ilka71 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Για mails το καλυτερο προγραμμα για εμενα που το χρησιμοποιω και το εχω αγορασει ειναι το aquamail. +1000000000000 κι εγώ συμφωνώ! με τρώει το χέρι μου να δοκιμάσω αυτό το blue email που αναφέρουν τώρα τελευταία πολλοί αλλά βαριέμαι να στήνω 5 λογαριασμούς gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospantzios Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Και άλλες 10 να ρωτήσεις κατά 99% δεν θα πάρεις απάντηση γιατί απευθύνεσαι σε Θέμα που αφορά όπως άλλωστε λέει και ο τίτλος - Προτάσεις: Γενικές εφαρμογές - και όχι doogee Λογισμικό Πληροφορίες. Γνωρίζεις κιόλας ποιο είναι το σωστό νήμα μιας και είδα και δικά σου posts εκεί.. - Doogee DG550 Dagger - λοιπόν και τέλος παρακαλώ στα εκτός θέματος μηνύματα. :) εκανα λαθος τοτε σορρυ.... Παράθεση Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 :!: Σχετικά με τα Invites για το νέο Gmail μπορείτε να απευθύνεστε εδώ ώστε αν κάποιος έχει να δώσει να σας βρίσκει πιο εύκολα. ;) Τα ανάλογα μηνύματα από εδώ μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα. - Νέο Gmail - Invites - Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Πως μπορω να κανω sync τα notes & tasks με microsoft exchange ; 2-3 προγραμματα που βρηκα ειναι μονο με πληρωμη για κατι που θα επρεπε να το κανει χωρις την χρηση εχτρα προγραμματος. Καποια ιδεα; Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Παιδιά έχω το exdialer είναι πολύ καλό , αλλά θέλω όταν έχω μια αναπάντητη κλήση να μου εμφανίζεται στην οθόνη της συσκευής μου το όνομα αυτού που με κάλεσε . Υπάρχει κάτι τέτοιο ? διότι δεν μπόρεσα να βρω κάτι τέτοιο . Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 +1000000000000 κι εγώ συμφωνώ! με τρώει το χέρι μου να δοκιμάσω αυτό το blue email που αναφέρουν τώρα τελευταία πολλοί αλλά βαριέμαι να στήνω 5 λογαριασμούς gmail +1000 από εμένα για το blue email!! Άψογο σε όλα και δωρεαν. Επιπλέον υποστηρίζει και outlook mail κάτι που δεν μπόρεσα να καταφέρω στο aquamail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Πολύ ωραίο όντως το blue mail.... Θα αρχίσω να μετανιώνω για την αγορά του aqua mail..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Δοκιμάστε και το sol mail... Πραγματικά απίστευτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidriver109 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Έχω μια κάμερα αυτοκινήτου που γράφει σε κάρτα μνήμης και χρειάζεται ο υπολογιστής με Windows Για να την διαβάσω, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να την βάζω στο κινητό και να βλέπω τη κατέγραψε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Γιατί να πρέπει να εχει windows? Τι τυπο αρχείου κανει το video? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Δοκιμάστε και το sol mail... Πραγματικά απίστευτο! μπα δοκίμασα bluemail, sol mail, my mail αλλά γύρισα στο aquamail που έχει πολύ περισσότερες ρυθμίσεις/ παραμετροποίηση ! Πολύ ωραίο όντως το blue mail.... Θα αρχίσω να μετανιώνω για την αγορά του aqua mail..... +1000 από εμένα για το blue email!! Άψογο σε όλα και δωρεαν. Επιπλέον υποστηρίζει και outlook mail κάτι που δεν μπόρεσα να καταφέρω στο aquamail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Έχω μια κάμερα αυτοκινήτου που γράφει σε κάρτα μνήμης και χρειάζεται ο υπολογιστής με Windows Για να την διαβάσω, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να την βάζω στο κινητό και να βλέπω τη κατέγραψε? Τι κινητό έχεις; εάν υποστηρίζει otg είναι πάρα πολύ απλό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Έχω μια κάμερα αυτοκινήτου που γράφει σε κάρτα μνήμης και χρειάζεται ο υπολογιστής με Windows Για να την διαβάσω, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να την βάζω στο κινητό και να βλέπω τη κατέγραψε? Αν είναι τα αρχεία σωσμενα σε κάποιο από τα γνωστά πρότυπα, θα παίζουν μια χαρά από το κινητό μόλις βάλεις την κάρτα. Αλλιώς δοκίμασε με Mx player. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Αν είναι τα αρχεία σωσμενα σε κάποιο από τα γνωστά πρότυπα, θα παίζουν μια χαρά από το κινητό μόλις βάλεις την κάρτα. Αλλιώς δοκίμασε με Mx player. δεν αναγράφει τι κάρτα μνήμης είναι ...Μπορεί να μην είναι micro sd....για αυτό και pc (θέλει αντάπτορα..) εάν είναι micro .... με mx player θα κάνει δουλειά ... (Όταν ζητάμε βοήθεια αναφέρουμε τι και πως .....) :dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Πως μπορω να κανω sync τα notes & tasks με microsoft exchange ; 2-3 προγραμματα που βρηκα ειναι μονο με πληρωμη για κατι που θα επρεπε να το κανει χωρις την χρηση εχτρα προγραμματος. Καποια ιδεα; Ένα θα σου πω... nine - exchange Activesync (9folders). Το δουλεύω από το καλοκαίρι. Η εφαρμογή δεν παίζεται και συγχρονίζει τα πάντα... και όχι - δεν είναι δωρεάν (δίνει ένα μήνα free) αλλά για μένα αξίζει τον κόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Για Samsung να προτείνω το Wanam Xposed (υπάρχει στο play), σήμερα το εγκατέστησα στη θέση του gravity box και όσα δοκίμασα δούλεψαν κανονικά, σε αντίθεση με το gravity που εκτός της notification bar δεν μπόρεσα να αλλάξω και πολλά.. το μόνο που δεν βρήκα μέχρι στιγμής είναι το σβήσιμο της οθόνης με διπλό κλικ. Κατά τ'άλλα.. υπόψιν όμως ότι για κάθε αλλαγή απαιτείται επανεκκίνηση, στο gravity ορισμένα πράγματα (πχ το ρολόι στο κέντρο) άλλαζαν και πριν το reboot. :) Και σε μένα το ίδιο,το είχα αναφέρει και πριν μερικές σελίδες εδώ, ενώ η custom rom που έχω τα είχε επιλογή και τα δύο με την εγκατάσταση της (Samsung based). Το double tap στην status bar λειτουργεί εμένα,και ίσως αυτός είναι και π λόγος που κρατάω το gravity box ακόμα,γιατί άλλα που ήθελα δεν λειτουργούν,όπως τα quick settings .Έχω και συντόμευση τα σβήνει με κίνηση προς τα επάνω με τον Nova,αλλά πολλές φορές θέλεις να σβήσεις την οθόνη όταν είσαι και σε μια οποιαδήποτε εφαρμογή , όταν περιμένεις μήνυμα πχ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Αν βρεις, ανέφερε το εδώ. Μόλις μου έρθει (δεν ξέρω πόσο γρήγορα γίνεται από την ώρα που λάβεις ο ίδιος πρόσκληση από την Google) μπορώ να σου δώσω αν δεν έχεις ήδη πάρει. Από αυτά που διαβάζω, ο καθένας μπορεί να δώσει 3 προσκλήσεις σε όποιον θέλει. Τι μου θυμίσατε τώρα... Το gmail που απέκτησα όταν πρωτοβγήκε μέσω πρόσκλησης από ένα φίλο (για pc εννοείται , τότε το android ούτε που το είχαν σκεφτεί):lol: Πάλι τα ίδια με invites?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Τι μου θυμίσατε τώρα... Το gmail που απέκτησα όταν πρωτοβγήκε μέσω πρόσκλησης από ένα φίλο (για pc εννοείται , τότε το android ούτε που το είχαν σκεφτεί):lol: Πάλι τα ίδια με invites?:mad: Έτσι ακριβώς. Αρχές του 2004 ήταν αν θυμάμαι καλά, μου έστειλε invite συνάδελφός μου και ήταν το πρώτο email που έδινε χωρητικότητα 1Gb, ενώ αργότερα, λεπτό με το λεπτό αυτή η χωρητικότητα αυξανόταν, και αν θυμάμαι καλά (μπορεί και να κάνω λάθος) το όνομα του το πήρε γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, από το Giga (G)mail. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Έτσι ακριβώς. Αρχές του 2004 ήταν αν θυμάμαι καλά, μου έστειλε invite συνάδελφός μου και ήταν το πρώτο email που έδινε χωρητικότητα 1Gb, ενώ αργότερα, λεπτό με το λεπτό αυτή η χωρητικότητα αυξανόταν, και αν θυμάμαι καλά (μπορεί και να κάνω λάθος) το όνομα του το πήρε γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, από το Giga (G)mail. Το Gmail σημαίνει Google mail. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Εξαιρετικά ενδιαφέρον το Inbox και φοβερό το user interface του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ξέρει κανείς πως με χειρονομία στον Νόβα να ανοίγω widget? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Πρέπει και η συσκευή να το υποστηρίζει . Αν δεν έχει άλλο χρωμα λαμπάκι η συσκευή που θα το βρει η εφαρμογή . εχει! οταν εχω καποια υπενθυμιση ημερολογιου, μου αναβοσβήνει το λεντακι σε ολα τα χρωματα! αλλα μονο στο ημερολογιο.... πουθενα αλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ψάχνω κάποιον τρόπο να "συνδέσω" ένα κείμενο για κάθε επαφή στο επαγγελματικό τηλέφωνο. Η επιλογή για σημείωση που δίνει το λειτουργικό δεν είναι αρκετή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Έτσι ακριβώς. Αρχές του 2004 ήταν αν θυμάμαι καλά, μου έστειλε invite συνάδελφός μου και ήταν το πρώτο email που έδινε χωρητικότητα 1Gb, ενώ αργότερα, λεπτό με το λεπτό αυτή η χωρητικότητα αυξανόταν, και αν θυμάμαι καλά (μπορεί και να κάνω λάθος) το όνομα του το πήρε γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, από το Giga (G)mail. Αναμνήσεις... Να βλέπεις τα megabytes να ανεβαίνουν Real time! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ξέρει κανείς πως με χειρονομία στον Νόβα να ανοίγω widget? Χρειάζεσαι την εφαρμογή Popup Widget. Μέσα από αυτή την εφαρμογή δημιουργείς τα widget που θες. Έπειτα στις χειρονομίες επιλέγεις συντόμευση - popup widget - τα widgets που θες, γίνεται και πολλά μαζί (εγώ π.χ. έχω βάλει ένα μαύρο full screen zοpper λίγο διάφανο και από πάνω τα widget που θέλω για να φαίνεται πιο ωραία.. σαν ιδέα ;-) ). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts