Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να κάνω κλήσεις σε άλλα κινητά; αλλά να μην έχουν την εφαρμογή και εκείνοι, και να μην χρειάζεται να ανοίξουν το wifi! μόνο εγώ!

Ναι αλλά θα είναι με χρέωση. Καλή επιλογή το Viber και αν θες κάτι πιο φτηνό ανοίγεις λογαριασμό στο voipyo και με αυτή την εφαρμογή κάνεις κλήσεις https://play.google.com/store/apps/details?id=finarea.MobileVoip

Χρέωση 0.005€ το λεπτό!

Εγκατέστησε κάποιος το τελευταίο greenify update?

Από ότι διαβάζω στα σχόλια του market αρκετοί έχουν προβλήματα....

Εγώ βλέπω ότι η εφαρμογές ξανανοίγουν μετά από λίγο.Όχι όλες κάποιες συγκεκριμένες. Ενώ πριν όχι.Και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό το καινούργιο χαρακτηριστικό coalescing..

Εγώ βλέπω ότι η εφαρμογές ξανανοίγουν μετά από λίγο.Όχι όλες κάποιες συγκεκριμένες. Ενώ πριν όχι.Και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό το καινούργιο χαρακτηριστικό coalescing..

Και εγώ αυτό έχω παρατηρήσει με την τελευταία έκδοση του greenify...

εάν δεν είναι καλή αυτή η έκδοση και βγάζει προβλήματα βρείτε την ακριβώς προηγούμενη που είχατε......

Σε μένα πάλι δεν εμφανίζονται οι εφαρμογές συστήματος.

To λέει στο changelog οτι αυτό πλέον είναι το default. Μπορείς να το αλλάξεις.

Καλημέρα. Θέλω εφαρμογή που όταν έρχεται κλήση, να γυρίζω τη συσκευή και να γίνεται σίγαση του ήχου κλήσης. Προσοχή: Όχι απλά να επιλέγω σε ανύποπτο χρόνο να το βάλω στο αθόρυβο γυρίζοντας τη συσκευή ανάποδα, αλλά μόνο όταν έρχεται κλήση. Αν το ίδιο μπορώ να κάνω και με τις ειδοποιήσεις του ημερολογίου, ακόμα καλύτερα, αλλά το σημαντικό που θέλω είναι για τις κλήσεις. Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αν είσαι root, αυτό το έχει πάρει το μάτι μου στο gravity box. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως

PDF max, free σήμερα από το Amazon AppStore.

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά φαίνεται εξαιρετικό!

Πολύ καλή εφαρμογή και την ήθελα να είσαι καλά.

Αν και βλέπω πως ούτε εδώ μπορείς να αλλάξεις κείμενο στο pdf.

Με το appstore έχω ένα θέμα σήμερα που το ξανά έβαλα για να κατεβάσω αυτήν την εφαρμογή δεν μου ανοίγει τις εικόνες των εφαρμογών το κάνει και σε εσάς?

Α και κάτι ακόμα που βλέπω τις προσφορές της μέρας αυτήν την έκανα αναζήτηση.

Ευχαριστώ[ATTACH]45272[/ATTACH]

Edited by araditsas

Καλημέρα. Θέλω εφαρμογή που όταν έρχεται κλήση, να γυρίζω τη συσκευή και να γίνεται σίγαση του ήχου κλήσης. Προσοχή: Όχι απλά να επιλέγω σε ανύποπτο χρόνο να το βάλω στο αθόρυβο γυρίζοντας τη συσκευή ανάποδα, αλλά μόνο όταν έρχεται κλήση. Αν το ίδιο μπορώ να κάνω και με τις ειδοποιήσεις του ημερολογίου, ακόμα καλύτερα, αλλά το σημαντικό που θέλω είναι για τις κλήσεις.

Στο s4 mini μου υπάρχει ήδη τέτοια ρύθμιση χωρίς να χρειάζεται έξτρα εφαρμογή. Δες αν την έχει και η δική σου συσκευή. Πήγαινε ρυθμίσεις - η συσκευή μου - κινήσεις και χειρονομίες - κίνηση - σίγαση/παύση - ενεργοποίηση.

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο s4 mini μου υπάρχει ήδη τέτοια ρύθμιση χωρίς να χρειάζεται έξτρα εφαρμογή. Δες αν την έχει και η δική σου συσκευή. Πήγαινε ρυθμίσεις - η συσκευή μου - κινήσεις και χειρονομίες - κίνηση - σίγαση/παύση - ενεργοποίηση.

Δεν βρήκα κάτι. Μάλλον είναι αποκλειστική εφαρμογή του TouchWiz που έχει S4 mini σου. Τελικά βρήκα το Flip4Silence:

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.failedprojects.flip4silence&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dflip4silence+play+store

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

To λέει στο changelog οτι αυτό πλέον είναι το default. Μπορείς να το αλλάξεις.

Και πως το αλλαζομε αυτο ρε παιδια γιατι κολλησα λιγο.....

Παίδες για όποιον έχει πρόβλημα με την τελευταία έκδοση του greenify αλλά κάντε αναβάθμιση στο exposed framework και μετά στο module του και θα δουλεύει ρολόι!

θέλω να μου πείτε εφαρμογές παρόμοιες με το viber..απλά δεν θέλω το viber;D

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παίδες για όποιον έχει πρόβλημα με την τελευταία έκδοση του greenify αλλά κάντε αναβάθμιση στο exposed framework και μετά στο module του και θα δουλεύει ρολόι!

μέσο του xposed σωστά; το έκανα και όλα κομπλέ!

θέλω να μου πείτε εφαρμογές παρόμοιες με το viber..απλά δεν θέλω το viber;

tango,voimore...

Δοκιμασε τα και βλεπεις.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

απλά δεν θέλω το viber;D

Γιατί δεν θες το Viber; το θεωρώ το καλύτερο στο είδος του, καλύτερο κι από το Skype αν εξαιρέσουμε το video call στο κινητό.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

δεν έχει σχέση με την εφαρμογή. είναι τρομερή εφαρμογή! απλώς για την κοπέλα μου επειδή δεν θέλει το viber!;D

πως ακριβώς λειτουργει το voimore;

Εννοεις πως το κανεις στην αρχη να δουλεψει;

Ειναι πολυς καιρος που τοχω βαλει και πραγματικα δε θυμαμαι.download,install και μετα τα κανει μονο του.δε θυμαμαι αν βαζεις κινητο.

Αν εννοεις με ποιο τροπο σαν το viber ειναι νομιζω...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

δεν έχει σχέση με την εφαρμογή. είναι τρομερή εφαρμογή! απλώς για την κοπέλα μου επειδή δεν θέλει το viber!;D

WhatsApp...

Edited by Superuser
Παράνομο Λογισμικό

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II