ofiole Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 γιατι σκατε τοσο πολυ για τα mb; το πολυ πολυ της κανεις ενα wipe cache αν χρειαστει οταν ειναι να την κλεισεις :) Σκάμε γιατί έχουμε όριο στα ΜΒ του μήνα. Να μην ξέρουμε αν μπορούμε να το χρησιμοποιούμε άνετα ή να έχουμε το νου μας μηπως πάνε άκλαφτα τα ΜΒ ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Σκάμε γιατί έχουμε όριο στα ΜΒ του μήνα. Να μην ξέρουμε αν μπορούμε να το χρησιμοποιούμε άνετα ή να έχουμε το νου μας μηπως πάνε άκλαφτα τα ΜΒ ? Για άλλα mb μιλάει ο καθένας σας. Ο ένας για μνήμη και ο άλλος για κατανάλωση με χρήση internet. Και οι δύο δε διαβάσατε καλά το post του προηγούμενου :cool: Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Σκάμε γιατί έχουμε όριο στα ΜΒ του μήνα. Να μην ξέρουμε αν μπορούμε να το χρησιμοποιούμε άνετα ή να έχουμε το νου μας μηπως πάνε άκλαφτα τα ΜΒ ? Για άλλα mb μιλάει ο καθένας σας. Ο ένας για μνήμη και ο άλλος για κατανάλωση με χρήση internet. Και οι δύο δε διαβάσατε καλά το post του προηγούμενου :cool: σωστα, δικο μου λαθος... φανταζομαι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Την έμαθα χθες και δεν θα μπορούσα να μην την προτείνω σε όλους γιατί είναι καταπληκτική! Οι ειδοποιήσεις λοιπόν στο καλύτερό τους(notification banners) Metro Notifications https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nlucas.wp7notifications&hl=el free https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nlucas.wp7notificationslite&hl=el Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Την έμαθα χθες και δεν θα μπορούσα να μην την προτείνω σε όλους γιατί είναι καταπληκτική! Οι ειδοποιήσεις λοιπόν στο καλύτερό τους(notification banners) Metro Notifications https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nlucas.wp7notifications&hl=el free https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nlucas.wp7notificationslite&hl=el Αντιγραφή του χοβερ και του heads up Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα για notifications στη lockscreen, που να εκμεταλλεύεται τον proximity sensor του κινητού(xt910) και να μην τρώει πολύ μπαταρία? Δοκίμασα dynamic notifications, αλλά είναι αρκετά battery & memory killer. Έχω kitkat paranoid, αν παίζει ρόλο και θα ήθελα να ακούσω καμιά δοκιμασμένη πρόταση αν γίνεται. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Υπάρχει εφαρμογή για να μπαίνω remote στο tablet; Οχι το teamviewer που μπαινεις remote στο pc, αλλα από tablet ή pc να μπαίνω remote σε tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Έπεσα πάνω και σε αυτό μόλις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2412188 που ο dev δίνει unlock code στο xda για λίγες μέρες ακόμη. Πολύ καλό φαίνεται, ευχαριστούμε. Τελευταία μέρα σήμερα για το free unlock code Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα για notifications στη lockscreen, που να εκμεταλλεύεται τον proximity sensor του κινητού(xt910) και να μην τρώει πολύ μπαταρία? Δοκίμασα dynamic notifications, αλλά είναι αρκετά battery & memory killer. Έχω kitkat paranoid, αν παίζει ρόλο και θα ήθελα να ακούσω καμιά δοκιμασμένη πρόταση αν γίνεται. Ευχαριστώ Acdisplay. Δεν τρώει καθόλου μπαταρία, την τρέχω πάνω από μήνα και δεν την έχω αλλάξει με κανένα αντίστοιχο (τα έχω δοκιμάσει όλα). Έχε υπόψη σου όμως ότι το proximity sensor δουλεύει μόνο αν βλέπει επιφάνεια για κάμποσα δευτερόλεπτα, π.χ. το βγάλεις από την τσέπη ή το έχεις face down στο γραφείο. Δεν είναι όπως άλλα που ανάβει αν περάσεις το δάχτυλο σου από τον σένσορα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν Lockscreen, παρόλο που λέει "experimental" δεν μου έχει κρασάρει ποτέ. Edited July 17, 2014 by klaount Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Acdisplay. Δεν τρώει καθόλου μπαταρία, την τρέχω πάνω από μήνα και δεν την έχω αλλάξει με κανένα αντίστοιχο (τα έχω δοκιμάσει όλα). Έχε υπόψη σου όμως ότι το proximity sensor δουλεύει μόνο αν βλέπει επιφάνεια για κάμποσα δευτερόλεπτα, π.χ. το βγάλεις από την τσέπη ή το έχεις face down στο γραφείο. Δεν είναι όπως άλλα που ανάβει αν περάσεις το δάχτυλο σου από τον σένσορα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν Lockscreen, παρόλο που λέει "experimental" δεν μου έχει κρασάρει ποτέ. Την είχα δοκιμάσει, αλλά δεν είχα καταφέρει να δουλέψει ο proximity sensor. Θα της δώσω άλλη μια ευκαιρία με τον τρόπο που είπες, thnx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ναι έτσι όπως είπα δουλεύει αλλά είναι μακράν η πιο αξιόπιστη λύση. Ο σένσορας δουλεύει πάντα, δεν κρασάρει ποτέ, ανοίγει πάντα στις ειδοποιήσεις (εκτός αν έχεις blacklist), είναι άψογη. Προσωπικά το έχω συνδιάσει με gravity screen για να σβήνει η οθόνη όταν το αφήνω face down ή στην τσέπη (όλοι οι άλλοι σένσορες του gravity screen τους έχω off γιατί σπάνε @@). Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Δοκίμασα και εγώ λίγο την εφαρμογή, αλλά παρατήρησα ότι δεν άνοιγε η οθόνη όταν με έπαιρναν τηλ (όταν είχα την επιλογή lockscreen ενεργοποιημενη) Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Υπάρχει εφαρμογή για να μπαίνω remote στο tablet; Οχι το teamviewer που μπαινεις remote στο pc, αλλα από tablet ή pc να μπαίνω remote σε tablet Vnc viewer Android προς android Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ειναι σιγουρο αυτο; Στα specs του προγράμματος δεν αναφερει τιποτα τετοιο παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 υπάρχει εφαρμογή που σε κιτκατ να μπορώ να δω π.χ. τα τελευταία subject των email, τελευταία ποστ σε θέματα του tapatalk στην οθόνη ΚΛΕΙΔΏΜΑΤΟΣ? Και σαν να μπαίνουν και να φαίνονται widget στην οθόνη ΚΛΕΙΔΏΜΑΤΟΣ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ειναι σιγουρο αυτο; Στα specs του προγράμματος δεν αναφερει τιποτα τετοιο παντως Το δοκιμάζω εδώ και μήνες και τσεκάρω από το κινητό μου το tv box στο σπίτι. Στην συσκευή που θα συνδεθείς θες έναν vnc server. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Το δοκιμάζω εδώ και μήνες και τσεκάρω από το κινητό μου το tv box στο σπίτι. Στην συσκευή που θα συνδεθείς θες έναν vnc server. Σωστός, δυστυχως όμως ειναι πιο πολύπλοκο από οτι περίμενα, γιατί το τηλέφωνο δεν είναι rooted και πρέπει κάθε φορά που τρέχω τον vnc server στο κινητό, να συνδέω το τηλέφωνο με το pc Ευχαριστω πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) στο Google keep δεν δουλεύει η εγγραφή φωνής; φταίει η εφαρμογή η το κινητό μου Huawei honor 3c?[ATTACH]47510[/ATTACH] Edited July 17, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Μήπως ξέρει κανένας το tune in, πόσα ΜΒ περίπου καταναλώνει; Ας πούμε μια ώρα αν παίζει. Εξαρτάται από το είδος συμπίεσης του ήχου και της ποιότητας δειγματοληψίας κάθε σταθμού.. Υπολόγιζε από 20 έως 50mb. Το καλύτερο θα ήταν να βάλεις έναν μετρητή MB για να ξέρεις σίγουρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Σωστός, δυστυχως όμως ειναι πιο πολύπλοκο από οτι περίμενα, γιατί το τηλέφωνο δεν είναι rooted και πρέπει κάθε φορά που τρέχω τον vnc server στο κινητό, να συνδέω το τηλέφωνο με το pc Ευχαριστω πάντως Το pc γιατί το μπλέκεις;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Ετσι λενε οι οδηγιες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vmlite.vncserver "This app works on rooted and non-rooted android devices. However, for non-rooted devices, every time after turning the device completely off and on, you will have to connect your device to a Windows PC or Mac using a USB cable, then run a free desktop program, VMLite Android App Controller, to start the server on your device. Once the server is started, you can disconnect your device. If you don't turn your device off (but just let it "sleep"), then the server will continue running for months, if desired. You can download our desktop program using this link: http://www.vmlite.com/vaac/ " Εκτός κι αν εννοείς άλλη εφαρμογή οπότε στείλε ενα Link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Ναι αλλά εγώ δεν ανέφερα πουθενά pc, αν και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που και οι 2 συσκευές που συνδέω είναι ροοταρισμενες. Στο tv box έχω το droid vnc server πάντως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Παιζει μεγαλο ρολο το root στην προκειμένη περιπτωση γι αυτο και το αναφερα. Χωρίς root χρειάζεται pc Ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 ψαχνω μια εφαρμογη που να μου λεει ποσο ρευμα τραβαει απο τον φορτιστη η μπαταρια υπαρχει κατι τετοιο? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 ψαχνω μια εφαρμογη που να μου λεει ποσο ρευμα τραβαει απο τον φορτιστη η μπαταρια υπαρχει κατι τετοιο? Για δες το current widget. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts