tsiftsism Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Σίγουρα έρχονται ειδοποιήσεις και από μηνύματα και ειδοποιήσεις με αυτό τον τρόπο; Σ' εμένα ειδοποιήσεις με τον Chrome δεν έρχονται. Με τον Opera Mini έρχονται. Δεν ξέρω τι φταίει. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ναι όντως εξαγοράστηκε! Δεν ξέρω αν τα παιδιά σου προτείνουν καμία εξίσου καλη με το Quickpic αλλιώς μπορείς να κάνεις αυτό που έχω κάνει και 'γω προς το παρόν. Εχω κατεβάσει από ' δω: http://www.apkmirror.com/page/4/?s=Quick+pic&post_type=apps_post Παλαιότερη έκδοση, προ Cheetah Mobile εποχής! Ευχαριστώ τότε θα βάλω αυτό !αφου κανεις δεν έχει προτείνει κατι καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Σίγουρα έρχονται ειδοποιήσεις και από μηνύματα και ειδοποιήσεις με αυτό τον τρόπο; Ναι έρχονται κανονικοτατα όπως ακριβώς στο app. Και με ήχο και με popup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Σ' εμένα ειδοποιήσεις με τον Chrome δεν έρχονται. Με τον Opera Mini έρχονται. Δεν ξέρω τι φταίει. Σίγουρα έρχονται ειδοποιήσεις και από μηνύματα και ειδοποιήσεις με αυτό τον τρόπο; έχετε ανοίξει την ρύθμιση για ειδοποιήσεις στον chrome? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ UC, και οι ειδοποιήσεις έρχονται άψογα και προπάντων άμεσα χωρίς καθόλου καθυστέρηση, και με ήχο. Έφυγε με τη μια το facebook..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ UC, και οι ειδοποιήσεις έρχονται άψογα και προπάντων άμεσα χωρίς καθόλου καθυστέρηση, και με ήχο. Έφυγε με τη μια το facebook..... Ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει.. Μέχρι και το 0.Facebook καλύτερα γραφικά Έχει..! Στον chrome που δοκιμασία δεν μου έρχονται τα μηνύματα σε notification.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Εμένα πάντως στον Chrome οι ειδοποιήσεις μου έρχονται οπότε να ναι. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 οποτε αν καταλαβα καλα facebook app :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλημερα. Θελω να χρησιμοποιησω το ταβλετ μου σαν android box και ψαχνω να βρω κατι για να το χειρίζομαι απο μακρια, πχ να κανω το κινητο μου τηλεκοντρολ. Υπαρχει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Με αφορμή αυτό που έγραψες, το κατέβασα στο mac & κινητό μου. Έχεις δίκιο. Είναι πολύ καλό. Ιδιαίτερα το widget είναι το καλύτερο. Εγώ φίλε στο tick tick δίνω και συνδρομή καθώς έχω πολλούς φακέλους και πολλά tasks. Είναι το μόνο που με κάλυψε σε όλα. Όταν έψαχνα π.χ. άλλο δεν είχε καλό web περιβάλλον, άλλο δεν είχε καλό widget, άλλο δεν είναι priorities, κτλ. Το tick tick είχε σχεδόν όλα όσα ήθελα και επιπλέον έχει καλή εξυπηρέτηση. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Σε μένα δεν λειτουργεί καθόλου το facebook app στο κινητό μου. Μπαίνω και μου λέει πως Δευ υπάρχουν δημοσιεύσεις Και δείχνει άσπρη σελίδα. Άρα μου είναι άχρηστο. Το μόνο που μπορώ να κάνω με το app είναι να δω πριν πιση ωρα ήταν μέσα οι φίλοι μου από την πλαϊνή στήλη. Γι αυτό μπαίνω από chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 οποτε αν καταλαβα καλα facebook app :lol: Όχι ποτέ προτιμώ να μη μου έρχονται ειδοποιήσεις και να μπαίνω που και που και να τις βλέπω παρά να χρησιμοποιώ την εφαρμογή. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει.. Μέχρι και το 0.Facebook καλύτερα .. Κάτσε γιατί με έστειλες τώρα, τι σχέση έχουν τα γραφικά με το facebook. Δεν θέλετε κάτι ελαφρύ που να σας ενημερώνει κάθε φορά; Δοκιμάστε UC και θα με θυμηθείτε, τώρα τα γραφικά τι σχέση έχουν δεν ξέρω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Κάτσε γιατί με έστειλες τώρα, τι σχέση έχουν τα γραφικά με το facebook. Δεν θέλετε κάτι ελαφρύ που να σας ενημερώνει κάθε φορά; Δοκιμάστε UC και θα με θυμηθείτε, τώρα τα γραφικά τι σχέση έχουν δεν ξέρω. To UC τι ειναι ; A! Λες τον UC browser!! Τι διαφορα εχει σε αυτο το θεμα? Ειναι καλυτερος απο chrome στο facebook? Θα το δοκιμασω κ αυτο Edited February 7, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 To UC τι ειναι ; A! Λες τον UC browser!! Τι διαφορα εχει σε αυτο το θεμα? Ειναι καλυτερος απο chrome στο facebook? Θα το δοκιμασω κ αυτο Μπορεί κάπου να είναι καλός κι αυτός. Όλοι οι browsers έχουν όμως τα κομπλεξικά τους. Εγώ δουλεύω κατά 99% Chrome. Έχω βάλει όμως και Firefox για να μπορώ να μπαίνω σε μια σελίδα όπου ο Chrome όσοι άλλοι δοκίμασα, αρνούνται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Φαίνεται καλουτσικος ο UC. Τον δοκιμάζω. Αλλά δεν μου αρέσει η γραμματοσειρά του. Αλλάζει ? Επίσης πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων μου έχει ένα μπλε τετράγωνο με μεγεθυντικό φακο. Είναι αναζήτηση google. Βγαίνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Φαίνεται καλουτσικος ο UC. Τον δοκιμάζω. Αλλά δεν μου αρέσει η γραμματοσειρά του. Αλλάζει ? Επίσης πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων μου έχει ένα μπλε τετράγωνο με μεγεθυντικό φακο. Είναι αναζήτηση google. Βγαίνει ? παλικαρια καποια εφαρμογη απαντηση κλησης βαζοντας το τηλεφωνο στο αυτι εχω την εκδση 5.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 παλικαρια καποια εφαρμογη απαντηση κλησης βαζοντας το τηλεφωνο στο αυτι εχω την εκδση 5.0.1 ισως εχει απο μονο του το κινητο.. ψαξε τις ρυθμισεις.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 μπορώ σε ανδροιδ βοχ να ακούω βίντεο κλιπ Μουσική απο youtube στο background και να surfaro ταυτόχρονα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 μπορώ σε ανδροιδ βοχ να ακούω βίντεο κλιπ Μουσική απο youtube στο background και να surfaro ταυτόχρονα? PVSTAR+ PRO v2.5.2 Τρομερό πρόγραμμα για αυτό που θέλεις. Εκτός play store.......το βρίσκεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 freeware? θα τσεκάρω αυτο που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 freeware? θα τσεκάρω αυτο που λες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6487244&highlight=ogyoutube#post6487244 (#21382 ) παίζει στο background ,κατεβάζει ++++ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 skip advertisements? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 skip advertisements? Δεν ξερω. Έχω κάνει εγκατάσταση YouTube adaway και xposed και δεν βλέπω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Δεν ξέρω αν είμαι ροοτ. δεν έχει κανένα supersu κτλ. πως το τσεκάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts