redman88 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ρυθμισεις --> Πληκτρα --> Μενου πληκτρου απενεργοποιησης --> τικαρεις την επιλογη 'Στιγμιοτυπο οθονης' και μετα οτι σου ειπε ο απο πανω.. Δεν υπάρχει πουθενά τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris1988 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 μπορει να με διαφωτισει καποιος γιατι το κινητο δεν φορτιζει 100 % αλλα παει μεχρι 85% ?? παιζει κατι με την εφαρμογη battery doctor η επειδη αλλαξα φορτιστη ? η θεμα συσκευης ? τις προηγουμενες φορες ηταν κομπλε τωρα τι παιχτηκερ ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Δεν υπάρχει πουθενά τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις... Ποια συσκευή εχεις ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Παιδιά πως μπορώ να πάρω στιγμιότυπο από την οθόνη μου για να σας δείξω ένα πρόβλημα που προέκυψε και πως μπορώ να το λύσω ; μπορει να με διαφωτισει καποιος γιατι το κινητο δεν φορτιζει 100 % αλλα παει μεχρι 85% ?? παιζει κατι με την εφαρμογη battery doctor η επειδη αλλαξα φορτιστη ? η θεμα συσκευης ? τις προηγουμενες φορες ηταν κομπλε τωρα τι παιχτηκερ ?? Ποτε battery doctor - clean master στο κινητο.Linux εχεις οχι windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Πρώτη φορά τέτοιο κόλλημα από Facebook. Έχει βγάλει notification : 1 update waiting για κάτι που περιμένει να ποστάρει όταν είμαι online. Αλλά είμαι online και δεν ποσταρα τίποτα. Πατάω στο notification και δεν κάνει τίποτα. Καμία ιδέα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Μια ερώτηση σχετικά με το handcent sms: υπάρχει τρόπος να βλέπουμε το σύνολο των απεσταλμένων μηνυμάτων χωρίς να χρειάζεται να μπαίνουμε στις "ρυθμίσεις αποστολής μηνυμάτων"; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman88 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Ποια συσκευή εχεις ? HUAWEI G610S ................... Μόλις το κατάφερα!!! Λοιπόν το θέμα μου είναι ότι ενώ την εφαρμογή για τις κλήσεις την έχω στην κάτω μπάρα όπως θα δείτε και στην εικόνα χθες εμφανίστηκε και στην επιφάνεια χωρίς να ξέρω το πως... Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να το σβήσω Τι να κάνω ; Να και η εικόνα [ATTACH]46564[/ATTACH] --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited June 25, 2014 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 καποια καλη εφαρμογη καμερας ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 καποια καλη εφαρμογη καμερας ??? camera 2 , ucam και πάρα πολλές άλλες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 καποια καλη εφαρμογη καμερας ??? Για φωτογραφίες μακράν η καλύτερη είναι το perfectly clear... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να βλέπω και να απαντώ κλήσεις του κινητού από τον υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 MyPhoneExplorer Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να βλέπω και να απαντώ κλήσεις του κινητού από τον υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Περίπου σε ένα μήνα συμπληρώνω δύο χρόνια από την απόκτηση δωρεαν χώρου στο dropbox. Μετά το.πέρας των δύο ετών τι γίνεται; Χάνω τα αρχεία που έχω ανεβασμένα; Θα μπορώ να έχω πλέον πρόσβαση σε αυτά; Κοινώς τι τακτική ακολουθεί η dropbox στην συνέχεια; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Περίπου σε ένα μήνα συμπληρώνω δύο χρόνια από την απόκτηση δωρεαν χώρου στο dropbox. Μετά το.πέρας των δύο ετών τι γίνεται; Χάνω τα αρχεία που έχω ανεβασμένα; Θα μπορώ να έχω πλέον πρόσβαση σε αυτά; Κοινώς τι τακτική ακολουθεί η dropbox στην συνέχεια; Θα έχεις κανονικά πρόσβαση αλλά δεν θα μπορείς να ανεβάσεις αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ψάχνω κάποια εφαρμογή για να προγραμματίσω τη συχνότητα και τη διάρκεια ενεργοποίησης του 3G, του Wi-Fi και του Data sync, γιατί με κουράζει το να το κάνω χειροκίνητα. Καμιά καλή πρόταση; Ευχαριστώ! Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 η εφαρμογή Facebook δεν έχει επιλογή οι φώτο που αποθηκεύω μέσα από αυτήν να πηγαίνουν στην κάρτα μνήμης και όχι στην εσωτερική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Με το tapatalk pro που σταμάτησε και το VIP τι γίνεται; https://blog.tapatalk.com/?p=66 Υπάρχει άλλη πληρωμένη έκδοση; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Περίπου σε ένα μήνα συμπληρώνω δύο χρόνια από την απόκτηση δωρεαν χώρου στο dropbox. Μετά το.πέρας των δύο ετών τι γίνεται; Χάνω τα αρχεία που έχω ανεβασμένα; Θα μπορώ να έχω πλέον πρόσβαση σε αυτά; Κοινώς τι τακτική ακολουθεί η dropbox στην συνέχεια; Αυτό είναι το mail που έλαβα απ'το dropbox λίγες μόλις μέρες πριν. Είχα περίπου 100gb από δύο συσκευές Samsung. ;) "Hi Manolis, The extra Dropbox space that you got with your Samsung device has expired and your account now has returned to 52 GB of space. If you have used more than 52 GB, don't worry. Your files will still be accessible but we'll stop saving new files until you're back under your space limit. You can read more about this in our*Help Center." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Και αν θέλω να συνεχίσω.να προσθέτω αρχεία η συνδρομή του είναι μηνιαία η ετήσια και πόσο κοστίζει; Αξίζει τον κόπο η να ψάχνω για άλλη παρόμοια υπηρεσία; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Και αν θέλω να συνεχίσω.να προσθέτω αρχεία η συνδρομή του είναι μηνιαία η ετήσια και πόσο κοστίζει; Αξίζει τον κόπο η να ψάχνω για άλλη παρόμοια υπηρεσία; Χωρίς να ξέρω πόσο κοστίζουν γενικότερα υπηρεσίες του είδους, δεν θα το έλεγα και φθηνό.. πάντως μιλάμε για 100gb χώρο αν σ'ενδιαφέρει. :) [ATTACH]46630[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Το γράφω και εδώ : Τρομερές προσφορές στο Amazon!!! Δωρεάν πολλές εφαρμογές, ενδεικτικά: ROOT EXPLORER ACCUWEATHER PLEX BUSINESS CALENDAR MY BACKUP JUMP DESKTOP Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Μιας που μου το θυμησε ο απο πανω,επειδη οταν δοκιμαζω καποιο νεο λογισμικο περνω backup των εφαρμογων και τον δεδομενων με το my backup,καποιες εφαρμογες οπως facebook-messenger-viber δεν ανοιγουν καθολου και θελουν reinstall,εχουμε κατι καλο υποψην που να κανει αυτη τη δουλεια? Δηλαδη βαζοντας μια ρομ με clean install να περνιουνται οι εφαρμογες αυτοματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Το γράφω και εδώ : Τρομερές προσφορές στο Amazon!!! Δωρεάν πολλές εφαρμογές, ενδεικτικά: ROOT EXPLORER ACCUWEATHER PLEX BUSINESS CALENDAR MY BACKUP JUMP DESKTOP Είσαι ωραίος ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιας που μου το θυμησε ο απο πανω,επειδη οταν δοκιμαζω καποιο νεο λογισμικο περνω backup των εφαρμογων και τον δεδομενων με το my backup,καποιες εφαρμογες οπως facebook-messenger-viber δεν ανοιγουν καθολου και θελουν reinstall,εχουμε κατι καλο υποψην που να κανει αυτη τη δουλεια? Δηλαδη βαζοντας μια ρομ με clean install να περνιουνται οι εφαρμογες αυτοματα. Titanium backup Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Μιας που μου το θυμησε ο απο πανω,επειδη οταν δοκιμαζω καποιο νεο λογισμικο περνω backup των εφαρμογων και τον δεδομενων με το my backup,καποιες εφαρμογες οπως facebook-messenger-viber δεν ανοιγουν καθολου και θελουν reinstall,εχουμε κατι καλο υποψην που να κανει αυτη τη δουλεια? Δηλαδη βαζοντας μια ρομ με clean install να περνιουνται οι εφαρμογες αυτοματα. titanium backup = εγγύηση! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 titanium backup = εγγύηση! Μηπως μπορεις να μου πεις τι παταω τοσο για το backup οσο και για το restore? γιατι μια φορα το δοκιμασα αλλα δεν τα καταφερα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts