bikos68 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Ποιό είναι καλύτερο ; eWeather HD ή Weather Timeline ; eWeather HD θα σου προτεινα... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 απορία απλή.....και γιατί να μην την κατεβάσει κάποιος από το playstore ? Mεσα απο το app of the day μου την εβγαζε οτι ειναι επι πληρωμη (1.99 ή 2.99), αλλα οπως ειπωθηκε βγαζει καποιες που ετσι κιαλλιως ειναι δωρεαν. Τωρα δε μπορω να δω τι ισχυει, γιατι ετσι κιαλλιως δωρεαν τη βλεπω αφου την εχω εγκατεστημενη.. Παντως οταν την εγκατεστησα μου εβγαλε μηνυμα οτι την εχω δωρεαν thnx to app of the day. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Υπαρχει καποια εφαρμογή που να μπορω μια εικονα 4:3 να την μετατρέψω ώστε να μπορει να χωραει ολοκληρη σαν φοντο σε αρχικη οθονη ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Ποιο firewall να βαλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Πρέπει κάθε μέρα να ρωτάς το ίδιο πράγμα???:wacko: Ψάξε , δοκίμασε , κάνε αναζήτηση , διάβασε και περίμενε μήπως ξέρει κάποιος και σου απαντήσει και εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που να ψάξω στο forum αν υπάρχει για εφαρμογή μετατροπής φωνής σε κείμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Υπαρχει καποια εφαρμογή που να μπορω μια εικονα 4:3 να την μετατρέψω ώστε να μπορει να χωραει ολοκληρη σαν φοντο σε αρχικη οθονη ? Ευχαριστω. Δοκίμασε μήπως κάνει τη δουλειά σου αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shirobakama.wallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 (edited) Βλέπω ότι επιτέλους χθες (29 Νοε) έβγαλαν μια καλή ενημέρωση για την εφαρμογή viber. Την έβαλα και είναι απροβλημάτιστη. Καιρός ήταν. Το είχαν παρακανει με τα προβληματικά updates Έκδοση: 5.6.5.1885 Edited November 30, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να ρύθμιση την ένταση της δόνησης; Είμαι ροοτ. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να ρύθμιση την ένταση της δόνησης; Είμαι ροοτ. Έψαχνα καιρό για τέτοια εφαρμογή. Γίνεται μέσο xposed και gravitybox αλλά παίζεις με τον χρόνο που θα δωναει όχι με την ένταση. Εάν ξέρει κάποιος κάτι άλλο ας ενημερώσει. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Δοκίμασε μήπως κάνει τη δουλειά σου αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shirobakama.wallpaper Μια χαρα δουλεψε. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που να ψάξω στο forum αν υπάρχει για εφαρμογή μετατροπής φωνής σε κείμενο? Το swype κάνει αυτό που ζητάς... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 (edited) κάποιος youtube player που να παίζει σαν το twitch ας πούμε που κανεις εξαγωγή το παράθυρο και ταυτόχρονα κανεις και ότι άλλο θες με το κινητό Edited November 30, 2015 by alexakos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Υπάρχει εφαρμογή που να ορίζω πότε, ή μετά από πόση ώρα Θέλω να κλείσει μια άλλη εφαρμογή πχ το e radio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Υπάρχει εφαρμογή που να ορίζω πότε, ή μετά από πόση ώρα Θέλω να κλείσει μια άλλη εφαρμογή πχ το e radio? Tasker 10 χαρακτήρες Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Tasker 10 χαρακτήρες Μπορω με αυτήν την εφαρμογή να ορίζω ποτε να γυρνάει σε 4g και πότε σε 3g; Αυτό που θέλω είναι όταν έχω WiFi να είναι σε 3g και όταν δεν έχω να γυρνάει σε 4g. Αν δεν γίνεται με αυτήν την εφαρμογή, με ποια άλλη μπορώ να το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Μπορω με αυτήν την εφαρμογή να ορίζω ποτε να γυρνάει σε 4g και πότε σε 3g; Αυτό που θέλω είναι όταν έχω WiFi να είναι σε 3g και όταν δεν έχω να γυρνάει σε 4g. Αν δεν γίνεται με αυτήν την εφαρμογή, με ποια άλλη μπορώ να το κάνω; Εδώ είσαι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.voidvapps.intelli3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Εδώ είσαι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.voidvapps.intelli3g Πραγματικά αυτό ψάχνω αλλα όχι για xposed :( Δεν θέλω να περάσω xposed γιατί μπορεί να μου βγάλει κανένα θέμα με την 5.1.1 AOSP στο lg g2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Χωρίς να ξερω για 5.1.1 σε g2 με aosp ειμαι σχεδον βεβαιος οτι δεν θα εχεις κανενα προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Είμαι σε αναζήτηση. Αν δεν βρω κάτι που να μην θέλει xposed θα το δοκιμασω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Αναζητηση....call recorder, που να δουλευει με εκδοση android > 5.xx Ειχα με την 4.4.4 το πολυ καλο 'record my call', και δουλευε μια χαρα. Εχω περασει ομως στην 5.1.1, και οσο κι αν προσπαθησα, δεν παιζει πλεον καλα. Βασικα, δεν ηχογραφει. Αλλαξα επιλογες, διαβασα tips που εβγαζα, restarts κλπ, μην τα πολυλογω, δεν παιζει. Θελω να μου προτεινετε εναλλακτικη επιλογη, δοκιμασμενη, οποιος εχει lolipop και πανω στο κινητο του. Ελπιζω συντομα να μου απαντησει καποιος με κατι καλο, γιατι σημερα το εν λογω προγραμμα με 'πουλησε' δευτερη φορα, αφου την πρωτη νομιζα θα επαιζε καλα οπως επαιζε και με kit kat αλλα τελικα δεν ηχογραφουσε, και αφου εκανα οτι μου 'προτεινε' το προγραμμα, σημερα παλι δεν δουλεψε, με αποτελεσμα να μην μπορω να ηχογραφησω κλησεις, κι αυτο ειναι πολυ σημαντικο για μενα. Στο play εχει απειρες εφαρμογες, αλλα πλεον θα εμπιστευω καποιον χρηστη εδω, που θα εχει δοκιμασει κατι καλο, και σε εκδοση android 5 και ανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Έχω την εφαρμογή kodi περασμένη στο κινητό μου γιατί βλέπω πολλές σειρές.η εφαρμογή μου δουλεύει τέλεια στο κινητό μου αλλά μου έχουν βγει τα μάτια σε 5αρα οθόνη γι αυτό αποφάσισα να το περάσω Και στο ταμπλετ μου που είναι 10αρι.έβαλα ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις αλλά Όταν ξεκινάει η ταινία κολλάει πάει τραγικά αργά λες και είναι slow motion.το παρατήρησε και μια φίλη μου που το πέρασε και στο δικό της ταμπλετ.τι Μπορεί να φταίει; θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει μήπως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση για το ταμπλετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Αναζητηση....call recorder, που να δουλευει με εκδοση android > 5.xx Ειχα με την 4.4.4 το πολυ καλο 'record my call', και δουλευε μια χαρα. Εχω περασει ομως στην 5.1.1, και οσο κι αν προσπαθησα, δεν παιζει πλεον καλα. Βασικα, δεν ηχογραφει. Αλλαξα επιλογες, διαβασα tips που εβγαζα, restarts κλπ, μην τα πολυλογω, δεν παιζει. Θελω να μου προτεινετε εναλλακτικη επιλογη, δοκιμασμενη, οποιος εχει lolipop και πανω στο κινητο του. Ελπιζω συντομα να μου απαντησει καποιος με κατι καλο, γιατι σημερα το εν λογω προγραμμα με 'πουλησε' δευτερη φορα, αφου την πρωτη νομιζα θα επαιζε καλα οπως επαιζε και με kit kat αλλα τελικα δεν ηχογραφουσε, και αφου εκανα οτι μου 'προτεινε' το προγραμμα, σημερα παλι δεν δουλεψε, με αποτελεσμα να μην μπορω να ηχογραφησω κλησεις, κι αυτο ειναι πολυ σημαντικο για μενα. Στο play εχει απειρες εφαρμογες, αλλα πλεον θα εμπιστευω καποιον χρηστη εδω, που θα εχει δοκιμασει κατι καλο, και σε εκδοση android 5 και ανω. Έχω αγορασμένες τρεις διαφορετικές εφαρμογές. Το πρόβλημα δεν είναι η έκδοση android, αλλά το firmware της κάθε συσκευής. Στο Galaxy s5 & s6 λειτουργούσαν και οι τρεις (εννοείται όχι ταυτόχρονα). Στο HTC M8 με την 4.4 όλες οκ, αλλά με την 5 μόνο μια έγραφε. Το ίδιο με το Huawei P8 που έχω τώρα. Δοκίμασέ την. έχει δωρεάν έκδοση, και στο site της υπάρχουν συμβουλές. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boldbeast.recorder&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Έχω την εφαρμογή kodi περασμένη στο κινητό μου γιατί βλέπω πολλές σειρές.η εφαρμογή μου δουλεύει τέλεια στο κινητό μου αλλά μου έχουν βγει τα μάτια σε 5αρα οθόνη γι αυτό αποφάσισα να το περάσω Και στο ταμπλετ μου που είναι 10αρι.έβαλα ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις αλλά Όταν ξεκινάει η ταινία κολλάει πάει τραγικά αργά λες και είναι slow motion.το παρατήρησε και μια φίλη μου που το πέρασε και στο δικό της ταμπλετ.τι Μπορεί να φταίει; θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει μήπως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση για το ταμπλετ; Ρώτα εδώ XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378116 καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 το handcent sms ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ υποστηριζει dual sim! εχεις την δυνατοτητα να επιλεξεις απο ποια καρτα θα στειλεις! πριν το update μπορουσες να στειλεις μονο απ την sim1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts