Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το ponydroid μπορώ να κατεβάσω κάτι από rapidgator/deposit files? Μια φορά κάτι με χρειάστηκε και δεν μπορώ να κατεβάσω με τον boat
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Είμαι νέος στο android και ψάχνω κάποιες εφαρμογές για μερικές πολύ συγκεκριμένες λειτουργίες. Μπορείτε να με βοηθήστε;

1. Υπάρχουν αυτά τα "Κουμπιά Γρήγορων Ρυθμίσεων" όπως τα λέει. Όταν τραβάμε την οθόνη από την κορυφή προς τα κάτω που είναι στην ουσία διακόπτες για WiFi, GPS, Ήχο/Αθόρυβο/Δόνηση, Bluetooth, Λειτουργία πτήσης κλπ. Υπάρχει δυνατότητα να προσθέσω άλλον ένα διακόπτη όμοιο με τους άλλους για να επιλέγω 2G/3G?

2. Όταν επιλέγω "Τηλέφωνο" για να κάνω μια κλήση εμφανίζεται το πληκτρολόγιο με τους αριθμούς. Στα παλιά κινητά με τα κουμπιά, αν πατούσα ας πούμε 244 θα μου εμφάνιζε αλφαβητικά τις επαφές μου (πχ Αθηνά από το 244) που αντιστοιχούν στα πλήκτρα που πάτησα. Όμως είναι ΜΟΝΟ στα αγγλικά και δεν βλέπω κάποιον τρόπο να αλλάξω τη γλώσσα ενόσω βλέπω το πληκτρολόγιο. Πως μπορώ να γυρίσω το πληκτρολόγιο ώστε καθώς αρχίζω να γράφω να φιλτράρει τις επαφές μου που είναι γραμμένες στα Ελληνικά;

3. Στην εφαρμογή των e-mail, αν διαγράψω ένα εισερχόμενο, αυτό διαγράφεται και από τον POP server. Δεν έχω βρει πως γίνεται να αφήνει ανεπηρρέαστο τον server. Ακόμα κι αν διαγράψω δηλαδή ένα mail, αυτό να εξακολουθεί να υπάρχει στο λογαριασμό μου.

4. Υπάρχει κάποια free, stand-alone, καλή σουίτα γραφείου, όπως ήταν ας πούμε το smartoffice, ή quickoffice για doc, docx, xls, pdf?

5. Κάποια free εφαρμογή μέτρησης υψομέτρου χωρίς διαφημίσεις και χωρίς επιπλέον άχρηστες λειτουργίες;

Ευχαριστώ.

john

Με το ponydroid μπορώ να κατεβάσω κάτι από rapidgator/deposit files? Μια φορά κάτι με χρειάστηκε και δεν μπορώ να κατεβάσω με τον boat

Ναι μπορείς....

Το είχα για πολύ καιρό και φυσάει.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

1,,,Στην εφαρμογή του what's up το widget δεν ανανεώνεται με δεδομένα; μόνο όταν είναι με wifi?

2,,, Επίσης υπάρχει τρόπος στην μαμά εφαρμογή twitter να μπορούμε να γράψουμε πιο πολλούς χαρακτήρες μέσω twitlonger κλπ όπως γίνεται σε 3rd party twitter εφαρμογές;

3,,, εγκατέστησα την εφαρμογή android device manager για άμα χαθεί το κινητό.η ερώτηση είναι εάν χάσω το κινητό μέσα από το πισι ας πούμε που, σε ποια διεύθυνση πρέπει να μπω για να μου δείξει που είναι το κινητό;

Edited by ilka71

Έχει εδώ και 2-3 μέρες, στο xwidget δεν μου κάνει ανανέωση την τοποθεσία όταν είμαι με data plan. Αλλάζει η θερμοκρασία αλλά η τοποθεσία παραμένει στην τελευταία που είχε 'δει' η εφαρμογή όταν και ήμουν συνδεδεμένος σε κάποιο WiFi router.

Κατά τ' άλλα πρόσβαση στο internet έχω κανονικά, ενώ άλλες παρόμοιες εφαρμογές (πχ. Yahoo Weather, Beautiful Widgets) δουλεύουν μια χαρά.

Έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Οποίος έχει θέμα μέ διαφημίσεις ας βάλει το adfree ,αυτό χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Αν λες γιά μένα ,ναι είμαι.

Αφού είσαι ρουτ, το πιο πλήρες είναι το Adaway... :S

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Οποίος έχει θέμα μέ διαφημίσεις ας βάλει το adfree ,αυτό χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος

Είσαι root?

Αν λες γιά μένα ,ναι είμαι.

Για σένα το λέω και για να μην το βάλει κάποιος που δεν είναι... διότι δεν θα δουλεύει...

Όπως έχω γράψει, έχω κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή eBay και για να δουλέψει σωστά κατέβασα μια παλαιότερη έκδοση. Όμως μου έρχεται ειδοποίηση απ το play store για αναβάθμιση.

Πως γίνεται αυτό ενώ η εφαρμογή δεν είναι κατεβασμένη από κει;

Δοκίμασα να αποσυνδεσω την εφαρμογή απ το store με το titanium αλλά κρατάει μια δυο μέρες μόνο.

Καμία ιδέα;

Smile...

Όπως έχω γράψει, έχω κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή eBay και για να δουλέψει σωστά κατέβασα μια παλαιότερη έκδοση. Όμως μου έρχεται ειδοποίηση απ το play store για αναβάθμιση.

Δοκίμασα να αποσυνδεσω την εφαρμογή απ το store με το titanium αλλά κρατάει μια δυο μέρες μόνο.

Καμία ιδέα;

Σε πολλές εφαρμογές που κατεβάζουμε εκτος play (Όχι απαραίτητα σε ολες), όταν τις εγκαταστησεις Στο κινητο Τις βλέπει και καλά σαν να τις έχεις κατεβάσει από κει και σου βγαζει οτι υπάρχει update. Μη του δίνεις σημασία.

Το έχει κάνει και σε μένα κ έτσι από περιέργεια πάτησα να κάνει update στο google play Για να δω τι θα γίνει και μου έβγαζε μυνημα Ότι είναι αδύνατο να ενημερωθει Η εφαρμογη.

Edited by lek88

Καμία ιδέα;

Θα σβήσεις την εφαρμογή που έχεις τώρα και θα την ξανα-εγκαταστήσεις...

Αλλά πριν την εγκατάσταση θα περάσεις το .apk από Αυτήν την εφαρμογή...

Αυτό που κάνει είναι να δημιουργει (ας πούμε) μια υπογραφή στο "πακετο" ώστε να μην την βλέπει το play store.

Αυτό που κάνει είναι να δημιουργει (ας πούμε) μια υπογραφή στο "πακετο" ώστε να μην την βλέπει το play store.

Είσαι πολύ μπροστά:D

Γεια σας,να σας κανω μια ασχετη ερωτηση.Μπορω να εχω το ιδιο gmail και στο κινητο και στο tablet?

Ναι εννοείται, μπορείς!

Σε πολλές εφαρμογές που κατεβάζουμε εκτος play (Όχι απαραίτητα σε ολες), όταν τις εγκαταστησεις Στο κινητο Τις βλέπει και καλά σαν να τις έχεις κατεβάσει από κει και σου βγαζει οτι υπάρχει update. Μη του δίνεις σημασία.

Το έχει κάνει και σε μένα κ έτσι από περιέργεια πάτησα να κάνει update στο google play Για να δω τι θα γίνει και μου έβγαζε μυνημα Ότι είναι αδύνατο να ενημερωθει Η εφαρμογη.

Κι όμως, δοκίμασα και την ενημέρωσε κανονικά.

Αυτή μάλλον είναι πιο μόνιμη λύση. Τί υπάρχει στο Android και δεν τα ξέρουμε!

Ευχαριστώ φίλε Τολη.

Edited by Gringo
Smile...

Καλησπέρα! Μετά από αλλαγή ρομ δεν μου εγκαθιστά το playstore ορισμένες εφαρμογές όπως το facebook. Μου εμφανίζει άγνωστο σφάλμα εγκατάστασης 504. Έχει λύσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Το γκουκλ δεν βοήθησε. Συγνώμη για το εκτός θέματος!

Την αλλαγή της ρομ την έκανες με clean install? αν όχι , ίσως φταίει αυτο.

την dalvik cashe την έχεις σβήσεις? αν όχι, θα έπρεπε

Παιδιά, με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα πως το adaway δεν κόβει πλέον όλες τις διαφημίσεις στον chrome...ξέρουμε κάποιο εφάμιλλο του πρόγραμμα;;;

Παιδιά, με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα πως το adaway δεν κόβει πλέον όλες τις διαφημίσεις στον chrome...ξέρουμε κάποιο εφάμιλλο του πρόγραμμα;;;

Έχω γράψει πιο πάνω, adfree

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Μετά τι κάνουμε ρε μαν; sign.zip βγάζει,apk δεν βρήκα.

Edit, το έκανα βρήκα άκρη σε επαίρω γι'αυτό δημόσια

Edited by vrwmiaris
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II