Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενα που ξερω ειναι το wifi kill αλλα θελει root.Googleαρε το ,δεν υπαρχει στο Play Store.

Ναι με το wifi kill το έχω κάνει εγώ παλαιότερα! Έβλεπα και ποιος μπαίνει και που μπαίνει! Και να τον "κόψω" βέβαια!

Σε root συσκευή όμως.....

Ψάχνοντας για το WifiKill http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1282900 βρήκα και το NetCut https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arcai.netcut&hl=el στο Play Store, το γνωρίζετε?

Έχετε καταλήξει σε κανένα ir remote. Ψάχνω με γνώμονα την λειτουργικότητα,το interface και έαν είναι δυνατόν τον έλεγχο πολλών διαφορετικών συσκευών έως και ac.

Έχετε καταλήξει σε κανένα ir remote. Ψάχνω με γνώμονα την λειτουργικότητα,το interface και έαν είναι δυνατόν τον έλεγχο πολλών διαφορετικών συσκευών έως και ac.

Smart remote οτι καλυτερο.

Γιατί στο OGYoutube ενώ έχω επιλέξει να προβάλλονται τα βίντεο απευθείας σε HD, κάθε φορά που πάω να δω κάποιο ενώ στην αρχή είναι σε HD μετά από λίγα δευτερόλεπτα πέφτει στα 144p.

Πολύ εκνευριστικό γιατί πρέπει μετά χειροκίνητα να το βάλω πάλι σε HD. Μου το κάνει και με WiFi και με δεδομένα.

ποιο είναι το πιο καλό adblock?

Adblock Plus, κάνει πολύ καλή δουλειά.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

παιδια εχει κανεις καμια καλη προταση σαν αυτην εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hecorat.screenrecorder.free αλλα να ειναι συμβατη με το S3 ! την κατεβασα την εβαλα αλλα ειναι συμβατη μονο με τον Νοτε 4 που εχω

δεν βλεπω και πολθ καλες κριτηκες θα το δοκιμασω ομως σε ευχαριστω !:)

ψάχνω για δωρεάν εφαρμογή για να αντικαταστήσει το universal copy/paste που έχει το pushullet.

έχετε κάτι που να δουλεύει καλά;

Smart remote οτι καλυτερο.

King βάλε το link το smart remote που λες γιατί βγάζει πολλά. Εγώ έχω το sure αλλά θα ήθελα να δω και κάτι άλλο.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

King βάλε το link το smart remote που λες γιατί βγάζει πολλά. Εγώ έχω το sure αλλά θα ήθελα να δω και κάτι άλλο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dsmart+remote&pcampaignid=APPU_1_MLKHVs34JoSiU5fehNAK

ψάχνω για δωρεάν εφαρμογή για να αντικαταστήσει το universal copy/paste που έχει το pushullet.

έχετε κάτι που να δουλεύει καλά;

Το "ΜyAppFree" δινει σημερα το Easy Copy https://play.google.com/store/apps/details?id=com.camel.corp.copytools , δεν το γνωριζω αλλα αν θες δοκιμασε το

Τελικα δεν καταλαβα, αυτες οι εφαρμογες για "δωρεαν" app, πρεπει να ειναι αρκετα "μουφα", γραφει ο φιλος παραπανω οτι σημερα δινει το Easy copy δωρεαν.... μα και εμενα απο το store δωρεαν το βγαζει, ειναι κατι που δεν βλεπω/καταλαβαινω?

Τελικα δεν καταλαβα, αυτες οι εφαρμογες για "δωρεαν" app, πρεπει να ειναι αρκετα "μουφα", γραφει ο φιλος παραπανω οτι σημερα δινει το Easy copy δωρεαν.... μα και εμενα απο το store δωρεαν το βγαζει, ειναι κατι που δεν βλεπω/καταλαβαινω?

Οτι εχει "αγορες εντος εφαρμογης". Αυτο το "πακετο" σου ξεκλειδωνουν-δινουν δωρεαν :)

Ευχαριστώ και τον king2009 και τον alex222800. Η εφαρμογή πέρασε τις δοκιμές μου επιτυχώς ;)

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σημειώνω τις μέρες που δουλεύω? αλλά να είναι σαν ημερολόγιο, αλλά να μην συγχρονίζει με κανέναν λογαριασμό!

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σημειώνω τις μέρες που δουλεύω? αλλά να είναι σαν ημερολόγιο, αλλά να μην συγχρονίζει με κανέναν λογαριασμό!

Το ημερολόγιο με κλειστό τον συγχρονισμό δεν σου κάνει;

Υπαρχει καποια εφαρμογη να μου βγαζει ειδοποιηση καθημερινα τις εγγραφες στο ημερολόγιό καποια συγκεκριμενη ωρα;εκτος απο widget.
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Το ημερολόγιο με κλειστό τον συγχρονισμό δεν σου κάνει;

Κάνει, αλλά τα γεγονότα του που θέλω να συγχρονίζονται αυτόματα? Θελω κάτι ανεξάρτητο, ώστε να μην μπλέκουν όλα μαζί, διότι κάποια δεν θέλω να συγχρονίζονται, και απλά να αποθηκεύονται σαν αρχείο στην sd! Η αν υπάρχει ημερολόγιο που να μην έχει λειτουργιά συγχρονισμού θα μου έκανε!

Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Ψάχνω εφαρμογή για να ηχογραφήσω μία ομιλία σε συνέδριο πού θα είναι περίπου 2 ώρες.

Τι προτείνετε ;

Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Ψάχνω εφαρμογή για να ηχογραφήσω μία ομιλία σε συνέδριο πού θα είναι περίπου 2 ώρες.

Τι προτείνετε ;

HI-Q MP3 RECORDER

Κάνει συνεχόμενη ηχογράφηση ; τι προσφέρει η paid έκδοση;

Ναι κάνει συνεχόμενη και σε mp3! Και η paid αλλάζει στις παραμετροποιησεις του ήχου!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.themelisx.myshifts

Εμένα με έχει βολέψει.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II