Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ακριβος οτι λεει ο maarinos

χρησιμοποιουσa αρκετο καιρο το airdroid

και συνδεομουνα ακριβως οπως ανεφερε

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

υπάρχει καποιο προγραμμα για να αφαιρεσω τα απομειναρια απο τα προγραμματα-παιχνιδια που εχω δοκιμασει κατα καιρους απο το κινητο μου? (note)

"Clean Master"

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard

Παιδια ποια εφαρμογη μου προτεινετε για notes που να συγχρονιζει και στο κινητο και στο note 8? Υπαρχει τροπος να βαλω την s note της samsung στον zte?

google keep; Απλό και ελαφρύ.

καλησπέρα

υπάρχει καμιά εφαρμογή για να κλείνει τις ανοικτές εφαρμογές σε S4?

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

καλησπέρα

υπάρχει καμιά εφαρμογή για να κλείνει τις ανοικτές εφαρμογές σε S4?

greenify αλλά θελει να εισαι root

Δημήτρης

greenify αλλά θελει να εισαι root

τώρα με μπέρδεψες.χαχαχα....προέρχομαι από iphone και δεν ξέρω πολλά για το android. Αυτό που θέλω είναι να κλείνω τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ όπως έκανα και στο ιος. στο google play έχει αρκετες δωρεαν αλλα δεν ξερω πια ειναι καλή. αν μπορεις να με βοηθήσεις να επιλέξω μια και το πως λειτουργεί

ευχαριστω

τώρα με μπέρδεψες.χαχαχα....προέρχομαι από iphone και δεν ξέρω πολλά για το android. Αυτό που θέλω είναι να κλείνω τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ όπως έκανα και στο ιος. στο google play έχει αρκετες δωρεαν αλλα δεν ξερω πια ειναι καλή. αν μπορεις να με βοηθήσεις να επιλέξω μια και το πως λειτουργεί

ευχαριστω

ρυθμισεις/διαχειριστης εφαρμογων κ πατας στην καθε εφαρμογη που θελεις κ κανε διακοπη...

ρυθμισεις/διαχειριστης εφαρμογων κ πατας στην καθε εφαρμογη που θελεις κ κανε διακοπη...

σε ευχαριστώ... αυτο το είχα δει αλλα ψάχνω να βρω κάτι που τα τις κλείνει όλες μαζί. έχεις κατι υπόψη σου

Αν θες κάτι παρόμοιο με το iphone τότε κράτα πατημένο το κεντρικό πλήκτρο στο κάτω μέρος και θα σου εμφανίσει τις ανοικτές εφαρμογές σου. Σύρε με το δάκτυλο σου όσες δε θες πλέον ανοικτές και θα κάνεις τη δουλειά σου!

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Αν θες κάτι παρόμοιο με το iphone τότε κράτα πατημένο το κεντρικό πλήκτρο στο κάτω μέρος και θα σου εμφανίσει τις ανοικτές εφαρμογές σου. Σύρε με το δάκτυλο σου όσες δε θες πλέον ανοικτές και θα κάνεις τη δουλειά σου!

οκ....το βρήκα αυτο που μου είπες. ευχαριστω

Τώρα που σταμάτησε να δουλεύει τo Tapatalk στο myphone, δοκιμάστε το Forum Fiend. 4 ημέρες τώρα κάνει καλή δουλειά και φαίνεται να δουλεύει απροβλημάτιστα.

Sent from my GT-I9100 using Forum Fiend v1.0.5.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Τώρα που σταμάτησε να δουλεύει τo Tapatalk στο myphone, δοκιμάστε το Forum Fiend. 4 ημέρες τώρα κάνει καλή δουλειά και φαίνεται να δουλεύει απροβλημάτιστα.

Εγώ τώρα από το tapatalk στέλνω O:-)

Ποιος σου είπε οτι σταμάτησε;απο αυτό Στέλνω

Δημήτρης

Πήρατε την αναβάθμιση του hangouts? εμενα είναι ακόμα 1,2,018. ενώ στο μαρκετ έχει την 2, το βγάζω κάνω ενημέρωση και πάλι είναι ίδιο...

Πιο tapatalk έχετε;

Εμένα στο pro μου βγάζει ότι δεν υποστηρίζεται πλέον.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Θέλω να μπορώ να κάνω tethering την wifi σύνδεση του nexus S που έχω για να μπαίνω από το laptop. Το πρόβλημα είναι ότι ο wifi adaptor του nexus δεν μπορεί ταυτόχρονα και να λαμβάνει wifi σήμα και να το κάνει tether. Γι αυτό το λόγο λογικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποια εφαρμογή που να το κάνει μέσω καλωδίου.. Έχετε να προτείνετε κάποια ;

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

Καλησπέρα. Ψάχνω για καμιά εφαρμογή android που να σου επιτρέπει να ακούς την ίδια σου τη φωνή ενώ μιλάς στο τηλέφωνο. Ξέρετε να προτείνετε; Ευχαριστώ.

Κανείς για αυτό;;;

Πήρατε την αναβάθμιση του hangouts? εμενα είναι ακόμα 1,2,018. ενώ στο μαρκετ έχει την 2, το βγάζω κάνω ενημέρωση και πάλι είναι ίδιο...

Νομίζω η έκδοση 2 είναι μόνο για kitkat.

Καλημερα.Υπαρχει εφαρμογη για απλη υπενθυμιση ραντεβου με ειδοποιηση προκαθορισμενη εκτος το s planner που να συγχρονιζει με gmail λογαριασμο ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Πιο tapatalk έχετε;

Εμένα στο pro μου βγάζει ότι δεν υποστηρίζεται πλέον.

Η τελευταια ειναι η, Pro 4.2.5

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Θέλω να μπορώ να κάνω tethering την wifi σύνδεση του nexus S που έχω για να μπαίνω από το laptop. Το πρόβλημα είναι ότι ο wifi adaptor του nexus δεν μπορεί ταυτόχρονα και να λαμβάνει wifi σήμα και να το κάνει tether. Γι αυτό το λόγο λογικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποια εφαρμογή που να το κάνει μέσω καλωδίου.. Έχετε να προτείνετε κάποια ;

δοκιμασε να κανεις tether μεσω usb ή bluetooth

δε θα χρειαστεις αλλη εφαρμογη, υπαρχει ηδη στις ρυθμισεις η επιλογη

Καλημερα παιδια

Ειμαι νεα κατοχος του xperia z1 και εχω δυο αποριες.

Μπορω με καποιο τροπο οταν κλειδωνω το τηλ στην οθονη να φαινεται πχ το ρολοι ή οι κλησεις/μηνυματα που εχω (οπως στο nokia n8 που ειχα)? Και δευτερον αν μπορω ετσι κλειδωμενο να αλλαζω προφιλ (στο n8 ειχα το bubbles και το αλλαζα απευθειας χωρις να χρειαζεται να ξεκλειδωσω το τηλ)...

Thank u :)

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II