ALXGS Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Είναι μόνο ακουστικά ή handsfree? (γιατί για handsfree δείχνουν) Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Είναι μόνο ακουστικά ή handsfree? (γιατί για handsfree δείχνουν) Για ολα κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 http://www.aliexpress.com/snapshot/6151181134.html Το aliexpress δεν υποστηρίζει paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Πρωτη φορτιση χωρις καλιμπραρισμα.τα συμπερασματα δικα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Παίδες... βρήκα έναν φίλο που είχε αγοράσει το κινητό από Etotalk και είναι ακόμα με την μαμά (ΙCS 4.0.4) ROM. Δείτε φωτογραφία http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12/09/414174548704735e007311f94e8564b2.jpg\ Εγώ τέτοια φωτογραφία δεν έχω δει ούτε για αστείο! Μόνο πολύ κοντινές έβγαζε καλές,....κι όταν λέω κοντινές max μισό μέτρο από τον φακό! Του ζήτησα να κάνει ένα backup την ROM του και μου την έστειλε (βέβαια έχει μια κατάληξη .img 1 και δεν ξέρω κατά πόσο σωστό είναι :worry: ) Τέσπα, όταν παίρνεις backup την ΡΟΜ, είναι μέσα και η kernel ή όχι? Mήπως μπορούμε από αυτό το backup να φτιάξουμε το θέμα της φωτογραφίας? Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Παίδες... βρήκα έναν φίλο που είχε αγοράσει το κινητό από Etotalk και είναι ακόμα με την μαμά (ΙCS 4.0.4) ROM. Δείτε φωτογραφία http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12/09/414174548704735e007311f94e8564b2.jpg\ Εγώ τέτοια φωτογραφία δεν έχω δει ούτε για αστείο! Μόνο πολύ κοντινές έβγαζε καλές,....κι όταν λέω κοντινές max μισό μέτρο από τον φακό! Του ζήτησα να κάνει ένα backup την ROM του και μου την έστειλε (βέβαια έχει μια κατάληξη .img 1 και δεν ξέρω κατά πόσο σωστό είναι :worry: ) Τέσπα, όταν παίρνεις backup την ΡΟΜ, είναι μέσα και η kernel ή όχι? Mήπως μπορούμε από αυτό το backup να φτιάξουμε το θέμα της φωτογραφίας? Για πες του να βγαλει και μια νυχτερινη φωτο να δουμε τι λεη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Δε νομίζω να είναι κριτήριο η νυχτερινή. Εδώ όλοι μας είχαμε θέμα με θολές φωτογραφίες την ημέρα! Το να βλέπω τόσο καθαρή φωτογραφία, εμένα μου λέει κάτι. Πως η συγκεκριμένη kernel ή η ROM που φοράει από μαμά... κάνουν την διαφορά! Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Δε νομίζω να είναι κριτήριο η νυχτερινή. Εδώ όλοι μας είχαμε θέμα με θολές φωτογραφίες την ημέρα! Το να βλέπω τόσο καθαρή φωτογραφία, εμένα μου λέει κάτι. Πως η συγκεκριμένη kernel ή η ROM που φοράει από μαμά... κάνουν την διαφορά! Οριστε και απο εμενα μια φωτο με 4.1.2 του snapdragon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ώπα... κι αυτή καλή! Είναι και με την kernel που λέγαμε Την 1.4; Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ώπα... κι αυτή καλή! Είναι και με την kernel που λέγαμε Την 1.4; Ναι. Αλλα βραδυ χωρις πολυ φως ειναι καπως:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Φίλε ALXGS ναι, είναι με 4.1.2 του SD και kernel 1.4 του ιδίου. Το θέμα με τις photo το είχαμε κυρίως με τις rom του Bruno γιατί δεν δούλευε σωστά το Auto Focus. Τράβαγε την photo πριν ολοκληρώσει το AF οπότε έβγαινε κάπως θολή. Φίλε kostas123464 η νυχτερινή δεν πρόκειται να διορθωθεί εκτός κι αν μπορέσει κάποιος να βάλει πιο δυνατό led flash και να είναι και πιο wide ο φωτισμός του. Στο θέμα την νυχτερινής δεν νομίζω ότι υπάρχει σωτηρία.. :lol::lol: Πάντως με rom 4.1.2 και kernel 1.4 από Superdragon το κινητό ξανανιωσε.. Βλέπω μεγάλη διαφορά σχεδόν σε όλους τους τομείς, πιο smooth και no lag. Edited December 13, 2014 by sisx1 Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Φίλε ALXGS ναι, είναι με 4.1.2 του SD και kernel 1.4 του ιδίου. Το θέμα με τις photo το είχαμε κυρίως με τις rom του Bruno γιατί δεν δούλευε σωστά το Auto Focus. Τράβαγε την photo πριν ολοκληρώσει το AF οπότε έβγαινε κάπως θολή. Φίλε kostas123464 η νυχτερινή δεν πρόκειται να διορθωθεί εκτός κι αν μπορέσει κάποιος να βάλει πιο δυνατό led flash και να είναι και πιο wide ο φωτισμός του. Στο θέμα την νυχτερινής δεν νομίζω ότι υπάρχει σωτηρία.. :lol::lol: Πάντως με rom 4.1.2 και kernel 1.4 από Superdragon το κινητό ξανανιωσε.. Βλέπω μεγάλη διαφορά σχεδόν σε όλους τους τομείς, πιο smooth και no lag. Αν μπορεις να βαλεις μια φωτο απο την χρηση της μπαταριας σου οπως εβαλα και εγω σε προηγουμενα post για να συγκρινω την μπαταρια θα σου ημουν υποχρεως. μου φενεται η καινουργια μπαταρια σκραπα:) η δικια του παρολο που ειναι πλεον 2+ χρονων κραταη γερα το σκυλι:lol: ενω η αλλη ειναι εντελως κινεζικη με ολη την σημασια της λεξης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Αν μπορεις να βαλεις μια φωτο απο την χρηση της μπαταριας σου οπως εβαλα και εγω σε προηγουμενα post για να συγκρινω την μπαταρια θα σου ημουν υποχρεως. μου φενεται η καινουργια μπαταρια σκραπα:) η δικια του παρολο που ειναι πλεον 2+ χρονων κραταη γερα το σκυλι:lol: ενω η αλλη ειναι εντελως κινεζικη με ολη την σημασια της λεξης Θα προσπαθήσω να ανεβάσω μία την Δευτέρα γιατί αυτές τις μέρες το έχω λιώσει με ένα καινούριο game που κατέβασα και δεν θα είναι πολύ αξιόπιστο. Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα :lol::lol::lol: και θα το αφήσω αύριο και μεθαύριο χωρίς παιχνίδι για να πάρεις μια ιδέα. Συνήθως με 30' κλήσεις - 30' wifi - 60' data και ανοιχτεί οθόνη 2,5 ώρες περίπου μου βγάζει πάνω από μία μέρα. Με το gps δεν παίζω και τόσο πολύ :happy: Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Γίνεται, πάντα αυτό κάνω. Αυτό που πρέπει να προσέξεις (βέβαια κι εγώ την είχα πατήσει μέχρι να το βρω) είναι πριν κάνεις restore να έχεις κατεβάσει την εφαρμογή που θες και να την έχεις εγκαταστήση. πχ. Κάνεις backup στο Call Meter 3G, περνάς καινούρια ROM, εγκαθιστάς την εφαρμογή και μετά κάνεις Restore το backup Θα σου πει οτι η εφαρμογή υπάρχει ήδη και ότι θα αντικατασταθεί, του ok και συνεχίζεις. Αν, σε περίπτωση, δεν σου περάσει τα δεδομένα απλά ξανακάνεις το restore. Eίχες δίκιο. Many thanks my friend!!!! Έβαλα και την 4.1.2 του σούπερδρακου και την 1.4 κέρνελ του και επανέφερα τα δεδομένα με το Τιτάνιουμ. Μια χαρά φαίνεται. Η κάμερα δε, πραγματικά άλλαξε προς το καλύτερο!!! Αύριο που θα είναι μέρα θα τσεκάρω καλύτερα. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Θα προσπαθήσω να ανεβάσω μία την Δευτέρα γιατί αυτές τις μέρες το έχω λιώσει με ένα καινούριο game που κατέβασα και δεν θα είναι πολύ αξιόπιστο. Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα :lol::lol::lol: και θα το αφήσω αύριο και μεθαύριο χωρίς παιχνίδι για να πάρεις μια ιδέα. Συνήθως με 30' κλήσεις - 30' wifi - 60' data και ανοιχτεί οθόνη 2,5 ώρες περίπου μου βγάζει πάνω από μία μέρα. Με το gps δεν παίζω και τόσο πολύ :happy: Ποιο παιχνιδι ειναι; γιατι και εχω λιωση με το expendable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ποιο παιχνιδι ειναι; γιατι και εχω λιωση με το expendable Επειδή έχω μια μανία με τα Minions εχω κατεβάσει το Despicable Me.. :ninja: Βέβαια είναι τρομερά ενεργοβόρο. 20' τρώνε 10-12% μπαταρία Τόσο πολύ δεν μου έτρωγε ούτε το Real Racing όταν ειχα την 4.2.2 και το υποστήριζε Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Επειδή έχω μια μανία με τα Minions εχω κατεβάσει το Despicable Me.. :ninja: Βέβαια είναι τρομερά ενεργοβόρο. 20' τρώνε 10-12% μπαταρία Τόσο πολύ δεν μου έτρωγε ούτε το Real Racing όταν ειχα την 4.2.2 και το υποστήριζε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftDMHM&hl=el :lol::lol:Μικρουλη:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Το κινητό σε μέρα θυμάμαι έβγαζε αρκετά καθαρές φωτογραφίες. όπως ειπε και το άλλο το παιδι, με του bruno είχε θέμα στο focus. Επισης το παιδι που ανεβασε screen, ειδα ότι έχει 3,9%/ώρα κατανάλωση!! υπερβολικά πολυ κατεμέ. προσπάθησε να κλείσεις συγχρονισμό και gps και δες ποιες διεργασιες τρεχουν στο background και κλεισε τις απο το να ξεκινάνε στην εκκινηση.. όταν το ειχα εγω πριν μου το κλέψουν, σε αδράνεια το κινητό έτρωγε κάπου 1%/ώρα μαξιμουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 @kostas123464 έφαγε σκάλωμα το GSam Battery και δεν μου άνοιγε οπότε θα σου τα πω στο έτσι και θα ανεβάσω screenshot στην επομενη φορτιση-αποφόρτιση. Used: 1d 14h Δ: 2.5% Phone : 20:27 Screen : 3:23:48 Phone Radio : 38:14:29 Wifi Active : 3:02:45 Held Awake : 18:37 Bluetooth : 0:00 App Usage : 21% Βάλε και 40' παιχνίδι + 20' GPs Σαν Average Per Complete Charge δίνει 1d 11.6h @φίλε kollair το ποσοστο της καταναλωσης ανα ωρα αλλαζει ανάλογα με το τι κάνεις την συγκεκριμενη στιγμη που παιρνεις το screenshot και εξηγω. Αν είναι σε αναμονη το δικο μου τηλέφωνο κανει 1.8% / ωρα. Στα παραπανω στατιστικά πριν προλαβω να τραβηξω το screenshot επαιζα με τα Minions μου :ninja::lol: οποτε ανέβασα την κατανάλωση κατακόρυφα και γι' αυτό το 2.5%. Βέβαια να πω την αλήθεια 3.9% δεν έχω δει ποτέ.. Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Παρα πολυ καλη η μπαταρι σου. Σκυλι μπορω να πω μην την χρηση που κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Φωτεινοτητα οθονης ποσο % το ειχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Φωτεινοτητα οθονης ποσο % το ειχες; Είναι στην αυτόματη ρύθμιση και το πειράζω πολύ σπάνια. Συνήθως μόνο όταν είμαι έξω κι έχει έντονη ηλιοφάνεια που έχει τα ψιλοπαίζει το αυτόματο και το βάζω αναγκάστικά στο 100%. Να σου πω την αλήθεια πλέον έχω περιορίσει πολύ τις εφαρμογές που τρώγανε μπαταρία όταν ήταν stand by το κινητό. Έτσι είδα μεγάλη βελτίωση στην κατανάλωση. Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Είναι στην αυτόματη ρύθμιση και το πειράζω πολύ σπάνια. Συνήθως μόνο όταν είμαι έξω κι έχει έντονη ηλιοφάνεια που έχει τα ψιλοπαίζει το αυτόματο και το βάζω αναγκάστικά στο 100%. Να σου πω την αλήθεια πλέον έχω περιορίσει πολύ τις εφαρμογές που τρώγανε μπαταρία όταν ήταν stand by το κινητό. Έτσι είδα μεγάλη βελτίωση στην κατανάλωση. Τι εννοης με αυτο? οτι εχεις πολυ λιγες εφαρμογες στο κινητο η εχεις πολλες απλως της χρησιμοποιης σπανια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Τι εννοης με αυτο? οτι εχεις πολυ λιγες εφαρμογες στο κινητο η εχεις πολλες απλως της χρησιμοποιης σπανια? Έχω καμιά 70-αρια εφαρμογές αλλά δεν έχω εφαρμογές οι οποίες δεν μου χρειάζονται ή εφαρμογές που θα μου χρειαστούν 1 φορά στο 6-μηνο. Δεν έχω κάποιο πρόγραμμα καθαρισμού μνήμης (πχ Clean Master) ή κάποιον Task Killer (πχ ES Task Killer) γιατί με την αφαίρεση τους διαπίστωσα αύξηση στην μπαταρία και ψάχνοντας βρήκα ότι αυτές τρέχουν κατακόρον στο background. Στις εφαρμογές που χρειάζονται internet τους έχω πει να μην κάνουν μόνες του ανανέωση αλλά έγω χειροκίνητα, οι μόνες που τρέχουν ειναι Viber - Gmail - Yahoo Mail. Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Έχω καμιά 70-αρια εφαρμογές αλλά δεν έχω εφαρμογές οι οποίες δεν μου χρειάζονται ή εφαρμογές που θα μου χρειαστούν 1 φορά στο 6-μηνο. Δεν έχω κάποιο πρόγραμμα καθαρισμού μνήμης (πχ Clean Master) ή κάποιον Task Killer (πχ ES Task Killer) γιατί με την αφαίρεση τους διαπίστωσα αύξηση στην μπαταρία και ψάχνοντας βρήκα ότι αυτές τρέχουν κατακόρον στο background. Στις εφαρμογές που χρειάζονται internet τους έχω πει να μην κάνουν μόνες του ανανέωση αλλά έγω χειροκίνητα, οι μόνες που τρέχουν ειναι Viber - Gmail - Yahoo Mail. Τελικα εχεις απολυτο δικιο. το διαπυστωσα και εγω μετα απο 3 φορτισης-αποφορτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts