maarinos Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 @Skakinen Χάρτες της Nokia HERE Beta: Offline maps & nav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καποια εφαρμογη καμερας που να παιρνει συνεχομενες φωτος πατωντας μια φορα το κουμπι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δεν θα πρεπει να το υποστηριζει η καμερα του κινητου αυτο; εμενα το κανει αυτο αλλα εχει ταχυτατη καμερα. Lg g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Εχω το redmi 1s με kit kat. Εχω την εφαρμογη internet speed meter και πατησα σε καποια φαση να αγνοουνται μυνηματα οπως η ενδειξη της εφαρμογης στη status bar. Εκανα επαναγκατασταση, διαγραφη δεδομένων αλλα δεν καταφερα να ξαναφερω την ένδειξη μέτρησης ταχύτητας. Καμια ιδέα? Καλη χρονιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δεν θα πρεπει να το υποστηριζει η καμερα του κινητου αυτο; εμενα το κανει αυτο αλλα εχει ταχυτατη καμερα. Lg g3 Το Moto G 2nd gen που ειχα το υποστηριζε. Τωρα εχω το LG G3 S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Εχω το redmi 1s με kit kat. Εχω την εφαρμογη internet speed meter και πατησα σε καποια φαση να αγνοουνται μυνηματα οπως η ενδειξη της εφαρμογης στη status bar. Εκανα επαναγκατασταση, διαγραφη δεδομένων αλλα δεν καταφερα να ξαναφερω την ένδειξη μέτρησης ταχύτητας. Καμια ιδέα? Καλη χρονιά Εάν πας ρυθμίσεις-Εφαρμογές Μήπως εκεί είναι στις ρυθμίσεις της εφαρμογής τσεκ να μην δείχνει ειδοποιήσεις; Σίγουρα έχεις ρυθμίσει την ίδια την εφαρμογή σωστά; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Εάν πας ρυθμίσεις-Εφαρμογές Μήπως εκεί είναι στις ρυθμίσεις της εφαρμογής τσεκ να μην δείχνει ειδοποιήσεις; Σίγουρα έχεις ρυθμίσει την ίδια την εφαρμογή σωστά; Η εφαρμογη με 2 κλικ ρυθμιζεται. Εχω τικ στο bold font in notification και στο show speed in notification. Γνωριζεις αν υπάρχει παρομοια εφαρμογη? Οπως και να έχει ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 @Skakinen Χάρτες της Nokia HERE Beta: Offline maps & nav Άσχετο αλλά παρατήρησε κανένας αυτοκίνητα με καμερες σαν της Google με το λογότυπο here να κάνουν βόλτες στην Αθήνα; Εγω είδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Το Moto G 2nd gen που ειχα το υποστηριζε. Τωρα εχω το LG G3 S. Burst mode τσέκαρε αν έχει η κάμερα σου... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καποια εφαρμογη καμερας που να παιρνει συνεχομενες φωτος πατωντας μια φορα το κουμπι; Δεν θα πρεπει να το υποστηριζει η καμερα του κινητου αυτο; εμενα το κανει αυτο αλλα εχει ταχυτατη καμερα. Lg g3 Έχω LG G2 και του έχω περάσει την Rom Cloudy G3 και η camera μπορεί να τραβήξει μέχρι και 99 συνεχόμενα καρέ σε 24'' δεύτερα...!!! γιατί να μην το υποστηρίζει σε εσάς...????:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Αυτο δεν ειναι καμερα.....μυδραλιο. ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 (edited) 99 ληψεις 11 δευτερολεπτα, Lenovo a806 stock camera :lol: H καρτα SD παιζει ρολο Edited January 9, 2015 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 (edited) Οπως σωστα ειπε και ο φιλος, μεγαλο ρολο στο ποσο γρήγορα θα τραβήξει τις φωτογραφίες το κινητό, παίζει ρολό Η κάρτα SD. Από αυτήν εξαρτάτε. Αποθηκεύει γρήγορα την φώτο που τραβηξες? Θα πάει αμέσως στην.επόμενη λήψη. Αργεί να αποθηκεύσει την.φώτο που εβγαλες? Άρα θα καθυστερήσει και την επόμενη λήψη. Ακόμα και πρόγραμμα φωτογραφίας να βάλεις στο κινητό με επιλογή για συνεχόμενες λήψεις, αν η SD αργεί να τις αποθηκεύσει πάλι μισές δουλειές θα κάνεις. Sd με sd διαφερουν. Edited January 9, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Έχει κανείς θέμα με την τελευταία αναβάθμιση του link2sd? Δεν βλέπει το ext2 με κανένα τρόπο. ((note n7000) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Έχω LG G2 και του έχω περάσει την Rom Cloudy G3 και η camera μπορεί να τραβήξει μέχρι και 99 συνεχόμενα καρέ σε 24'' δεύτερα...!!! γιατί να μην το υποστηρίζει σε εσάς...????:wacko: Βρηκα την εφαρμογη highspeed camera... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Υπάρχει εφαρμογή που στην οθόνη κλειδώματος να έχω ότι widget θέλω;πχ το widget της εφαρμογής με τα email, Aquamail? δεν είμαι ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Υπάρχει εφαρμογή που στην οθόνη κλειδώματος να έχω ότι widget θέλω;πχ το widget της εφαρμογής με τα email, Aquamail? δεν είμαι ρουτ Αν πας ρυθμίσεις, ασφάλεια έχει επιλογή για ενεργοποίηση Widget, τουλάχιστον έτσι είναι στα περισσότερα κινητά. Αν το ενεργοποιήσεις μετά μπορείς στο κλείδωμα να βάλεις ότι θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Αν πας ρυθμίσεις, ασφάλεια έχει επιλογή για ενεργοποίηση Widget, τουλάχιστον έτσι είναι στα περισσότερα κινητά. Αν το ενεργοποιήσεις μετά μπορείς στο κλείδωμα να βάλεις ότι θες για ποια ρύθμιση λες;οκ τώρα έχω βάλει μοτίβο αλλά και χωρίς δεν βρήκα πως να έχω widget στην οθόνη κλειδώματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 για ποια ρύθμιση λες;οκ τώρα έχω βάλει μοτίβο αλλά και χωρίς δεν βρήκα πως να έχω widget στην οθόνη κλειδώματος! Δεν ξέρω ίσως είναι διαφορετικά, εμένα έχει επιλογή για ενεργοποίηση Widget και βάζω οποίο θέλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Η εφαρμογη με 2 κλικ ρυθμιζεται. Εχω τικ στο bold font in notification και στο show speed in notification. Γνωριζεις αν υπάρχει παρομοια εφαρμογη? Οπως και να έχει ευχαριστώ Το πρώτο που σου έγραψα το τσέκαρες; Εάν την έχεις αγορασμένη στο εμέιλ πάντως απαντάνε γρήγορα. Δυστυχώς παρόμοια δεν βρήκα ή να σου πω την αλήθεια δεν έψαξα.... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Το πρώτο που σου έγραψα το τσέκαρες; Εάν την έχεις αγορασμένη στο εμέιλ πάντως απαντάνε γρήγορα. Δυστυχώς παρόμοια δεν βρήκα ή να σου πω την αλήθεια δεν έψαξα.... Η εφαρμογη ειχε τικ στο ειδοποιήσεις (αν εννοείς αυτό). Δεν έχω αγορασει την εφαρμογη αλλα κατεβασα το imanager απο το amazon store. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Θέλω να κάνω extract τις επαφές μου από το gmail σε excel. Γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Εγώ το έκανα με cm και εκτός από επαφές πήρα και φωτό sms, όλα μια χαρά... ποιο ειναι αυτο το cm? :confused: για να παραω και τα sms.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 ποιο ειναι αυτο το cm? :confused: για να παραω και τα sms.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbackup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Διαβαζω για τρομερες, ανεπαναληπτες εφαρμογες 'καμερας'(video recording). Σαν αυτη εδω Camera FV-5 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.camera.pro Και δεν εχει το πιο απλο χαρακτηριστικό: ένα pause στην ληψη βιντεο, για να δημιουργει ένα ενιαιο αρχείο βιντεο. Γνωρισμα που ειχε ακομη και η 20ετιας παλιομοδιτικη καμερά μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts