Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια εφαρμογή προτείνετε για αντικαταστατη αυτής του Facebook? Θέλω οπωσδήποτε να μεταφέρεται στην κάρτα μνήμης και να φαίνονται οι φίλοι που είναι online. Κοίταξα το haxsync το έχει δοκιμάσει κανείς;

Εγώ χρησιμοποιώ το xbmc και με αυτόν τον οδηγό θα μπορέσεις να προσθέσεις και τα ελληνικά κανάλια..

Τη δοκίμασα σε pc και κινητό και φαίνεται πραγματικά εξαιρετική. Με διαφορά από οτιδήποτε κυκλοφορεί για streaming. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. :)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Τη δοκίμασα σε pc και κινητό και φαίνεται πραγματικά εξαιρετική. Με διαφορά από οτιδήποτε κυκλοφορεί για streaming. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. :)

Για τηλεχειρισμό του pc, δοκίμασε το yatse. Απλά κορυφαίο...

Ποια εφαρμογή προτείνετε για αντικαταστατη αυτής του Facebook? Θέλω οπωσδήποτε να μεταφέρεται στην κάρτα μνήμης και να φαίνονται οι φίλοι που είναι online. Κοίταξα το haxsync το έχει δοκιμάσει κανείς;

Δοκιμασε το friendcaster

1+7 Pro

Καμιά ελπίδα να βρεθεί dashclock για 4.1.2;;;

Δύσκολο επειδή δημιουργήθηκε για να χρησιμοποιηθεί κυρίως για lockscreen widget κάτι το οποίο υποστηρίζεται από 4.2 και μετά.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Καμιά ελπίδα να βρεθεί dashclock για 4.1.2;;;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε uccw όπως αυτο ή να φτιάξετε μόνοι σας ένα https://www.youtube.com/watch?v=Vuo4F6si5NU

Samsung galaxy s21+

ναι εννοω πλην της επισημης

Δοκίμασε αυτήν: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.globaldroid.fbtouch&hl=el

Πατάς το κουμπί μενού/shortcuts και έχει τα πάντα.. Μεταφέρεται και στην sd.

Edited by motomoto00

Παιδιά χρειάζεται να έχω password manager για το e banking? Αν ναι βοηθήστε

Όχι δεν χρειάζεται. Αν θες μπορείς όμως. Εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Δοκίμασε αυτήν: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.globaldroid.fbtouch&hl=el

Πατάς το κουμπί μενού/shortcuts και έχει τα πάντα.. Μεταφέρεται και στην sd.

Καλή φαίνεται!

Αυτό το άτομα που ίσως γνωρίζετε,πως γίνεται να μην φαίνεται;

Εγώ χρησιμοποιώ το xbmc και με αυτόν τον οδηγό θα μπορέσεις να προσθέσεις και τα ελληνικά κανάλια..

Η εφαρμογή δείχνει πολύ καλή αλλά δυστυχώς το δεύτερο link δεν λειτουργεί.. :(

Η εφαρμογή δείχνει πολύ καλή αλλά δυστυχώς το δεύτερο link δεν λειτουργεί.. :(

''Επιστρέφουμε σε λίγες ώρες, γίνονται εργασίες συντήρησης. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!''...........

Τι θα γίνει με το forum runner; ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, το άφησαν και στην τύχη του.

Το έχουν παρατήσει; δεν θα βγει καμία αναβάθμιση;

Από το πρωί έτσι είναι. Ελπίζω να δουλέψει ως το βράδυ :p

Τώρα που το δοκίμασα δουλεύει μια χαρά το ink.

Τι θα γίνει με το forum runner; ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, το άφησαν και στην τύχη του.

Το έχουν παρατήσει; δεν θα βγει καμία αναβάθμιση;

Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι το συγκεκριμένο αλλά μια που αναφέρθηκες σε forum readers και το θυμήθηκα, αυτή την εβδομάδα είπαν ότι θα βγάλουν την final version του Tapatalk 4 και πως θα είναι on sale στα $0.99 όταν κυκλοφορήσει. Προφανώς δίνουν το sale επειδή δεν θα ενοποιηθεί με το Tapatalk 2 ώστε να είναι δίκαιο για όσους θέλουν να το πάρουν.

Καλύτερα, ώστε να μείνει και το 2 διαθέσιμο.

@fuorigioco1984: Περί Facebook clients είδα κάπου σήμερα το Klyph. Για αρχή σίγουρα δεν θα σε καλύψει γιατί δεν έχει chat αλλά λένε θα το προσθέσουν. Είναι αρκετά καινούριο και είναι το μόνο που μου τράβηξε την προσοχή γιατί έχει πολύ ωραίο UI και πρέπει να είναι αρκετά ελαφρύ. Μπορείς να το παρακολουθείς αν σε ενδιαφέρει και δεν έχεις βρει κάτι άλλο.

Για τηλεχειρισμό του pc, δοκίμασε το yatse. Απλά κορυφαίο...

Thanks! Φαίνεται όντως πολύ καλό! Για την ώρα έχω το Unified Remote ως all-in-one remote control. Άλλα αν γίνω fan θα του αφιερώσω και ξεχωριστό πρόγραμμα! :)

Edited by eltsele

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Καλησπέρα!

Κατέβασα μια ενημέρωση για το handsend sms κ βλέπω ότι μπορείς να στέλνεις δωρεάν μηνύματα μέσω WiFi ή 3g. Ξέρει κανείς αν αυτό είναι μεταξύ αυτών που έχουν εγκαταστήσει την ίδια εφαρμογή,όπως το viber,ή όχι;

Ευχαριστώ!

Samsung S8

Που την είχες κρυμμένη τόσο καιρο ρε φιλε! Φοβερή εφαρμογή…

Βέβαια στο PC δεν τα κατάφερα να δουλέψει…Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι. Οτι έκανα και στο tablet έκανα και στο PC αλλά δεν…

ευχαριστω φιλε για την εφαρμογη της τηλεορασης. συγχαρητηρια λοιπον. στο ταμπλετ δουλεψε μια χαρα. την περασα και στο pc με λογισμικο ubuntu διχνει να εχει περαστει το zip αλλα στο hellenic tv μου γραφει οτι ειναι κλειδωμενο κ δεν παιζουν τα καναλια. κριμα γιατι ειμαι γερμνανια κ τα χρειαζομουν. αν εχεις την λυση στειλε μου ενα μνμ σε παρακαλω. ευχαριστω για ακομα μια φορα. αψογος

Βέβαια στο PC δεν τα κατάφερα να δουλέψει…Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι. Οτι έκανα και στο tablet έκανα και στο PC αλλά δεν…

Κι εγω ειχα ενα προβλημα στο πισι με το προγραμμα.Τελικα χρειαζοταν να το κανω σε μορφη portable διοτι ειχα user σε ελληνικους χαρακτηρες και αυτο ηταν το προβλημα..Μου βγαζε ενα μηνυμα script failed...

Μόλις το δοκίμασα στο pc με windows 8 και παίζει μια χαρά.. Δοκίμασε πάλι μήπως κάτι δεν έκανες σωστά.

ευχαριστω φιλε για την εφαρμογη της τηλεορασης. συγχαρητηρια λοιπον. στο ταμπλετ δουλεψε μια χαρα. την περασα και στο pc με λογισμικο ubuntu διχνει να εχει περαστει το zip αλλα στο hellenic tv μου γραφει οτι ειναι κλειδωμενο κ δεν παιζουν τα καναλια. κριμα γιατι ειμαι γερμνανια κ τα χρειαζομουν. αν εχεις την λυση στειλε μου ενα μνμ σε παρακαλω. ευχαριστω για ακομα μια φορα. αψογος

Όπως γράφω και παραπάνω το δοκίμασα μόλις τώρα στο pc και παίζει μια χαρά, οπότε κάπου αλλού υπάρχει το πρόβλημα. Δοκίμασε να το περάσεις από την αρχή μπας και στρώσει. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω μιας και δεν μου βγάζει κάποιο σφάλμα για να το ψάξω.. Sorry.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II