johnsot-1 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Ενα που ξερω ειναι το wifi kill αλλα θελει root.Googleαρε το ,δεν υπαρχει στο Play Store. Ναι με το wifi kill το έχω κάνει εγώ παλαιότερα! Έβλεπα και ποιος μπαίνει και που μπαίνει! Και να τον "κόψω" βέβαια! Σε root συσκευή όμως..... Ψάχνοντας για το WifiKill http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1282900 βρήκα και το NetCut https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arcai.netcut&hl=el στο Play Store, το γνωρίζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Έχετε καταλήξει σε κανένα ir remote. Ψάχνω με γνώμονα την λειτουργικότητα,το interface και έαν είναι δυνατόν τον έλεγχο πολλών διαφορετικών συσκευών έως και ac. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Έχετε καταλήξει σε κανένα ir remote. Ψάχνω με γνώμονα την λειτουργικότητα,το interface και έαν είναι δυνατόν τον έλεγχο πολλών διαφορετικών συσκευών έως και ac. Smart remote οτι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Γιατί στο OGYoutube ενώ έχω επιλέξει να προβάλλονται τα βίντεο απευθείας σε HD, κάθε φορά που πάω να δω κάποιο ενώ στην αρχή είναι σε HD μετά από λίγα δευτερόλεπτα πέφτει στα 144p. Πολύ εκνευριστικό γιατί πρέπει μετά χειροκίνητα να το βάλω πάλι σε HD. Μου το κάνει και με WiFi και με δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 ποιο είναι το πιο καλό adblock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 ποιο είναι το πιο καλό adblock? Adblock Plus, κάνει πολύ καλή δουλειά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 παιδια εχει κανεις καμια καλη προταση σαν αυτην εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hecorat.screenrecorder.free αλλα να ειναι συμβατη με το S3 ! την κατεβασα την εβαλα αλλα ειναι συμβατη μονο με τον Νοτε 4 που εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Βάλε mobizen for samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Βάλε mobizen for samsung δεν βλεπω και πολθ καλες κριτηκες θα το δοκιμασω ομως σε ευχαριστω !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 ψάχνω για δωρεάν εφαρμογή για να αντικαταστήσει το universal copy/paste που έχει το pushullet. έχετε κάτι που να δουλεύει καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Έχετε καταλήξει σε κανένα ir remote. Ψάχνω με γνώμονα την λειτουργικότητα,το interface και έαν είναι δυνατόν τον έλεγχο πολλών διαφορετικών συσκευών έως και ac. Smart remote οτι καλυτερο. King βάλε το link το smart remote που λες γιατί βγάζει πολλά. Εγώ έχω το sure αλλά θα ήθελα να δω και κάτι άλλο. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 King βάλε το link το smart remote που λες γιατί βγάζει πολλά. Εγώ έχω το sure αλλά θα ήθελα να δω και κάτι άλλο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dsmart+remote&pcampaignid=APPU_1_MLKHVs34JoSiU5fehNAK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 ψάχνω για δωρεάν εφαρμογή για να αντικαταστήσει το universal copy/paste που έχει το pushullet. έχετε κάτι που να δουλεύει καλά; Το "ΜyAppFree" δινει σημερα το Easy Copy https://play.google.com/store/apps/details?id=com.camel.corp.copytools , δεν το γνωριζω αλλα αν θες δοκιμασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Τελικα δεν καταλαβα, αυτες οι εφαρμογες για "δωρεαν" app, πρεπει να ειναι αρκετα "μουφα", γραφει ο φιλος παραπανω οτι σημερα δινει το Easy copy δωρεαν.... μα και εμενα απο το store δωρεαν το βγαζει, ειναι κατι που δεν βλεπω/καταλαβαινω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Τελικα δεν καταλαβα, αυτες οι εφαρμογες για "δωρεαν" app, πρεπει να ειναι αρκετα "μουφα", γραφει ο φιλος παραπανω οτι σημερα δινει το Easy copy δωρεαν.... μα και εμενα απο το store δωρεαν το βγαζει, ειναι κατι που δεν βλεπω/καταλαβαινω? Οτι εχει "αγορες εντος εφαρμογης". Αυτο το "πακετο" σου ξεκλειδωνουν-δινουν δωρεαν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dsmart+remote&pcampaignid=APPU_1_MLKHVs34JoSiU5fehNAK Ευχαριστώ και τον king2009 και τον alex222800. Η εφαρμογή πέρασε τις δοκιμές μου επιτυχώς ;) Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σημειώνω τις μέρες που δουλεύω? αλλά να είναι σαν ημερολόγιο, αλλά να μην συγχρονίζει με κανέναν λογαριασμό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σημειώνω τις μέρες που δουλεύω? αλλά να είναι σαν ημερολόγιο, αλλά να μην συγχρονίζει με κανέναν λογαριασμό! Το ημερολόγιο με κλειστό τον συγχρονισμό δεν σου κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Υπαρχει καποια εφαρμογη να μου βγαζει ειδοποιηση καθημερινα τις εγγραφες στο ημερολόγιό καποια συγκεκριμενη ωρα;εκτος απο widget. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Το ημερολόγιο με κλειστό τον συγχρονισμό δεν σου κάνει; Κάνει, αλλά τα γεγονότα του που θέλω να συγχρονίζονται αυτόματα? Θελω κάτι ανεξάρτητο, ώστε να μην μπλέκουν όλα μαζί, διότι κάποια δεν θέλω να συγχρονίζονται, και απλά να αποθηκεύονται σαν αρχείο στην sd! Η αν υπάρχει ημερολόγιο που να μην έχει λειτουργιά συγχρονισμού θα μου έκανε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Ψάχνω εφαρμογή για να ηχογραφήσω μία ομιλία σε συνέδριο πού θα είναι περίπου 2 ώρες. Τι προτείνετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Ψάχνω εφαρμογή για να ηχογραφήσω μία ομιλία σε συνέδριο πού θα είναι περίπου 2 ώρες. Τι προτείνετε ; HI-Q MP3 RECORDER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 HI-Q MP3 RECORDER Κάνει συνεχόμενη ηχογράφηση ; τι προσφέρει η paid έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Κάνει συνεχόμενη ηχογράφηση ; τι προσφέρει η paid έκδοση; Ναι κάνει συνεχόμενη και σε mp3! Και η paid αλλάζει στις παραμετροποιησεις του ήχου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σημειώνω τις μέρες που δουλεύω? αλλά να είναι σαν ημερολόγιο, αλλά να μην συγχρονίζει με κανέναν λογαριασμό! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.themelisx.myshifts Εμένα με έχει βολέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts