vrwmiaris Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ποια η διαφορά της 9 gag με την 9 gag first? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ειναι αλλες εφαρμογες για την ιδια σελιδα, 9gag. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) εχω teamviewer στον υπολογιστη,κινητο δικο μου ,κινητο γυναικας ολα με τον ιδιο λογαριασμο teamviewer.απο τα κινητα βλεπω τον υπολογιστη. ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ η το ΚΙΝΗΤΟ δεν βλεπω ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ. πως να το κανω? ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΤ ειναι τα κινητα μπηπως πρεπει να βαλω διαφορετικο λογαριασμο team viewer σε καθε συσκευη? Μην περιμένεις οδηγό.. Σου είπα ότι δουλεύει γιατί το έχω δουλέψει άπειρες φορές. Μάθε να ψάχνεις και λίγο μόνος σου. Αλλιώς αν είναι ν' αρχίσω να κόβω και αποδείξεις... Και σε παρακαλώ άλλη φορά να μην χρησιμοποιείες κεφαλαία στο forum γιατί απαγορεύετε από τους Ο.Π.Χ. που διάβασες και αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου. Ευχαριστώ. ΥΓ. Ο λογαρισμός teamviewer που κολλάει? Δεν χρειάζεται στο κινητό που θες να μπεις.. Edited May 26, 2015 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 love tv ..(μηπως το γράφεις λάθος ;) τέλος πάντων αφου το εχεις εσύ κανε εγκατάσταση αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.xender και στης δυο συσκευές ..με ενα κλικ το στείλεις απο την δική σου συσκευη στην άλλη (πολύ απλό και εύκολο !! και με πολύ μεγάλες ταχύτητες !! ) ..εαν εισαι root με ενα explorer (πχ es εξερεύνηση) μπορείς να το κανεις extract (και αυτο εύκολο ειναι ) . Για τν συνιστώ Μονο kodi (περιέχει σχεδόν ολους τους σταθμούς της Ελλάδος + Κύπρου) Έχετε δίκιο λάθος το έγραψα.greek live tv εννοούσα.Ευχαριστώ πάντως γατί τη βοήθειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Έχετε δίκιο λάθος το έγραψα.greek live tv εννοούσα.Ευχαριστώ πάντως γατί τη βοήθειά. Ελπίζω να βρήκες λύση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Το servicely το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Μπορεί να αντικαταστήσει ή να λειτουργήσει συμπληρωματικά με το greenify? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Γιατί μου το δείχνει με πληρωμή $1.22 Ήταν μέχρι τις 09:00 το πρωΐ η προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Παιδια υπαρχει εφαρμογη χωρις ρουτ για να παρω score απο παιχνιδια πριν το κανω restore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Το servicely το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Μπορεί να αντικαταστήσει ή να λειτουργήσει συμπληρωματικά με το greenify? Συμπληρωματικά σίγουρα όχι, κάνει την ίδια δουλειά με το greenify. Προσωπικά προτιμώ το greenify συνδυασμό με το xposed module. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Λοιπόν παιδιά,θέλω μία εφαρμογή αν υπάρχει. Εχω κι ενα htc m8,αυτό πού θέλω είναι το εξής. Να χαμηλώσω την έντασή της δόνησης,δεν θέλω απενεργοποίηση,θέλω απλά χαμήλωμα γενικά σε όλο το σύστημά. Εχετε κάτι στα υπόψιν σας? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Βγήκε και το Periscope για Android εντωμεταξύ: https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.periscope.android Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Παιδια υπαρχει εφαρμογη χωρις ρουτ για να παρω score απο παιχνιδια πριν το κανω restore? Δες εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Ελπίζω να βρήκες λύση.. Ναι βρήκα τη λύση με το xender Τελικά.Ευχαριστώ όσους βοήθησαν είναι τέλειο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Χθες βρήκα και πέρασα στο κινητό την vibration notifier.Στη συσκευή έχω μεν led αλλά υποστηρίζει μόνο μνήματα και αναπάντητες.Εμενα τουλάχιστον δουλεύει άψογα και από κατανάλωση μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Χθες βρήκα και πέρασα στο κινητό την vibration notifier.Στη συσκευή έχω μεν led αλλά υποστηρίζει μόνο μνήματα και αναπάντητες.Εμενα τουλάχιστον δουλεύει άψογα και από κατανάλωση μια χαρά. Δες και το repeating notifications. Μου φαίνεται καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Για dialer μέχρι τώρα είχα το EX dialer. Στο galaxy s6 είχα κάποιο πρόβλημα με την εμφάνιση των αριθμών. Δοκίμασα το PixelPhone και είναι πολύ καλό. Δοκιμάστε το. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος και πήρα την έκδοση με χρέωση. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pixelrush&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Δοκιμάστε και το DW dialer and contacts πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Για dialer μέχρι τώρα είχα το EX dialer. Στο galaxy s6 είχα κάποιο πρόβλημα με την εμφάνιση των αριθμών. Δοκίμασα το PixelPhone και είναι πολύ καλό. Δοκιμάστε το. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος και πήρα την έκδοση με χρέωση. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pixelrush&hl=el Δοκιμάστε και το DW dialer and contacts πολύ καλό Αυτοι οι δυο dialerς, εχουν Ελληνικα στα κουμπιά τους οπως ο EX dialer? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Αυτοι οι δυο dialerς, εχουν Ελληνικα στα κουμπιά τους οπως ο EX dialer? [ATTACH]61331[/ATTACH] Εννοείται........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Έχει δουλέψει κανείς μέσω της εφαρμογής siano tv ασύρματο tv tuner σε lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 παιδια στο tapatalk πως γινεται απο τα forum που εχω να παρακολουθω μονο τα αγαπημενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsak77 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) Μήπως γνωρίζετε άλλο πληκτρολόγιο με πολυτονικά εκτός από τα multyling και multyling O keyboard; Edited May 28, 2015 by Tsak77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 παιδια στο tapatalk πως γινεται απο τα forum που εχω να παρακολουθω μονο τα αγαπημενα? Για tapatalk εδώ . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406781 Μήπως γνωρίζεται άλλο πληκτρολόγιο με πολυτονικά εκτός από τα multyling και multyling O keyboard; Πληκτρολόγια εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333930 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Υπάρχει εφαρμογή να δείχνει σε πραγματικό χρόνο ποια εφαρμογή/διεργασία απασχολει τη cpu; Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 ρε παιδια ενω το κινητο ειναι χαιδαρι τερμα ιερα οδο και το cerberus και το android device manager το δειχνουν λενορμαν κοντα στην λεωφορο αθηνων.καμια σχεση δηλαδη!εντω μεταξυ το gps ειναι ενεργοποιημενο και τα data.τι να συμβαινει?τοσο αχρηστα ειναι τελικα αυτα τα προγραμματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts