Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καποια εφαρμογη καμερας που να παιρνει συνεχομενες φωτος πατωντας μια φορα το κουμπι;

Εχω το redmi 1s με kit kat. Εχω την εφαρμογη internet speed meter και πατησα σε καποια φαση να αγνοουνται μυνηματα οπως η ενδειξη της εφαρμογης στη status bar. Εκανα επαναγκατασταση, διαγραφη δεδομένων αλλα δεν καταφερα να ξαναφερω την ένδειξη μέτρησης ταχύτητας. Καμια ιδέα? Καλη χρονιά

Δεν θα πρεπει να το υποστηριζει η καμερα του κινητου αυτο; εμενα το κανει αυτο αλλα εχει ταχυτατη καμερα. Lg g3

Το Moto G 2nd gen που ειχα το υποστηριζε. Τωρα εχω το LG G3 S.

Εχω το redmi 1s με kit kat. Εχω την εφαρμογη internet speed meter και πατησα σε καποια φαση να αγνοουνται μυνηματα οπως η ενδειξη της εφαρμογης στη status bar. Εκανα επαναγκατασταση, διαγραφη δεδομένων αλλα δεν καταφερα να ξαναφερω την ένδειξη μέτρησης ταχύτητας. Καμια ιδέα? Καλη χρονιά

Εάν πας ρυθμίσεις-Εφαρμογές Μήπως εκεί είναι στις ρυθμίσεις της εφαρμογής τσεκ να μην δείχνει ειδοποιήσεις;

Σίγουρα έχεις ρυθμίσει την ίδια την εφαρμογή σωστά;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Εάν πας ρυθμίσεις-Εφαρμογές Μήπως εκεί είναι στις ρυθμίσεις της εφαρμογής τσεκ να μην δείχνει ειδοποιήσεις;

Σίγουρα έχεις ρυθμίσει την ίδια την εφαρμογή σωστά;

Η εφαρμογη με 2 κλικ ρυθμιζεται. Εχω τικ στο bold font in notification και στο show speed in notification. Γνωριζεις αν υπάρχει παρομοια εφαρμογη? Οπως και να έχει ευχαριστώ

Άσχετο αλλά παρατήρησε κανένας αυτοκίνητα με καμερες σαν της Google με το λογότυπο here να κάνουν βόλτες στην Αθήνα; Εγω είδα..

Το Moto G 2nd gen που ειχα το υποστηριζε. Τωρα εχω το LG G3 S.

Burst mode τσέκαρε αν έχει η κάμερα σου...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Καποια εφαρμογη καμερας που να παιρνει συνεχομενες φωτος πατωντας μια φορα το κουμπι;

Δεν θα πρεπει να το υποστηριζει η καμερα του κινητου αυτο; εμενα το κανει αυτο αλλα εχει ταχυτατη καμερα. Lg g3

Έχω LG G2 και του έχω περάσει την Rom Cloudy G3 και η camera μπορεί να τραβήξει μέχρι και 99 συνεχόμενα καρέ σε 24'' δεύτερα...!!! γιατί να μην το υποστηρίζει σε εσάς...????:wacko:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

99 ληψεις 11 δευτερολεπτα, Lenovo a806 stock camera :lol: H καρτα SD παιζει ρολο Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Οπως σωστα ειπε και ο φιλος, μεγαλο ρολο στο ποσο γρήγορα θα τραβήξει τις φωτογραφίες το κινητό, παίζει ρολό Η κάρτα SD.

Από αυτήν εξαρτάτε. Αποθηκεύει γρήγορα την φώτο που τραβηξες? Θα πάει αμέσως στην.επόμενη λήψη. Αργεί να αποθηκεύσει την.φώτο που εβγαλες? Άρα θα καθυστερήσει και την επόμενη λήψη.

Ακόμα και πρόγραμμα φωτογραφίας να βάλεις στο κινητό με επιλογή για συνεχόμενες λήψεις, αν η SD αργεί να τις αποθηκεύσει πάλι μισές δουλειές θα κάνεις. Sd με sd διαφερουν.

Edited by lek88

Έχω LG G2 και του έχω περάσει την Rom Cloudy G3 και η camera μπορεί να τραβήξει μέχρι και 99 συνεχόμενα καρέ σε 24'' δεύτερα...!!! γιατί να μην το υποστηρίζει σε εσάς...????:wacko:

Βρηκα την εφαρμογη highspeed camera...

Υπάρχει εφαρμογή που στην οθόνη κλειδώματος να έχω ότι widget θέλω;πχ το widget της εφαρμογής με τα email, Aquamail?

δεν είμαι ρουτ

Υπάρχει εφαρμογή που στην οθόνη κλειδώματος να έχω ότι widget θέλω;πχ το widget της εφαρμογής με τα email, Aquamail?

δεν είμαι ρουτ

Αν πας ρυθμίσεις, ασφάλεια έχει επιλογή για ενεργοποίηση Widget, τουλάχιστον έτσι είναι στα περισσότερα κινητά. Αν το ενεργοποιήσεις μετά μπορείς στο κλείδωμα να βάλεις ότι θες

Αν πας ρυθμίσεις, ασφάλεια έχει επιλογή για ενεργοποίηση Widget, τουλάχιστον έτσι είναι στα περισσότερα κινητά. Αν το ενεργοποιήσεις μετά μπορείς στο κλείδωμα να βάλεις ότι θες

για ποια ρύθμιση λες;οκ τώρα έχω βάλει μοτίβο αλλά και χωρίς δεν βρήκα πως να έχω widget στην οθόνη κλειδώματος!

για ποια ρύθμιση λες;οκ τώρα έχω βάλει μοτίβο αλλά και χωρίς δεν βρήκα πως να έχω widget στην οθόνη κλειδώματος!

Δεν ξέρω ίσως είναι διαφορετικά, εμένα έχει επιλογή για ενεργοποίηση Widget και βάζω οποίο θέλω

Η εφαρμογη με 2 κλικ ρυθμιζεται. Εχω τικ στο bold font in notification και στο show speed in notification. Γνωριζεις αν υπάρχει παρομοια εφαρμογη? Οπως και να έχει ευχαριστώ

Το πρώτο που σου έγραψα το τσέκαρες;

Εάν την έχεις αγορασμένη στο εμέιλ πάντως απαντάνε γρήγορα.

Δυστυχώς παρόμοια δεν βρήκα ή να σου πω την αλήθεια δεν έψαξα....

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Το πρώτο που σου έγραψα το τσέκαρες;

Εάν την έχεις αγορασμένη στο εμέιλ πάντως απαντάνε γρήγορα.

Δυστυχώς παρόμοια δεν βρήκα ή να σου πω την αλήθεια δεν έψαξα....

Η εφαρμογη ειχε τικ στο ειδοποιήσεις (αν εννοείς αυτό). Δεν έχω αγορασει την εφαρμογη αλλα κατεβασα το imanager απο το amazon store. Ευχαριστώ

Εγώ το έκανα με cm και εκτός από επαφές πήρα και φωτό sms, όλα μια χαρά...

ποιο ειναι αυτο το cm? :confused: για να παραω και τα sms..

Διαβαζω για τρομερες, ανεπαναληπτες εφαρμογες 'καμερας'(video recording).

Σαν αυτη εδω

Camera FV-5

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.camera.pro

Και δεν εχει το πιο απλο χαρακτηριστικό: ένα pause στην ληψη βιντεο, για να δημιουργει ένα ενιαιο αρχείο βιντεο. Γνωρισμα που ειχε ακομη και η 20ετιας παλιομοδιτικη καμερά μου...

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II