tpal Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Θέλω να βλέπω εκτός από τα επεισόδια των σειρών και το ποιες ημερομηνίες βγαίνουν οι ταινίες για προβολή.ανάμεσα στο series guide,tv shows fav, πιο θα με καλύψει πληρέστερα; έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο; Το series guide εχει ταινίες και το πότε βγαίνουν. Δεν ξέρω για το άλλο. Ιδια φιλοσοφία έχουν νομίζω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Θέλω να βλέπω εκτός από τα επεισόδια των σειρών και το ποιες ημερομηνίες βγαίνουν οι ταινίες για προβολή.ανάμεσα στο series guide,tv shows fav, πιο θα με καλύψει πληρέστερα; έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο; Το TV show favs είναι μόνο για σειρές. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 (edited) Παιδιά ψάχνω για κάποια εφαρμογή να μου δείχνει απόσταση που έχω διανύσει και όλα τα σχετικά με το ποδήλατο (κατι σαν το endomondo) απλώς να μπορεί να έχει τον χάρτη φορτωμένο από πριν. Edited July 21, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Παιδιά ψάχνω για κάποια εφαρμογή να μου δείχνει απόσταση που έχω διανύσει και όλα τα σχετικά με το ποδήλατο (κατι σαν το endomondo) απλώς να μπορεί να έχει τον χάρτη φορτωμένο από πριν. Κοιτα sports tracker Map my ride Runtastic και Strava cycling Μηπως κάποιο κάνει αυτο που θες Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 παιδια γεια σας. ειμαι νεος στο φορουμ και θελω να ρωτησω , εχω ενα note 2 και ψαχνψ ενα app οπου να μπορω να μιλαω (ΦΩΝΗΤΙΚΑ) και να γραφετε μυνημα στα ελληνικα οπως εχει και κατι αντιστοιχο το iphone (ios). ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 παιδια γεια σας. ειμαι νεος στο φορουμ και θελω να ρωτησω , εχω ενα note 2 και ψαχνψ ενα app οπου να μπορω να μιλαω (ΦΩΝΗΤΙΚΑ) και να γραφετε μυνημα στα ελληνικα οπως εχει και κατι αντιστοιχο το iphone (ios). ευχαριστω Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο ακόμα στο Android. Πες μας πως λέγεται η αντίστοιχη εφαρμογή στο iPhone. Προφανώς το έχεις ήδη ψάξει αλλά ίσως με λίγη τύχη κάτι να βρούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 παιδια γεια σας. ειμαι νεος στο φορουμ και θελω να ρωτησω , εχω ενα note 2 και ψαχνψ ενα app οπου να μπορω να μιλαω (ΦΩΝΗΤΙΚΑ) και να γραφετε μυνημα στα ελληνικα οπως εχει και κατι αντιστοιχο το iphone (ios). ευχαριστω Δες αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.dtc . Για να δουλεψει απαιτη συνδεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoman Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 παιδια γεια σας. ειμαι νεος στο φορουμ και θελω να ρωτησω , εχω ενα note 2 και ψαχνψ ενα app οπου να μπορω να μιλαω (ΦΩΝΗΤΙΚΑ) και να γραφετε μυνημα στα ελληνικα οπως εχει και κατι αντιστοιχο το iphone (ios). ευχαριστω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.trial Παράθεση Samsung Galaxy Note II :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Κάποια εφαρμογή app lock, δωρεάν ή επί πληρωμή δεν έχει σημασία, έχετε να προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Κάποια εφαρμογή app lock, δωρεάν ή επί πληρωμή δεν έχει σημασία, έχετε να προτείνετε; Smart app protector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 παιδια γεια σας. ειμαι νεος στο φορουμ και θελω να ρωτησω , εχω ενα note 2 και ψαχνψ ενα app οπου να μπορω να μιλαω (ΦΩΝΗΤΙΚΑ) και να γραφετε μυνημα στα ελληνικα οπως εχει και κατι αντιστοιχο το iphone (ios). ευχαριστω Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο ακόμα στο Android. Πες μας πως λέγεται η αντίστοιχη εφαρμογή στο iPhone. Προφανώς το έχεις ήδη ψάξει αλλά ίσως με λίγη τύχη κάτι να βρούμε Όλα τα πληκτρολόγια όπως Swype, swift key υποστηρίζουν speech to text, αρκεί να υπάρχει σύνδεση ίντερνετ. Δεν σου αρκεί ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Κάποια εφαρμογή app lock, δωρεάν ή επί πληρωμή δεν έχει σημασία, έχετε να προτείνετε; Δεν νομίζω οτι θα βρεις καλύτερη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλημερα παιδια. Μια γνωμη θα ηθελα και απο εσας. Ενω βλεπω οτι χρησιμοποιειτε αρκετα καποιοι εχουν διαφορετικη γνωμη για την συγκεκριμενη εφαρμογη (αχρηστη, βαρια, σβηνει χρησιμα κλπ) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&hl=el Εσεις τι λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλημερα παιδια. Μια γνωμη θα ηθελα και απο εσας. Ενω βλεπω οτι χρησιμοποιειτε αρκετα καποιοι εχουν διαφορετικη γνωμη για την συγκεκριμενη εφαρμογη (αχρηστη, βαρια, σβηνει χρησιμα κλπ) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&hl=el Εσεις τι λετε; Αν προσέχεις εσύ τι σβήνεις δε θα χεις θέμα.Εγώ την έχω αρκετό καιρό κ είμαι ικανοποιημένος για την ώρα. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλημερα παιδια. Μια γνωμη θα ηθελα και απο εσας. Ενω βλεπω οτι χρησιμοποιειτε αρκετα καποιοι εχουν διαφορετικη γνωμη για την συγκεκριμενη εφαρμογη (αχρηστη, βαρια, σβηνει χρησιμα κλπ) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&hl=el Εσεις τι λετε; Κατ'εμε η καλυτερη και ναι, ειναι βαρια αλλα μονο συγκριτικα με αλλες του ειδους που δεν πιστευω οτι καταφερνουν να κανουν τοσο καλη δουλεια οσο αυτη. Μη φανταστεις ομως οτι θα νοιωσεις οτι "βαραινει" και τη συσκευη σου, σε καμια των περιπτωσεων, αντιθετως μαλιστα η δουλεια της ειναι να κανει το ακριβως αντιθετο και τα καταφερνει αψογα! Τα χρησιμα τα σβηνει μονο αν της πεις εσυ να το κανει..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Υπάρχει εφαρμογή για print screen για το s4? Screen capture δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Κατ'εμε η καλυτερη Αν προσέχεις εσύ τι σβήνεις δε θα χεις θέμα.Εγώ την έχω αρκετό καιρό κ είμαι ικανοποιημένος για την ώρα. Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Και εγω την χρησιμοποιω καποιο διαστημα αλλα μαλλον πρεπει να την μαθω καλυτερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Υπάρχει εφαρμογή για print screen για το s4? Screen capture δηλαδή Δε χρειάζεσαι εφαρμογή, απλά κράτα πατημένα τα κουμπιά power και volume down και θα πάρει screen capture Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) Δεν νομίζω οτι θα βρεις καλύτερη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock&hl=el Δεν υπάρχει καλύτερη. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει εφαρμογή που να αλλάζει αυτόματα κάθε κάποιο χ χρονικό διάστημα την επιφάνεια εργασίας; Κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνουν τα Windows 7 στον υπολογιστή. Edited July 22, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει εφαρμογή που να αλλάζει αυτόματα κάθε κάποιο χ χρονικό διάστημα την επιφάνεια εργασίας; Κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνουν τα Windows 7 στον υπολογιστή. Wallpaper changer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Wallpaper changer Για ν'αλλάζει αυτόματα τα wallpapers πάει να πει ότι κάποιο service τρέχει από πίσω και κρατά awake τη συσκευή. Έχεις παρατήρησει κατανάλωση μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Για ν'αλλάζει αυτόματα τα wallpapers πάει να πει ότι κάποιο service τρέχει από πίσω και κρατά awake τη συσκευή. Έχεις παρατήρησει κατανάλωση μπαταρίας; Αν το βαλεις να αλλαζει καθε ενα λεπτο θα δεις καταναλωση, αν το βαλεις να αλλαζει καθε 2-3 ωρες ή και να αλλαζει οταν ξεκλειδωνεις το τηλεφωνο δεν εχει μεγαλη καταναλωση. Το ειχα δουλεψει πριν ~1,5 χρονο, δεν ξερω αν αλλαξε με τα update του και την καταναλωση. :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Λέω για αλλαγή κάθε 2 ώρες περίπου. Πιστεύω να μην ξελιγώνει την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλησπέρα! Η εφαρμογή Greek Radios δουλεύει κανονικά σε εσάς; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greek.radios Δοκίμασα να ακούσω Novasport fm και δεν παίζει... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Δε χρειάζεσαι εφαρμογή, απλά κράτα πατημένα τα κουμπιά power και volume down και θα πάρει screen capture Δεν γίνεται. Ίσως είναι θέμα ρομ αυτό που λες..... Εφαρμογή υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts