Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχω ξαναρωτησει αλλα ακρη δεν βρηκα ...

Υπαρχει εφαρμογη να "εξαφανιζει" εντελως μια κλιση ....Για να τα πω πιο κατανοητα...

Εχω αποκλεσει ενα αριθμο να με καλει και οντως γινεται αλλα μου ερχεται sms οτι ο ταδε αριθμος με καλεσε ενω ημουν κατειλημμενος . Αυτο το sms πως μπορω να το αποφυγω ???

Ειναι πολυ σημαντικο για μενα.

Φραγη εχω με το Truecaller και εκδοση 5.0.1

Ευχαριστω.

Μήπως έχεις vodafone;

Εγώ έχω vodafone και μου έρχεται και μένα sms, παλαιότερα που ειχα wind δεν ερχόταν τίποτα....

To sms που του έρχετε προφανώς είναι από τον πάροχο...

Ναι αλλά μια χαρά μπλοκαρεται με τον τρόπο που ανέφερα η με εφαρμογή τύπου extreme call blocker που είναι η μόνη που δούλευει σε κιτκατ

Ναι Vodafone εχω παιδια ...Θα δοκιμασω τις λυσεις που μου λετε αν και φοβαμαι οτι το sms ερχεται απο τον παροχο .. Η extreme call blocker εχει 5,63 ευρω

Ευχαριστω.

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Γεια σας παιδιά,

Υπάρχει καμιά εφαρμογή all in one sidebar notifications κάτι σαν το hub της blackberry όπου μπορείς να βλέπεις όλα τα notifications (email, facebook etc) ?

Κάθε 2 ώρες θα ρωτάς το ίδιο πράγμα?

Έλεος , λυπηθείτε λίγο αυτούς που διαβάζουν...:(

Αυτό που σου έρχεται είναι μήνυμα.οπότε θες να μπλοκάρει και τα μηνύματα.αποθήκευσε τον αριθμό με ότι όνομα θες μετά πατά μενού και έχει επιλογή να μπλοκαρει ότι έρχεται από αυτό το νούμερο.Και κλήσεις και μηνύματα.

Το εκανα αλλα δεν βελεπω να εχει επιλογη τετοια ....Εχει μονο για λιστα αποριψεων αλλα ακαομα κι αν τον προσθεσω εκει δεν δουλευει η αποριψη .Δοκιμασα με το σταθερο του σπιτιου μου.

Φιλικά Γιάννης

Γεια σας παιδιά,

Υπάρχει καμιά εφαρμογή all in one sidebar notifications κάτι σαν το hub της blackberry όπου μπορείς να βλέπεις όλα τα notifications (email, facebook etc) ?

Όχι, δεν υπάρχει, μόνο αν γυρίσεις πάλι σε blackberry θα έχεις hub

Παιδια εχω ξαναρωτησει αλλα ακρη δεν βρηκα ...

Υπαρχει εφαρμογη να "εξαφανιζει" εντελως μια κλιση ....Για να τα πω πιο κατανοητα...

Εχω αποκλεσει ενα αριθμο να με καλει και οντως γινεται αλλα μου ερχεται sms οτι ο ταδε αριθμος με καλεσε ενω ημουν κατειλημμενος . Αυτο το sms πως μπορω να το αποφυγω ???

Ειναι πολυ σημαντικο για μενα.

Φραγη εχω με το Truecaller και εκδοση 5.0.1

Ευχαριστω.

Αυτό το sms Δεν μπορείς να το αποφύγεις γιατί είναι θέμα παρόχου Και σου το στέλνει αυτος!!! Δεν στέλνουν όλοι οι πάροχοι βέβαια.... Δεν ξέρω τι έχεις εσύ αλλά η cosmote που έχω εγώ δεν στέλνει τέτοια μυνήματα. Έχω μπλοκάρει κ εγώ αριθμούς που με παίρνουν. Ενώ έχω επιλέξει όταν το έχω κλειστό το κινητό και με καλεί κάποιος να μου έρχεται μνμ Μετά από την cosmote Ότι είχα κλήση, όταν με καλεί κάποιος μπλοκαρισμενος είτε έξοχα κλειστό το κινητό είτε ανοιχτό την ώρα που με κάλεσε δεν μου έρχεται τίποτα. Το μυνήματα του παρόχου δεν μπορείς να τα αποφύγεις.

Αυτό το sms Δεν μπορείς να το αποφύγεις γιατί είναι θέμα παρόχου Και σου το στέλνει αυτος!!! Δεν στέλνουν όλοι οι πάροχοι βέβαια.... Δεν ξέρω τι έχεις εσύ αλλά η cosmote που έχω εγώ δεν στέλνει τέτοια μυνήματα. Έχω μπλοκάρει κ εγώ αριθμούς που με παίρνουν. Ενώ έχω επιλέξει όταν το έχω κλειστό το κινητό και με καλεί κάποιος να μου έρχεται μνμ Μετά από την cosmote Ότι είχα κλήση, όταν με καλεί κάποιος μπλοκαρισμενος είτε έξοχα κλειστό το κινητό είτε ανοιχτό την ώρα που με κάλεσε δεν μου έρχεται τίποτα. Το μυνήματα του παρόχου δεν μπορείς να τα αποφύγεις.

Εχω vodafone δυστυχως .Θα παρω και θα ρωτησω αν γινεται να μην μου ερχοντε τετοια sms.

Φιλικά Γιάννης

Εχω vodafone δυστυχως .Θα παρω και θα ρωτησω αν γινεται να μην μου ερχοντε τετοια sms.

κλήση δωρεάν στο 1285, πατάς 2 (ενημέρωση κλήσεων όταν είσαι κατηλλειμένος) και την απενεργοποιείς. Καλού κακού, ξαναπάρε άλλη μία στο ίδιο νούμερο, πάτα το 1 (ενημέρωση κλήσεων όταν δεν είσαι διαθέσιμος και ενεργοποίησε τον τρόπο που σου αρέσει)

κλήση δωρεάν στο 1285, πατάς 2 (ενημέρωση κλήσεων όταν είσαι κατηλλειμένος) και την απενεργοποιείς. Καλού κακού, ξαναπάρε άλλη μία στο ίδιο νούμερο, πάτα το 1 (ενημέρωση κλήσεων όταν δεν είσαι διαθέσιμος και ενεργοποίησε τον τρόπο που σου αρέσει)

Ευχαριστω.Το κακο ειναι οτι τετοιες επιλογες και λογικο ειναι γενικευουν τις ειδοποιησεις που μερικες φορες ειναι χρησιμες.

Φιλικά Γιάννης

Δες αυτήν την εφαρμογή αν σε δίνει λύση. Δεν την έχω δοκιμάσει.

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.newsoftwares.SecureCallAndSMSFree

Δες αυτήν την εφαρμογή αν σε δίνει λύση. Δεν την έχω δοκιμάσει.

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.newsoftwares.SecureCallAndSMSFree

Ευχαριστω.Αν καταλαβα καλα αυτη η εφαρμογη ειναι για να κρυβουμε ήδη δημιουργημενα sms και κλισεις .Αν καταλαβα καλα...

Φιλικά Γιάννης

Είμαι root...χρησιμοποιώ adaway :D

Καλημερα, το φανταστηκα:)

Επειδη λειπω καιρο απο το android θα περιμενω λιγο ακομα μεχρι να ασχοληθω με τετοια. Παντως ειναι μεγαλο συν οτι υπαρχουν εφαρμογες για να κοβεις τις διαφημισεις και σε no-root συσκευες. Και οι δυο λυσεις (adguard με πληρωμη και lostnet firewall δωρεαν) ειναι πολυ καλες!

Επειδη λειπω καιρο απο το android θα περιμενω λιγο ακομα μεχρι να ασχοληθω με τετοια. Παντως ειναι μεγαλο συν οτι υπαρχουν εφαρμογες για να κοβεις τις διαφημισεις και σε no-root συσκευες. Και οι δυο λυσεις (adguard με πληρωμη και lostnet firewall δωρεαν) ειναι πολυ καλες!

δυστυχώς σαν το adaway σε μη root δεν υπάρχει (απλά κορυφαίο ..τα κόβει από παντού ...και από τα προγράμματα ,παιχνίδια..κλπ)

εισαι σιγουρος οτι παιζει σε μη-root; γιατι εδω λεει οτι χρειαζεται ρουτ:

https://androidapkph.wordpress.com/2015/04/13/54/

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλο μου φανηκε το lostnet, αλλα δεν ειναι... 100% free, εχει κ εκδοση επι πληρωμη κ επισης εχει να βγαλει νεα εκδοση κανα χρονο βλεπω, μπας κ το παρατησαν;

κ τελος μηπως τρωνε μπαταρια αυτα ολα;

Δεν κατάλαβες μάλλον καλά τι γράφει ο φίλος λίγο πριν ;)

Το Adaway θέλει root......

χαχα εγω απ αυτο:

δυστυχώς σαν το adaway σε μη root δεν υπάρχει (απλά κορυφαίο ..τα κόβει από παντού ...και από τα προγράμματα ,παιχνίδια..κλπ)

καταλαβαινω οτι παιζει κ σε μη-ρουτ :p

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλο μου φανηκε το lostnet, αλλα δεν ειναι... 100% free, εχει κ εκδοση επι πληρωμη κ επισης εχει να βγαλει νεα εκδοση κανα χρονο βλεπω, μπας κ το παρατησαν;

κ τελος μηπως τρωνε μπαταρια αυτα ολα;

Ναι αλλα στην free εκδοση κοβει διαφημισεις και απο εφαρμογες και απο browsers οποτε δεν σε αναγκαζει να αγορασεις την paid εκδοση!

Οντως εχει ενα χρονο να κανει update αλλα την δουλεια του την κανει ακομα. Ειλικρινα νομιζω οτι η ταχυτητα στον chrome διπλασιαστηκε με αυτες τις εφαρμογες.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.θα ήθελα (αν μπορεί να γίνει Φυσικά) να κάνω το εξής.

Να κατεβάσω μια ταινία στο ταμπλετ και να μπορώ να την δω από το κινητό όποτε θέλω όπου κι αν είναι το ταμπλετ.Κάποιος είχε πει παλιότερα πως μπορεί να γίνει με τον es3 άλλα Δεν κατάφερα να το κάνω.μπορεί να γίνει Τελικά και αν ναι θα ήθελα κάποιες οδηγίες.Ευχαριστώ

Για όσους δεν το ξέρουν ας δουν το popcorn time. Είναι και Android εκτός από τις άλλες πλατφόρμες. Πραγματικά φοβερή εφαρμογή

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II