Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους !

Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή για διαχείριση εσόδων εξόδων ? Στο IPhone είχα την εφαρμογή Moni που μου άρεσε και πολύ ... κάποια παρόμοια ?

Επίσης αν ξέρετε εφαρμογή που να πέρνει μέσα Barcode απο κάρτες .. όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κάποια κάρτα να χτυπάνε την οθόνη του κινητού για παράδειγμα .. ?

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Καλημέρα σε όλους !

Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή για διαχείριση εσόδων εξόδων ? Στο IPhone είχα την εφαρμογή Moni που μου άρεσε και πολύ ... κάποια παρόμοια ?

Money Lover -Διαχείριση Εξόδων Το οποιο ειναι super!!

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Καλημέρα σε όλους !

Υπάρχει και για android...:cool:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ebeyonds.expensetracker

ρε παιδιά ρώτησα το handcent για την υποστήριξη των δικαρτων κινητών και μου απάντησαν ότι ΉΔΗ υποστηρίζουν δικαρτα κινητά απλά όχι όλα! Αλλά εγώ επιλογή για δικαρτο στο μενού του handcent δεν βλέπω!

Δυστυχώς δεν έχω lg και δεν έχω αυτές τις ρυθμίσεις.. Ενα huawei g630 εχω

γι αυτο κοιτα το LightFlow.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ξέρει κανείς τι συμβαίνει με την εφαρμογή του What's Up? Το ανοίγεις μια φορά να τσεκάρεις κάτι και αυτό συνεχίζει να τρέχει στο background. Θέλει διακοπή από τις ρυθμίσεις κάθε φορά. Καμιά λύση;
Unrooted :mad:

Δόθηκε update για το EvolveSMS, με καινούριο εικονίδιο (εμπευσμένο θα έλεγα από τον καινούριο Messenger της Google), material design look και κάποια δωρεάν themes.

Πολύ ωραίο έγινε. Ο μετρητής χαρακτήρων που έχει είναι λίγο περίεργος όμως. Υποστηρίζει τελικά 160 χαρακτήρες, γιατί και στα σχόλια στο store επικρατεί μια σύγχυση.

Όλο force closes και reboots το Google camera μετά το τελευταίο update. Απαράδεκτο. Δοκίμασα και wipe data αλλά τίποτα

Χμ μου ήρθε πρόσκληση για το Inbox, το εγκατέστησα, όλα κομπλέ. Ξέρει κανείς πως γίνεται να προσθέσουμε και άλλους λογαριασμούς email (π.χ. outlook) στην εφαρμογή;

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Πώς καταργούμε το greenify;

Μάλλον το έχεις προσθέσει στους διαχειριστές της συσκευής, και δεν σε αφήνει. Πήγαινε στις ρυθμίσεις -> ασφάλεια -> διαχειριστές συσκευής και απενεργοποίησέ το. Στη συνέχεια, κατάργηση όπως όλες οι εφαρμογές. (τα βήματα δεν ξέρω αν είναι ακριβώς έτσι, αναλόγως το μενού της συσκευής σου).

Μου ήρθε και εμένα πρόσκληση για το inbox αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με το email από όπου είχα κάνει αίτηση.....

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Χμ μου ήρθε πρόσκληση για το Inbox, το εγκατέστησα, όλα κομπλέ. Ξέρει κανείς πως γίνεται να προσθέσουμε και άλλους λογαριασμούς email (π.χ. outlook) στην εφαρμογή;

Δε νομιζω πως γινεται στο inbox αυτο. Ειναι νεο feature του Gmail app v5. Αλλα θα σου ερθει οπου να ναι ;)

Και πλακα πλακα, να ρωτησω, στο Gmail 5 οταν εβαλα δοκιμαστικα τον Hotmail account μου δεν ειχα επιλογη για push ληψη. Ετσι ειναι? Γιατι αν ναι παραμενω με τον samsung client.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Από λογαριασμό google την είχες κάνει; Εμένα δε με αφήνει ούτε να συνδεθώ αλλά ούτε να προσθέσω άλλους (αν και μου ήρθαν προσκλήσεις και σε δύο άλλους που έχω, έναν live.com και έναν outlook.com) μόνο στον google.

ah thanks Prattein_Aloga, είχα την εντύπωση ότι γινόταν και στο Inbox :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Από yahoo είχα στείλει

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.luckycoin.lockscreen

Android L lockscreen με notifications

Προτείνω επίσης και την εφαρμογή από τους ίδιους για heads up call notification

Παιδια πως βαζω αγαπημενη ομαδα στο futbol 24? Δεν το βρισκω πουθενα!!

Βαλε το sofascore καλύτερα

1+7 Pro

Παιδια πως βαζω αγαπημενη ομαδα στο futbol 24? Δεν το βρισκω πουθενα!!

Να διαλέξεις αγαπημένη ομάδα στο android νομίζω δεν έχει. Απλά μπορείς να επιλέξεις για ποια ματς θέλεις να έρχονται οι ειδοποιήσεις, επιλέγοντάς τα με το αστεράκι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να διαλέξεις αγαπημένη ομάδα στο android νομίζω δεν έχει. Απλά μπορείς να επιλέξεις για ποια ματς θέλεις να έρχονται οι ειδοποιήσεις, επιλέγοντάς τα με το αστεράκι.

Αχαμ κριμα γιατι ειναι πολυ γρηγορο

Καμία εφαρμογή για να έχω Excel-word στο κινητό αλλά να μην κολλάει γιατί δεν έχω πάρει ακόμα κάποιο μοντελο που να αντέχει πολλά πολλά....

;;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II