SkenaDena Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Καλημέρα σε όλους ! Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή για διαχείριση εσόδων εξόδων ? Στο IPhone είχα την εφαρμογή Moni που μου άρεσε και πολύ ... κάποια παρόμοια ? Επίσης αν ξέρετε εφαρμογή που να πέρνει μέσα Barcode απο κάρτες .. όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κάποια κάρτα να χτυπάνε την οθόνη του κινητού για παράδειγμα .. ? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Θα με ενδιέφερε και μένα κάτι τέτοιο ;) Κάτι σαν το an2an remote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Καλημέρα σε όλους ! Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή για διαχείριση εσόδων εξόδων ? Στο IPhone είχα την εφαρμογή Moni που μου άρεσε και πολύ ... κάποια παρόμοια ? Money Lover -Διαχείριση Εξόδων Το οποιο ειναι super!! Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Καλημέρα σε όλους ! Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή για διαχείριση εσόδων εξόδων ? Στο IPhone είχα την εφαρμογή Moni που μου άρεσε και πολύ ... κάποια παρόμοια ? Υπάρχει και για android...:cool: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ebeyonds.expensetracker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 ρε παιδιά ρώτησα το handcent για την υποστήριξη των δικαρτων κινητών και μου απάντησαν ότι ΉΔΗ υποστηρίζουν δικαρτα κινητά απλά όχι όλα! Αλλά εγώ επιλογή για δικαρτο στο μενού του handcent δεν βλέπω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Δυστυχώς δεν έχω lg και δεν έχω αυτές τις ρυθμίσεις.. Ενα huawei g630 εχω γι αυτο κοιτα το LightFlow. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Ξέρει κανείς τι συμβαίνει με την εφαρμογή του What's Up? Το ανοίγεις μια φορά να τσεκάρεις κάτι και αυτό συνεχίζει να τρέχει στο background. Θέλει διακοπή από τις ρυθμίσεις κάθε φορά. Καμιά λύση; Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Δόθηκε update για το EvolveSMS, με καινούριο εικονίδιο (εμπευσμένο θα έλεγα από τον καινούριο Messenger της Google), material design look και κάποια δωρεάν themes. Πολύ ωραίο έγινε. Ο μετρητής χαρακτήρων που έχει είναι λίγο περίεργος όμως. Υποστηρίζει τελικά 160 χαρακτήρες, γιατί και στα σχόλια στο store επικρατεί μια σύγχυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Όλο force closes και reboots το Google camera μετά το τελευταίο update. Απαράδεκτο. Δοκίμασα και wipe data αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Πώς καταργούμε το greenify; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Χμ μου ήρθε πρόσκληση για το Inbox, το εγκατέστησα, όλα κομπλέ. Ξέρει κανείς πως γίνεται να προσθέσουμε και άλλους λογαριασμούς email (π.χ. outlook) στην εφαρμογή; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Πώς καταργούμε το greenify; Μάλλον το έχεις προσθέσει στους διαχειριστές της συσκευής, και δεν σε αφήνει. Πήγαινε στις ρυθμίσεις -> ασφάλεια -> διαχειριστές συσκευής και απενεργοποίησέ το. Στη συνέχεια, κατάργηση όπως όλες οι εφαρμογές. (τα βήματα δεν ξέρω αν είναι ακριβώς έτσι, αναλόγως το μενού της συσκευής σου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Μου ήρθε και εμένα πρόσκληση για το inbox αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με το email από όπου είχα κάνει αίτηση..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Χμ μου ήρθε πρόσκληση για το Inbox, το εγκατέστησα, όλα κομπλέ. Ξέρει κανείς πως γίνεται να προσθέσουμε και άλλους λογαριασμούς email (π.χ. outlook) στην εφαρμογή; Δε νομιζω πως γινεται στο inbox αυτο. Ειναι νεο feature του Gmail app v5. Αλλα θα σου ερθει οπου να ναι ;) Και πλακα πλακα, να ρωτησω, στο Gmail 5 οταν εβαλα δοκιμαστικα τον Hotmail account μου δεν ειχα επιλογη για push ληψη. Ετσι ειναι? Γιατι αν ναι παραμενω με τον samsung client. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Από λογαριασμό google την είχες κάνει; Εμένα δε με αφήνει ούτε να συνδεθώ αλλά ούτε να προσθέσω άλλους (αν και μου ήρθαν προσκλήσεις και σε δύο άλλους που έχω, έναν live.com και έναν outlook.com) μόνο στον google. ah thanks Prattein_Aloga, είχα την εντύπωση ότι γινόταν και στο Inbox :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Από yahoo είχα στείλει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.luckycoin.lockscreen Android L lockscreen με notifications Προτείνω επίσης και την εφαρμογή από τους ίδιους για heads up call notification Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Παιδια πως βαζω αγαπημενη ομαδα στο futbol 24? Δεν το βρισκω πουθενα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Παιδια πως βαζω αγαπημενη ομαδα στο futbol 24? Δεν το βρισκω πουθενα!! Βαλε το sofascore καλύτερα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Βαλε το sofascore καλύτερα Το ειχα και κολλουσε Ξερει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Το ειχα και κολλουσε Ξερει καποιος? Βάζεις το forza Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Παιδια πως βαζω αγαπημενη ομαδα στο futbol 24? Δεν το βρισκω πουθενα!! Να διαλέξεις αγαπημένη ομάδα στο android νομίζω δεν έχει. Απλά μπορείς να επιλέξεις για ποια ματς θέλεις να έρχονται οι ειδοποιήσεις, επιλέγοντάς τα με το αστεράκι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Να διαλέξεις αγαπημένη ομάδα στο android νομίζω δεν έχει. Απλά μπορείς να επιλέξεις για ποια ματς θέλεις να έρχονται οι ειδοποιήσεις, επιλέγοντάς τα με το αστεράκι. Αχαμ κριμα γιατι ειναι πολυ γρηγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Αχαμ κριμα γιατι ειναι πολυ γρηγορο Ξαναδοκίμασε το sofascore σε εμένα πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Καμία εφαρμογή για να έχω Excel-word στο κινητό αλλά να μην κολλάει γιατί δεν έχω πάρει ακόμα κάποιο μοντελο που να αντέχει πολλά πολλά.... ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts