vrwmiaris Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Με το ponydroid μπορώ να κατεβάσω κάτι από rapidgator/deposit files? Μια φορά κάτι με χρειάστηκε και δεν μπορώ να κατεβάσω με τον boat Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1annis Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Είμαι νέος στο android και ψάχνω κάποιες εφαρμογές για μερικές πολύ συγκεκριμένες λειτουργίες. Μπορείτε να με βοηθήστε; 1. Υπάρχουν αυτά τα "Κουμπιά Γρήγορων Ρυθμίσεων" όπως τα λέει. Όταν τραβάμε την οθόνη από την κορυφή προς τα κάτω που είναι στην ουσία διακόπτες για WiFi, GPS, Ήχο/Αθόρυβο/Δόνηση, Bluetooth, Λειτουργία πτήσης κλπ. Υπάρχει δυνατότητα να προσθέσω άλλον ένα διακόπτη όμοιο με τους άλλους για να επιλέγω 2G/3G? 2. Όταν επιλέγω "Τηλέφωνο" για να κάνω μια κλήση εμφανίζεται το πληκτρολόγιο με τους αριθμούς. Στα παλιά κινητά με τα κουμπιά, αν πατούσα ας πούμε 244 θα μου εμφάνιζε αλφαβητικά τις επαφές μου (πχ Αθηνά από το 244) που αντιστοιχούν στα πλήκτρα που πάτησα. Όμως είναι ΜΟΝΟ στα αγγλικά και δεν βλέπω κάποιον τρόπο να αλλάξω τη γλώσσα ενόσω βλέπω το πληκτρολόγιο. Πως μπορώ να γυρίσω το πληκτρολόγιο ώστε καθώς αρχίζω να γράφω να φιλτράρει τις επαφές μου που είναι γραμμένες στα Ελληνικά; 3. Στην εφαρμογή των e-mail, αν διαγράψω ένα εισερχόμενο, αυτό διαγράφεται και από τον POP server. Δεν έχω βρει πως γίνεται να αφήνει ανεπηρρέαστο τον server. Ακόμα κι αν διαγράψω δηλαδή ένα mail, αυτό να εξακολουθεί να υπάρχει στο λογαριασμό μου. 4. Υπάρχει κάποια free, stand-alone, καλή σουίτα γραφείου, όπως ήταν ας πούμε το smartoffice, ή quickoffice για doc, docx, xls, pdf? 5. Κάποια free εφαρμογή μέτρησης υψομέτρου χωρίς διαφημίσεις και χωρίς επιπλέον άχρηστες λειτουργίες; Ευχαριστώ. Παράθεση john Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Με το ponydroid μπορώ να κατεβάσω κάτι από rapidgator/deposit files? Μια φορά κάτι με χρειάστηκε και δεν μπορώ να κατεβάσω με τον boat Ναι μπορείς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Με το ponydroid μπορώ να κατεβάσω κάτι από rapidgator/deposit files? Μια φορά κάτι με χρειάστηκε και δεν μπορώ να κατεβάσω με τον boat Το είχα για πολύ καιρό και φυσάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) 1,,,Στην εφαρμογή του what's up το widget δεν ανανεώνεται με δεδομένα; μόνο όταν είναι με wifi? 2,,, Επίσης υπάρχει τρόπος στην μαμά εφαρμογή twitter να μπορούμε να γράψουμε πιο πολλούς χαρακτήρες μέσω twitlonger κλπ όπως γίνεται σε 3rd party twitter εφαρμογές; 3,,, εγκατέστησα την εφαρμογή android device manager για άμα χαθεί το κινητό.η ερώτηση είναι εάν χάσω το κινητό μέσα από το πισι ας πούμε που, σε ποια διεύθυνση πρέπει να μπω για να μου δείξει που είναι το κινητό; Edited April 21, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Έχει εδώ και 2-3 μέρες, στο xwidget δεν μου κάνει ανανέωση την τοποθεσία όταν είμαι με data plan. Αλλάζει η θερμοκρασία αλλά η τοποθεσία παραμένει στην τελευταία που είχε 'δει' η εφαρμογή όταν και ήμουν συνδεδεμένος σε κάποιο WiFi router. Κατά τ' άλλα πρόσβαση στο internet έχω κανονικά, ενώ άλλες παρόμοιες εφαρμογές (πχ. Yahoo Weather, Beautiful Widgets) δουλεύουν μια χαρά. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Οποίος έχει θέμα μέ διαφημίσεις ας βάλει το adfree ,αυτό χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Είσαι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Αν λες γιά μένα ,ναι είμαι. Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Αν λες γιά μένα ,ναι είμαι. Αφού είσαι ρουτ, το πιο πλήρες είναι το Adaway... :S Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Οποίος έχει θέμα μέ διαφημίσεις ας βάλει το adfree ,αυτό χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος Είσαι root? Αν λες γιά μένα ,ναι είμαι. Για σένα το λέω και για να μην το βάλει κάποιος που δεν είναι... διότι δεν θα δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Όπως έχω γράψει, έχω κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή eBay και για να δουλέψει σωστά κατέβασα μια παλαιότερη έκδοση. Όμως μου έρχεται ειδοποίηση απ το play store για αναβάθμιση. Πως γίνεται αυτό ενώ η εφαρμογή δεν είναι κατεβασμένη από κει; Δοκίμασα να αποσυνδεσω την εφαρμογή απ το store με το titanium αλλά κρατάει μια δυο μέρες μόνο. Καμία ιδέα; Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Όπως έχω γράψει, έχω κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή eBay και για να δουλέψει σωστά κατέβασα μια παλαιότερη έκδοση. Όμως μου έρχεται ειδοποίηση απ το play store για αναβάθμιση. Πως γίνεται αυτό ενώ η εφαρμογή δεν είναι κατεβασμένη από κει; Δοκίμασα να αποσυνδεσω την εφαρμογή απ το store με το titanium αλλά κρατάει μια δυο μέρες μόνο. Καμία ιδέα; Σε πολλές εφαρμογές που κατεβάζουμε εκτος play (Όχι απαραίτητα σε ολες), όταν τις εγκαταστησεις Στο κινητο Τις βλέπει και καλά σαν να τις έχεις κατεβάσει από κει και σου βγαζει οτι υπάρχει update. Μη του δίνεις σημασία. Το έχει κάνει και σε μένα κ έτσι από περιέργεια πάτησα να κάνει update στο google play Για να δω τι θα γίνει και μου έβγαζε μυνημα Ότι είναι αδύνατο να ενημερωθει Η εφαρμογη. Edited April 21, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 κολλαει σε κανεναν το real racing 3 μετα την τελευταια αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Όπως έχω γράψει, έχω κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή eBay και για να δουλέψει σωστά κατέβασα μια παλαιότερη έκδοση. Όμως μου έρχεται ειδοποίηση απ το play store για αναβάθμιση. Πως γίνεται αυτό ενώ η εφαρμογή δεν είναι κατεβασμένη από κει; Δοκίμασα να αποσυνδεσω την εφαρμογή απ το store με το titanium αλλά κρατάει μια δυο μέρες μόνο. Καμία ιδέα; Θα σβήσεις την εφαρμογή που έχεις τώρα και θα την ξανα-εγκαταστήσεις... Αλλά πριν την εγκατάσταση θα περάσεις το .apk από Αυτήν την εφαρμογή... Αυτό που κάνει είναι να δημιουργει (ας πούμε) μια υπογραφή στο "πακετο" ώστε να μην την βλέπει το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Θα σβήσεις την εφαρμογή που έχεις τώρα και θα την ξανα-εγκαταστήσεις... Αλλά πριν την εγκατάσταση θα περάσεις το .apk από Αυτήν την εφαρμογή... Αυτό που κάνει είναι να δημιουργει (ας πούμε) μια υπογραφή στο "πακετο" ώστε να μην την βλέπει το play store. Είσαι πολύ μπροστά:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Γεια σας,να σας κανω μια ασχετη ερωτηση.Μπορω να εχω το ιδιο gmail και στο κινητο και στο tablet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Γεια σας,να σας κανω μια ασχετη ερωτηση.Μπορω να εχω το ιδιο gmail και στο κινητο και στο tablet? Ναι εννοείται, μπορείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Σε όσες συσκευές θέλεις. (Ωχ! Είχε απαντηθεί!) Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 (edited) Σε πολλές εφαρμογές που κατεβάζουμε εκτος play (Όχι απαραίτητα σε ολες), όταν τις εγκαταστησεις Στο κινητο Τις βλέπει και καλά σαν να τις έχεις κατεβάσει από κει και σου βγαζει οτι υπάρχει update. Μη του δίνεις σημασία. Το έχει κάνει και σε μένα κ έτσι από περιέργεια πάτησα να κάνει update στο google play Για να δω τι θα γίνει και μου έβγαζε μυνημα Ότι είναι αδύνατο να ενημερωθει Η εφαρμογη. Κι όμως, δοκίμασα και την ενημέρωσε κανονικά. Θα σβήσεις την εφαρμογή που έχεις τώρα και θα την ξανα-εγκαταστήσεις... Αλλά πριν την εγκατάσταση θα περάσεις το .apk από Αυτήν την εφαρμογή... Αυτό που κάνει είναι να δημιουργει (ας πούμε) μια υπογραφή στο "πακετο" ώστε να μην την βλέπει το play store. Αυτή μάλλον είναι πιο μόνιμη λύση. Τί υπάρχει στο Android και δεν τα ξέρουμε! Ευχαριστώ φίλε Τολη. Edited April 22, 2015 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλησπέρα! Μετά από αλλαγή ρομ δεν μου εγκαθιστά το playstore ορισμένες εφαρμογές όπως το facebook. Μου εμφανίζει άγνωστο σφάλμα εγκατάστασης 504. Έχει λύσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Το γκουκλ δεν βοήθησε. Συγνώμη για το εκτός θέματος! Την αλλαγή της ρομ την έκανες με clean install? αν όχι , ίσως φταίει αυτο. την dalvik cashe την έχεις σβήσεις? αν όχι, θα έπρεπε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Κι όμως, δοκίμασα και την ενημέρωσε κανονικά. Καθόλου απίθανο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Παιδιά, με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα πως το adaway δεν κόβει πλέον όλες τις διαφημίσεις στον chrome...ξέρουμε κάποιο εφάμιλλο του πρόγραμμα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Παιδιά, με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα πως το adaway δεν κόβει πλέον όλες τις διαφημίσεις στον chrome...ξέρουμε κάποιο εφάμιλλο του πρόγραμμα;;; Έχω γράψει πιο πάνω, adfree Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 (edited) Θα σβήσεις την εφαρμογή που έχεις τώρα και θα την ξανα-εγκαταστήσεις... Αλλά πριν την εγκατάσταση θα περάσεις το .apk από Αυτήν την εφαρμογή... Αυτό που κάνει είναι να δημιουργει (ας πούμε) μια υπογραφή στο "πακετο" ώστε να μην την βλέπει το play store. Μετά τι κάνουμε ρε μαν; sign.zip βγάζει,apk δεν βρήκα. Edit, το έκανα βρήκα άκρη σε επαίρω γι'αυτό δημόσια Edited April 22, 2015 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts