελω να χρησιμοποιησω το ταβλετ μου σαν android box και ψαχνω να βρω κατι για να το χειρίζομαι απο μακρια, πχ να κανω το κινητο μου τηλεκοντρολ. Υπαρχει κατι; κανεις που να εχει καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Αν το tablet έχει bluetooth δοκίμασε κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Αν και λιγο αργα... Το δοκιμασα κ αυτο αλλα τιποτα! Σ'ευχαριστω! Αν πατήσεις απάντηση ή προώθηση δεν σε αφήνει να το επεξεργαστείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) ρε παιδιά αυτό το Cerberus λειτουργεί σε κινητό όταν είναι με δεδομένα μεν αλλά σε κλειστό χώρο και με 2G; δοκιμάσω να εντοπίσω το κινητό από το σπίτι και μόλις μπαίνει μέσα σε κλειστό χώρο(που έχει όμως άνετο σήμα κινητής) δεν το εντοπίζει! παρότι το κινητό είναι μόνιμα σε 2G στον δρόμο έξω το εντοπίζει συνήθως . υπάρχει άλλη αξιόπιστη παρόμοια εφαρμογή να δοκιμάσω; Επίσης άσχετο....αυτό που μου ήρθε στο email από eBay είναι μούφα; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160211/6630c9a4f4e4aba9ef5693fe9819e5c2.jpg Πρέπει να αλλάξω τους κωδικούς; Edited February 11, 2016 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Αν πατήσεις απάντηση ή προώθηση δεν σε αφήνει να το επεξεργαστείς; Όχι............... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Όχι............... δοκιμασες να δεις το mail απο τον browser του κινητου? μηπως ετσι σε αφηνει να δεις περισσοτερα πραγματα? Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 ρε παιδιά αυτό το Cerberus λειτουργεί σε κινητό όταν είναι με δεδομένα μεν αλλά σε κλειστό χώρο και με 2G; δοκιμάσω να εντοπίσω το κινητό από το σπίτι και μόλις μπαίνει μέσα σε κλειστό χώρο(που έχει όμως άνετο σήμα κινητής) δεν το εντοπίζει! παρότι το κινητό είναι μόνιμα σε 2G στον δρόμο έξω το εντοπίζει συνήθως . υπάρχει άλλη αξιόπιστη παρόμοια εφαρμογή να δοκιμάσω; Επίσης άσχετο....αυτό που μου ήρθε στο email από eBay είναι μούφα; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160211/6630c9a4f4e4aba9ef5693fe9819e5c2.jpg Πρέπει να αλλάξω τους κωδικούς; Πάτα πάνω-πάνω στη διεύθυνση που στο έστειλε και δες από ποιό mail είναι. Αν είναι του eBay, είσαι ΟΚ, αν δεις οτιδήποτε περίεργο, μάλλον είναι μούφα. Επίσης, αν πατήσεις στο link που σου δίνει για αλλαγή του password, πρέπει να είναι "https". Θα σου βγάλει αριστερά στην μπάρα διεύθυνσης ένα εικονίδιο, το πατάς και βλέπεις πληροφορίες για το πιστοποιητικό ασφαλείας και από ποιά σελίδα χρησιμοποιείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 και εμενα ηρθε απο ebay αυτο το email ,αν μπεις στο ebay θα δεις οτι εχεις προσωπικο μηνυμα που λεει τα ιδια πραγματα, αυτο γινετε διοτι δεν εχουμε αλλαξει τον τελευταιο καιρο καποιο προσωπικο στοιχειο, εγω το αφησα ετσι, δεν εκανα κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 δοκιμασες να δεις το mail απο τον browser του κινητου? μηπως ετσι σε αφηνει να δεις περισσοτερα πραγματα? Nαι το δοκιμασα και παλι βλεπω τον μισο τιτλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καποια εφαρμογή που να ειναι καλυτερη απο Wpa greek finder, εχετε να προτείνετε; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καποια εφαρμογή που να ειναι καλυτερη απο Wpa greek finder, εχετε να προτείνετε; Και το router ****** ειναι καλη...Αν θελεις να σπας και δικτυα που εχουν αλλαξει τον κωδικο, τοτε πας αλλου και δεν επιτρεπονται τετοιες συζητησεις εδω,ομως ριξε και καμια ματια στο google,ολο και κατι χρησιμο θα βρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καποια εφαρμογή που να ειναι καλυτερη απο Wpa greek finder, εχετε να προτείνετε; στο lg g4 που το εχω τωρα τελευταια δεν βρισκει δικτυα και μου λεει καντε ξανα σαρωση και δεν βρισκει τιποτα παλι. στο galaxy alpha της γυναικας μου δουλευει μια χαρα. δοκιμασε το wifi greek unlocker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 το skitch που πήγε ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 και εμενα ηρθε απο ebay αυτο το email ,αν μπεις στο ebay θα δεις οτι εχεις προσωπικο μηνυμα που λεει τα ιδια πραγματα, αυτο γινετε διοτι δεν εχουμε αλλαξει τον τελευταιο καιρο καποιο προσωπικο στοιχειο, εγω το αφησα ετσι, δεν εκανα κατι μουφα ειναι το εστειλα στο ebay και μου απαντησαν!προσεχετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Κάποια εφαρμογή που να έχει βιντεοσκόπηση της οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Γνωρίζει κανείς καμιά καλή και δοκιμασμένη εφαρμογή για μεταφορά wifi κωδικών από μια συσκευή σε μια άλλη? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 μουφα ειναι το εστειλα στο ebay και μου απαντησαν!προσεχετε! οτι μου εστειλαν με pm στο ebay το ιδιο μηνυμα αυτο τι σημαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 οτι μου εστειλαν με pm στο ebay το ιδιο μηνυμα αυτο τι σημαινει; Δεν ξέρω στείλε τους email ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η εφαρμογή skitch Πού εξαφανίστηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts