Jump to content

Laser για διόρθωση μυωπίας

KostasMD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα που την ενδιαφέρει.έχω κάνει πριν 2 3 χρονιά.το συστήνω ανεπιφύλακτα.η διαδικασία πλέον είναι ρουτίνας και ο χρόνος της επέμβασης 15 λεπτά.τόσο απλά.χρηματική καταβολή 2500.κάποια ταμεία όμως το δικαιολογούν όλο το ποσό.

Απεστάλη από LG-D802 μέσω Greek Forums, δημιουργήθηκε απο το appyet.com

• 4 months later...
  • Απαντήσεις 111
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα στα παιδια, τη εγινε ρε παλικαρια πολυ υσηχεια επεσε εδω. εκανα και εγω την επεμβαση και εχουν περαση 6 μερες και ειπα να γραψω την εμπειρια μου.

εκανα την prk αν και ειχα 10+ και 1.25 και 2 αστιγματισμο σε καθε ματι, ξερω πολυ μεγαλοι βαθμοι οπου με ταλεπωρουσαν χρονια τωρα(14) απο τα 8 μου φοραω γυαλια φακους και τα σχετικα, με κοστος γυαλιων να φτανουν ανετα τα 300+ ευρο και φακοι 300 για 1 χρονο, οποτε αποφασησα να κανω λειζερ.

1η μερα στην επεμβαση δεν καταλαβα τιποτα εβλεπα ομως τα διαφορα εργαλια που εβαζε στο ματακι μου :lol: μου εβαλαν μονο σταγωνες ανεσθησιας και δεν ηθελα να παρω ηρεμιστηκο χαπι :ninja: διαρκεια 1 ωρα μαζι με της εξετασεις και τα συναφη που χρειαζονται.

λοιπον μιση ωρα μετα την επεμβαση ειχα 3 ωρες δρομο με το αμαξι και εννοειτε δεν οδηγουσα εγω γιατι πολυ απλα ειχα πεθανει στον πονο κυριολεκτηκα, μιλαμε τρομερος πονος , δεν μπορουσα νανοιξω τα ματια μου πανω απο 1 δευτερολεπτο, και η 1η μερα κυλισε με αυτον το πονο, παυσηπονα καθε 3 ωρες και υπνο να πω επισης οτι με τα δακρυα που εβγαζα απο τα ματια γεμιζα ανετα 2 μπουκαλια νερο:).

2η μερα λιγο πιο ελαχιστος πονο αλλα πολυ ενοχλητικος παλι δεν μπορουσα να ανοιξω τα ματια ειδικα σε φως

3η μερα ανοιγα πλεον τα ματια για καμια 3 ωρες αλλα σε σκωτεινο περιβαλλον.

4η μερα η ενοχλιση ηταν πολυ μικρη και μπορουσα να ανοιξω τα ματακια μου αλλα ηθελα συνεχεια σταγωνες γιατι στεγνωναν και ενοχλουσαν πιο πολυ.

5η 6η μερα τα ματια ειναι ολη την ωρα ανοιχτα χωρις καμια ενοχληση στο πολυ φως.

σημερα παω να μου βγαλει του θεραπευτικους φακους και να δουμε πως παει η επουλωση. γενικα μου ειπε οτι η μυωπια μου μηδενιστηκε , μπορω να πω οτι βλεπω καλυτερα απο οτι με φακους και γυαλια αλλα οχι τελεια οπως καποιον που δεν εχει καθολου μυωπια :blink: αυτα τα λιγα απο μενα ελπιζω να αξιζε ο κοπος και να μην εχω καμια σοβαρη επιπλοκη γιατι διαβαζω πολλες , μου εφυγε ενα βαρος που δεν εκανα την lasik λογο το οτι κοβεται το ματι κτλπ αλλα και η πρκ δεν ειναι τοσο αθοα οπου και σ αυτην κοβεται η φευγει οπως θελετε πεστετο ενα σημαντικο κοματι του ματιοιυ που απο οτι μου ειπαν δεν ξανα αναγενατε ποτε :worry:

καμια προσφατη εμπειρια κανεις αλλος μυωπας ?

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms
Xiaomi Mi 9t pro red

Χαρά στο κουράγιο σου, ανακατεύτηκα και μόνο που το διάβασα....

Ο αστιγματισμός φεύγει και αυτός με λέιζερ; Δεν ήταν σαφές στο κείμενό σου. Αν ναι, γιατί δεν βλέπεις όπως κάποιος με τέλεια όραση, αφού τουλάχιστον η μυωπία εγινε μηδέν;

Επίσης, με τα χρόνια μπορεί να ξαναναπτύξεις κάποιους βαθμούς μυωπίας, αστιγματισμού;

Edited by LG1

Καλησπέρα στην παρέα που την ενδιαφέρει.έχω κάνει πριν 2 3 χρονιά.το συστήνω ανεπιφύλακτα.η διαδικασία πλέον είναι ρουτίνας και ο χρόνος της επέμβασης 15 λεπτά.τόσο απλά.χρηματική καταβολή 2500.κάποια ταμεία όμως το δικαιολογούν όλο το ποσό.

Απεστάλη από LG-D802 μέσω Greek Forums, δημιουργήθηκε απο το appyet.com

Ποια ταμεία δικαιολογούν τέτοια επέμβαση? Ψιλοχλωμό το κόβω, γιατί θεωρείται επέμβαση αισθητικής αλλά μακάρι να πέφτω έξω, οπότε να πάω να την κάνω και εγώ και να γλυτώσω από τους 2,25 βαθμούς που έχω σε κάθε μάτι. Δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά όπως είπαν και πριν δεν μπορείς να δεις τηλεόραση χωρίς γυαλιά και φυσικά οδήγηση το βράδυ είναι άκρως επικίνδυνη...

μου εφυγε κ ο αστιγματισμος μιας και δεν ειχα σχετικα πολυ μεγαλο γτ αλλοι εχουν 3 βαθμους μυωπιας κ 3 4 αστιγματισμο.

το οτι δεν μπορω και ουτε μαλλον θα δω οπως καποιον που εχει μυωπια ειναι γτ σαν να λες οτι εκοψες ενα δαχτυλο στο κολησαν και εισαι οκ ναι αλλα δεν θα το κινεις οπς παλια δεν ξερω αν μπορεις να καταλαβεις την λογικη. εγω εχω πολλα χρονια σταθερη μυωπια 7-8 χρονια εχω ιδιους βαθμους. το αν θα ανεβει η οχι δεν μπορει να στο πει κανεις με σιγουρια πλεον ουτε παλια μπορουσαν βεβαια.

δυστηχος δεν καλυπτη κανενα ταμειο την επεμβαση, παρα μονο καπια ιδιωτηκα που πιστευω για να καλυπτουν τετια επεμβαση θα πρεπει να πληρωνεις αρκετα καλα την εισφορα . τιμες πλεον παιζουν απο 1200 και παει λεγοντας 3 4 5000 αναλογα τον γιατρο και το κεντρο τιμες και για τα δυα ματια, και 4000 να εδινα μονο που ξυπναω και παω να κατουρησω χωρις να ψαχνω τα γυαλια ειναι για μενα το κατι αλλο, :lol: αν ειχα 2.25 δεν νομιζω να εμπαινα σε τετιο ρισκω μιας και δεν ειναι ρουτινα οπως λενε ολοι οι γιατροι αλλα κρυβει παρααααα πολλους κινδυνους

Xiaomi Mi 9t pro red

• 2 months later...
παιδια εκανα εχτες lasik και μεχρι το πρωι ειχα μεγαλη θολουρα. τωρα καθαρισε η θολοτητα σχεδον τελειως αλλα απο το αριστερο ματι δεν βλεπω καλα σαν να εχω μειωπια μισο-1 βαθμο παραπανω σε σχεση με το δεξι. δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι μυωπια, η θολουρα που δεν εφυγε.....
technoholic maniac reviewer

παιδια εκανα εχτες lasik και μεχρι το πρωι ειχα μεγαλη θολουρα. τωρα καθαρισε η θολοτητα σχεδον τελειως αλλα απο το αριστερο ματι δεν βλεπω καλα σαν να εχω μειωπια μισο-1 βαθμο παραπανω σε σχεση με το δεξι. δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι μυωπια, η θολουρα που δεν εφυγε.....

κατ'αρχάς κακώς που ασχολείσαι με τον υπολογιστή .. και γενικά που κουράζεις τα μάτια σου .. με ένα 24ωρο εγχειρισμένος. Γιατί εγχείριση έκανες κι ας λέγεται laser.

μπορεί να σου πάρει αρκετά 24ωρα .. και θέλει προσοχή ειδικά το πρώτο μήνα.

Από κει και πέρα, δεν είμαστε γιατροί για να σου πούμε τι συμβαίνει ... στην καλύτερη των περιπτώσεων ας συμβουλευτείς το γιατρό που σε κουράρει....

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

παρε τηλ τον γιατρο σου δεν ειναι να παιζεις μ αυτα, απλα ετσι για την ιστορια , εγω την 1η κ 2η μερα οχι θολα αλλα δεν μπορουσα καλα καλα να ανοιξω τα ματακια μου :lol:

ποσους βαθμους ειχες ?

Xiaomi Mi 9t pro red

Είχα 5.25 βαθμούς.

Την πρώτη εβδομάδα έπαιζε η όραση μου αλλά λόγω ξυροφθαλμιας. Τώρα βλέπω άριστα και από τα 2 μάτια. Μεγάλη υπόθεση να βλέπεις πάντως εγώ χωρίς γυαλιά δεν έβλεπα τίποτα με τέτοια μυωπια

Απλά βάζω συνέχεια κολληρια. Έχω ένα που είναι gel λέγεται θιλοτζελ και είναι παχύρευστο, ένα αντιβιοτικό κολληριο και ένα δάκρυ. Συνήθως όταν ξυπνάω το πρωί έχω μια ξυροφθαλμια αλλά έχει διορθωθεί αρκετά με το gel.

Την Κυριακή πήγα στο γιατρό και μου είπε όλα καλά. Θα ξαναπάω αρχές Δεκέμβρη. Το έκανα σε μια κλινική που λεγόταν ilaser κάπου στην Καλαμαριά. Εθνικής Αντιστάσεως 74. 8ης γενιάς laser με τεχνολογία tracking eye detection. Τουλάχιστον μου είπαν ότι το μηχάνημα τους κόστιζε 600000 ευρώ. Τέσσερις ήταν μέσα στο χειρουργείο και είχε και μια οθόνη σαν αυτές του σινεμά με ένα πανί που κατεβαίνει και προβολέα και βλέπουν το μάτι σου εκεί ζουμαρισμενο

Καμία σχέση με τα αρχαια μηχανήματα που είδα δυστυχώς πριν πάω στο YouTube. Με κάτι οθόνες crt! Συμβουλή!: μην δείτε πως γίνεται η επέμβαση στο YouTube... Καλύτερα είναι η αγνεια.... Γιατί εγώ ήξερα τα πάντα περί φλαπ πως βγαίνει κ. Λ. Π και είχα ένα άγχος γιατί το καταλάβαινα και το έβλεπα κιόλας που το βγάλανε και το ξαναβαλανε....

Αν πάντως κάποιος είναι κάτω από 30 και δεν έχει σταθεροποιηθει η μυωπια του Για τουλάχιστον 3 χρόνια η δική μου η γνώμη είναι να μην κάνει laser. Η αν δεν έχει πρόβλημα με φακούς επαφής. Η αν έχει μυωπια κάτω από 2.5 βαθμούς... Εγω δεν μπορούσα να βάλω φακούς καθώς μετά από λίγες ώρες τσουζαν τα μάτια μου. Και είχα αλλάξει άπειρους φακούς και υγρά φακών... Όπως και να έχει πάντα υπάρχει πιθανότητα να ανέβει λίγο η μυωπια η κάποια άλλα συμπτώματα όταν κάνεις laser... Εγω το σκεφτόμουν και το έψαχνα αρκετά χρόνια. Και με το σύγχρονο τρόπο ζωής σε υπολογιστές και κινητά είναι πολύ πιθανό να ανεβει η Μυωπια... Τουλάχιστον παρακαλώ να μην ανέβει η δικιά μου μυωπια πάνω από 1 βαθμό. Αν και είμαι σταθερός 2 χρόνια τώρα.

Βάζετε κάτω τα υπέρ και τα κατά και αποφασίζετε. Το σίγουρο είναι ότι τα παρουσιάζουν όλα ρόδινα οι γιατροί. Λένε βλέπεις τη επόμενη μέρα αλλά δεν είναι έτσι. Και εγώ και ο φίλος μου που πήγαμε μαζί τις πρώτες 2 μέρες βλέπαμε θολά. Και υπερευαισθησια στο φως. Την Τρίτη μέρα καλύτερα τη Τετάρτη μέρα θαμπα πάλι μια από το αριστερό μάτι μια από το δεξί. Έτσι πήγαινε για καμιά βδομάδα. Λόγο ξυροφθαλμιας. Τώρα είμαι καλα έκανα την επέμβαση 4/11. Υπάρχει όμως ακόμα ελαφριά ξυροφθαλμια που και που και κάποιο θαμπωμα κυρίως τις πρωινές ώρες. Θέλει περίπου ένα μήνα να σταθεροποιηθει καλά η όραση.

Edited by hackfree

@hackfree Πόσο σου κόστισε η εγχείρηση ; αν επιτρέπεται .

1250 πήγα με άλλον έναν. Τιμή καλή

1250 πήγα με άλλον έναν. Τιμή καλή

Μπορεί να γραφτεί σε βιβλιάριο ? κάπου είχα δει πως δεν γίνεται ...

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Μπορεί να γραφτεί σε βιβλιάριο ? κάπου είχα δει πως δεν γίνεται ...

Οχι δεν γίνεται κανένα ταμείο δεν καλύπτει

Πριν 6+ χρονια στα 50 μου εκανα lasik και δεν μετανοιωσα ποτε για αυτά τα υπερχοχα χρονια χωρις γυαλια . Από την επομενη μερα εβλεπα 90% και την μεθεπομενη 100% .Λογω ηλικιας και πρεσβυωπιας εκανα με την τεχνικη monovision που μου αφησε λιγη μυωπια στο ένα ματι για να "σκαντζαρει" την πρεσβυωπια .

Αλοιως τωρα στον υπολογιστη θα ηθελα γυαλια .Μονο την πρωτη μερα δυσκολευτηκα στον υπολογιστη .Την επομενη πηγα για πρωτη επισκεψη και την τριτη μερα κανονικα στην δουλεια γαρφειου .

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Μη φοβαστε για την διαδικασια και πηγαινετε και καντε την επεμβαση. Αν βαλεις κατω το κοστος απο γυαλια-φακους-υγρα κτλ συμφερει να τη κανεις οσο το δυνατον νωριτερα, αφου εχει ηδη σταθεροποιηθει η μυωπια. Ειδικα οσοι εχετε πανω απο 4-5 βαθμους θα αλλαξει την καθημερινοτητα σας.

Εχω κανει και εγω και περα απο κατι μικροενοχλησεις τις πρωτες 2 μερες μετα ολα σουπερ. Απλα σκεφτειτε τη πρωτη μερα μετα την επεμβαση μολισ ξυπνατε πια ειναι η πρωτη κινηση που κανετε, η ποσες φορες θα πιανετε τη μυτη σας νομιζωντας οτι φορατε ακομα γυαλια.

Μη φοβαστε για την διαδικασια και πηγαινετε και καντε την επεμβαση. Αν βαλεις κατω το κοστος απο γυαλια-φακους-υγρα κτλ συμφερει να τη κανεις οσο το δυνατον νωριτερα, αφου εχει ηδη σταθεροποιηθει η μυωπια. Ειδικα οσοι εχετε πανω απο 4-5 βαθμους θα αλλαξει την καθημερινοτητα σας.

Εχω κανει και εγω και περα απο κατι μικροενοχλησεις τις πρωτες 2 μερες μετα ολα σουπερ. Απλα σκεφτειτε τη πρωτη μερα μετα την επεμβαση μολισ ξυπνατε πια ειναι η πρωτη κινηση που κανετε, η ποσες φορες θα πιανετε τη μυτη σας νομιζωντας οτι φορατε ακομα γυαλια.

Για πολύ καιρο όταν σηκωνομουν από το κρεβατι εκανα την κινηση προς το κομοδινο να πιασω τα γυαλια μου...:lol::lol:

Φιλικά Γιάννης

Για πολύ καιρο όταν σηκωνομουν από το κρεβατι εκανα την κινηση προς το κομοδινο να πιασω τα γυαλια μου...:lol::lol:

Εγω Ακομα ψάχνω τα γυαλιά μου κάθε φορά που ξυπνάω Αλλά μετά σκέφτομαι : ρε συ βλέπω :lol::wacko:

Είναι μεγάλη αλλαγή πάντως μακαρι να μην ανεβει άλλο η μυωπία.... Περιμένω πως και πως το πρώτο μου καλοκαίρι χωρίς γυαλιά στη θάλασσα......

Δηλαδή οποίος το κάνει δεν θα έχει θέμα και με την πρεσβυωπια?

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Δηλαδή οποίος το κάνει δεν θα έχει θέμα και με την πρεσβυωπια?

Φυσικα και θα εχει οταν ερθει η ωρα της . Επειδη εγω εκανα την επεμβαση στα 50 μου και υπηρχει και πρεσβυωπια ο γιατρος σε συνενοηση μαζι μου μου αφησε λιγη μυωπια στο ενα ματι για να αντισταθμιζει την πρεσβυωπια και 7 χρονια τωρα δεν εχω κανενα προβλημα .Ειμια 57 και δεν φραω ποτε γυαλια .

Για αυτο οσοι ειναι ανω των 40+ καλο ειναι να το κουβεντιασουν με τον γιατρο τους . Η τεχνικη λεγεται monovision.

http://www.ophthalmica.gr/el/refractive-surgery/presbylasik-monovision-techniques.html

Υπ οψιν οτι η πρεσβυπια μεχρι τωρα τουλαχιστον δεν επιδεχεται διαθλαστικη διορθωση.

Φιλικά Γιάννης

Την επέμβαση την συνιστώ μόνο σε περιπτώσεις με μεγάλο βαθμο 5+ και πάλι με επιφύλαξη. Αν έχετε συνηθίσει τα γυαλιά ή δεν σας ενοχλούν οι φακοί επαφής δεν χρειάζεται να μπείτε στην διαδικασία.

Μολίς δω τον 1ο οφθαλμίατρο που θα μου πεί ότι έκανα και γω laser ίσως και να αρχίσω να πείθομαι :O

Την επέμβαση την συνιστώ μόνο σε περιπτώσεις με μεγάλο βαθμο 5+ και πάλι με επιφύλαξη. Αν έχετε συνηθίσει τα γυαλιά ή δεν σας ενοχλούν οι φακοί επαφής δεν χρειάζεται να μπείτε στην διαδικασία.

Μολίς δω τον 1ο οφθαλμίατρο που θα μου πεί ότι έκανα και γω laser ίσως και να αρχίσω να πείθομαι :O

Είσαι γιατρός μήπως? Εμένα ο δικός μου είχε κάνει και στα δύο του μάτια. Από την άλλη εγώ είχα μόλις 1,5 βαθμό και στο αριστερό μου αστιγματισμο και είναι ίσως η καλύτερη επένδυση που έκανα ποτέ αφού βλέπω τέλεια ενώ πριν ήθελα φακούς ή γυαλιά γιατί ενώ δεν είχα μεγάλο "πρόβλημα" ούτε να οδηγήσω μπορούσα, ούτε να δουλέψω στον υπολογιστή ούτε να δω τηλεόραση. Να μην αναφέρω φυσικά πόσες φορές είχα πάθει επιπεφυκίτιδα γιατί ήμουν αναγκασμενος να φοράω φακούς επαφής για πολλές ώρες και γενικά το όλο discomfort των σκελετων.. Ας έχουμε άποψη αλλά μην τα ισοπεδωνουμε και όλα ;)

Και με 2 βαθμούς την ιδια αναγκη εχει καποιος τα γυαλια .Το λεω εκ πειρας...Η αποφαση είναι θεμα πως το βλεπει καποιος .

Συμφωνω απολυτα με τον πιο πανω φιλο ότι :

ίσως η καλύτερη επένδυση που έκανα ποτέ αφού βλέπω τέλεια ενώ πριν ήθελα φακούς ή γυαλιά γιατί ενώ δεν είχα μεγάλο "πρόβλημα" ούτε να οδηγήσω μπορούσα, ούτε να δουλέψω στον υπολογιστή ούτε να δω τηλεόραση

Δεν μετανοιωσα ποτε !

Φιλικά Γιάννης

Και με 2 βαθμούς την ιδια αναγκη εχει καποιος τα γυαλια .Το λεω εκ πειρας...Η αποφαση είναι θεμα πως το βλεπει καποιος .

Συμφωνω απολυτα με τον πιο πανω φιλο ότι :

ίσως η καλύτερη επένδυση που έκανα ποτέ αφού βλέπω τέλεια ενώ πριν ήθελα φακούς ή γυαλιά γιατί ενώ δεν είχα μεγάλο "πρόβλημα" ούτε να οδηγήσω μπορούσα, ούτε να δουλέψω στον υπολογιστή ούτε να δω τηλεόραση

Δεν μετανοιωσα ποτε !

Αμέσως μετά την στιγμή της εγχείρησης, είμαι στον 5ο ή 6ο όροφο και πάω στο παράθυρο να χαζεψω κάτω. Έβλεπα με τέτοια λεπτομέρεια τα αυτοκίνητα και τον κόσμο που νόμισα ότι είχα υπέρ δυνάμεις lolol! Θέλω να πω "αξία ανεκτιμητη" η όλη φάση.. Μετά είχα πόνο για περίπου 2 μέρες και έμεινα σπίτι με αντιβιωση κτλ.. Ήταν να κάνω με την μέθοδο Lacik αλλά τελικά το μάτι μου δεν την σήκωνε και έκανα την άλλη μέθοδο η οποία προσδίδει πόνο και λιγάκι ταλαιπωρία για 2-3 μέρες.. Όπως και να έχει τα καλύτερα χρήματα που χαλασα ποτέ :o

• 1 year later...
Αμέσως μετά την στιγμή της εγχείρησης, είμαι στον 5ο ή 6ο όροφο και πάω στο παράθυρο να χαζεψω κάτω. Έβλεπα με τέτοια λεπτομέρεια τα αυτοκίνητα και τον κόσμο που νόμισα ότι είχα υπέρ δυνάμεις lolol! Θέλω να πω "αξία ανεκτιμητη" η όλη φάση.. Μετά είχα πόνο για περίπου 2 μέρες και έμεινα σπίτι με αντιβιωση κτλ.. Ήταν να κάνω με την μέθοδο Lacik αλλά τελικά το μάτι μου δεν την σήκωνε και έκανα την άλλη μέθοδο η οποία προσδίδει πόνο και λιγάκι ταλαιπωρία για 2-3 μέρες.. Όπως και να έχει τα καλύτερα χρήματα που χαλασα ποτέ :o

Ετσι !!! Κι εγω ειναι λεφτα που ποτε δεν λυπηθηκα 7 χρονια τωρα ουτε στιγμη.

Φιλικά Γιάννης

Δοκιμάζω να ποστάρω για δεύτερη φορά γιατί την πρώτη θεωρήθηκε ως καταγγελία επειδή ανέφερα την κλινική που με εξαπάτησε και κατέστρεψε τα μάτια μου. Αυτή την φορά δεν αναφέρομαι στην κλινική αλλά γράφω για να προστατέψω τον κόσμο πράγμα που όταν κοίταγα σε φόρουμ για την επέμβαση ίσως τώρα να έβλεπα φυσιολογικά… γιατί μόνο με θετικά σχόλια και από την άλλη ένας γιατρός που έχει ορκιστεί στον Ιπποκράτη λέει ότι δεν είναι τίποτα και όλα θα είναι καλά.. την πατάς εύκολα.

Αυτή την φορά δεν υπάρχει αναφορά ούτε στην κλινική ούτε στους απατεώνες τους γιατρούς που όλοι ξέρανε τι θα συμβεί και για 2χιλιάρικα με βάλανε για επέμβαση….

Βλέπω σχόλια παραπάνω… το μόνο πρόβλημα λέει ό άλλος είναι τα 2 χιλιάρικα… το πρόβλημα μεγάλε είναι σου καίνε κερατοειδή με ότι αυτό συνεπάγεται….. αν δεν έχεις αρκετό θα έχεις πρόβλημα…

Εγώ μετά από πολύ ψάξιμο σε φόρουμ κατέληξα σε μια κλινική ακλουθώντας τα σχόλια και δίνοντας βάση στο μοντέλο του μηχανήματος… αν είχα πάει τυχαία σε μία άλλη πιθανότατα θα ήμουν μια χαρά… δυστυχώς δεν υπήρχαν καθόλου αρνητικές κριτικές σε φόρουμ και τώρα καταλαβαίνω γιατί….

βαριέμαι να ξαναγράψω όλη την ιστορία μου… πήγα με ένα κλασικό πρόβλημα όπως είναι η υπερμετρωπία και αν μου είχαν δώσει γυαλιά θα ήμουν μια χαρά.. αντίθετα έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (κάτι βαθμούς λιγότερο) και με ένα πολύ χειρότερο όπως είναι τα είδωλα.. ότι είναι φωτεινό το βλέπω 30 φορές γύρω γύρω από το αντικείμενο πχ φεγγάρι φανάρι κτλ βλέπω ταινία και οι υότιτλοι από την πάνω σειρά πέφτουν στην κάτω δεξιά και αρηστερά… (εκτός των άλλα προβλήματα ξυροφθαλμία και φωτοφοβία)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΟΜΩΣ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Μία συμβουλή το laser στα μάτια δεν είναι παιχνίδι μπορεί να πετύχει αλλά μπορεί και όχι το θέμα είναι να σας πουν την αλήθεια και αν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόβλημα γιατί γυρισμός δεν υπάρχει...