Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξεκαθαρίζω μιας και το ξεκίνησα...:

Μιλάμε για την gmail εφαρμογή και το πόσο on-time έρχονται οι ειδοποιήσεις για νέα μειλ! Τις τελευταίες μέρες λοιπόν αργούν να έρθουν τα νέα μειλ! (Αν έχετε ανοιχτό το gmail στο web, θα δείτε στην σελίδα τα νέα μειλ, αλλά όχι στο τηλέφωνο με την gmail εφαρμογή, αφού καθυστερούν να συγχρονίσουν.

Ρίξτε μια ματιά στα σχόλια της εφαρμογής στο playstore και ειδικά σε αυτά με φίλτρο nexus 5!

μόλις το δα :

έστειλα από το yahoo mail μου στο gmail μου , από ένα iphone 3gs (μου) , και μέσα σε 3" χτύπησε η κινέζικια 4.2.2 android συσκευή μου , και λίγο μετά η ios . Αυτό εννοείτε ;

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devuni.flashlight&hl=el

αυτη ειχα στο παλιο μου κινητο χωρις κανενα προβλημα.

Ευχαριστώ! Επίσης ξέρει κανείς κάποιο καλό πρόγραμμα (κατά προτίμηση χωρίς διαφημίσεις - δεν πειράζει αν είναι επι πληρωμή) για μηνύματα σε δίκαρτο, που να επιλέγεις απο ποιά κάρτα θα στείλεις? Η πχ να απαντάει απο την κάρτα που σου στέλνουν το μην? Επίσης υπάρχει εφαρμογή (για να μην βάλω φραγή στην μια κάρτα) που να έχει ανοιχτά τα μην, να τα δέχεσαι κανονικά αλλά να δείχνει στις κλήσεις ότι είσαι απενεργοποιημένος?

Από browser Παιδιά ποιος θα λέγατε ότι είναι καλύτερος ?

Έχω chrome (με βολεύει που έχει τα bookmarks όπως στο pc ) και σήμερα έβαλα και dolphin να δοκιμάσω. Υπάρχει κάτι καλύτερο ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιλάμε για την gmail εφαρμογή και το πόσο on-time έρχονται οι ειδοποιήσεις για νέα μειλ! Τις τελευταίες μέρες λοιπόν αργούν να έρθουν τα νέα μειλ! (Αν έχετε ανοιχτό το gmail στο web, θα δείτε στην σελίδα τα νέα μειλ, αλλά όχι στο τηλέφωνο με την gmail εφαρμογή, αφού καθυστερούν να συγχρονίσουν.

Ρίξτε μια ματιά στα σχόλια της εφαρμογής στο playstore και ειδικά σε αυτά με φίλτρο nexus 5!

Με έβαλες κι εμένα στην πρίζα με το ερώτημά σου.

Έκανα την ίδια δοκιμή και είδα ότι τα μηνύματα έρχονται ακαριαία τόσο στον υπολογιστή όσο και στο Wiko Darkmoon (4.2.2) αξιοπρεπέστατο κινητό μου.

ΥΓ

Με την ευκαιρία, σήμερα έλαβα μήνυμα για το 3ο update του λογισμικού του.

Έχω chrome (με βολεύει που έχει τα bookmarks όπως στο pc ) και σήμερα έβαλα και dolphin να δοκιμάσω. Υπάρχει κάτι καλύτερο ?

γιατί εμένα όταν συγχρονίσω τον Chrome στο κινητό μου αλλάζει η σειρά των bookmarks στην μπάρα των bookmarks ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ;

Ντολφιν θα έλεγα εγώ καλύτερος απ όλους και εχει και flash player ;)

Ο Javelin.

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει info για το πρόβλημα εδώ https://productforums.google.com/forum/#!mydiscussions/gmail/lh-xy5WAkac

Υπάρχει info για το πρόβλημα εδώ https://productforums.google.com/forum/#!mydiscussions/gmail/lh-xy5WAkac

σε ευχαριστώ...το είδα πριν λίγο και όντως υπάρχει θέμα σε ορισμένους...

είναι σχετικά κοντά στην λύση του προβλήματος, οπότε υπομονή! :)

Boat δεν υπάρχει καλύτερο

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Πάντως κι εγώ έχω τι ίδιο θέμα τον τελευταίο καιρό αλλά πλέον δεν με απασχολεί καθόλου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Εγω ειμαι υπερ ευχαριστημενος και με τον UC BROWSER. Τσεκαρε τον μαζι και με τον boat.

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Ψάχνω για ενα πρόγραμμα για black list.

Δηλαδη να ορίσω κάποια τηλέφωνα έτσι όταν με παίρνουν να δείχνει κλειστό και όχι κατελειμενο.

Έχουμε τίποτα υπόψιν?

Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

Browser : επειδή χρησιμοποιώ τον stock Android (φαντάζομαι δηλαδή ότι είναι stock) του s3 τι παραπάνω προσφέρουν οι άλλοι;

Παιδιά επειδή δεν έχω και μεγάλη εμπειρία θα ήθελα τη γνώμη σας για τα προγράμματα clean master και battery doctor?

Μια απάντηση για μένα τον αρχάριο κανείς ;

Ευχαριστώ! Επίσης ξέρει κανείς κάποιο καλό πρόγραμμα (κατά προτίμηση χωρίς διαφημίσεις - δεν πειράζει αν είναι επι πληρωμή) για μηνύματα σε δίκαρτο, που να επιλέγεις απο ποιά κάρτα θα στείλεις? Η πχ να απαντάει απο την κάρτα που σου στέλνουν το μην? Επίσης υπάρχει εφαρμογή (για να μην βάλω φραγή στην μια κάρτα) που να έχει ανοιχτά τα μην, να τα δέχεσαι κανονικά αλλά να δείχνει στις κλήσεις ότι είσαι απενεργοποιημένος?

go sms

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms&hl=el

Μια απάντηση για μένα τον αρχάριο κανείς ;

Χτες έγραφα ότι έβγαλα το clean master και άφησα μόνο το battery doctor και το τηλεφωνό μου πάει πάρα πολύ καλύτερα. Δεν ασχολήθηκα για μέρες καθόλου με την μνήμη του, ενώ με το clean master είχα 15-20 φορές την μέρα πρόταση για καθάρισμα.

παιδια κανενα καλο (και εμφανισιμο) app που να αντικαθιστα τα κοινα sms του κινητου και να υποστηρίζει 160 χαρακτηρες ξερετε? τυπου hangouts το οποιο ειναι ακριβως αυτο που θελω αλλα εχει πολυ λιγους χαρακτηρες ανα sms

παιδια κανενα καλο (και εμφανισιμο) app που να αντικαθιστα τα κοινα sms του κινητου και να υποστηρίζει 160 χαρακτηρες ξερετε? τυπου hangouts το οποιο ειναι ακριβως αυτο που θελω αλλα εχει πολυ λιγους χαρακτηρες ανα sms

Gosms φίλε μου πολύ καλό

Θοδωρής

Καλησπέρα παίδες. Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τις εφαρμογές blacklist, είχα καιρό να δοκιμάσω και βλέπω ότι από τις γνωστές καμιά δεν κόβει σμσ...επίσης και στις κλήσεις δεν έχουν επιτυχία αφού χτυπάει το κινητό και μετά κλείνει.

Ειδικά στο s4 δεν πιάνει με τίποτα, στο Ζ1 compact μόνο στα ΣΜΣ δεν λειτουργεί σωστά.

Έχετε να προτείνετε κάτι? Ή κάποια εξήγηση ?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δυστυχώς δεν υπάρχει έχω βρει κάποια, που να λειτουργεί σωστά. Και εγώ ψάχνω και δοκιμάζω αλλά τίποτα.

Δοκίμασε και το evolve Sms

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Δυστυχώς δεν υπάρχει έχω βρει κάποια, που να λειτουργεί σωστά. Και εγώ ψάχνω και δοκιμάζω αλλά τίποτα.

Έχουμε καμιά ιδέα γιατί συνέβη αυτό ? Μια χαρά λειτουργουσαν..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδιά να ρωτήσω κάτι λίγο ίσως χαζό που δεν ξέρω, μιας και δεν είμαι των μηνυμάτων;

Αυτό με τους λίγους χαρακτήρες στο hangouts το έχω παρατηρήσει και εγώ. Όμως ποια είναι η σημασία του να παίρνει πολλούς ή λίγους; στην χρέωση αλλάζει κάτι;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II