brebosgeo Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 perh efxaristw to katebazw kai blepoume pantws xwris overclocking mou anabei kai kollaei pote meta apo 10 lepta kai pote meta apo 1 wra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 perh mou bgazei sensor 5 ti einai afto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αυτό μου βγάζει εμένα το prog στο taskbar.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Μην ασχολείστε με το motherboard monitor.. εμένα μου είχε σπάσει το νεύρα. Τώρα χρησιμοποιώ το speedfan. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan ( 8 Ιούλ. 2004 , 16:50) Μην ασχολείστε με το motherboard monitor.. εμένα μου είχε σπάσει το νεύρα. Τώρα χρησιμοποιώ το speedfan. Μιχάλης :alien: Ασχολούμαστε Μιχάλη :happy: και είμαστε ευχαριστημένοι! :p Απλά πρέπει να υποστηρίζεται το mobo σου..για αυτό του φίλου πιοπάνω δεν βγάζει καμία ένδειξη! :( Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Εγώ στο Motherboard Monitor (τελευταία έκδοση) δεν μπορώ να βρώ την μητρική μου στην λίστα. Τι μπορώ να κάνω? ΥΓ. Μου αρέσει επίσης το speedfan. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αχ, εγώ με το ASUS Probe είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Απλό, λειτουρικό και δεν κάθομαι να ψάχνομαι για τπτ... Γεια σου ρε ASUS με τα ωραια σου :) Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo ( 8 Ιούλ. 2004 , 02:40) perh mou bgazei sensor 5 ti einai afto? Αν πας στο "Motherboard List" του http://mbm.livewiredev.com και επιλέξεις π.χ. το Asus, θα δεις μια λίστα: Board (P4P800 DeLuxe) π.χ. Sensor Chip W83627THF-A Case Sensor Winbond 1 CPU Sensor Winbond 2 diode Το mbm, βρίσκει μόνο του λογικά τις κατάλληλες ρυθμίσεις για το κάθε μοντέλο. Αυτές τις πληροφορίες πρέπει να βλέπει κάποιος και να βάζει στις ρυθμίσεις του mbm, τα ανάλογα μοντέλα του chipset κ.λ.π. Ίσως στα laptop να μην υπάρχει μεγάλη υποστήριξη. Δεν είμαι σίγουρος αν με το SiSoftware Sandra μπορείς να δεις πληροφορίες για το motherboard του laptop. Όμως δεν τρέχει και τίποτα αν δεν δεις τι θερμοκρασία έχεις στο laptop, γιατί δεν νομίζω να ζεσταίνεται... Στο 1Ghz που τρέχει, δεν έχεις πρόβλημα (λέω στα προηγούμενα μηνύματα για ποιούς λόγους). Τις πληροφορίες που δείχνουν θερμοκρασίες, τις χρειάζονται συνήθως αυτοί που δεν αφήνουν, Ram, Cpu και Gpu σε ησυχία και τις στέλνουν να τρέχουν σε πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες από την βασική τους. Δεν έχω δει laptop να παθαίνει κάτι από την ζέστη. Σε έναν Ρ4 στα 2Ghz που κάτι έφτιαχνα στα Windows του χθες, το ανεμιστηράκι του ίσα που ζει από ότι άκουγα. Αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ούτε κόλλησε στις 4-5 ώρες που ήταν ανοιχτό, ούτε τίποτα. Ίσως δεν οφείλεται στην ζέστη το ότι κολλάει το δικό σου. Αν τον ανοίξεις και τον αφήσεις έτσι να κάθεται, για 5 ώρες π.χ., κολλάει; Γιατί μπορεί να φταίει μια εφαρμογή για το κόλλημα, τα Windows, το directx αν έχει σχέση κάτι με παιχνίδια ή η έλειψη μνήμης ram που μπορεί να υπάρχει, αν κάνεις επεξεργασία εικόνας ή ήχου και έχεις πολλά παράθυρα ανοιχτά. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 perh se efxaristw poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 εγω ειμαι στους 63 στη CPU (PIII 800MHz) και στους 40 θερμοκαρασια συστηματος αυτη τη στιγμη...χρησιμοποιω το QDI ManageEasy 2.0 με mobo QDI Advance 9 (παλιοσαβουρα εεε ? :lol: ) Εχω ενα φαν στα 4100 rpm (cpu fan) και η θεση που υπαρχει μπροστα για φαν ειναι κενη (πανω στο κουτι) Πολλα δεν ειναι....και εχω και πολλες φορες ανεξηγητα κολληματα (παγωμα) με ενα υποκωφο συνεχομενο μπιιιιιιπ να ακουγεται απο τα ηχεια...και μετα θελω reboot μεσω κουμπακίου (:p) για να το συνεφερω το διαολεμενο... :lol: αυτο γινεται συνηθως οταν παιζω παιχνιδια ή βλεπω καποιο βιντεο αλλα μερικες φορες εχει γινει και με το log-in :blink: Μαλλον θελω και αλλον ανεμιστηρα εε ? :confused: (εχω καρτα γραφικων ΑTI Rage 128 με 32 ολακληρα MB μνημης..... :lol: ) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 @peri otan de to kourazw sinithos de kolla alla genika kai molis paw na to anoiksw to prwi mporei na kollhsei meta apo 5 min. apo thermokrasia amesws arxizei kai kaiei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fabo114 ( 9 Ιούλ. 2004 , 22:30) εγω ειμαι στους 63 στη CPU (PIII 800MHz) και στους 40 θερμοκαρασια συστηματος αυτη τη στιγμη...χρησιμοποιω το QDI ManageEasy 2.0 με mobo QDI Advance 9 (παλιοσαβουρα εεε ? :lol: ) Εχω ενα φαν στα 4100 rpm (cpu fan) και η θεση που υπαρχει μπροστα για φαν ειναι κενη (πανω στο κουτι) Πολλα δεν ειναι....και εχω και πολλες φορες ανεξηγητα κολληματα (παγωμα) με ενα υποκωφο συνεχομενο μπιιιιιιπ να ακουγεται απο τα ηχεια...και μετα θελω reboot μεσω κουμπακίου (:p) για να το συνεφερω το διαολεμενο... :lol: αυτο γινεται συνηθως οταν παιζω παιχνιδια ή βλεπω καποιο βιντεο αλλα μερικες φορες εχει γινει και με το log-in :blink: Μαλλον θελω και αλλον ανεμιστηρα εε ? :confused: (εχω καρτα γραφικων ΑTI Rage 128 με 32 ολακληρα MB μνημης..... :lol: ) File dokimase oxi me enan alla me dyo anemistires!!!enan sto mprostino meros kai enan sto piso gia na ginete synexhs roh tou aera!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Hello paideia exw ena celeron overcloked apo 2.00ghz sta 3.00ghz! Xrhsimopoiw motherboard MSI 865PE neo2fisR(ena apo ta kalitera) vga Msi FX5600xt tespa oi thermokrasies pou sinantw einai apisteuta xamiles an analogistei kaneis oti i cpu einai 1ghz parapanw!!! 45'C mexri to poli 55'C!!! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fabo114 ( 9 Ιούλ. 2004 , 22:30) εγω ειμαι στους 63 στη CPU (PIII 800MHz) και στους 40 θερμοκαρασια συστηματος αυτη τη στιγμη...χρησιμοποιω το QDI ManageEasy 2.0 με mobo QDI Advance 9 (παλιοσαβουρα εεε ? :lol: ) Εχω ενα φαν στα 4100 rpm (cpu fan) και η θεση που υπαρχει μπροστα για φαν ειναι κενη (πανω στο κουτι) Πολλα δεν ειναι....και εχω και πολλες φορες ανεξηγητα κολληματα (παγωμα) με ενα υποκωφο συνεχομενο μπιιιιιιπ να ακουγεται απο τα ηχεια...και μετα θελω reboot μεσω κουμπακίου (:p) για να το συνεφερω το διαολεμενο... :lol: αυτο γινεται συνηθως οταν παιζω παιχνιδια ή βλεπω καποιο βιντεο αλλα μερικες φορες εχει γινει και με το log-in :blink: Μαλλον θελω και αλλον ανεμιστηρα εε ? :confused: (εχω καρτα γραφικων ΑTI Rage 128 με 32 ολακληρα MB μνημης..... :lol: ) Καλό είναι να κάνεις αυτό που λέει ο sik13 πιο πάνω. Μόνο τον ανεμιστήρα της cpu έχεις; Μπροστά αφού υπάρχει θέση, πρέπει να βάλεις έναν ανεμιστήρα και λογικά θα έχει και στο πίσω μέρος το pc μια θέση για ανεμιστήρα (δεν χρειάζεται ποιος ξέρει τι. 2 απλά ανεμιστηράκια, όσο για να γίνεται κυκλοφορία του αέρα μέσα στο case). (Βάλε και το SP4 στα 2000) :) Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo ( 9 Ιούλ. 2004 , 22:40) @peri otan de to kourazw sinithos de kolla alla genika kai molis paw na to anoiksw to prwi mporei na kollhsei meta apo 5 min. apo thermokrasia amesws arxizei kai kaiei Δεν ξέρω αν έχεις πειραματιστεί με τον υπολογιστή και αν σε παίρνει για κάτι τέτοιο. Αν έχεις κάνει φορμάτ δηλαδή και τον έχεις δουλέψει μετά, για να δεις αν έχει πάλι κολλήματα, τα οποία μπορεί να οφείλονται σε ένα "ζαλισμένο" λειτουργικό ή σε μια υψηλή θερμοκρασία του επεξεργαστή. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreddyRx7 ( 9 Ιούλ. 2004 , 23:49) Hello paideia exw ena celeron overcloked apo 2.00ghz sta 3.00ghz! Xrhsimopoiw motherboard MSI 865PE neo2fisR(ena apo ta kalitera) vga Msi FX5600xt tespa oi thermokrasies pou sinantw einai apisteuta xamiles an analogistei kaneis oti i cpu einai 1ghz parapanw!!! 45'C mexri to poli 55'C!!! Πετάει η ομάδα :) Με νερό το έχεις; Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 CPU 43C MB 47C αυτήν την στιγμή...(p4 3GHz) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 @perhs epeidh mono peiramata kanw me afto to sygekrimeno(logw tou oti phra allo kai thelw na to dialisw,afou gia na to poulhsw de pairnw kai polla),akou symperasmata: 1.meta apo format parathrhsa oti no problem 2.to prwto kolhma panta symbainei molis balw ta updates ths micro 3.tou exw kanei tous teleftaious 6 mhnes toulaxiston 10 format 4.me defragment psiloftiaxnei h katastash giati kathe mia bdomada pou tou kanw apo 4% fragmented mou ftanei pali sto 25 me 30% apo to bale bgale programs. 5.an to afhsw kai doulepsei 5 wres pou mporei analogws to feggari kai na mhn kolhsei meta de mporeis na to piaseis kaiei,k simperainw pos mallon ta pswmia tou kapou edw teleiwnoun. afta k se efxaristw poli gia to endiaferon esy ti symperasma bgazeis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo (10 Ιούλ. 2004 , 15:57) @perhs epeidh mono peiramata kanw me afto to sygekrimeno(logw tou oti phra allo kai thelw na to dialisw,afou gia na to poulhsw de pairnw kai polla),akou symperasmata: 1.meta apo format parathrhsa oti no problem 2.to prwto kolhma panta symbainei molis balw ta updates ths micro 3.tou exw kanei tous teleftaious 6 mhnes toulaxiston 10 format 4.me defragment psiloftiaxnei h katastash giati kathe mia bdomada pou tou kanw apo 4% fragmented mou ftanei pali sto 25 me 30% apo to bale bgale programs. 5.an to afhsw kai doulepsei 5 wres pou mporei analogws to feggari kai na mhn kolhsei meta de mporeis na to piaseis kaiei,k simperainw pos mallon ta pswmia tou kapou edw teleiwnoun. afta k se efxaristw poli gia to endiaferon esy ti symperasma bgazeis? 1) Καλό αυτό και 2) αν δεν χρειάζονται τα updates από την Ms, για κάτι συγκεκριμένο που θέλει μια εφαρμογή σου, μην τα βάλεις. 5) Ο ανεμιστήρας του ίσως να "τελέιωσε"... αυτό καταλαβαίνω. Γιατί για να έχει πρόβλημα ο δίσκος, δεν είμαι βέβαιος, αλλά κάνε και scandisk (όχι το απλό, αλλά σάρωμα όλη την επιφάνεια του δίσκου για bad sectors κ.λ.π.). Αν μπεις στο bios του Laptop, ίσως να υπάρχουν κάποιες επιλογές για απενεργοποίηση κάποιων περιφερειακών, π.χ. κάποια θύρα ή τις υπέυθρες. Μπορεί να φταίει και από εκεί κάτι, που κολλάει το pc. Τις θερμοκρασίες τις ανεβάζει ακόμα και αν αφαιρέσεις το cd-rom και το drive της δισκέτας και το δουλεύεις με την μπαταρία του μόνο; Το ότι θα καίει το laptop μετά από 5 ώρες, αυτό το βλέπω οκ (όχι και να ψήνει αυγό όμως). Εδικά τώρα το καλοκαίρι και αν έχει έξω 30+c... :) Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 perh me tis mpataries epeidh peftei apo ta 1ghz sta 500mhz einai pio anekto kanei ligotera ews kanena kolima. den tou bgazw ta drives giati mia fora pou tou ta ebgala mou ebgale thn psixh kai sto telos perasane me geniko format kai exasa ola ta arxeia.mporei kai na mhn eimai expert alla kati tetoia koufa ta kanei h compaq apo oti mou exoun pei alloi. ton anemisthra ton akouw kai doulevei opos palia ebala ena programma gia na brw ta bad sectors alla de mou doulepse ksereis kanena allo? k pali efxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 (Πραγματικα το συγκεκριμενο θεμα ειναι απο τα ποιο χρησιμα που εχω δει στο forum) ξερει κανεις που μπορω να βρω ψυκτρες για socket 423? αν οχι ξερει κανεις καμμια πατεντα για να εφαρμοσω fan 8cm πανω στην ψυκτρα μου στη θεση του υπαρχον fan που ειναι 6cm? κατι ακομα εχει δοκιμασει κανεις ποτε να βαλει σε λειτουργεια 2 fans ιδιου μεγεθουσ βιδωμενα το ενα πανω στο αλλο αν ναι υπαρχει αισθητη διαφορα στη αποδοση στο cfm. αν δεν μπορειτε να βοηθησετε σε κατι απο τα παραπανω μπορειτε να δωσετε προτασεις για το πως να ριξω τη θερμοκρασια της cpu μου? P4 Willamette 1.4 με 100% utilization πιανει 74-76 βαθμους(θερμοκρασια περιβαλλοντος 30-33 βαθμοι σε δωματιο χωρις a/c) με utilization 10-20% παιζει απο 69-72 Θεωρητικα η μεση τιμη λειτουργιας αυτων των chip(cpu) ειναι lowest 66 highest 78. Y.Γ.Οχι δεν ειχα ποτε (3 χρονια)κανενα κολλημα και κανενα προβλημα σε περιπτωση που πει καποιος οτι το μηχανημα ψηνεται. Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo (10 Ιούλ. 2004 , 20:19) perh me tis mpataries epeidh peftei apo ta 1ghz sta 500mhz einai pio anekto kanei ligotera ews kanena kolima. den tou bgazw ta drives giati mia fora pou tou ta ebgala mou ebgale thn psixh kai sto telos perasane me geniko format kai exasa ola ta arxeia.mporei kai na mhn eimai expert alla kati tetoia koufa ta kanei h compaq apo oti mou exoun pei alloi. ton anemisthra ton akouw kai doulevei opos palia ebala ena programma gia na brw ta bad sectors alla de mou doulepse ksereis kanena allo? k pali efxaristw Με Norton utilites ίσως πρέπει να δοκιμάσεις να κάνεις έλεγχο του δίσκου (αν και δεν εμπιστεύομαι γενικώς αυτά τα προγράμματα). Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος abcdefg (11 Ιούλ. 2004 , 17:29) (Πραγματικα το συγκεκριμενο θεμα ειναι απο τα ποιο χρησιμα που εχω δει στο forum) ξερει κανεις που μπορω να βρω ψυκτρες για socket 423? αν οχι ξερει κανεις καμμια πατεντα για να εφαρμοσω fan 8cm πανω στην ψυκτρα μου στη θεση του υπαρχον fan που ειναι 6cm? κατι ακομα εχει δοκιμασει κανεις ποτε να βαλει σε λειτουργεια 2 fans ιδιου μεγεθουσ βιδωμενα το ενα πανω στο αλλο αν ναι υπαρχει αισθητη διαφορα στη αποδοση στο cfm. αν δεν μπορειτε να βοηθησετε σε κατι απο τα παραπανω μπορειτε να δωσετε προτασεις για το πως να ριξω τη θερμοκρασια της cpu μου? P4 Willamette 1.4 με 100% utilization πιανει 74-76 βαθμους(θερμοκρασια περιβαλλοντος 30-33 βαθμοι σε δωματιο χωρις a/c) με utilization 10-20% παιζει απο 69-72 Θεωρητικα η μεση τιμη λειτουργιας αυτων των chip(cpu) ειναι lowest 66 highest 78. Y.Γ.Οχι δεν ειχα ποτε (3 χρονια)κανενα κολλημα και κανενα προβλημα σε περιπτωση που πει καποιος οτι το μηχανημα ψηνεται. 2 fans το ένα πάνω στο άλλο, δεν κάνουν δουλειά από ότι έχω διαβάσει. Ρίξε μια ματιά εδώ (στό μενού επάνω: cpu cooling). Σε μια SLK π.χ. μπορείς έναν μεγάλο ανεμιστήρα. Οι θερμοκρασίες για Willamette/Northwood είναι αυτές πάνω κάτω. Σε τι στροφές γυρίζει ο ανεμιστήρας που έχεις τώρα; Συνηθώς, αν είναι μικρή η ψύκτρα και μεγάλος ο ανεμιστήρας και γυρίζει γρήγορα (π.χ. 4000rpm), ο αέρας δεν πάει όλος στην ψύκτρα, αλλά φέυγει από τα πλάγια και στην ουσία δεν κάνει τίποτα παραπάνω. Από ότι λένε πολλοί, δεν πρέπει να είναι μεγάλος ο ανεμιστήρας και μικρότερη η ψύκτρα. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 @perhs efxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 στα επιπεδα των 69 βαθμων γυριζει με 5200 στροφες. οι διαστασεις του ειναι 60Χ60Χ20 το προβλημα ειναι οτι ειναι socket 423 και δεν μπορω να βρω κατι στο εμποριο Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts