Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πρόσφατα την διάβασα και δεν μπορώ να την βρω ψάχνω για ένα μοντουλες για το εξποσειντ που δίνει ότι εντολές θες στα πλήκτρα π. χ με διπλό πάτημα να ανοίγει μια εφαρμογή παρατεταμένο μια άλλη.

εξποσειντ :lol::lol::lol:

Gravity Box 99% :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ηρθε...προ 2 ωρων.δουλευει μια χαρα.τερμα η ταλαιπωρια του home button.τη μονη επιλογη που δεν εχει ειναι να βαλεις να απενεργοποιει το τηλεφωνο αλλα φανταζομαι δε θαναι δυνατο αυτο.

Αν εχω θεμα θα επανελθω.

Θενκς @karthan7.

Χαιρομαι που σου δουλευει :)

Αν μπορείς ανέβασε μια φώτο να δω πόσο εξέχει και αν βολεύει με την θήκη που έχω.

ξέρουμε αν δουλεύει σε note3.

και αν δεις κατανάλωση μπαταρίας πες μας.

Πιστευω να φερει ο Αντωνης (nnik_1969) το note 3 της επομενες ημερες για να το δοκιμασουμε !

Χθες παρελαβα μια πενταδα :D

Παιδιά είχε κανείς πρόβλημα με την επιλογή του Ex dialer σαν default εφαρμογή για το αρχείο κλήσεων; (όταν για παράδειγμα πατάς πάνω στην ειδοποίηση αναπάντητης κλήσης στο Status bar). Κάθε φορά μου βγάζει την επιλογή μεταξύ dialer και history πάρα το γεγονός ότι έχω επιλέξει σαν μόνιμη επιλογή προηγουμένως τον dialer). Το πρόβλημα εμφανίστηκε αφού έβαλα την 4.4.4. Προηγουμένως είχε 4.3 και δούλευε μια χαρά.

Κανε το Ex dialer εφαρμογη συστηματος --> reboot το τηλεφωνο -- > και δες αν συνεχιζει το προβλημα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εχεις ενεργοποιησει τις ειδοποιήσεις στην εφαρμογή του Messenger ?

Αν ναι από την διαχειρηση εφαρμογών κανε εκκαθαριση και ξανακανε τις ρυθμισεις σου

Δυστυχώς σήμερα το πρωί μου το ξανάκανε...με μια πρόχειρη ματιά που έριξα στα σχόλια στο playstore, διαπίστωσα ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση το αντιμετωπίζουν πολλοί...Έλεος πραγματικά αυτό το Facebook...

Κανε απεγκατασταση και ξαναβαλε την εφαρμογή .Παλιοτερα μου ειχε κανει κι εμενα κολπακια

Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να την συνδυάσω με τις χειρονομίες στον nova και να μου ανοίγει απευθείας το wifi?

όχι όμως το gravytibοχ kaμια άλλη ευχαριστώ είμαι ρουτ αν υπάρχει κανένα μοντουλες.

Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να την συνδυάσω με τις χειρονομίες στον nova και να μου ανοίγει απευθείας το wifi?

όχι όμως το gravytibοχ kaμια άλλη ευχαριστώ είμαι ρουτ αν υπάρχει κανένα μοντουλες.

https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.ne.neko.freewing.WiFiOnOff. την είχα παλιά και δούλευε μια χαρά.

Φιλικά, Κατερίνα

έχει κανείς τις τελευταίες 2-3 μέρες θέμα με το sync του gmail? Δεν μου έρχονται αυτόματα τα μειλ, παρά μόνο αν μπω μέσα στην εφαρμογή και κάνω manually refresh

έχει κανείς τις τελευταίες 2-3 μέρες θέμα με το sync του gmail? Δεν μου έρχονται αυτόματα τα μειλ, παρά μόνο αν μπω μέσα στην εφαρμογή και κάνω manually refresh

προσωπικα οχι. εχω βαλει να γινετε συγχρονισμος μια φορα την ημερα και μου ερχονται ολα μαζι στις 5 το πρωι και με ξυπνανε :p

θα δοκιμασω να το βαλω καθε 10-15 λεπτα και θα σου πω το βραδυ.

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το gmail . Συγχρονίζει κάθε φορά που θα συνδεθώ σε δίκτυο wifi .

εχω βαλει να γινετε συγχρονισμος μια φορα την ημερα

Που είναι αυτή η ρύθμιση ;

Edited by kosmous

Πώς ρυθμίζετε κάθε Ποτέ να συγχρονίζει το gmail. Γενικότερα είχαμε αυτό τον καιρό θέματα με τους συγχρονισμους της google
Θοδωρής

βρε ποια μια φορά την μέρα ή κάθε 15 λεπτά....μιλάω για ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο...συνέχεια on!

βλέπω τα mail στην web σελίδα και στο κινητό δεν έρχεται, εκτός αν κάνω χειροκίνητο refresh...

Και εμένα στο Gmail έρχονται αμέσως. Κανένα πρόβλημα

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

βρε ποια μια φορά την μέρα ή κάθε 15 λεπτά....μιλάω για ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο...συνέχεια on!

βλέπω τα mail στην web σελίδα και στο κινητό δεν έρχεται, εκτός αν κάνω χειροκίνητο refresh...

Τραβάει τέτοια ζόρια καμιά φορά η Google.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδιά καμία εφαρμογή για να βλέπουμε την νεριτ τους αγώνες?

Αν δεν έχει ποιον μπροουσερ να χρησημοποιουμε?

Ξαφνικά στο Titanium δε βλέπει κανένα αποθηκευμένο backup ούτε μπορεί να δημιουργήσει νέο, τι μποΡεί να παίζει?

ΥΓ. Εντάξει, απεγκατεστησα, εγκατέστησα και τις ειδε

Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ξαφνικά στο Titanium δε βλέπει κανένα αποθηκευμένο backup ούτε μπορεί να δημιουργήσει νέο, τι μποΡεί να παίζει?

πήγαινε διαχείριση εφαρμογών βρες το τιτανιουμ κανε εκκαθάριση δεδομένων μετά ξανάνοιξε το τιτανιουμ και θα είναι όλα όπως πριν.

Thnx θα το έχω υπόψιν

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

τσου.....ενημερωση καθε 15 λεπτα που εβαλα χθες δεν ειχα προβλημα.

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

άντε πάλι κάθε 15...:wacko:

τέλος πάντων, το πρόβλημα ΑΜΕΣΟΥ συγχρονισμού είναι λίγο γενικότερο και φαίνεται από τα σχόλια στο play store...οπότε υπομονή.:)

Παιδιά ξανά ρωτάω. Πώς ρυθμίζεται κάθε Ποτέ να συγχρονίζει?

Είναι θέμα PUSH... Όποτε έρθει στον server του παρόχου σου, σχεδόν αμέσως έρχεται στην συσκευή...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Είναι θέμα PUSH... Όποτε έρθει στον server του παρόχου σου, σχεδόν αμέσως έρχεται στην συσκευή...

Α νόμιζα ότι ρυθμίζεται σε πούμε να ελέγχει κάθε μισή ώρα. Κάτι τέτοιο

Θοδωρής

Μήπως μπερδεύουμε την εφαρμογή gmail που δεν έχει τέτοια ρύθμιση με την stock android εφαρμογή για mail που βάζουμε τον λογαριασμό μας gmail και εκεί υπάρχει ρύθμιση για το κάθε πότε θα συγχρονίζει;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II