Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι ?

Στο Tapatalk μπορείς να κάνεις Like ή Thanks ?

Έχω την έκδοση 4.5.2

:)

Οχι,δε νομιζω οτι γινεται.

Offtopic:

Κατι μου θυμιζει το username σου...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Εχει βρεθει καμια εφαρμογη εκτος απο την μαμα που εχουν τα κινητα της samsung που να μπορεις να μεταφερεις, μετονομασεις, αντιγραψεις κ.τ.λ. στην καρτα μνημης του κινητου με την android 4.4.2?

Κατι ειχα διαβασει για την εφαρμογη es-explorer οτι διορθωσανε το προβλημα που υπηρχε στην 4.4.2 και δεν σε αφηνε να κανεις σχεδον τιποτα στην καρτα sd αλα δεν ξερω μεχρι τι επιπεδο το εφτιαξαν.

Εχει βρεθει καμια εφαρμογη εκτος απο την μαμα που εχουν τα κινητα της samsung που να μπορεις να μεταφερεις, μετονομασεις, αντιγραψεις κ.τ.λ. στην καρτα μνημης του κινητου με την android 4.4.2?

Κατι ειχα διαβασει για την εφαρμογη es-explorer οτι διορθωσανε το προβλημα που υπηρχε στην 4.4.2 και δεν σε αφηνε να κανεις σχεδον τιποτα στην καρτα sd αλα δεν ξερω μεχρι τι επιπεδο το εφτιαξαν.

Στο τελευταίο update του Solid Explorer γράφει "workaround for write access to SD cards on KitKat (works only on Samsung phones, except newest S5)", αλλά δεν ξέρω σε τί επίπεδο έχει φτάσει, και δεν μπορώ να το δοκιμάσω μιας και έχω Nexus.

Ίσως κατεβάζοντας την Trial version να μπορέσεις να δεις αν έχει λυθεί 100% το πρόβλημα, εκτός και αν έχεις S5.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Εξαιρετική εφαρμογή για to do list. Συγχρονίζει με Google, με swype ορίζεις προτεραιοτητα και ημερομηνία, κάνεις επικόλληση αρχείων και δίνουν συχνά ενημερώσεις.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ticktick.task

Φιλικά, Κατερίνα

Για δες αν σου κάνει αυτή

(δεν την έχω δοκιμάσει να σου πω με σιγουριά οτι δουλεύει)

Να ρωτήσω κάτι ?

Στο Tapatalk μπορείς να κάνεις Like ή Thanks ?

Έχω την έκδοση 4.5.2

:)

Δεν είναι θέμα ταπαταλκ αλλά θέμα του φόρουμ δλδ εδώ δεν μπορείς δεν έχει επιλογή αλλά σε άλλα φόρουμ πχ xda έχει επιλογή για thanks

Mε την free έκδοση του SeriesGuide κάνεις κανονικά sync στον λογαριασμό σου στο trakt.tv. ;)

Δοκίμασα και το SeriesGuide. Η free έκδοση του TV Show Favs έχει περισσότερες επιλογές και ρυθμίσεις και, όπως είπα προηγουμένως, είναι πιο εύχρηστη και οργανωμένη. Ένα αρνητικό του TV Show Favs (free) είναι ότι δεν μπορείς να συγχρονίσεις με το trakt αλλά και πάλι φτιάχνεις λογαριασμό και συγχρονίζονται όλα online στην εφαρμογή. Άλλο αρνητικό είναι ότι σε κάποιες σειρές έχει λάθος το σύνολο των επεισοδίων και σε άλλες δεν λέει τα upcoming επεισόδια ενώ στο SeriesGuide είναι όλα σωστά. Μάλλον θα δω τι προσφέρει η pro έκδοση του καθενός και θα αποφασίσω ποιο θα αγοράσω.

Πες μου λίγο, τι σημαίνουν οι μπάρες κάτω απ' τις ΣΕΙΡΕΣ στο screenshot;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Πόσο έχεις παρακολουθήσει από τα συνολικά επεισόδια κάθε σειράς..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Δοκίμασα και το SeriesGuide. Η free έκδοση του TV Show Favs έχει περισσότερες επιλογές και ρυθμίσεις και, όπως είπα προηγουμένως, είναι πιο εύχρηστη και οργανωμένη. Ένα αρνητικό του TV Show Favs (free) είναι ότι δεν μπορείς να συγχρονίσεις με το trakt αλλά και πάλι φτιάχνεις λογαριασμό και συγχρονίζονται όλα online στην εφαρμογή. Άλλο αρνητικό είναι ότι σε κάποιες σειρές έχει λάθος το σύνολο των επεισοδίων και σε άλλες δεν λέει τα upcoming επεισόδια ενώ στο SeriesGuide είναι όλα σωστά. Μάλλον θα δω τι προσφέρει η pro έκδοση του καθενός και θα αποφασίσω ποιο θα αγοράσω.

Πες μου λίγο, τι σημαίνουν οι μπάρες κάτω απ' τις ΣΕΙΡΕΣ στο screenshot;

Ποια εφαρμογή είναι αυτή;το TV show favs το βρήκα πιο εύκολο να το σετάρω δεν με έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Πόσο έχεις παρακολουθήσει από τα συνολικά επεισόδια κάθε σειράς..

Δηλαδή, στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει ότι συνολικά από τις 42 σειρές που έχω προσθέσει, έχω δει τις 27 (15+12); Και οι 12 είναι οι ongoing; Απλά με μπερδεύει αυτό που λέει "15 ΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ".

Ποια εφαρμογή είναι αυτή;το TV show favs το βρήκα πιο εύκολο να το σετάρω δεν με έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα

SeriesGuide. Απλά έχει περισσότερες κριτικές και βαθμολογήσεις από το TV Show Favs.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Παροτι διαβασα οτι ο dolphin εχει τελευταιως ενσωματωμενο το jetpack επρεπε να εγκαταστησω και το apk του για να το δω στις ρυθμισεις.ετσι πρεπει να ειναι;

http://www.androidauthority.com/dolphin-browser-update-adds-jetpack-6-1-support-android-4-3-4-4-370180/

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις το Jetpack, στις τελευταίες εκδόσεις του Dolphin Browser συμπεριλαμβάνεται. Για ενεργοποίηση πας Settings και στην πρώτη επιλογή πάνω τικάρεις στο Dolphin Jetpack.

http://www.androidauthority.com/dolphin-browser-update-adds-jetpack-6-1-support-android-4-3-4-4-370180/

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις το Jetpack, στις τελευταίες εκδόσεις του Dolphin Browser συμπεριλαμβάνεται. Για ενεργοποίηση πας Settings και στην πρώτη επιλογή πάνω τικάρεις στο Dolphin Jetpack.

Εγώ κατεβάζω τη τελευταία έκδοση dolphin αλλά στις ρυθμίσεις πάνω πάνω δεν έχει την επιλογή να ενεργοποιήσω το jetpack αν θέλω η όχι. Μόνο εάν εγκαταστήσω το apk του jetpack τότε εμφανίζεται η επιλογή του jetpack.

Εγώ κατεβάζω τη τελευταία έκδοση dolphin αλλά στις ρυθμίσεις πάνω πάνω δεν έχει την επιλογή να ενεργοποιήσω το jetpack αν θέλω η όχι. Μόνο εάν εγκαταστήσω το apk του jetpack τότε εμφανίζεται η επιλογή του jetpack.

Όπως αναφέρει εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser&hl=en_GB

"For Android 4.3 & 4.4 devices, Dolphin Jetpack is now included within Dolphin Browser for Android. Users could manually uninstall previously installed Dolphin Jetpack."

Άρα είναι θέμα έκδοσης λειτουργικού Android που έχεις.

Δεν είναι θέμα ταπαταλκ αλλά θέμα του φόρουμ δλδ εδώ δεν μπορείς δεν έχει επιλογή αλλά σε άλλα φόρουμ πχ xda έχει επιλογή για thanks

σε αλλο φορουμ δεν τα εμφανιζει (thanks-like).ενω παλια με εκδοση 2 τα εμφανιζε (σε αλλο φορουμ,).

Το ιδιο πραγμα λεμε,ουσιαστικα.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

ποιο antivirus μου προτείνεται να κατεβάσω στο κινητό; ποιο είναι καλύτερο

κατεβασε clean master ολα σε 1 νοικοκυρεμενα!

To κατάλαβα. Αυτό εννοώ κι εγω, σε φόρουμ που το επιτρέπουν, το tapatalk δεν μου δίνει την δυνατότητα.

:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

το έχω εδώ και καιρό. έχει το cm antivirus μέσα νομίζω. γιαυτό μου το λες;

ο ναι..δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω.

To κατάλαβα. Αυτό εννοώ κι εγω, σε φόρουμ που το επιτρέπουν, το tapatalk δεν μου δίνει την δυνατότητα.

:(

Δε εμένα με την τελευταία αγορασμένη έκδοση στο xda πχ δίνω thanks κανονικά

[ATTACH]44978[/ATTACH]

Υπάρχει και το TvShow Time για σειρές.Το έχω βάλει να το δοκιμάσω κάποιες μέρες.. Προσωπικά επιλέγω Tv Show Favs μόνο και μόνο για το widget και την επιλογή to do.

Υπάρχει και το TvShow Time για σειρές.Το έχω βάλει να το δοκιμάσω κάποιες μέρες.. Προσωπικά επιλέγω Tv Show Favs μόνο και μόνο για το widget και την επιλογή to do.

Για την ακρίβεια το rv show time είναι το καλύτερο έχει και καλό site

Θοδωρής

Με το hangouts, για να έχουμε σε μια επαφή και τις δύο επιλογές για hangout ή sms, πρέπει αυτή η επαφή να έχει προφίλ στο Google+; κάνω αυτές τις επαφές join αλλά πάλι είναι σαν δυο διαφορετικές. Μια για sms και η άλλη για hangout.

Πείτε μου μια εφαρμογή να εγκαταστήσω στα δύο κινητά και τα δύο ταμπλετ της οικογένειας και να βλέπω από το πισι τις κάρτες μνήμες τους αφού βέβαια όλα είναι συνδεδεμένα ασύρματα πάνω στο δίκτυο.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II