Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις το έβαλα. Επιβεβαιώνω πως παίζει μια χαρά.. Όποιος έχει να προτείνει κανά καλό mod ας το πει... Μήπως πλέον μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα Volume Keys για ξεκλείδωμα?

Ποιο έβαλες? Την καινούρια ROM 4.2.2 ή κάτι δεν κατάλαβα καλά? :O

Oneplus5 8/128 Android 10

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια γιατι τα βιντεο στο Youtube (μεσω της εφαρμογης) ακομα και στο HQ φαινονται τοσο χαλια?Και δε λεω ενα δυο.Ολα.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Δεν ξέρω ποιο sms app χρησιμοποιείς, αλλά πήγαινε καταρχήν και κοίτα αν έχεις τσεκαρισμένη την επιλογή να σου διαιρεί τα μηνύματα όταν γράφοντας ξεπερνάς τους 160 χαρακτήρες. Να σου φτιάχνει δηλαδή 2ο sms μετά τους 160 χαρακτήρες. Μάλλον δεν το έχεις επιλεγμένο και μετά τους 160 στο γυρνάει αυτόματα σε mms επειδή το βλέπει μεγάλο.

(Άνοιξε τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων σου > πήγαινε Ρυθμίσεις αποστολής και τσεκάρισε την διαίρεση μηνυμάτων ανά 160 χαρακτήρες)

Στο handcent νομίζω, μπορείς να απενεργοποιήσεις την επιλογή να σου φτιάχνει mms τα μεγάλα sms. Aν δουλεύεις αυτό το app, κοίταξε στις ανάλογες ρυθμίσεις για να την αφαιρέσεις αν είναι ενεργοποιημένη. Αν και νομίζω ότι κάνοντας αυτό που σου είπα, δεν θα έχεις θέμα ξανά. :)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω μέσα το app που είχε το κινητό κ δεν έχει τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις. Είχα βάλει το handcent. Στην αρχή μου δούλεψε αλλά μετά, χωρίς λόγο, όσα μηνύματα έστελνα μέσω της εφαρμογής, δεν παραδίδονταν.

Θα το εκτιμούσα αν μου έλεγες κ τρόπο για να βάλω flash player στο κινητό. Έχω Android 4.1.1 .

WIND :D

Τι πως να το βάλεις? :blink:

Κατέβασέ το από το μάρκετ ως Adobe Flash Player 11.1 και εγκατέστησέ το!

Για τα στοκ μηνύματα, δεν ξέρω τι παίζει. Πάντως εγώ βρήκα καλύτερη επιλογή το GoSms pro. Έχει και πολλές επιλογές στις ρυθμίσεις (καθώς και την συγκεκριμένη για να σου σπάει τα sms σε 2 σε 3 όταν ξεπερνάς τους 160 χαρακτήρες :shifty:)

Πλέον το flash player το εγκαθιστούμε χειροκίνητα.Οι πιο πρόσφατες εκδόσεις βρίσκονται στο http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html και για ics και άνω στην ενότητα Flash Player for Android 4.0 archives

Μια γενικη εμπειρια απο το κινητο.............................................

Το εχω 6 μηνες με την ρομ του bruno την πρωτη και androi 4.04 ,δεν ασχοληθηκα να την αλλαξω ακομα. Λοιπον το τηλεφωνο ειναι αρκετα γρηγορο και σε εφαρμογες και σε βινετο , απλα εχω δυο μικρο προβληματακια 1) οταν το ενεργοποιω (διοτι το κλεινω τη νυχτα) δεν εμφανιζει τον τηλ.καταλογο/αναπαντητες κλησεις κτλ. τα εχει κενα , και εφοσον ενεργοποιησω το wifi μετα απο λιγο μου τα εμφανιζει, αν δε βαλω wifi παραμενουν κενα.

2) μετα απο καποια ωρα( 30-40 λεπτα) χρησης ιντερνετ η εφαρμογων μεσω ιντερνετ συγκεκριμενα,,, αρχιζει και τρωει κολληματα και το κανω επαννεκινηση.

αυτα ...Γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος

--Μια ερωτηση μονο...

ο εσωτερικος χωρος αποθηκευσης του τηλ. μου εχει 65mb free απο 500

o χωρος αποθηκευσης του τηλεφωνου 76mb free απο 2gb

και η καρτα μνημης 2,5gb απο 3,7gb

πως μπορω να μεταφερω στη καρτα μνημης καποιες εφαρμογες να γλιτωσω λιγο χωρο ,,?,δεν βγαζω ακρη με το μενου.

Edited by npil

Μα εδώ κ πάνω από ένα χρόνο έχει βγει από το Google play.

Πως γένεν αυτό? (που έλεγε και ο Πάτρικ Ογκουνσότο, αλλά ως κοπέλα δεν θα τον ξέρεις :lol:) αφού εγώ το κατέβασα και το εγκατέστησα από κει τέλος Ιουλίου 2013 που αγόρασα το κινητό!:wacko:

Εγώ πως θα λύσω το πρόβλημα με το σταμάτημα των googleapp proses που συνέχεια μου λέει ότι δυστυχώς στάματησε δεν ξέρω! Έχω δοκιμάσει τις περισσότερες λύσεις στο νετ και τίποτα δεν έχω καταφέρει!

Και κάτι άλλο....

Aγορά από Aliexpres με τι τρόπο? Πιστωτική ή κάτι άλλο? Με ρωτάει φίλος και πρέπει να του απαντήσω.

Edited by ALXGS

Πως γένεν αυτό? (που έλεγε και ο Πάτρικ Ογκουνσότο, αλλά ως κοπέλα δεν θα τον ξέρεις :lol:) αφού εγώ το κατέβασα και το εγκατέστησα από κει τέλος Ιουλίου 2013 που αγόρασα το κινητό!:wacko:

Εγώ πως θα λύσω το πρόβλημα με το σταμάτημα των googleapp proses που συνέχεια μου λέει ότι δυστυχώς στάματησε δεν ξέρω! Έχω δοκιμάσει τις περισσότερες λύσεις στο νετ και τίποτα δεν έχω καταφέρει!

Και κάτι άλλο....

Aγορά από Aliexpres με τι τρόπο? Πιστωτική ή κάτι άλλο? Με ρωτάει φίλος και πρέπει να του απαντήσω.

Οχι μονο γνωριζω αλλα θα στο διορθωσω κιολας καθως η θεικη φραση ειναι "πωτς γενεν αυτο" χαχαχαχαχα :lol:

Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=341203 . Μηπως αυτο που κατέβασες δεν ηταν της adobe?

Το aliexpress δεχεται visa και mastercard. Φυσικά και πληρωμή μέσω paypal . Οσον αφορα τις χρεωστικές, καλυτερα να εχει ενημερωθει πρωτα η τραπεζα για την αγορά.

Οχι μονο γνωριζω αλλα θα στο διορθωσω κιολας καθως η θεικη φραση ειναι "πωτς γενεν αυτο" χαχαχαχαχα :lol:

Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=341203 . Μηπως αυτο που κατέβασες δεν ηταν της adobe?

Το aliexpress δεχεται visa και mastercard. Φυσικά και πληρωμή μέσω paypal . Οσον αφορα τις χρεωστικές, καλυτερα να εχει ενημερωθει πρωτα η τραπεζα για την αγορά.

Έχει το Aliexpres paypal? Δεν το λέει κάτω κάτω μαζί με τις άλλες επιλογές που δίνει! Εκτός κι αν δεν δέχεται ο συγκεκριμένος έμπορος που βρήκε ο φίλος μου.

Δες το κινητό μου

IMG_7929%20%28Medium%29.JPG

Edited by ALXGS

Eγω πιστωτικη χρησιμοποιω αλλα εχω την εντυπωση πως μετα την επιλογη buy now σου βγάζει κ πληρωμη μεσω paypal . Ορκο δεν παιρνω.

Για να το κατεβασες απο το μαρκετ , ετσι θα ναι. Αλλα τουλαχιστον τωρα στην αναζητηση δεν βγαζει κανενα αποτελεσμα.

Θα με τρελάνεις εσύ!:p Εγώ μόλις τώρα μπήκα στο μάρκετ για να δω και το έχει κανονικά!!!! Δώσε σκέτο Flash Player στο ψαχτήρι του μάρκετ. (μην ψάχνεις με άλλο τρόπο)

Θα σου βγάλει δύο αποτελέσματα (ως συνήθως) και θα σου λέει Και 54 ακόμα. Πάτα το. Η 15η εφαρμογή είναι η Adobe Flash Player! :D

Θα με τρελάνεις εσύ!:p Εγώ μόλις τώρα μπήκα στο μάρκετ για να δω και το έχει κανονικά!!!! Δώσε σκέτο Flash Player στο ψαχτήρι του μάρκετ. (μην ψάχνεις με άλλο τρόπο)

Θα σου βγάλει δύο αποτελέσματα (ως συνήθως) και θα σου λέει Και 54 ακόμα. Πάτα το. Η 15η εφαρμογή είναι η Adobe Flash Player! :D

ΔΕΝ ειναι η επισημη εφαρμογή. Απλά το παληκάρι έχει παρει το apk και το έχει ανεβάσει αυτός με ότι αυτό συνεπάγεται. προσωπικά για ασφάλεια των δεδομένων μου, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ!

Δεν θα το είχαν αναφέρει αυτό οι χρήστες... ή κάποια γατόνια που λύνουν και δένουν?

Επίσης... αν το κινητό παίζει livestreaming και online βιντεο ποιος ο λόγος να έχουμε flash player στο κινητό?

Edited by ALXGS

Την δοκίμασα την εφαρμογη που ειπες. Βασικα την ειχα δει καποτε αλλα δεν της εδωσα σημασια. Εγινε η εγκατασταση αλλα το antivirus χτύπησε κοκκινο.

Μη σε πάρω στο λαιμό μου... βασικά δεν ήξερα αυτό που λέει παραπάνω το παλικάρι. Πάντως δοκιμασα το κινητό και παίζει livestreaming βίντεο και χωρίς το flash player.(την απεγκατέστησα κι εγώ για τον φόβο των Ιουδαίων) Εγώ νόμιζα ότι δεν θα έπαιζα γι'΄αυτό την έβαλα.

Λοιπόν,,, την κατέβασα από της επίσημη σελίδα της adobe και την εγκατέστησα με το APKinstall και τέλος!

Αλήθεια... χρειαζόμαστε antivirus στα κινητά? :worry:

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Mόνο για το κατέβασμα είναι? ή σε προστατευει και στο σερφάρισμα? Από το σερφάρισμα περνάνε ιοί? (ή μόνο αν τους κατεβασεις μέσα σε κάποιο αρχείο?)

Το ότι είναι στο Play store, δεν τις κάνει αυτομάτως αθώες κ κατάλληλες να τις έχουμε στο κινητό μας. καλό είναι να προσέχουμε τι κατεβάζουμε!

Σχετικά με το xposed. Μπορουμε καπως να βγάλουμε την ενοχλητική "Κληση εκτακτης ανάγκης" από την lockscreen????

Αλήθεια... χρειαζόμαστε antivirus στα κινητά? :worry:

Με 1gb ram δεν βαραίνει καμια συσκευή το antivirus. Προσωπικά έχω κανει απεγκατάσταση - καμια δεκαριά φορές - εφαρμογές λόγω ιών (κυρίως adware). Επίσης αν χτυπα ξυλο παθει καποια ζημια το ταμπλετ , το στειλεις στην αντιπροσωπία κ σου βρουν ιό, θα αναγκαστείς να πληρώσεις με υπαιτιότητα δική σου. Η επίσημη θέση της samsung είναι κατέβασμα εφαρμογών μόνο μέσω της δικής τους εφαρμογής.

Στο ταμπλετ εχω το avg οπου ειναι free. Στο κινητο που είναι root έχω το kaspersky σπασμένο μέσω lucky pacher

Aυτή η φωτό τραβήχτηκε φυσικά με το 970.

http://img34.imageshack.us/img34/9836/tlbn.jpg

Μην σας ξεγελάει όμως η ποιότητά της. Η κάμερα του κινητού μας, έχει σοβαρό πρόβλημα εστίασης και ειδικά όταν τραβάμε "τοπίο" (κάτι όχι κοντά στην κάμερα τέλος πάντων)

Όταν πας κοντά στο αντικείμενο (όπως έκανα με τη γάτα) και με λίγη προσπάθεια, καταφέρνεις να εστιάσεις καλά και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε. Κάτι περισσότερο από ικανοποιητικό για τέτοιας τιμής τηλέφωνο. Άρα μιλάμε για μια ΚΑΛΗ κάμερα, αλλά με κακό software.

Ζουμάρετε το πρόσωπο της γάτας στο 100% και δεν θα δείτε πιξέλιασμα ή θολούρα!!! Eίναι απίστευτα καλή φωτό για κινητό! Οξύτητα, καθαρότητα και χρώματα. Ακόμα και η ισορροπία λευκού είναι αρκετά καλή!

Αντιθέτως.... όοοοοσο κι αν προσπάθησα να βγάλω μια τέτοιας ποιότητας φωτογραφία ενός αντικειμένου που βρίσκεται μόλις 2-3 μέτρα μακριά (πόσο μάλλον πιο μακριά!), δεν το κατάφερα με τίποτα! Η εστίαση ήταν εντελώς κουκουρούκου! Ρε δεν πα να πατούσα πάνω στην οθόνη να εστιάσει.... αυτό τίποτα. Οι φωτό χάλια!

Αυτό αν μπορούσαν να το διορθώσουν/βελτιώσουν στις ήδη υπάρχουσες ΡΟΜ, θα ήταν πολύ καλό!

Edited by ALXGS

Εχεις απολυτο δικιο. και όταν νυχτώνει κιολας, το πρόβλημα γίνεται πιο εντονο με την θολούρα. εγώ έχω βρει μια μπακαλιστικη λύση για να μην βγαίνουν τόσο κουνημένες με το παραμικρό κ με θολούρα. τραβάω τις φωτό με Λειτουργία σκηνης "ενεργεια". τις βγάζει λιγότερο θολές μιας κ μειωνει λογικά τον χρόνο του κλείστρου.

• The title was changed to ZTE V970