Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτησω με τη σειρα μου το εξης:

Υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπορω να παρω backup επαφων , εικονων, βιντεο, και οτιδηποτε θελω απο την συσκευη ΔΙΧΩΣ να χρησιμοποιησω τα εκαστοτε προγραμματα της καθε ετερειας? Και να μπορω παραλληλα να διαχειριστω πληρως το

Προυποθεση να λειτουργει με ολες τις android συσκευες.....διχως περιορισμους.

Για εικόνες,μουσική και video δεν θες κανένα πρόγραμμα.

Συνδέεις το κινητό με το pc και αντιγραφείς ότι χρειάζεσαι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και για τις επαφές μπορείς να τις κάνεις εξαγωγή μέσα από τις ρυθμίσεις των επαφών και να τις μεταφέρεις και αυτές με τη σειρά τους στον υπολογιστή σου.

Καποια εφαρμογή για καμερα που να βγαζει πανοραμικες φωτογραφίες;

Το hongmi μου εχει απ'τη μανα του, αλλα σε αλλο κινητο.. ;

Lenovo super camera και a better camera.

Και για τις επαφές μπορείς να τις κάνεις εξαγωγή μέσα από τις ρυθμίσεις των επαφών και να τις μεταφέρεις και αυτές με τη σειρά τους στον υπολογιστή σου.

Πως γινετε αυτο? και με ποιο προγραμμα μπορω να τις επεξεργαστω????

Δεν θελω να χρησιμοποιησω το gmail καθολου.

Πως γινετε αυτο? και με ποιο προγραμμα μπορω να τις επεξεργαστω????

Δεν θελω να χρησιμοποιησω το gmail καθολου.

Βάλε το superbackup από το store για να κάνεις backup σε 1 αρχείο , είτε τις επαφές, είτε τα sms.

Amazon Fire stick 4k max

Lenovo super camera και a better camera.

H Lenovo μου κρασαρει, δεν ανοιγει, η v3.5.6.0085 απο xda

H better camera καλη, αρκετες επιλογες

Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδιά σε airplane mode τι λέτε να προκαλεί αυτη την απώλεια μπαταρίας;

http://i627.photobucket.com/albums/tt357/georgekostas/George%202014/Screenshot_2014-07-28-07-06-39-315.png

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδιά σε airplane mode τι λέτε να προκαλεί αυτη την απώλεια μπαταρίας;

Ανέβασε screenshot από betterbatterystats ή wakelock detector να σου πούμε.

Edited by kollatos
Αφαίρεση εικόνας

Amazon Fire stick 4k max

Εχει προσθεσει κανεις governors με αυτη την αξιαγαπητη εφαρμογη ?

και κατι που θυμηθηκα,υπαρχει μια εφαρμογη που λεγετε Ειδήσεις απο Ελλάδα και εχει σαν εμβλυμα την ελληνικη σημαια αλλα δεν μπορω να την βρω πουθενα,η εφαρμογη μοιαζει πολυ με tapatalk αν και δεν εχει login σε ιστοσελιδες και εχει απο οτι θυμαμαι 5 αστερια. Την ειχα βρει απο εδω μεσα αλλα τωρα πια μου ειναι δυσκολο να την αναζητησω,στο τοπικ τον developers δεν μπορω να την βρω,οποιος μπορει να βοηθησει παρακαλω,ευχαριστω :)

Edited by anastasiszn

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Ανέβασε screenshot από betterbatterystats ή wakelock detector να σου πούμε.

Εχει πολλες παραμετρους το betterbatterystats, ποια να ανεβασω? Την αρχικη οθονη του? Οπως αυτη π.χ.?

http://i627.photobucket.com/albums/tt357/georgekostas/George%202014/Screenshot_2014-07-28-18-17-28-864.png

Edited by geokostas

Εχει πολλες παραμετρους το betterbatterystats, ποια να ανεβασω? Την αρχικη οθονη του? Οπως αυτη π.χ.?

Ανέβασε τα kernel και partial wakelocks.

Edited by kollatos
Αφαίρεση εικόνας

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

και κατι που θυμηθηκα,υπαρχει μια εφαρμογη που λεγετε Ειδήσεις απο Ελλάδα και εχει σαν εμβλυμα την ελληνικη σημαια αλλα δεν μπορω να την βρω πουθενα,η εφαρμογη μοιαζει πολυ με tapatalk αν και δεν εχει login σε ιστοσελιδες και εχει απο οτι θυμαμαι 5 αστερια. Την ειχα βρει απο εδω μεσα αλλα τωρα πια μου ειναι δυσκολο να την αναζητησω,στο τοπικ τον developers δεν μπορω να την βρω,οποιος μπορει να βοηθησει παρακαλω,ευχαριστω :)

Μήπως λες αυτή; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.acerolamob.android.greecenews

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Ωπα, αλήθεια την κατεβασαν απο το play store. Την χρησιμοποιω καιρο, δε λεει αυτη..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ψάχνω κάποια εφαρμογή για συνεχόμενες ειδοποιήσεις.

Δηλαδή όταν έχω αναπάντητη ή οποιοδήποτε notification να με ειδοποιεί συνέχεια είτε με ήχο είτε με δόνηση εκτός της πρώτης ειδοποίησης. Για τα sms έχει μια επιλογή το handset που το ρυθμίζεις να χτυπάει συνεχόμενα κάθε χ λεπτά όταν έχεις αδιάβαστο μήνυμα αλλά για τις υπόλοιπες ειδοποιήσεις;

Αναπάντητες, email, κτλ;

Θέλω οπωσδήποτε ηχητική ειδοποίηση ή δόνηση, δεν με καλύπτει η οπτική ειδοποίηση με το led

Ανέβασε τα kernel και partial wakelocks.

Αυτά είναι. Απο 100% φορτισμένη το βράδυ, σε 66% το πρωί με airplane mode ενδιάμεσα.

Δηλαδή όταν έχω αναπάντητη ή οποιοδήποτε notification να με ειδοποιεί συνέχεια είτε με ήχο είτε με δόνηση εκτός της πρώτης ειδοποίησης. Για τα sms έχει μια επιλογή το handset που το ρυθμίζεις να χτυπάει συνεχόμενα κάθε χ λεπτά όταν έχεις αδιάβαστο μήνυμα αλλά για τις υπόλοιπες ειδοποιήσεις;

Αναπάντητες, email, κτλ;

Θέλω οπωσδήποτε ηχητική ειδοποίηση ή δόνηση, δεν με καλύπτει η οπτική ειδοποίηση με το led

Missed call reminder σε καλύπτει γι'αυτό που θες.

Αυτά είναι. Απο 100% φορτισμένη το βράδυ, σε 66% το πρωί με airplane mode ενδιάμεσα.

Σε 2 ώρες έχασες 1%.

Μια χαρά το λες.

Αν θες, βάλτο να φορτίσει μέχρι 100% και μετά αφού το βγάλεις από την μπριζα, άστο για 5 ώρες τουλάχιστον και μετά ανέβασε πάλι screenshot να δούμε τι έκανε.

Amazon Fire stick 4k max

Σε 2 ώρες έχασες 1%.

Μια χαρά το λες.

Αν θες, βάλτο να φορτίσει μέχρι 100% και μετά αφού το βγάλεις από την μπριζα, άστο για 5 ώρες τουλάχιστον και μετά ανέβασε πάλι screenshot να δούμε τι έκανε.

Μέσα σε 5 ώρες έχασε 34% σε airplane mode,εγω αυτό βλέπω και δεν μου φαίνεται καλό.

Αυτό που λες έκανα. Μήπως εννοείς νσ το αφησω ανοιχτό και όχι σε airplane mode?

Αναπάντητες, email, κτλ;

Repeating notifications ή vibration notifier δοκίμασε.

Μέσα σε 5 ώρες έχασε 34% σε airplane mode,εγω αυτό βλέπω και δεν μου φαίνεται καλό.

Αυτό που λες έκανα. Μήπως εννοείς νσ το αφησω ανοιχτό και όχι σε airplane mode?

Όχι δεν εννοεί αυτό.. κάποια εφαρμογή σου έκανε τη ζημιά η οποία απλά κόλλησε και με μια επανεκκίνηση θα στρώσει.

Τα screenshots δεν λένε και πολλά γιατί δείχνουν τί έγινε από το 67% μέχρι το 66%, μάλλον λόγω επανεκκίνησης? Δεν γνωρίζω.

Εάν ακόμα και από επανεκκίνηση συνεχίζεις να έχεις μεγάλη κατανάλωση δες ποια εφαρμογή δείχνει να έχει τα περισσότερα wakelocks και εάν σου δίνεται η δυνατότητα είτε απενεργοποίησε την είτε απεγκατεστησε την (αυτό το genie widget πχ. στην ώρα επάνω σου έχει κρατήσει τη συσκευή 1 λεπτό ξύπνια, δεν είναι κάτι απλά για να καταλάβεις τι σου δείχνει το bbs).

Επειδή όμως εδώ είναι θέμα για προτάσεις εφαρμογών και η πρόταση έγινε, για οποιαδήποτε άλλη απορία σχετικά με τη μπαταρία, κατανάλωση κτλ συνεχίζουμε είτε στις γενικές ερωτήσεις Android είτε στο ανάλογο θέμα της συσκευής σου. :-)

Edited by Sofos_5

Εχετε να προτεινετε καποια εφαρμογη sms με αναφορα παραδοσης;

Εχω το chompSMS, ωραιο ειναι αλλα δε βλεπω πουθενα επιλογη για ενεργοποιηση αναφορας παραδοσης.

Επισης θελω μια εφαρμογη - γκαλερι, να μπορω να μπαινω και να φτιαχνω τις φωτο μου κατηγοριοποιημενες σε αλμπουμ με τιτλους πχ "Γενεθλια του Χ", "Θαλασσα" κλπ. Υπαρχει κατι;

Εχω το chompSMS, ωραιο ειναι αλλα δε βλεπω πουθενα επιλογη για ενεργοποιηση αναφορας παραδοσης.

Επισης θελω μια εφαρμογη - γκαλερι, να μπορω να μπαινω και να φτιαχνω τις φωτο μου κατηγοριοποιημενες σε αλμπουμ με τιτλους πχ "Γενεθλια του Χ", "Θαλασσα" κλπ. Υπαρχει κατι;

1) 8sms

2) quickpic

Έχω την εντύπωση ότι η chompSMS έχει ως αναφορά παράδοσης το τικ που βγάζει δίπλα στο μήνυμα που στέλνεις στο παράθυρο της συνομιλίας.

οχι,ειχε μονο την ελληνικη σημαια τιποτα αλλο.Ηταν οτι πιο καλο ειχα ποτε για ενημερωση.Ξεκινουσε με την λεξη "Ειδήσεις"

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II