ofiole Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Να ρωτήσω κάτι ? Στο Tapatalk μπορείς να κάνεις Like ή Thanks ? Έχω την έκδοση 4.5.2 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Να ρωτήσω κάτι ? Στο Tapatalk μπορείς να κάνεις Like ή Thanks ? Έχω την έκδοση 4.5.2 :) Οχι,δε νομιζω οτι γινεται. Offtopic: Κατι μου θυμιζει το username σου... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileakias Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Εχει βρεθει καμια εφαρμογη εκτος απο την μαμα που εχουν τα κινητα της samsung που να μπορεις να μεταφερεις, μετονομασεις, αντιγραψεις κ.τ.λ. στην καρτα μνημης του κινητου με την android 4.4.2? Κατι ειχα διαβασει για την εφαρμογη es-explorer οτι διορθωσανε το προβλημα που υπηρχε στην 4.4.2 και δεν σε αφηνε να κανεις σχεδον τιποτα στην καρτα sd αλα δεν ξερω μεχρι τι επιπεδο το εφτιαξαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Εχει βρεθει καμια εφαρμογη εκτος απο την μαμα που εχουν τα κινητα της samsung που να μπορεις να μεταφερεις, μετονομασεις, αντιγραψεις κ.τ.λ. στην καρτα μνημης του κινητου με την android 4.4.2? Κατι ειχα διαβασει για την εφαρμογη es-explorer οτι διορθωσανε το προβλημα που υπηρχε στην 4.4.2 και δεν σε αφηνε να κανεις σχεδον τιποτα στην καρτα sd αλα δεν ξερω μεχρι τι επιπεδο το εφτιαξαν. Στο τελευταίο update του Solid Explorer γράφει "workaround for write access to SD cards on KitKat (works only on Samsung phones, except newest S5)", αλλά δεν ξέρω σε τί επίπεδο έχει φτάσει, και δεν μπορώ να το δοκιμάσω μιας και έχω Nexus. Ίσως κατεβάζοντας την Trial version να μπορέσεις να δεις αν έχει λυθεί 100% το πρόβλημα, εκτός και αν έχεις S5. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Εξαιρετική εφαρμογή για to do list. Συγχρονίζει με Google, με swype ορίζεις προτεραιοτητα και ημερομηνία, κάνεις επικόλληση αρχείων και δίνουν συχνά ενημερώσεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ticktick.task Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_kostas Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Εχει βρεθει καμια εφαρμογη εκτος απο την μαμα που εχουν τα κινητα της samsung που να μπορεις να μεταφερεις, μετονομασεις, αντιγραψεις κ.τ.λ. στην καρτα μνημης του κινητου με την android 4.4.2? Κατι ειχα διαβασει για την εφαρμογη es-explorer οτι διορθωσανε το προβλημα που υπηρχε στην 4.4.2 και δεν σε αφηνε να κανεις σχεδον τιποτα στην καρτα sd αλα δεν ξερω μεχρι τι επιπεδο το εφτιαξαν. Για δες αν σου κάνει αυτή (δεν την έχω δοκιμάσει να σου πω με σιγουριά οτι δουλεύει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Να ρωτήσω κάτι ? Στο Tapatalk μπορείς να κάνεις Like ή Thanks ? Έχω την έκδοση 4.5.2 :) Δεν είναι θέμα ταπαταλκ αλλά θέμα του φόρουμ δλδ εδώ δεν μπορείς δεν έχει επιλογή αλλά σε άλλα φόρουμ πχ xda έχει επιλογή για thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Mε την free έκδοση του SeriesGuide κάνεις κανονικά sync στον λογαριασμό σου στο trakt.tv. ;) Δοκίμασα και το SeriesGuide. Η free έκδοση του TV Show Favs έχει περισσότερες επιλογές και ρυθμίσεις και, όπως είπα προηγουμένως, είναι πιο εύχρηστη και οργανωμένη. Ένα αρνητικό του TV Show Favs (free) είναι ότι δεν μπορείς να συγχρονίσεις με το trakt αλλά και πάλι φτιάχνεις λογαριασμό και συγχρονίζονται όλα online στην εφαρμογή. Άλλο αρνητικό είναι ότι σε κάποιες σειρές έχει λάθος το σύνολο των επεισοδίων και σε άλλες δεν λέει τα upcoming επεισόδια ενώ στο SeriesGuide είναι όλα σωστά. Μάλλον θα δω τι προσφέρει η pro έκδοση του καθενός και θα αποφασίσω ποιο θα αγοράσω. Πες μου λίγο, τι σημαίνουν οι μπάρες κάτω απ' τις ΣΕΙΡΕΣ στο screenshot; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Πόσο έχεις παρακολουθήσει από τα συνολικά επεισόδια κάθε σειράς.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Δοκίμασα και το SeriesGuide. Η free έκδοση του TV Show Favs έχει περισσότερες επιλογές και ρυθμίσεις και, όπως είπα προηγουμένως, είναι πιο εύχρηστη και οργανωμένη. Ένα αρνητικό του TV Show Favs (free) είναι ότι δεν μπορείς να συγχρονίσεις με το trakt αλλά και πάλι φτιάχνεις λογαριασμό και συγχρονίζονται όλα online στην εφαρμογή. Άλλο αρνητικό είναι ότι σε κάποιες σειρές έχει λάθος το σύνολο των επεισοδίων και σε άλλες δεν λέει τα upcoming επεισόδια ενώ στο SeriesGuide είναι όλα σωστά. Μάλλον θα δω τι προσφέρει η pro έκδοση του καθενός και θα αποφασίσω ποιο θα αγοράσω. Πες μου λίγο, τι σημαίνουν οι μπάρες κάτω απ' τις ΣΕΙΡΕΣ στο screenshot; Ποια εφαρμογή είναι αυτή;το TV show favs το βρήκα πιο εύκολο να το σετάρω δεν με έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Πόσο έχεις παρακολουθήσει από τα συνολικά επεισόδια κάθε σειράς.. Δηλαδή, στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει ότι συνολικά από τις 42 σειρές που έχω προσθέσει, έχω δει τις 27 (15+12); Και οι 12 είναι οι ongoing; Απλά με μπερδεύει αυτό που λέει "15 ΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ". Ποια εφαρμογή είναι αυτή;το TV show favs το βρήκα πιο εύκολο να το σετάρω δεν με έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα SeriesGuide. Απλά έχει περισσότερες κριτικές και βαθμολογήσεις από το TV Show Favs. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Παροτι διαβασα οτι ο dolphin εχει τελευταιως ενσωματωμενο το jetpack επρεπε να εγκαταστησω και το apk του για να το δω στις ρυθμισεις.ετσι πρεπει να ειναι; http://www.androidauthority.com/dolphin-browser-update-adds-jetpack-6-1-support-android-4-3-4-4-370180/ Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις το Jetpack, στις τελευταίες εκδόσεις του Dolphin Browser συμπεριλαμβάνεται. Για ενεργοποίηση πας Settings και στην πρώτη επιλογή πάνω τικάρεις στο Dolphin Jetpack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 http://www.androidauthority.com/dolphin-browser-update-adds-jetpack-6-1-support-android-4-3-4-4-370180/ Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις το Jetpack, στις τελευταίες εκδόσεις του Dolphin Browser συμπεριλαμβάνεται. Για ενεργοποίηση πας Settings και στην πρώτη επιλογή πάνω τικάρεις στο Dolphin Jetpack. Εγώ κατεβάζω τη τελευταία έκδοση dolphin αλλά στις ρυθμίσεις πάνω πάνω δεν έχει την επιλογή να ενεργοποιήσω το jetpack αν θέλω η όχι. Μόνο εάν εγκαταστήσω το apk του jetpack τότε εμφανίζεται η επιλογή του jetpack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Εγώ κατεβάζω τη τελευταία έκδοση dolphin αλλά στις ρυθμίσεις πάνω πάνω δεν έχει την επιλογή να ενεργοποιήσω το jetpack αν θέλω η όχι. Μόνο εάν εγκαταστήσω το apk του jetpack τότε εμφανίζεται η επιλογή του jetpack. Όπως αναφέρει εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser&hl=en_GB "For Android 4.3 & 4.4 devices, Dolphin Jetpack is now included within Dolphin Browser for Android. Users could manually uninstall previously installed Dolphin Jetpack." Άρα είναι θέμα έκδοσης λειτουργικού Android που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Δεν είναι θέμα ταπαταλκ αλλά θέμα του φόρουμ δλδ εδώ δεν μπορείς δεν έχει επιλογή αλλά σε άλλα φόρουμ πχ xda έχει επιλογή για thanks σε αλλο φορουμ δεν τα εμφανιζει (thanks-like).ενω παλια με εκδοση 2 τα εμφανιζε (σε αλλο φορουμ,). Το ιδιο πραγμα λεμε,ουσιαστικα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 ποιο antivirus μου προτείνεται να κατεβάσω στο κινητό; ποιο είναι καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 ποιο antivirus μου προτείνεται να κατεβάσω στο κινητό; ποιο είναι καλύτερο κατεβασε clean master ολα σε 1 νοικοκυρεμενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 το έχω εδώ και καιρό. έχει το cm antivirus μέσα νομίζω. γιαυτό μου το λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Δεν είναι θέμα ταπαταλκ αλλά θέμα του φόρουμ δλδ εδώ δεν μπορείς δεν έχει επιλογή αλλά σε άλλα φόρουμ πχ xda έχει επιλογή για thanks To κατάλαβα. Αυτό εννοώ κι εγω, σε φόρουμ που το επιτρέπουν, το tapatalk δεν μου δίνει την δυνατότητα. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 το έχω εδώ και καιρό. έχει το cm antivirus μέσα νομίζω. γιαυτό μου το λες; ο ναι..δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 To κατάλαβα. Αυτό εννοώ κι εγω, σε φόρουμ που το επιτρέπουν, το tapatalk δεν μου δίνει την δυνατότητα. :( Δε εμένα με την τελευταία αγορασμένη έκδοση στο xda πχ δίνω thanks κανονικά [ATTACH]44978[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nommos Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Υπάρχει και το TvShow Time για σειρές.Το έχω βάλει να το δοκιμάσω κάποιες μέρες.. Προσωπικά επιλέγω Tv Show Favs μόνο και μόνο για το widget και την επιλογή to do. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Υπάρχει και το TvShow Time για σειρές.Το έχω βάλει να το δοκιμάσω κάποιες μέρες.. Προσωπικά επιλέγω Tv Show Favs μόνο και μόνο για το widget και την επιλογή to do. Για την ακρίβεια το rv show time είναι το καλύτερο έχει και καλό site Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Με το hangouts, για να έχουμε σε μια επαφή και τις δύο επιλογές για hangout ή sms, πρέπει αυτή η επαφή να έχει προφίλ στο Google+; κάνω αυτές τις επαφές join αλλά πάλι είναι σαν δυο διαφορετικές. Μια για sms και η άλλη για hangout. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Πείτε μου μια εφαρμογή να εγκαταστήσω στα δύο κινητά και τα δύο ταμπλετ της οικογένειας και να βλέπω από το πισι τις κάρτες μνήμες τους αφού βέβαια όλα είναι συνδεδεμένα ασύρματα πάνω στο δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts