Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η συγκεκριμένη κάνει κρυπτογράφηση; Γιατί κάτι τέτοιο θέλει ο φίλος

Ακριβώς.. Δίχως να θέλω να προσβάλω τον φίλο , (ακριβώς το αντίθετο , μια και την χρησιμοποιεί ) αλλά να το προφυλάξω, οι εφαρμογές αυτού του τύπου είναι εντελώς της πλάκας. Με μια απλή σύνδεση του smartphone με το pc , οι ‘κριμένοι’ φάκελοι και αρχεία είναι ΟΡΑΤΑ. Απλά ένα αρχείο doc πχ dedomena.doc το εμφανίζει με μορφή .dedomena.doc.hiden . Αφαιρείς από το όνομα του αρχείου την τελεία μπροστά και το .hiden στο τέλος και μετά το ανοίγεις κανονικότατα. Προσοχή μην τη πατήσει κανείς

Αν πατήσεις πάνω σε μια επαφή...και πριν ξεκινήσεις να πληκτρολογείς το μήνυμα σου.....ψηλά και αριστερά κάτω από το όνομα της επαφής , σου λέει αν είναι "σε σύνδεση"ή όχι.....

Ναι, αυτό το έχω δει. Δεν υπάρχει δυνατότητα να το βλέπεις απ' τον κατάλογο των επαφών του Viber; Σε στιλ όπως είναι του msn;

Η συγκεκριμένη κάνει κρυπτογράφηση; Γιατί κάτι τέτοιο θέλει ο φίλος

Δεν κάνει κρυπτογράφηση, απλά εξαφανίζει τους φακέλους...

Ακριβώς.. Δίχως να θέλω να προσβάλω τον φίλο , (ακριβώς το αντίθετο , μια και την χρησιμοποιεί ) αλλά να το προφυλάξω, οι εφαρμογές αυτού του τύπου είναι εντελώς της πλάκας. Με μια απλή σύνδεση του smartphone με το pc , οι ‘κριμένοι’ φάκελοι και αρχεία είναι ΟΡΑΤΑ. Απλά ένα αρχείο doc πχ dedomena.doc το εμφανίζει με μορφή .dedomena.doc.hiden . Αφαιρείς από το όνομα του αρχείου την τελεία μπροστά και το .hiden στο τέλος και μετά το ανοίγεις κανονικότατα. Προσοχή μην τη πατήσει κανείς

Ευχαριστώ αρχικά για τους κόσμιους χαρακτηρισμούς σου...

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το δουλεύω γιατί με βολεύει, και γιατί η γυναίκα μου και τα παιδιά μου δεν είναι hackers...

1. Η εφαρμογή δεν κρύβεις τους καταλόγους / αρχεία με τελείες (.folder)

2. Δεν φαίνονται τα αρχεία με την επιλογή show hidden files στον ES File manager

3. Δεν φαίνονται τα αρχεία με την επιλογή show hidden files στον Total Commander (PC)

4. Δεν εμφανίζονται εικόνες + video κατά την αναζήτηση με wildcards (*.mp4)

5. Δεν εμφανίζονται σε viewers (gallery, quickpic, mxplayer)

Αν τα βρείς, ειλικρινά ενημέρωσε με και μένα πως τα κρύβει ;)

Φιλικά, Δημήτρης

EDIT: Χα! .<filename>.<extension>.hider

Αλλά και πάλι εξυπηρετεί τον σκοπό μου

Ευχαριστώ για τα φώτα σου bro!

Edited by DimitrisAndNiki
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Ναι, αυτό το έχω δει. Δεν υπάρχει δυνατότητα να το βλέπεις απ' τον κατάλογο των επαφών του Viber; Σε στιλ όπως είναι του msn;

Δεν έχω δει κάτι τέτοιο....

Βέβαια δεν ξέρω αν οι εφαρμογές του android και του BlackBerry (που έχεις εσύ) λειτουργούν ολόιδια....

Δεν ρωτας σε κάποιο νήμα του BlackBerry που ίσως ξέρουν κάτι περισσότερο.......

Το ίδιο το λειτουργικό έχει δυνατότητα κρυπτογραφησης.

όλου του τηλεφώνου με ότι συνεπαγεται αυτό (ξεχνάς custom rom ,kernels k.t.l.p...)

όχι μεμονωμένων φακέλων...

Dolphin or Firefox οεο;;

θα σου προτεινα και τον opera mini η opera mobile

ο firefox τελευταια αναβαθμιστηκε αρκετα με πιο βελτιωμενο ui(οχι οπως ηταν παλια που δεν βλεποταν)

και πιο οργανωμενος

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Φίλε Δημήτρη ειλικρινά συγνώμη αν θίχτηκες. Το πήρες στραβά δεν ήταν πρόθεση μου αλλά ήταν λάθος μου η έκφραση .

Στα 48 μου δεν έχω χρόνο να κανω πειραματισμούς hacker. Απλά ζητάω να γίνονται όσα βεβαιώνουν. Δεν χρειάζεται καν χρήση του pc. ‘Κρύψε’ έναν φάκελο της επιλογής σου με το file hide expert. Πήγαινε στον es file manager και επέλεξε στις ρυθμίσεις του να βλέπεις και τα κρυφά αρχεία. Πήγαινε στην διαδρομή του φακελου που έχεις ‘κρύψει’ και θα δεις ότι ο φάκελος και τα αρχεία του είναι ορατα. Απλα σε κάθε του όνομα έχει μια τελεία μπροστά και το extension ‘.hider’ στο τέλος. Σβήσε την τελεία και το .hider και τα τα ανοίγεις κανονικά, ειτε αρχείο φωτογραφιας .jpg ή .doc ή ότι άλλο . Σου επισυνάπτω ένα screenshot για του λόγου το αληθές.

Όπως και να είναι ,και πάλι συγνώμη.

Ξέρουμε κάποια να κάνει κρυπτογράφηση;

Super vault και eds. Διαφορετικές φιλοσοφίας εφαρμογές, αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα.

Φίλε Δημήτρη ειλικρινά συγνώμη αν θίχτηκες. Το πήρες στραβά δεν ήταν πρόθεση μου αλλά ήταν λάθος μου η έκφραση .

Στα 48 μου δεν έχω χρόνο να κανω πειραματισμούς hacker. Απλά ζητάω να γίνονται όσα βεβαιώνουν. Δεν χρειάζεται καν χρήση του pc. ‘Κρύψε’ έναν φάκελο της επιλογής σου με το file hide expert. Πήγαινε στον es file manager και επέλεξε στις ρυθμίσεις του να βλέπεις και τα κρυφά αρχεία. Πήγαινε στην διαδρομή του φακελου που έχεις ‘κρύψει’ και θα δεις ότι ο φάκελος και τα αρχεία του είναι ορατα. Απλα σε κάθε του όνομα έχει μια τελεία μπροστά και το extension ‘.hider’ στο τέλος. Σβήσε την τελεία και το .hider και τα τα ανοίγεις κανονικά, ειτε αρχείο φωτογραφιας .jpg ή .doc ή ότι άλλο . Σου επισυνάπτω ένα screenshot για του λόγου το αληθές.

Όπως και να είναι ,και πάλι συγνώμη.

Φίλε το δοκίμασα κι εγώ, αλλά δεν βρίσκω τα κρυμμένα αρχεία.

Έβαλα την αγορασμένη έκδοση του greenify, μαζί με το xposedframework να παγώνει το Skype όταν δεν χρειάζεται. Από χθες όμως που το άνοιξα, τρέχει συνέχεια για περίπου 19 ώρες.

Είναι λογικό αυτό; τι κάνω λάθος;

Φίλε Δημήτρη ειλικρινά συγνώμη αν θίχτηκες....

Δεν θίχτηκα Μιχάλη, σε ευχαρίστησα γιατί μίλησες κόσμια (χωρίς πλάκα)

Χαίρομαι ειλικρινά να συνομιλώ με άτομα σαν εσένα! :)

Φίλε το δοκίμασα κι εγώ, αλλά δεν βρίσκω τα κρυμμένα αρχεία.

Κάνε αναζήτηση και θα τα βρείς στην μορφή: .<filename>.<extension>.hider

αλλά και πάλι είναι σχετικά δύσκολο να τα εντοπίσει κάποιος που δεν κατέχει πολλά-πολλά... ;)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Έβαλα την αγορασμένη έκδοση του greenify, μαζί με το xposedframework να παγώνει το Skype όταν δεν χρειάζεται. Από χθες όμως που το άνοιξα, τρέχει συνέχεια για περίπου 19 ώρες.

Αφού το έχεις ανοιχτό, είσαι συνδεδεμένος δηλαδή, πως θα κλείσει;;;ή εφαρμογή του Skype δεν λειτουργεί όπως αυτή του Facebook καθώς προστατεύεται από το εικονίδιο στην notification bar.ως εκ τούτου το greenify δεν την κλείνει...

Κάνε αναζήτηση και θα τα βρείς στην μορφή: .<filename>.<extension>.hider

αλλά και πάλι είναι σχετικά δύσκολο να τα εντοπίσει κάποιος που δεν κατέχει πολλά-πολλά... ;)

Τα βρήκα. Τα μεταφέρει σε έναν ξεχωριστό φάκελο.

Αφού το έχεις ανοιχτό, είσαι συνδεδεμένος δηλαδή, πως θα κλείσει;;;ή εφαρμογή του Skype δεν λειτουργεί όπως αυτή του Facebook καθώς προστατεύεται από το εικονίδιο στην notification bar.ως εκ τούτου το greenify δεν την κλείνει...

αν θυμαμαι καλα στην περιγραφη του greenify στο goolge play αναφερει οτι κανει greenify ορισμενες εφαρμογες συστηματος

την ειχα και εγω εγκατεστημενη την εφαρμογη μαζι με xposed framework και προσπαθησα να κανω greenify σε πολλες εφαρμογες συστηματος

στην τελικη δεν κρατουσε καμια σε αδρανεια

δεν ξερω τι μπορει να φταιει

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Dolphin or Firefox οεο;;

Χρησιμοποιώ και τους δύο, αλλά προτιμώ τον dolphin. Μου αρέσει γιατί έχει καλύτερη οργάνωση σελιδοδεικτών σε σχέση με τον Firefox, full screen σε όλη την οθόνη και γενικά μου θυμίζει περισσότερο browser υπολογιστή. Μου αρέσει π.χ. που όταν πατάω σε ένα link που παραπέμπει σε εφαρμογή play store, με πηγαίνει απευθείας στην εφαρμογή play store και όχι στο play store του browser όπου έτσι μπορώ εάν θέλω να κατεβάσω άμεσα κάτι.

Τα βρήκα. Τα μεταφέρει σε έναν ξεχωριστό φάκελο.

Μια και μιλάμε για κλείδωμα, είχα δοκιμάσει το εναλλακτικό app lock που είχες δώσει λίγο πιο πριν (είναι αρκετές σελίδες γι' αυτό έκανα παράθεση αυτό) αλλά δεν είχε καθόλου επιλογές για uninstall/playstore κλπ. Πέτυχα σήμερα το Hi AppLock (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hi.applock) και μου φάνηκε πάρα πολύ καλή εναλλακτική. Δεν έχω δοκιμάσει μόνο αν γίνεται kill μετά από ώρα αν κλείσεις το notification icon αλλά σε νέες συσκευές με μεγάλη ram δεν το νομίζω. Και το Perfect App lock φαίνεται καλό αλλά το Hi έχει ό,τι και το AppLock, χωρίς διαφημίσεις και με Pro version στο 1,5€ (αν θες random keyboard). Και με ωραίο UI.

Το Automaton σου δουλεύει καλά τελικά?

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Μια και μιλάμε για κλείδωμα, είχα δοκιμάσει το εναλλακτικό app lock που είχες δώσει λίγο πιο πριν (είναι αρκετές σελίδες γι' αυτό έκανα παράθεση αυτό) αλλά δεν είχε καθόλου επιλογές για uninstall/playstore κλπ. Πέτυχα σήμερα το Hi AppLock (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hi.applock) και μου φάνηκε πάρα πολύ καλή εναλλακτική. Δεν έχω δοκιμάσει μόνο αν γίνεται kill μετά από ώρα αν κλείσεις το notification icon αλλά σε νέες συσκευές με μεγάλη ram δεν το νομίζω. Και το Perfect App lock φαίνεται καλό αλλά το Hi έχει ό,τι και το AppLock, χωρίς διαφημίσεις και με Pro version στο 1,5€ (αν θες random keyboard). Και με ωραίο UI.

εγώ πάντως έχω θέματα στο hd2 ...

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Προ ολίγων ημερών θυμάμαι είχε γίνει συζήτηση για τα SMS Apps.

Έχοντας θέμα στη συσκευή μου (HTC One) την οποία έχω σετάρει με Αγγλικό μενού, δε μπορούσα να στείλω μηνύματα με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες.

Έχοντας δοκιμάσει για 3η-4η φορά πολλά SMS Apps (Τextra, Handcent, Go Sms κτλ.), κατέληξα στο 88sms https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkleft.eightyeightsms.mms

Ελαφρύ, όμορφο κι εύχρηστο UI, επιτέλους μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες με Αγγλική γλώσσα τηλεφώνου, Emoji.

Το μόνο αρνητικό ότι δε σου δίνει την επιλογή να διαλέξεις default sms app με αποτέλεσμα το κάθε μήνυμα να σου έρχεται διπλό (και στη στοκ εφαρμογή και στο 88sms).

Έκανα freeze τη στοκ εφαρμογή μηνυμάτων μέσω Titanium Backup και τώρα λειτουργεί μια χαρά.

129026.png?1640591734

Προ ολίγων ημερών θυμάμαι είχε γίνει συζήτηση για τα SMS Apps.

Έχοντας θέμα στη συσκευή μου (HTC One) την οποία έχω σετάρει με Αγγλικό μενού, δε μπορούσα να στείλω μηνύματα με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες.

Έχοντας δοκιμάσει για 3η-4η φορά πολλά SMS Apps (Τextra, Handcent, Go Sms κτλ.), κατέληξα στο 88sms https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkleft.eightyeightsms.mms

Ελαφρύ, όμορφο κι εύχρηστο UI, επιτέλους μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες με Αγγλική γλώσσα τηλεφώνου, Emoji.

Το μόνο αρνητικό ότι δε σου δίνει την επιλογή να διαλέξεις default sms app με αποτέλεσμα το κάθε μήνυμα να σου έρχεται διπλό (και στη στοκ εφαρμογή και στο 88sms).

Έκανα freeze τη στοκ εφαρμογή μηνυμάτων μέσω Titanium Backup και τώρα λειτουργεί μια χαρά.

Για δικαρτο ομως νομιζω στελνει μονο απο την 1η σιμ ...

λοιπον

εχω ενα παλιο laptop το οποιο δεν εχει wifi. θελω να συνδεω το usb με το κινητο μου και περνει wifi του σπιτιου κσι να το δινει στο laptop. δεν ξερω αν εγινα κατανοητος. οτι δοκιμασα σουλευει μονο με data(3G 4G κτλ)

Το hi app lock το είχα δοκιμάσει αλλά δεν μου άρεσε από εμφάνιση (αν και έχει κάποια θέματα) και έχει μικρά πλήκτρα. Αυτό που είχα προτείνει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twinone.locker

είναι απλό, χωρίς πολλά πολλά. Για το play store έχει επιλογή να το κλειδώσεις, ενώ εγώ κλειδώνω πάντα όλες τις ρυθμίσεις και όχι μόνο την απεγκατάσταση εφαρμογών.

Το automaton αν και στο gsam έδειχνε μικρή κατανάλωση, στη χρήση μπαταρίας, μέσα από τις ρυθμίσεις μου έβγαζε πιο μεγάλη. Δεν την κράτησα και πολύ γιατί κάποιες ελάχιστες πάντως φορές, δεν δούλευε με την πρώτη.

Γιατί δεν απενεργοποιείς τις ειδοποιήσεις από την stock εφαρμογή;

Γιατί δεν απενεργοποιείς τις ειδοποιήσεις από την stock εφαρμογή;

Γενικά είμαι της λογικής όσο το δυνατόν λιγότερα τόσο το καλύτερο. Δε θέλω π.χ. να'χω 2-3 εφαρμογές που κάνουν το ίδιο πράγμα. Αν και λόγω συσκευής προφανώς δε θα'χα θέμα με τα resources, είναι περισσότερο ψυχολογικό.

129026.png?1640591734

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II