Nagata Δημ. November 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Να ρθείτε παιδιά όλοι και να γίνουμε μια μεγάλη-μεγάλη παρέα :) 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 εγώ έχω υποχρέωση εκείνη την μέρα! ενδεχομένως να έρθω να σας βρω μετά! "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Δυστυχώς μένω Αθήνα οπότε δε θα μπορέσω.. Καλά να περάσετε πάντως!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 θα ρθω απο καβαλα!:)ειναι ευκαιρια να γνωριστουμε! εχει παρκινκ εκει κοντα? Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 θα ρθω απο καβαλα!:)ειναι ευκαιρια να γνωριστουμε! εχει παρκινκ εκει κοντα? Του Δημαρχείου, αλλά και ελεύθερα αν βρεις κάπου εκεί κοντά! ;) plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 εχω παρκινγκ για 1 αυτοκινητο σιγουρα. ισως και 2. απλα οποιο παιδι θελει να με στειλει ενα πμ για να ξερω. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Του Δημαρχείου, αλλά και ελεύθερα αν βρεις κάπου εκεί κοντά! ;) ok thanks θα ρθω :) εχω παρκινγκ για 1 αυτοκινητο σιγουρα. ισως και 2. απλα οποιο παιδι θελει να με στειλει ενα πμ για να ξερω. :) αν μπορεις να κανονισεις θα ειμαι υποχρεωμενος γιατι εκει την περιοχη δεν την πολυ ξερω.:) Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Δεν αναγνωριζω κανενα πνευμα Χριστουγεννων οποτε windows users, ετοιμαστειτε για κινητοπολεμο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 χαχαχαχα.... θα δοθεί μάχη! :lol: 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 επειδη βλεπω να γινεται λαικο προσκυνημα μηπως να βρουμε κανα πιο μεγαλο μαγαζι? :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Μας χωράει, δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, θα είμαστε άνετοι :) 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Δεν αναγνωριζω κανενα πνευμα Χριστουγεννων οποτε windows users, ετοιμαστειτε για κινητοπολεμο :) Symbianάδες ενωθείτε!!! ;) Πάμε να τους φάμε! επειδη βλεπω να γινεται λαικο προσκυνημα μηπως να βρουμε κανα πιο μεγαλο μαγαζι? :D Χωράμε, μην μασάς. Πριν 2-3 χρόνια νομίζω είχε κάνει λαϊκή βραδιά και ήταν πίτα για πίτα το ισόγειο... ( Και 3 μαντράχαλοι πάνω μόνοι μας παίζαμε χαρτιά!!! :lol: ) plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Δεν αναγνωριζω κανενα πνευμα Χριστουγεννων οποτε windows users, ετοιμαστειτε για κινητοπολεμο :) Ελπίζω να μην χρειαστεί διμοιρία ΜΑΤ να μας χωρίσει :lol: επειδη βλεπω να γινεται λαικο προσκυνημα μηπως να βρουμε κανα πιο μεγαλο μαγαζι? :D Αυτο λέω και εγω κάποιος πρέπει να κλείσει ολο το μαγαζί:lol: :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Αυτο λέω και εγω κάποιος πρέπει να κλείσει ολο το μαγαζί:lol: Κι εγώ τι κάνω, μπρίκια κολλάω;;; :p:p:p:D plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ενημέρωση: Εφόσον λοιπόν υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση, από μέρα σε μέρα θα δείτε και στην κεντρική σελίδα του myphone ένα πιο επίσημο τόπικ για την συνάντησή μας. Όλα βαίνουν καλώς και μετράμε αντίστροφα έως ότου να βρεθούμε :) Άντε άντε, να γινόμαστε ολοένα και περισσότεροι, να φτιάξουμε μια μεγάλη παρέα στις 16 Δεκεμβρίου! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Βαλτε και μια δημοσκοπηση σε ποια καφετερια να πατε,, καποια που να ειναι αδεια συγκεκριμενα, για να εχει χωρο να κατσετε και να βγαλει και κανενα μεροκαματο ο καφετεριατζης..:mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Βαλτε και μια δημοσκοπηση σε ποια καφετερια να πατε,, καποια που να ειναι αδεια συγκεκριμενα, για να εχει χωρο να κατσετε και να βγαλει και κανενα μεροκαματο ο καφετεριατζης..:mobile: Στέφανε έχει κλείσει ήδη το μέρος, έχει ολόκληρο όροφο χώρο! Μόνο κανένας λόχος δεν θα χωράει! :p plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 καλα εχει να γινει του smartphone το καγκελο :lol::p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ωραία το έθεσες Βασίλη :) 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Βάζω θα έρθω όπου σε περίπτωση που δεν προκύψει κάτι θα είμαι εκεί.Είναι καλή ιδέα αυτή παιδιά.Μπράβο Υπάρχει περίτπωση να έρθουν και 2 ή 3 φίλοi μου.Είδωμεν :) OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrlan Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Να ρωτήσω φίλοι μου συνάντηση στην Αθήνα θα γίνει; Έχετε λινκ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Δυστυχως μενω Αθηνα οποτε δεν,αλλα ρε παιδια ας διοργανωσουμε και στην Αθηνα κατι τωρα πριν τις γιορτες!!! Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Κ γω δεν εχω απαντησει ακομα, γτ δεν ειμαι σιγουρος, αλλα αν ερθω θα φερω κ 2-3 ακομη "κινητοκαμενους" :p Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikoos Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Μπραβο παιδια..Και γω μεσα για καφεδακι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Παιδιά ποιο μαγαζί κλείσατε; Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts