salmador Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 εκανα το Backup all user apps + system data ... Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Κάνεις επαναφορά απόντων εφαρμογών με τα δεδομένα τους αλλά πριν το κάνεις ρώτα και στο νήμα της omega μήπως παίζει τίποτα περίεργο με τα google appl. Λόγω sgs1 δεν ξέρω και πολλά για την rom που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Παιδια μια ερωτηση αν γνωριζετε ... Εχω κανει Backup Apps & Data με το Titanium Pro οταν ειχα την Omega 33.1. Τωρα που περασα την 33.2 μπορω να κανω restore ή λογω αλλης Rom θα τα κανει μανταρα ? Εάν κάνεις επαναφορά μόνο εφαρμογές με τα δεδομένα τους δεν θα έχεις πρόβλημα, εάν επαναφέρεις system data μάλλον θα τα κάνεις μαντάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 O firefox πως τα παει ως browser στο android? Είναι πιο αργός από Opera mobile και Dolphin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 καμια καλη εφαρμογη να μπλοκαρει κλησεις υπαρχει?? να μη χτυπαει μια φορα κ μετα τους πεταει οπως κανουν καποιες ομως ευχαριστω :) Πρέπει να είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Είναι πιο αργός από Opera mobile και Dolphin. Dolphin end chrome ότι καλύτερο... Απο κοντά και ο στοκ... Ο Firefox δεν με ενθουσίασε... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Πρέπει να είσαι root. Εγώ πάντως, rooted σε HTC, κανένα δε δουλεύει σωστά. Ακόμα κ το root call blocker που θεωρείται πάρα πολύ καλό, μια δεν ακούγεται κ δέκα χτυπάει μίση φορά.. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 καμια καλη εφαρμογη να μπλοκαρει κλησεις υπαρχει?? να μη χτυπαει μια φορα κ μετα τους πεταει οπως κανουν καποιες ομως ευχαριστω :) Υπάρχει αυτή η οποία, είτε τα απορρίπτει, είτε απαντάει και το κλείνει άμεσα. Όπως θέλεις το ρυθμίζεις. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 καμια καλη εφαρμογη να μπλοκαρει κλησεις υπαρχει?? να μη χτυπαει μια φορα κ μετα τους πεταει οπως κανουν καποιες ομως ευχαριστω :) Root call blocker Edit με πρόλαβαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Εγώ πάντως, rooted σε HTC, κανένα δε δουλεύει σωστά. Ακόμα κ το root call blocker που θεωρείται πάρα πολύ καλό, μια δεν ακούγεται κ δέκα χτυπάει μίση φορά.. Δοκίμασε το Call Master Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Έκανα μία γρήγορη αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι. Θέλω πάνω δεξιά στην μπάρα ειδοποιήσεων και συγκεκριμένα στο εικονίδιο της μπαταρίας, να εμφανίζεται και ένα ποσοστό του επιπέδου φόρτισής της. Όπως εδώ ουσιαστικά. Να σημειώσω πως δεν έχω root-άρει το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Δοκίμασε το Call Master Αυτό της ίδιας εταιρείας με το Root Call Blocker δε λες?? Νομίζω είχα δει τη free έκδοση κάποια στιγμή αλλά ίσως το ξαναδοκιμάσω..:) Έκανα μία γρήγορη αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι. Θέλω πάνω δεξιά στην μπάρα ειδοποιήσεων και συγκεκριμένα στο εικονίδιο της μπαταρίας, να εμφανίζεται και ένα ποσοστό του επιπέδου φόρτισής της. Όπως εδώ ουσιαστικά. Να σημειώσω πως δεν έχω root-άρει το τηλέφωνο. Κάποιες συσκευές πλέον σου επιτρέπουν να βλέπεις κ με τη μορφή ποσοστού αλλά αν δεν σου το δίνει η συσκευή ως δυνατότητα θέλει root για τέτοια mod. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Έκανα μία γρήγορη αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι. Θέλω πάνω δεξιά στην μπάρα ειδοποιήσεων και συγκεκριμένα στο εικονίδιο της μπαταρίας, να εμφανίζεται και ένα ποσοστό του επιπέδου φόρτισής της. Όπως εδώ ουσιαστικά. Να σημειώσω πως δεν έχω root-άρει το τηλέφωνο. Αυτό είναι για σένα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.larryvgs.battery&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sYXJyeXZncy5iYXR0ZXJ5Il0. Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) καλημερα...! ψαχνω μια εφαρμογη που θα μου επιτρεπει να κανω rotation σε συγκεκριμενες εφαρμογες.. με αλλα λογια θελω να απενεργοποιησω την auto-rotate screen αλλα πχ η καμερα και το youtube να περιστρεφονται . γνωριζει κανενας αν υπαρχει κατι τετοιο...; Edited November 22, 2012 by Mr_Comple Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Κάποιες συσκευές πλέον σου επιτρέπουν να βλέπεις κ με τη μορφή ποσοστού αλλά αν δεν σου το δίνει η συσκευή ως δυνατότητα θέλει root για τέτοια mod. Δυστυχώς δεν βλέπω κάποια διαθέσιμη επιλογή για το κινητό μου (Android 4 με Sense 4.1), και αν και θα ήθελα να κάνω root τη συσκευή, απ'ότι διάβασα μπλέκω με bootloaders οπότε χάνω την εγγύηση...:cry: Αυτό είναι για σένα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.larryvgs.battery&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sYXJyeXZncy5iYXR0ZXJ5Il0. Πολύ ωραίο και χρήσιμο! Τελικά όμως κατέληξα με ένα πιο πλήρες widget, το "Transparent weather clock" το οποίο είχε post-άρει ένα παλικάρι λίγο καιρό πιο πριν, και το οποίο με βόλεψε αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 υπαρχει εφαρμογη για αναγνωριση γραφης απο pen ; οχι για galaxy note. για αλλο ταμπλετ με γραφιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Παιδιά κάτι αντίστοιχο του dragon distraction που έχει το ios έχουμε εδώ??? Αυτό που του υπαγορεύεις μιλώντας του και στο εμφανίζει γραπτώς... Με βοηθάει πολύ όταν οδηγώ και θέλω να στείλω μήνυμα... Ευχαριστώ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Γειά σας, ψάχνω μια εφαρμογή να μπορω να δω τον κωδικό στο WIFI που είμαι συνδεδεμένος. Το θέλω γιατί θέλω να συνδέσω και ενα tablet και δεν θέλω να ρωτήσω ξανά τον ιδιοκτήτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 καλημερα...! ψαχνω μια εφαρμογη που θα μου επιτρεπει να κανω rotation σε συγκεκριμενες εφαρμογες.. με αλλα λογια θελω να απενεργοποιησω την auto-rotate screen αλλα πχ η καμερα και το youtube να περιστρεφονται . γνωριζει κανενας αν υπαρχει κατι τετοιο...; smartapp protector μαζί με τα άλλα κάνει και αυτό ακριβως που ζητάς Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Γειά σας, ψάχνω μια εφαρμογή να μπορω να δω τον κωδικό στο WIFI που είμαι συνδεδεμένος. Το θέλω γιατί θέλω να συνδέσω και ενα tablet και δεν θέλω να ρωτήσω ξανά τον ιδιοκτήτη. Εαν εισαι root, δεν χρειαζεσαι εφαρμογη.. πηγαινε απλα: data/ misc/ wifi και ανοιξε το αρχειο wpa_supplicant.conf Εκει αποθηκευονται οι κωδικοι.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Γειά σας, ψάχνω μια εφαρμογή να μπορω να δω τον κωδικό στο WIFI που είμαι συνδεδεμένος. Το θέλω γιατί θέλω να συνδέσω και ενα tablet και δεν θέλω να ρωτήσω ξανά τον ιδιοκτήτη. wifi key recovery Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 ξερει κανεις κατι για αυτη την εφαρμογη;;; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phatware.writepad&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Παιδιά κάτι αντίστοιχο του dragon distraction που έχει το ios έχουμε εδώ??? Αυτό που του υπαγορεύεις μιλώντας του και στο εμφανίζει γραπτώς... Με βοηθάει πολύ όταν οδηγώ και θέλω να στείλω μήνυμα... Ευχαριστώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4386037#post4386037 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Υπάρχει καμμία εφαρμογή, παρόμοια με το Dejaoffice, για πλήρη συγχρονισμό του outlook (επαφές, ημερολόγιο, σημειώσεις, tasks) με το κινητό τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4386037#post4386037 Δηλαδή τίποτα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ποιο πρόγραμμα πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο για συγχρονισμό των φωτογραφιών προφίλ (high-res) των φίλων μου στο facebook με τις επαφές μου. να τα συγχρονίζει όμως με google contacts, όχι μόνο στην συσκευή. Να βρίσκονται δηλαδή στο ίντερνετ και αν χρειαστεί να σβήσω τις επαφές και να τις ξανακατεβάσω να έχει κρατήσεις τις φωτογραφίες. Επίσης υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει auto record τις κλήσεις μου (και από τις 2 μεριές, όχι μόνο εμένα); 'Έχω Sony XPERIA S με CM10-FXP147. είχα δοκιμάσει μερικά προγράμματα όσο ακόμα ήμουν σε stock rom και δεν είχα βρει κάτι (δεν τα είχα δοκιμάσει όλα), και νομίζω μερικά έλεγαν ότι θέλουν άλλον kernel από τον stock. Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts