Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγηκε 4.2 για Tapatalk με αρκετες αλλαγες βλεπω.

Και το δωρεάν ή μόνο το paid αναβαθμιστηκε;

Επιτέλους έφτιαξαν το multi-quote σε διαφορετικές σελίδες. Και γενικά έχει αρκετές και καλές αλλαγές.

Και το δωρεάν ή μόνο το paid αναβαθμιστηκε;

Από ότι βλέπω και το free.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Διορθώθηκε στο widget του tapatalk επίσης όταν πατάς ένα τοπικ να ανοίγει η εφαρμογή και να σε προβαίνει σε αυτό.Επίσης αν μπεις με αυτό το τρόπο δεν φαίνεται το Φ πάλι! Αν μπορείς κανονικά από την εφαρμογή φαίνεται!

Προσπαθω να βρω την πλεον αξιοπιστη εφαρμογη για να μπλοκαρω κλησεις και μηνυματα.Διαβαζοντας προηγουμενα ποστ αναφερεται πως η καλυτερη ειναι το root call blocker,ομως η δωρεαν που δοκιμασα δε μου δουλευει(μπορει να μην κανω κατι εγω καλα)και δεχομαι κανονικα κλησεις.Παιζει ρολο που το τηλεφωνο ειναι απο Κινα?Μια αλλη εφαρμογη που δοκιμασα ,το Call master , μου μπλοκαρε τα sms οχι ομως και τις εισερχομενες. Η τελευταια που δοκιμασα η Mr Number, μου μπλοκαρε τις κλησεις (δεν δοκιμασα για μηνυματα) αλλα αφου πρωτα ακουγε ο αλλος για λιγο το μπιπ.Επισης ειχα τεσταρει και το LBE απο xda με τα ιδια αποτελεσματα. Μπορει καποιος να μου προτεινει κατι καλυτερο ,δηλαδη να μην ακουει καν ηχο ο αλλος που με παιρνει η να μου δωσει λινκ με καποιον οδηγο ρυθμισεων για καποιο απ τα παραπανω?

Προσπαθω να βρω την πλεον αξιοπιστη εφαρμογη για να μπλοκαρω κλησεις και μηνυματα.Διαβαζοντας προηγουμενα ποστ αναφερεται πως η καλυτερη ειναι το root call blocker,ομως η δωρεαν που δοκιμασα δε μου δουλευει(μπορει να μην κανω κατι εγω καλα)και δεχομαι κανονικα κλησεις.Παιζει ρολο που το τηλεφωνο ειναι απο Κινα?Μια αλλη εφαρμογη που δοκιμασα ,το Call master , μου μπλοκαρε τα sms οχι ομως και τις εισερχομενες. Η τελευταια που δοκιμασα η Mr Number, μου μπλοκαρε τις κλησεις (δεν δοκιμασα για μηνυματα) αλλα αφου πρωτα ακουγε ο αλλος για λιγο το μπιπ.Επισης ειχα τεσταρει και το LBE απο xda με τα ιδια αποτελεσματα. Μπορει καποιος να μου προτεινει κατι καλυτερο ,δηλαδη να μην ακουει καν ηχο ο αλλος που με παιρνει η να μου δωσει λινκ με καποιον οδηγο ρυθμισεων για καποιο απ τα παραπανω?

Και σε μενα σε δικαρτα κινέζικα και με ρουτ δεν δούλεψε δυστυχώς το root call blocker! Το λέει ότι δεν τα υποστηρίζει.Εγώ έχω το extreme call blocker αλλά κάνει ένα μπιπ στον άλλον πριν του το κλείσει

Βρε παιδιά έγινε αναβάθμιση στο play store;Πλέον για τις εφαρμογές κ τη λίστα επιθυμιών κάνεις slide αντί για το κουμπί των ρυθμίσεων

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Βρε παιδιά έγινε αναβάθμιση στο play store;Πλέον για τις εφαρμογές κ τη λίστα επιθυμιών κάνεις slide αντί για το κουμπί των ρυθμίσεων

ναι εγινε σε 4,4,21 απο χτες

και ειναι οπως τα λες ακριβως

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Εμένα ακόμα δεν έγινε η αναβάθμιση. :-(

Παρομοίως, ούτε στο S2 αλλά ούτε και στο tab 2 μέχρι στιγμής. Αναμονή..

Παιδιά έβαλα την εφαρμογή TubeFilm

Hollywood μου βγάζει τις

ταινίες..μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται

να έχουμε υπότιτλους; και αν ναι πως

γίνεται; δεν ξέρω αν έχει γίνει ξανά

παρόμοια ερώτηση..

Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω με δαυτους, πως γίνεται να μου έχουν swipe στο κινητό για εναλλαγή σελίδων, που είναι μια σταλιά οθόνη και να μην το έχουν στο tablet. Γιατί δηλαδή να ξετανιεμαι κάθε φορά που το χρησιμοποιώ με ένα χέρι; Έλεος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Μπορείς να βάλεις το mx player.

Ευχαριστω φιλε μου αλλα το εχω αυτο αλλα το χρησιμοποιω μονο ως player για τα βιντεο. Θα ηθελα κατι παρομοιο με το quickpic αλλα να ειναι μονο για βιντεο.

Επίσης πλέον στο Tapatalk βγάζει στο τέλος ενός θέματος : you have reached the end of the thread.

Όπως έγραψα προηγουμένως, έχω εγκατεστημένη αυτή από το Market.

Η σειρά υπάρχει στη λίστα, μιας και τη βλέπω. ;)

Δεν υπάρχει κάποια σειρά από αυτές που βλέπω που να λείπει. Μήπως δεν βάζεις σωστά τον τίτλο;

Λοιπόν τι βάζω Marvel ή Marvel's δεν την βρίσκει!!!

Θα μας κουφανει;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Για όποιον ενδιαφέρεται ο BlackBerry Messenger είναι διαθέσιμος και αυτό που έχω να σας πω, τέλος ο What's app για μένα
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Για όποιον ενδιαφέρεται ο BlackBerry Messenger είναι διαθέσιμος και αυτό που έχω να σας πω, τέλος ο What's app για μένα

γιατιιιιιιι?πρεπει και ο αλλος να εχει bbm για του στειλω μηνυμα?

Χαιρετώ το φόρουμ, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή, να μπορεί να παίρνει από εξαγωγή αρχείο notes από το Outlook της Microsoft και να μπορείς να τα περάσεις σε εφαρμογή για Android για notes;

Το galaxy s3 είναι ρουταρισμενο με custom rom , και δεν μπορώ να το συγχρονίσω με το kies, για να τα πάρει από το Outlook!!! Έχω αγοράσει την classic notes της fluffy delusions!!!

Edited by jsjim

Switchr-Task Switcher. Μια νεα ενδιαφέρουσα εφαρμογή για όποιον θελει να δοκιμάσει.
Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Και πολυ καλα επραξες. Σε περιμενω!

Τι ακριβώς κάνει ο BBM και ποια είναι η σχέση του με τα BlackBerry πέρα από το όνομα;

Σιγουρα δεν διαβαζει τις επαφες σου για να δεις ποιος αλλος τον χρησιμοποιει.

γιατιιιιιιι?πρεπει και ο αλλος να εχει bbm για του στειλω μηνυμα?

Φυσικα!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Και πολυ καλα επραξες. Σε περιμενω!

Σιγουρα δεν διαβαζει τις επαφες σου για να δεις ποιος αλλος τον χρησιμοποιει.

Φυσικα!

Άλλος ένας νέος χρήστης του BBM

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Λοιπόν τι βάζω Marvel ή Marvel's δεν την βρίσκει!!!

Θα μας κουφανει;

Όπως ακριβώς είναι ο τίτλος μέσα στο site, δηλαδή Marvel's Agents of Shield. Σου έχω βάλει άλλωστε και SS μέσα από την εφαρμογή, από το δικό μου κινητό.

Η σειρά υπάρχει, εσύ κάνεις κάτι λάθος.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II