Nikos_Mpl Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Αν και μάλλον δεν κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο Ubersense & στο Coach's eye. θα τις δω.. Εχω ενα φιλο με αι φον, και του ελεγα τι αχρηστο ειναι που δεν εχει ουτε μια ρυθμιση της καμερας..αλλα εν τω μεταξυ στο store εχει τα παντα, και μου εδειχνε ενα βιντεο που ειχε τραβηξει και στο σημειο που ηθελε εγγραφε slow motion, το οποιο ηταν απιστευτα ποιοτικο..και γιαυτο κολλησα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 θα τις δω.. Εχω ενα φιλο με αι φον, και του ελεγα τι αχρηστο ειναι που δεν εχει ουτε μια ρυθμιση της καμερας..αλλα εν τω μεταξυ στο store εχει τα παντα, και μου εδειχνε ενα βιντεο που ειχε τραβηξει και στο σημειο που ηθελε εγγραφε slow motion, το οποιο ηταν απιστευτα ποιοτικο..και γιαυτο κολλησα.. Για να έχεις ποιοτικό slow motion σε βίντεο (σου) θα πρέπει να έχεις και την ανάλογη ποιοτική κάμερα (λόγω frames) ή βίντεο ώστε να μην laggarei. Αλλιώς αυτό που ζητάς το κάνουν βασικά πάρα πολλοί players, video slow motion αν ψάξεις θα βρεις αρκετά. Αν δεν κάνω λάθος από τους γνωστούς players ο Dice Player έχει τη δυνατότητα να κατεβάζεις τα frames. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Για να έχεις ποιοτικό slow motion σε βίντεο (σου) θα πρέπει να έχεις και την ανάλογη ποιοτική κάμερα (λόγω frames) ή βίντεο ώστε να μην laggarei. Αλλιώς αυτό που ζητάς το κάνουν βασικά πάρα πολλοί players, video slow motion αν ψάξεις θα βρεις αρκετά. Αν δεν κάνω λάθος από τους γνωστούς players ο Dice Player έχει τη δυνατότητα να κατεβάζεις τα frames. για αυτο ανεφερα το Ζ1c, να μου πειτε αν υποστηριζει κατι τετοιο σωστα..θεωρω πως εχει το h/w.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Το νέο Play Store που λέτε, έχει πιο πολλά στοιχεία από Material Design, πάνω στο οποίο θα στηρίζονται πολλές εφαρμογές από εδώ και πέρα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 το συγκεκριμένο μοντέλο που έχω υποστηρίζει έχει ενσωματωμένη κεραία δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και η rom απο περιεργια πιο κινητο εχεις?εχει καλη ληψη το ραδιο και δυνατο ηχειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Gmail 5.0 για όποιον το θέλει , πρέπει να γίνει απεγκατάσταση του παλιού για να δουλέψει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Gmail 5.0 για όποιον το θέλει , πρέπει να γίνει απεγκατάσταση του παλιού για να δουλέψει . έβαλαν unified inbox για όλους τους λογαριασμούς να τους βλέπουμε μαζί ξέρεις; για να μην το κατεβάσω άδικα δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Δεν πρόσεξα γιατί το έβγαλα λίγο μετα που το έβαλα ,δεν μου συγχρόνιζε δυο από τρεις λογαριασμούς που εχω , θα περιμένω το επίσημο update . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Δεν πρόσεξα γιατί το έβγαλα λίγο μετα που το έβαλα ,δεν μου συγχρόνιζε δυο από τρεις λογαριασμούς που εχω , θα περιμένω το επίσημο update . OK thanks Aquamail για μένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospantzios Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 παιδια υπαρχει κανενα προγραμμα καλο για να μου βγαινουν διαφημίσεις?εψαξα για το adblock οπως εχω και στο pc αλλα δεν βρισκω κατι και καποια αλλα δεν δουλευουν... Παράθεση Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 παιδια υπαρχει κανενα προγραμμα καλο για να μου βγαινουν διαφημίσεις?εψαξα για το adblock οπως εχω και στο pc αλλα δεν βρισκω κατι και καποια αλλα δεν δουλευουν... Αν έχεις Root πέτα ένα adaway και καθάρισες. ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχετε κάποια πρόταση για cache cleaner? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospantzios Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Αν έχεις Root πέτα ένα adaway και καθάρισες. ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχετε κάποια πρόταση για cache cleaner? root τι εννοεις...?το adaway δεν το βρισκω Παράθεση Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 root τι εννοεις...?το adaway δεν το βρισκω στο play store δεν θα βρεις τίποτα (τα έχει αφαίρεση η Google για ευνόητους λόγους.....) https://www.androidfilehost.com/?fid=95747613655045621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 έβαλαν unified inbox για όλους τους λογαριασμούς να τους βλέπουμε μαζί ξέρεις; για να μην το κατεβάσω άδικα δηλαδή... Θα υποστηρίζει και Yahoo accounts πλέον Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Υπαρχει ευκολος και γρηγορος τροπος να κλεινω το google chrome και οχι απλα να πηγαινω πισω - πισω και μετα να το κλεινω απο της ενεργες εφαρμογες κατι σαν το exit που εχει το opera αν πατησεις για λιγη ωρα το πισω κουμπι του κινητου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Μπορείς να κλείνεις τις καρτέλες και μετά να πατάς απλά το back.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Και ετσι να κανω το προγραμμα δεν κλεινει μονιμα αφου παραμενει στις ενεργες εφαρμογες. Εγω θελω να κλεινει μονιμα το google chrome κατι σαν τον opera οταν πατας το exit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Gmail 5.0 για όποιον το θέλει , πρέπει να γίνει απεγκατάσταση του παλιού για να δουλέψει . Σ' εμένα όπως και σε πολύ κόσμο απ' ότι διαβάζω, δεν παίζει. Γίνεται μια χαρά η εγκατάσταση, αλλά όταν πατάω στο button του New Email βγάζει FC. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 υπαρχει καποιο app που να ειναι σαν τον καδο ανακυκλωσης στον υπολογιστη? δηλαδη να μου ''φυλαει'' αυτα που διαγραφω απο το κινητο (εικονες, επαφες, τραγουδια, αρχεια, apps κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 υπαρχει καποιο app που να ειναι σαν τον καδο ανακυκλωσης στον υπολογιστη? δηλαδη να μου ''φυλαει'' αυτα που διαγραφω απο το κινητο (εικονες, επαφες, τραγουδια, αρχεια, apps κτλ) Κατέβασε τον es Explorer. Αν μπαίνεις από εκεί υπάρχει επιλογή να τα διαγραφεις στον κάδο ανακύκλωσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 υπαρχει καποιο app που να ειναι σαν τον καδο ανακυκλωσης στον υπολογιστη? δηλαδη να μου ''φυλαει'' αυτα που διαγραφω απο το κινητο (εικονες, επαφες, τραγουδια, αρχεια, apps κτλ) Διαχειριστής αρχείων ΕS Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Σ' εμένα όπως και σε πολύ κόσμο απ' ότι διαβάζω, δεν παίζει. Γίνεται μια χαρά η εγκατάσταση, αλλά όταν πατάω στο button του New Email βγάζει FC. Πρέπει να αλλάξεις στο build.prop το ro.build.type=user σε userdebug για να παίξει..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Θα υποστηρίζει και Yahoo accounts πλέον δεν λέω αυτό.λέω να βλέπω στο ΊΔΙΟ inbox τα εμεηλ ΌΛΩΝ των λογαριασμών δεν με νοιάζει η yahoo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Για δοκίμασε και το aquamail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Για δοκίμασε και το aquamail το έγραψα παραπάνω φαν του aquamail είμαι! Απλά θα ήθελα να δοκιμάσω το gmail αλλά να έχει επιλογή για ένα inbox για όλους τους λογαριασμούς έχει κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω την προ προηγούμενη έκδοση του go sms? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited October 21, 2014 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts