stelios_85_07 Δημοσιεύτηκε November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 18, 2012 (edited) Έχω εγκαταστήσει έναν password manager. Ναι το ξέρω πως θεωρητικά τα δεδομένα μου είναι ασφαλή αλλά θέλω για ψυχολογικούς λόγους να αποκλείσω την εφαρμογή από κάθε πρόσβαση στο internet. Ο password manager έχει δύο εκδόσεις, μία portable με κατάληξη .jar και μία εγκαταστήσιμη .exe. Από firewall έχω των windows σε windows 7. Τι πρέπει να κάνω ακριβώς?? Edited November 18, 2012 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Το firewall έχει μέσα μια λίστα με εφαρμογές που διαχειρίζεται. Αν δεν την έχει ήδη μέσα την εφαρμογή που θες, πας εσύ και την προσθέτεις manually. Μετά για την συγκεκριμένη εφαρμογή επιλέγεις το block, ώστε να της κόψεις την πρόσβαση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts