tsiv Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 To sms που του έρχετε προφανώς είναι από τον πάροχο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Παιδια εχω ξαναρωτησει αλλα ακρη δεν βρηκα ... Υπαρχει εφαρμογη να "εξαφανιζει" εντελως μια κλιση ....Για να τα πω πιο κατανοητα... Εχω αποκλεσει ενα αριθμο να με καλει και οντως γινεται αλλα μου ερχεται sms οτι ο ταδε αριθμος με καλεσε ενω ημουν κατειλημμενος . Αυτο το sms πως μπορω να το αποφυγω ??? Ειναι πολυ σημαντικο για μενα. Φραγη εχω με το Truecaller και εκδοση 5.0.1 Ευχαριστω. Μήπως έχεις vodafone; Εγώ έχω vodafone και μου έρχεται και μένα sms, παλαιότερα που ειχα wind δεν ερχόταν τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 To sms που του έρχετε προφανώς είναι από τον πάροχο... Ναι αλλά μια χαρά μπλοκαρεται με τον τρόπο που ανέφερα η με εφαρμογή τύπου extreme call blocker που είναι η μόνη που δούλευει σε κιτκατ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Ναι Vodafone εχω παιδια ...Θα δοκιμασω τις λυσεις που μου λετε αν και φοβαμαι οτι το sms ερχεται απο τον παροχο .. Η extreme call blocker εχει 5,63 ευρω Ευχαριστω. Edited April 13, 2015 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Getapen Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Γεια σας παιδιά, Υπάρχει καμιά εφαρμογή all in one sidebar notifications κάτι σαν το hub της blackberry όπου μπορείς να βλέπεις όλα τα notifications (email, facebook etc) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Κάθε 2 ώρες θα ρωτάς το ίδιο πράγμα? Έλεος , λυπηθείτε λίγο αυτούς που διαβάζουν...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Αυτό που σου έρχεται είναι μήνυμα.οπότε θες να μπλοκάρει και τα μηνύματα.αποθήκευσε τον αριθμό με ότι όνομα θες μετά πατά μενού και έχει επιλογή να μπλοκαρει ότι έρχεται από αυτό το νούμερο.Και κλήσεις και μηνύματα. Το εκανα αλλα δεν βελεπω να εχει επιλογη τετοια ....Εχει μονο για λιστα αποριψεων αλλα ακαομα κι αν τον προσθεσω εκει δεν δουλευει η αποριψη .Δοκιμασα με το σταθερο του σπιτιου μου. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Γεια σας παιδιά, Υπάρχει καμιά εφαρμογή all in one sidebar notifications κάτι σαν το hub της blackberry όπου μπορείς να βλέπεις όλα τα notifications (email, facebook etc) ? Όχι, δεν υπάρχει, μόνο αν γυρίσεις πάλι σε blackberry θα έχεις hub Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Παιδια εχω ξαναρωτησει αλλα ακρη δεν βρηκα ... Υπαρχει εφαρμογη να "εξαφανιζει" εντελως μια κλιση ....Για να τα πω πιο κατανοητα... Εχω αποκλεσει ενα αριθμο να με καλει και οντως γινεται αλλα μου ερχεται sms οτι ο ταδε αριθμος με καλεσε ενω ημουν κατειλημμενος . Αυτο το sms πως μπορω να το αποφυγω ??? Ειναι πολυ σημαντικο για μενα. Φραγη εχω με το Truecaller και εκδοση 5.0.1 Ευχαριστω. Αυτό το sms Δεν μπορείς να το αποφύγεις γιατί είναι θέμα παρόχου Και σου το στέλνει αυτος!!! Δεν στέλνουν όλοι οι πάροχοι βέβαια.... Δεν ξέρω τι έχεις εσύ αλλά η cosmote που έχω εγώ δεν στέλνει τέτοια μυνήματα. Έχω μπλοκάρει κ εγώ αριθμούς που με παίρνουν. Ενώ έχω επιλέξει όταν το έχω κλειστό το κινητό και με καλεί κάποιος να μου έρχεται μνμ Μετά από την cosmote Ότι είχα κλήση, όταν με καλεί κάποιος μπλοκαρισμενος είτε έξοχα κλειστό το κινητό είτε ανοιχτό την ώρα που με κάλεσε δεν μου έρχεται τίποτα. Το μυνήματα του παρόχου δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Αυτό το sms Δεν μπορείς να το αποφύγεις γιατί είναι θέμα παρόχου Και σου το στέλνει αυτος!!! Δεν στέλνουν όλοι οι πάροχοι βέβαια.... Δεν ξέρω τι έχεις εσύ αλλά η cosmote που έχω εγώ δεν στέλνει τέτοια μυνήματα. Έχω μπλοκάρει κ εγώ αριθμούς που με παίρνουν. Ενώ έχω επιλέξει όταν το έχω κλειστό το κινητό και με καλεί κάποιος να μου έρχεται μνμ Μετά από την cosmote Ότι είχα κλήση, όταν με καλεί κάποιος μπλοκαρισμενος είτε έξοχα κλειστό το κινητό είτε ανοιχτό την ώρα που με κάλεσε δεν μου έρχεται τίποτα. Το μυνήματα του παρόχου δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Εχω vodafone δυστυχως .Θα παρω και θα ρωτησω αν γινεται να μην μου ερχοντε τετοια sms. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Εχω vodafone δυστυχως .Θα παρω και θα ρωτησω αν γινεται να μην μου ερχοντε τετοια sms. κλήση δωρεάν στο 1285, πατάς 2 (ενημέρωση κλήσεων όταν είσαι κατηλλειμένος) και την απενεργοποιείς. Καλού κακού, ξαναπάρε άλλη μία στο ίδιο νούμερο, πάτα το 1 (ενημέρωση κλήσεων όταν δεν είσαι διαθέσιμος και ενεργοποίησε τον τρόπο που σου αρέσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 κλήση δωρεάν στο 1285, πατάς 2 (ενημέρωση κλήσεων όταν είσαι κατηλλειμένος) και την απενεργοποιείς. Καλού κακού, ξαναπάρε άλλη μία στο ίδιο νούμερο, πάτα το 1 (ενημέρωση κλήσεων όταν δεν είσαι διαθέσιμος και ενεργοποίησε τον τρόπο που σου αρέσει) Ευχαριστω.Το κακο ειναι οτι τετοιες επιλογες και λογικο ειναι γενικευουν τις ειδοποιησεις που μερικες φορες ειναι χρησιμες. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Δες αυτήν την εφαρμογή αν σε δίνει λύση. Δεν την έχω δοκιμάσει. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.newsoftwares.SecureCallAndSMSFree Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Δες αυτήν την εφαρμογή αν σε δίνει λύση. Δεν την έχω δοκιμάσει. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.newsoftwares.SecureCallAndSMSFree Ευχαριστω.Αν καταλαβα καλα αυτη η εφαρμογη ειναι για να κρυβουμε ήδη δημιουργημενα sms και κλισεις .Αν καταλαβα καλα... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 υπαρχει εφαρμογη ωστε να βγαζεις φωτο με την κινηση του χεριου π.χ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Είμαι root...χρησιμοποιώ adaway :D Καλημερα, το φανταστηκα:) Επειδη λειπω καιρο απο το android θα περιμενω λιγο ακομα μεχρι να ασχοληθω με τετοια. Παντως ειναι μεγαλο συν οτι υπαρχουν εφαρμογες για να κοβεις τις διαφημισεις και σε no-root συσκευες. Και οι δυο λυσεις (adguard με πληρωμη και lostnet firewall δωρεαν) ειναι πολυ καλες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Καλημερα, το φανταστηκα:) Επειδη λειπω καιρο απο το android θα περιμενω λιγο ακομα μεχρι να ασχοληθω με τετοια. Παντως ειναι μεγαλο συν οτι υπαρχουν εφαρμογες για να κοβεις τις διαφημισεις και σε no-root συσκευες. Και οι δυο λυσεις (adguard με πληρωμη και lostnet firewall δωρεαν) ειναι πολυ καλες! δυστυχώς σαν το adaway σε μη root δεν υπάρχει (απλά κορυφαίο ..τα κόβει από παντού ...και από τα προγράμματα ,παιχνίδια..κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 εισαι σιγουρος οτι παιζει σε μη-root; γιατι εδω λεει οτι χρειαζεται ρουτ: https://androidapkph.wordpress.com/2015/04/13/54/ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα, το φανταστηκα:) Επειδη λειπω καιρο απο το android θα περιμενω λιγο ακομα μεχρι να ασχοληθω με τετοια. Παντως ειναι μεγαλο συν οτι υπαρχουν εφαρμογες για να κοβεις τις διαφημισεις και σε no-root συσκευες. Και οι δυο λυσεις (adguard με πληρωμη και lostnet firewall δωρεαν) ειναι πολυ καλες! καλο μου φανηκε το lostnet, αλλα δεν ειναι... 100% free, εχει κ εκδοση επι πληρωμη κ επισης εχει να βγαλει νεα εκδοση κανα χρονο βλεπω, μπας κ το παρατησαν; κ τελος μηπως τρωνε μπαταρια αυτα ολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 εισαι σιγουρος οτι παιζει σε μη-root; γιατι εδω λεει οτι χρειαζεται ρουτ: https://androidapkph.wordpress.com/2015/04/13/54/ Δεν κατάλαβες μάλλον καλά τι γράφει ο φίλος λίγο πριν ;) Το Adaway θέλει root...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 χαχα εγω απ αυτο: δυστυχώς σαν το adaway σε μη root δεν υπάρχει (απλά κορυφαίο ..τα κόβει από παντού ...και από τα προγράμματα ,παιχνίδια..κλπ) καταλαβαινω οτι παιζει κ σε μη-ρουτ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 εισαι σιγουρος οτι παιζει σε μη-root; γιατι εδω λεει οτι χρειαζεται ρουτ: https://androidapkph.wordpress.com/2015/04/13/54/ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλο μου φανηκε το lostnet, αλλα δεν ειναι... 100% free, εχει κ εκδοση επι πληρωμη κ επισης εχει να βγαλει νεα εκδοση κανα χρονο βλεπω, μπας κ το παρατησαν; κ τελος μηπως τρωνε μπαταρια αυτα ολα; Ναι αλλα στην free εκδοση κοβει διαφημισεις και απο εφαρμογες και απο browsers οποτε δεν σε αναγκαζει να αγορασεις την paid εκδοση! Οντως εχει ενα χρονο να κανει update αλλα την δουλεια του την κανει ακομα. Ειλικρινα νομιζω οτι η ταχυτητα στον chrome διπλασιαστηκε με αυτες τις εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Καλησπέρα . Το Adobe Air χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.θα ήθελα (αν μπορεί να γίνει Φυσικά) να κάνω το εξής. Να κατεβάσω μια ταινία στο ταμπλετ και να μπορώ να την δω από το κινητό όποτε θέλω όπου κι αν είναι το ταμπλετ.Κάποιος είχε πει παλιότερα πως μπορεί να γίνει με τον es3 άλλα Δεν κατάφερα να το κάνω.μπορεί να γίνει Τελικά και αν ναι θα ήθελα κάποιες οδηγίες.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Για όσους δεν το ξέρουν ας δουν το popcorn time. Είναι και Android εκτός από τις άλλες πλατφόρμες. Πραγματικά φοβερή εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Έχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή eBay? Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts