Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα, ψάχνω μια εφαρμογή που να απορρίπτει τις κλήσεις αλλά να το λέει κιόλας, ότι δλδ " ο συνδρομητής που καλέσατε δεν δέχεται κλήσεις με απόκρυψη αριθμού ". Υπάρχει τέτοια εφαρμογή; Κατέβασα την blacklist, αλλά λέει ότι είναι κατειλημμένο. Θέλω κάποιο άτομο που καλεί τους πάντες με μόνιμη απόκρυψη να σπάζεται όταν με καλεί.

Νομίζω ότι κάτι τόσο εξειδικευμένο έχει να κάνει με τον πάροχο. Εγώ π.χ. που έχω WIND f2g, υπάρχει υπηρεσία ενεργοποίησης που ενημερώνει όποιον με παίρνει με απόκρυψη ότι δεν δέχομαι κλίσεις απόκρυψης.

Παιδιά εφαρμογή που να φέρει πίσω τις διαγραμμένες φωτογραφίες;

Κάνε μια αναζήτηση στο play store για undelete.

Έχει κάποια διαφορά με αυτό που χρησιμοποιώ, ή κάνει τα ίδια πράγματα;

Ειναι πολυ πολυ πιο ελαφρυ απο το clean master! Δοκιμασε το εγω ειχα clean master αλλα το εβγαλα γτ το χαλασανε!

Κάποιος ο οποίος δουλεύει τον solid explorer μπορεί να κάνει σελιδοδείκτες cloud? Το δοκιμάσω και με ζητάει κωδικό, βάζω αυτόν που έχω αλλά δεν το δέχεται
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Κάποιος ο οποίος δουλεύει τον solid explorer μπορεί να κάνει σελιδοδείκτες cloud? Το δοκιμάσω και με ζητάει κωδικό, βάζω αυτόν που έχω αλλά δεν το δέχεται

Αν εννοείς αυτό, μόλις έκανα. Δεν μου ζήτησε καν κωδικό.

Το ίδιο και με τους υπόλοιπους λογαριασμούς

Edited by kollatos

Λοιπόν έχουμε ενα tablet lenovo s6000 και θελουμε να μεταφέρουμε εφαρμογές στην sd όμως δε ξέρω τον τρόπο. Μέσα στην εφαρμογή απο τις ρυθμίσεις δεν μου έχει επιλογή. Πρέπει να έχω κάποια εφαρμογή, πρέπει να είμαι ροοτ τι γίνεται; Έχω εκδοση android 4.2.2

Ειναι πολυ πολυ πιο ελαφρυ απο το clean master! Δοκιμασε το εγω ειχα clean master αλλα το εβγαλα γτ το χαλασανε!

Πιο ελαφρύ είναι αλλά δεν κάνουν την ίδια δουλειά το ένα έχει να καθαρίζει μέχρι και αδειους φακέλους και αυτό που προτείνεις είναι απλά ένα προσωρινό καθάρισμα στην μνήμη κασε.

Clean Master το καλύτερο για μένα.

Πιο ελαφρύ είναι αλλά δεν κάνουν την ίδια δουλειά το ένα έχει να καθαρίζει μέχρι και αδειους φακέλους και αυτό που προτείνεις είναι απλά ένα προσωρινό καθάρισμα στην μνήμη κασε.

Clean Master το καλύτερο για μένα.

το app cache cleaner το εχουν αναβαθμιση και εχει και καθαρισμο junk files!

Ποια απ τις δύο προτείνεται???

App Cache Cleaner - 1Tap Clean

1Tap Cleaner

ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

Yπαρχει εφαρμογη,mod σε root συσκευη,module που να κανει το Note 2(ή και οποιαδηποτε συσκευη) να ανοιγει και να κλειενει την οθονη με διπλο ταπ οπως το LG G2(knock on-knock off);

Καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα, ψάχνω μια εφαρμογή που να απορρίπτει τις κλήσεις αλλά να το λέει κιόλας, ότι δλδ " ο συνδρομητής που καλέσατε δεν δέχεται κλήσεις με απόκρυψη αριθμού ". Υπάρχει τέτοια εφαρμογή; Κατέβασα την blacklist, αλλά λέει ότι είναι κατειλημμένο. Θέλω κάποιο άτομο που καλεί τους πάντες με μόνιμη απόκρυψη να σπάζεται όταν με καλεί.

Σίγουρα έχει η wind επειδή είχα, τέτοια υπηρεσία. Αντίστοιχα πρέπει να έχουν κ.α. Μια ματιά στα site θα σε κατατοπίσει.

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω την εφαρμογή picasafolio όπου και έχω τις φωτογραφίες μου. Πρόσεξα χθες, ότι δεν ανέβασε τις φωτογραφίες που είχαν βγάλει και όταν πήγα να το ελέγξω, μου έγραψε ότι η συνδρομή μου είχε λήξει και ότι εάν αυτό συνεχίσει να κάνω login again. Όμως το περίεργο είναι ότι δεν το βλέπω πλέον στο Google play. Έκανα απεγκατάσταση μήπως είχε κάποιο κόλλημα και όταν πήγα να το αναζητήσω πάλι δεν το έβρισκα. Όχι τίποτε άλλο, αλλά το ειχα αγοράσει τότε.

Yπαρχει εφαρμογη,mod σε root συσκευη,module που να κανει το Note 2(ή και οποιαδηποτε συσκευη) να ανοιγει και να κλειενει την οθονη με διπλο ταπ οπως το LG G2(knock on-knock off);

Εξαρτάται το κινητό... Στο galaxy nexus το έχω κάνει, ενώ σε ενός φίλου μου το Optimus G δεν γινόταν... Είναι θέμα custom kernel και της εφαρμογής touch control...

Παιδιά ξέρουμε καμία εφαρμογή που να δυναμώνει τον ήχο όταν μιλάμε με κάποιον μέσω Bluetooth;

Είναι τόσο απαραίτητα αυτά τα cleaners σε linux-based λειτουργικά και ειδικά από την JB 4.3 και πάνω;

Οχι. Ότι σβήνουν είναι προσωρινά και μετά ξανά δημιουργούντε ότι ανάσα παίρνει η συσκευή σε δύο τρεις ώρες δουλεύοντας την και ανοίγοντας εφαρμογές είναι πολύ όπως πριν.

Εγώ δουλεύω το clean master μόνο για την διαγραφή σκουπιδιών από εφαρμογές που έχω σβήσει και φακέλους που δεν έχουν κάτι μέσα.

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά. Καμιά δοκιμασμένη εφαρμογή για να βγαζουμε φωτογραφίες?

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

Νομίζω ότι κάτι τόσο εξειδικευμένο έχει να κάνει με τον πάροχο. Εγώ π.χ. που έχω WIND f2g, υπάρχει υπηρεσία ενεργοποίησης που ενημερώνει όποιον με παίρνει με απόκρυψη ότι δεν δέχομαι κλίσεις απόκρυψης.

Ευχαριστώ πολύ, πρωί - πρωί πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών της frog, μου είπαν πως υπάρχει αυτή η δυνατότητα και ζήτησα να μου την βάλουν. Όπως κι έγινε. Ας ξαναπάρει τώρα με απόκρυψη χε,χε,χε,χε,χε

Λοιπόν έχουμε ενα tablet lenovo s6000 και θελουμε να μεταφέρουμε εφαρμογές στην sd όμως δε ξέρω τον τρόπο. Μέσα στην εφαρμογή απο τις ρυθμίσεις δεν μου έχει επιλογή. Πρέπει να έχω κάποια εφαρμογή, πρέπει να είμαι ροοτ τι γίνεται; Έχω εκδοση android 4.2.2

Παιδιά καμία βοήθεια;

Παιδιά καμία βοήθεια;

Ψάξε στο playstore για εφαρμογές app2sd και δοκίμασε, ξέρω ότι υπάρχουν άλλα δεν έχω δουλέψει καμιά για να σου προτείνω.

Καλησπέρα. Έχω το Samsung SII και ψάχνω αν υπάρχει εφαρμογή που να αλλάζει τα μενού στις επαφές, αρχείο κλήσεων κτλ. Η μανισια εμφάνιση κολλάει πολύ και πολλές φορές που βιάζομαι να πάρω τηλέφωνο μου σπάει τα νεύρα.

Καλησπέρα. Έχω το Samsung SII και ψάχνω αν υπάρχει εφαρμογή που να αλλάζει τα μενού στις επαφές, αρχείο κλήσεων κτλ. Η μανισια εμφάνιση κολλάει πολύ και πολλές φορές που βιάζομαι να πάρω τηλέφωνο μου σπάει τα νεύρα.

Exdialer φυσικά. Η εφαρμογή που γλίτωσε πολλά S3 από σπάσιμο, όπως και το δικό μου τότε. :-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II