Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια να ρωτησω κατι εχω ενα doogee dg550 και εχει λειτουργικο 4.2.9 μπορω να το αναβαθμισω?τι προτεινεται να αλλαξω η να αφησω αυτο οπως ειναι?
Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;)

Βάλε το xblast module ή/και το gravity box

Gravity box από μένα

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Gravity box και από μένα. Υπόψη σου ότι για να λειτουργήσει απροβληματιστα πρέπει να έχεις stock rom (nexus η play store versions των Galaxy και HTC που είχαν κυκλοφορήσει με pure Android). Στα άλλα (Samsung, HTC, LG η Nexus με πειραγμενη rom) κάποιες λειτουργίες θα δουλεύουν , κάποιες όχι και κάποιες άλλες μπορούν να σου δημιουργήσουν και πρόβλημα.

Πλάκα έχει το νέο Gmail

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Yπαρχει τροπος με καποιο app να αλλαξω χρωμα στο φωτακι του λεντ? τωρα αναβει πρασινο για ολες τις ειδοποιήσεις. υπαρχουν πολλα στο play αλλα οσα κ αν δοκιμασα δεν εκαναν τιποτα. υπαρχει κανενα που να κανει δουλεια χωρις να ειμαι root?

Yπαρχει τροπος με καποιο app να αλλαξω χρωμα στο φωτακι του λεντ? τωρα αναβει πρασινο για ολες τις ειδοποιήσεις. υπαρχουν πολλα στο play αλλα οσα κ αν δοκιμασα δεν εκαναν τιποτα. υπαρχει κανενα που να κανει δουλεια χωρις να ειμαι root?

Light Flow το καλύτερο που κυκλοφορεί.

Light Flow το καλύτερο που κυκλοφορεί.

το δοκιμαζω αλλα δεν βλεπω να λειτουργει.... Εσενα σου δουλευει? παλι πρασινα μου αναβουν ολα, ενω τα αλλαξα μεσα απο την εφαρμογη :S

Edited by lek88

Gravity box και από μένα. Υπόψη σου ότι για να λειτουργήσει απροβληματιστα πρέπει να έχεις stock rom (nexus η play store versions των Galaxy και HTC που είχαν κυκλοφορήσει με pure Android). Στα άλλα (Samsung, HTC, LG η Nexus με πειραγμενη rom) κάποιες λειτουργίες θα δουλεύουν , κάποιες όχι και κάποιες άλλες μπορούν να σου δημιουργήσουν και πρόβλημα.

Για Samsung να προτείνω το Wanam Xposed (υπάρχει στο play), σήμερα το εγκατέστησα στη θέση του gravity box και όσα δοκίμασα δούλεψαν κανονικά, σε αντίθεση με το gravity που εκτός της notification bar δεν μπόρεσα να αλλάξω και πολλά.. το μόνο που δεν βρήκα μέχρι στιγμής είναι το σβήσιμο της οθόνης με διπλό κλικ. Κατά τ'άλλα.. υπόψιν όμως ότι για κάθε αλλαγή απαιτείται επανεκκίνηση, στο gravity ορισμένα πράγματα (πχ το ρολόι στο κέντρο) άλλαζαν και πριν το reboot. :)

Μετα απο διαφορες επανεκκινησεις και εξοδο καρτων, δε λειτουργει το PRO key του Titanium, ενω το βλεπει κανονικα σαν εφαρμογη, πως το επαναφερω?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Για Samsung να προτείνω το Wanam Xposed (υπάρχει στο play), σήμερα το εγκατέστησα στη θέση του gravity box και όσα δοκίμασα δούλεψαν κανονικά, σε αντίθεση με το gravity που εκτός της notification bar δεν μπόρεσα να αλλάξω και πολλά.. το μόνο που δεν βρήκα μέχρι στιγμής είναι το σβήσιμο της οθόνης με διπλό κλικ. Κατά τ'άλλα.. υπόψιν όμως ότι για κάθε αλλαγή απαιτείται επανεκκίνηση, στο gravity ορισμένα πράγματα (πχ το ρολόι στο κέντρο) άλλαζαν και πριν το reboot. :)

Αν είσαι στην επιφάνεια εργασίας μπορείς να βάλεις συντόμευση την εφαρμογή screen off and lock οταν κανεις διπλό πάτημα, για να κλειδώνει η οθόνη. Εγώ τουλάχιστον αυτό είχα κάνει

Αν είσαι στην επιφάνεια εργασίας μπορείς να βάλεις συντόμευση την εφαρμογή screen off and lock οταν κανεις διπλό πάτημα, για να κλειδώνει η οθόνη. Εγώ τουλάχιστον αυτό είχα κάνει

Ναι τη γνωρίζω την εφαρμογή και μάλιστα τη χρησιμοποιούσα κατά καιρούς, απλά τώρα το είπα για να δείξω ότι λείπει η δυνατότητα (εκτός κι αν δεν έχω ψάξει καλά) απ'το συγκεκριμένο module σε αντίθεση με τα άλλα δύο που τη δίνουν και λειτουργεί υποδειγματικά. :)

Όπως έγραψα και σε άλλο thread μπορείς με apex ή nova να βάλεις σε διπλό πάτημα να εκτελείται κάποιο widget όπως το παραπάνω. Έτσι μπορείς να έχεις double tap to lock και χωρίς root που χρειάζεται για xposed.

το δοκιμαζω αλλα δεν βλεπω να λειτουργει.... Εσενα σου δουλευει? παλι πρασινα μου αναβουν ολα, ενω τα αλλαξα μεσα απο την εφαρμογη :S

Ναι λειτουργεί σε μένα γι'αυτό και σου το πρότεινα.

Δες και παίξε με τις επιλογές που έχει στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Πλάκα έχει το νέο Gmail

Στο νεο gmail οταν σβήσω ενα mail σβήνετε κατευθείαν και απο το server?

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν η ειδοποίηση έχει σαν αποστολέα το κινητό ή το σταθερό που σε παίρνει (μερικές εταιρίες τηλεφωνίας το κάνουν αυτό) αντί για τον αριθμό ενός κέντρου, εφόσον ξέρεις ποιο νούμερο δεν θέλεις να φαίνεται, τότε βάλτο στο privacy box του Handcent και οι θα πηγαίνουν εκεί οι ειδοποιήσεις με sms. Όπως φυσικά και τα μηνύματα από αυτόν τον αριθμό.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει περίπτωση να είναι system αλλά αναβαθμισμενες.

Το πρώτο uninstall καταργεί την αναβάθμιση(η οποία βρίσκεται στην μνήμη που είναι διαθέσιμη για εφαρμογές χρήστη και λειτουργεί σαν μάσκα στην κυρίως εφαρμογή) και επιστρέφει στην αρχική έκδοση που υπήρχε από την μαμά.

Θέλει και δεύτερη κατάργηση για να ξεριζωθει, στο καπάκι.

Αυτό ότι αφορά το link2sd που χρησιμοποιώ εγώ.

Φιλε μου σε ευχαριστω για την βοηθεια, αλλα τις εσβησα! Ηταν μεσα σε εναν φακελο delapp (ξεσκονισα οοοολο το τηλ) και αφου τα διεγραψα απο εκει, αλλα και απο οπου αλλου βρηκα κατι σχετικο με αυτες απαλλάχτηκα!

Όπως έγραψα και σε άλλο thread μπορείς με apex ή nova να βάλεις σε διπλό πάτημα να εκτελείται κάποιο widget όπως το παραπάνω. Έτσι μπορείς να έχεις double tap to lock και χωρίς root που χρειάζεται για xposed.

Για όσους δεν είναι root ασφαλώς και είναι μια πολύ καλή λύση τα gestures των launchers, προσωπικά όμως "χαραμίζω" το double tap του nova στο άνοιγμα της κάμερας, δική μου βέβαια προτεραιότητα. Η διαφορά με το double tap για σβήσιμο της οθόνης στα modules του xposed είναι ότι το tap γίνεται στη status bar και όχι στην επιφάνεια εργασίας, έτσι με έναν launcher που διαθέτει τέτοιο gesture αλλά και με ένα module του xposed μπορείς να προσθέσεις δύο συντομεύσεις με double tap στην κεντρική σου οθόνη, απλά το δεύτερο (αυτό της status bar) υπάρχει μόνο για σβήσιμο της οθόνης.

Με την ευκαιρία να πω για ένα τέτοιο module που ανακάλυψα μόλις, είναι το "DoubleΤapToSleep" και θα το βρείτε μέσα στα διαθέσιμα για κατέβασμα modules του xposed, σε μένα δούλεψε άψογα! :)

Για όσους δεν είναι root ασφαλώς και είναι μια πολύ καλή λύση τα gestures των launchers, προσωπικά όμως "χαραμίζω" το double tap του nova στο άνοιγμα της κάμερας, δική μου βέβαια προτεραιότητα. Η διαφορά με το double tap για σβήσιμο της οθόνης στα modules του xposed είναι ότι το tap γίνεται στη status bar και όχι στην επιφάνεια εργασίας, έτσι με έναν launcher που διαθέτει τέτοιο gesture αλλά και με ένα module του xposed μπορείς να προσθέσεις δύο συντομεύσεις με double tap στην κεντρική σου οθόνη, απλά το δεύτερο (αυτό της status bar) υπάρχει μόνο για σβήσιμο της οθόνης.

Με την ευκαιρία να πω για ένα τέτοιο module που ανακάλυψα μόλις, είναι το "DoubleΤapToSleep" και θα το βρείτε μέσα στα διαθέσιμα για κατέβασμα modules του xposed, σε μένα δούλεψε άψογα! :)

Εγω παντως για αυτην την δουλεια χρησιμοποιώ το Lock Screen οπως φαινεται και στην εικόνα και ειναι μολις 20kb! Απλα το πατάς και τέλος! ;)

Πρέπει και η συσκευή να το υποστηρίζει .

Αν δεν έχει άλλο χρωμα λαμπάκι η συσκευή που θα το βρει η εφαρμογή .

Στο νεο gmail οταν σβήσω ενα mail σβήνετε κατευθείαν και απο το server?

Ε, ναι αφού είναι ο ίδιος server από πίσω από το Gmail και inbox.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

με nova πως λειτουργει να ξεκλειδωνει με διπλο πατημα?

Για mails το καλυτερο προγραμμα για εμενα που το χρησιμοποιω και το εχω αγορασει ειναι το aquamail.

Δλδ η google δε δινει ελευθερα την εφαρμογή της, η χρηση της οποίας τη συμφέρει ετσι κιαλλιως και θελει invitation.. Τι κανει, τη δύσκολη;

Μάλλον δε θέλει να υπερ-φορτωθούν οι server της τόσο γρήγορα, έχοντας πολλοί δύο εφαρμογές (Inbox + Gmail).

Εdit:

Όποιος έχει περίσσευμα καμία πρόσκληση για το inbox ας στείλει κι εδώ μια..

Αν βρεις, ανέφερε το εδώ. Μόλις μου έρθει (δεν ξέρω πόσο γρήγορα γίνεται από την ώρα που λάβεις ο ίδιος πρόσκληση από την Google) μπορώ να σου δώσω αν δεν έχεις ήδη πάρει.

Από αυτά που διαβάζω, ο καθένας μπορεί να δώσει 3 προσκλήσεις σε όποιον θέλει.

με nova πως λειτουργει να ξεκλειδωνει με διπλο πατημα?

Για να ξεκλειδώνεις το κινητό σου με double tap (ή να ενεργοποιείς την οθόνη κυρίως) πρέπει να το υποστηρίζει ο kernel του κινητού σου.

Δεν μπορείς να το κάνεις με κάποια εφαρμογή.

Edited by tsiftsism

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

παιδια 2 φορα που το λεω μηπως μποειται να με βοηθησετε εχω ενα doogee dg550 και εχει λειτουργικο 4.2.9 μπορω να το αναβαθμισω?τι προτεινεται να αλλαξω η να αφησω αυτο οπως ειναι?
Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;)

παιδια 2 φορα που το λεω μηπως μποειται να με βοηθησετε εχω ενα doogee dg550 και εχει λειτουργικο 4.2.9 μπορω να το αναβαθμισω?τι προτεινεται να αλλαξω η να αφησω αυτο οπως ειναι?

Και άλλες 10 να ρωτήσεις κατά 99% δεν θα πάρεις απάντηση γιατί απευθύνεσαι σε Θέμα που αφορά όπως άλλωστε λέει και ο τίτλος - Προτάσεις: Γενικές εφαρμογές - και όχι doogee Λογισμικό Πληροφορίες.

Γνωρίζεις κιόλας ποιο είναι το σωστό νήμα μιας και είδα και δικά σου posts εκεί..

- Doogee DG550 Dagger - λοιπόν και τέλος παρακαλώ στα εκτός θέματος μηνύματα. :)

Edited by Sofos_5

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II