Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.

Διάβασα εδώ πολλά καλά λόγια και -το κυριότερο- ειδα οτι υπάρχει υποστήριξη για το λειτουργικό του. Το αποφάσισα λοιπόν:

Παρήγγειλα το v970 και περιμένοντας να έρθει, θα ηθελα να ρωτήσω για screen protector και θηκούλα. έχω δει κάτι ωραίες δερμάτινες με ένα ματζαφλαράκι:X που το τραβάς και βγαίνει το τηλέφωνο.

Έχει πάρει κανένας και αν ειναι ικανοποιημένος θα μπορούσε να Postάρει το link;

Ευχαριστώ.

Εγω εχω παρει 2 θηκες: μια nilkin σε καφε και μια 2 LAYER PLASTIC SILICONE black on black w kickstand και τις 2 απο το ebay.Η Nilkin ειναι σκληρη σχεδον σαν το καπακι του τηλ,οχι και πολυ προστατευτικη αλλα λεπτη.Η αλλη ειναι πιο παχια,αλλα μπορεις αν θες να αφαιρεσεις το πλαστικο τμημα με το stand και να μεινει μονο η λαστιχενια επικαλυψη που καλυπτει αρκετα καλα το τηλ,απλα αφηνει ενα τριγωνικο κομματι στο πισω μερος ακαλυπτο.Καλυτερα μου αρεσει η δευτερη προσωπικα και με το stand στεκεται ωραια το τηλ πανω σε επιπεδη επιφανεια.Θα ανεβασω και φωτο για να φανει αυτο που λεω.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=zte+dual+layer&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=zte+970+dual+layer&_sacat=0

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=zte+970+nillkin&_nkwusc=zte+970+nilkin&_rdc=1

Edited by drberto1

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ .

Και μια ερωτηση ακομα. Απο τις 2 sim μονο η μια μπορει να ειναι σε 3G. Οποια απο τις 2 η καποια συγκεκριμενη μπορει να ειναι 3G?

Ταυτοχρονα δεν μπορουν να λειτουργουν και οι 2 καρτες σε 3G.Αυτη που εχεις ομως στο δευτερο slot,στην υποδοχη για 2G,συνδεεται σε 3G αλλα με χαμηλες ταχυτητες.

Οκ .

Και μια ερωτηση ακομα. Απο τις 2 sim μονο η μια μπορει να ειναι σε 3G. Οποια απο τις 2 η καποια συγκεκριμενη μπορει να ειναι 3G?

κάτω απ τη μπαταρία, λέει ποια δουλεύει σε 3G, ωστόσο ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό, αφού μπορείς να επιλέγεις όποια θες απ τις ρυθμίσεις για 3G

Ταυτοχρονα δεν μπορουν να λειτουργουν και οι 2 καρτες σε 3G.Αυτη που εχεις ομως στο δευτερο slot,στην υποδοχη για 2G,συνδεεται σε 3G αλλα με χαμηλες ταχυτητες.

Δεν το χω παρατηρήσει αυτό. Έχω βάλει κάρτα στη θέση για 2G μονο, ενεργοποιώ το 3G, Και δουλεύει σε 3G ταχύτητες κανονικά, και σε mtk6577 και σε mtk6589

epeidΕπειδη δουλευω παρα πολυ το microsoft outlook και θελω να συγχρονιζω το τηλεφωνο με το outlook εχει υποψη του κανεις καποια εφαρμογη σα το myphone explorer που δουλευει καλύτερα?
HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Δεν το χω παρατηρήσει αυτό. Έχω βάλει κάρτα στη θέση για 2G μονο, ενεργοποιώ το 3G, Και δουλεύει σε 3G ταχύτητες κανονικά, και σε mtk6577 και σε mtk6589

Εχεις δικιο στο γεγονος οτι το 3G δουλευει ανεξαρτητως slot.Αλλα πρεπει να επιλεξεις απο ρυθμισεις->ασυρματα δικτυα->περισσοτερα->δικτυα 2G-3G ποια καρτα θα ειναι η 3G σου,οποτε η αλλη λειτουργει σε 2G και σ'αυτην την περιπτωση οταν συνδεεσαι με την 3G καρτα ,πανω διπλα στισ μπαρες σηματος σου βγαζει H(HDSPA) ενω οταν συνδεεσαι με την 2g σου βγαζει Ε(EDGE).Μπορεις φυσικα να εναλλασεις την 3G καρτα σου μεσω των ρυθμισεων,χωρις φυσικα να βαζεις/βγαζεις καρτες απο τα slots.

Εχεις δικιο στο γεγονος οτι το 3G δουλευει ανεξαρτητως slot.Αλλα πρεπει να επιλεξεις απο ρυθμισεις->ασυρματα δικτυα->περισσοτερα->δικτυα 2G-3G ποια καρτα θα ειναι η 3G σου,οποτε η αλλη λειτουργει σε 2G και σ'αυτην την περιπτωση οταν συνδεεσαι με την 3G καρτα ,πανω διπλα στισ μπαρες σηματος σου βγαζει H(HDSPA) ενω οταν συνδεεσαι με την 2g σου βγαζει Ε(EDGE).Μπορεις φυσικα να εναλλασεις την 3G καρτα σου μεσω των ρυθμισεων,χωρις φυσικα να βαζεις/βγαζεις καρτες απο τα slots.

Το ίδιο πράγμα λέμε

Παιδεια θελω να βαλω την ics γιατι με την jb εχω προβλημα με το gps αλλα με την ics θελω να ρυθισω τον ηχο ωστε να μην τριζη το ηχειο τι πρεπει να κανω και γενικα τι αλλα πρεπει να κανω στην ics ωστε να μην εχω τπτ προβληματα?

ευχαριστω

Παιδεια θελω να βαλω την ics γιατι με την jb εχω προβλημα με το gps αλλα με την ics θελω να ρυθισω τον ηχο ωστε να μην τριζη το ηχειο τι πρεπει να κανω και γενικα τι αλλα πρεπει να κανω στην ics ωστε να μην εχω τπτ προβληματα?

ευχαριστω

An ειναι πολύ δυνατά και τρίζει, μείωσε την ένταση απλά

Ρε παιδια εχω 2 θεματακια με το τηλεφωνο

Περασα την ICS του Bruno.

1. Η εφαρμογη email ενω σεταρισα το λογαριασμο ολο ψαχνει και δε κατεβαζει ποτε τιποτα

2. Ενω περιμενα να βρω ελληνικο πληκτρολογιο δε βλεπω τιποτα. Ειχε μονο μεσα προεγκατεστημενο ενα (δε το θυμαμαι το απεγκατεστησα ηδη) το οποιο στην ενεργοποιηση ζζηταγε προσβαση να καταγραψει κωδικους, αριθμους καρτων τα παντα.

Πωα θα γινει να πεοσθεσω ελληνικα στο stock πληκτρολογιο ? Απο τις ρυθμισεις του δεν εχει τα ελληνικα σαν option

3. Το σημαντικοτερο. Μολις παω να ενεργοποιήσω αλλο πληκτρολογιο η παω απο ρυθμισεις να πατησω πανω στο Γλώσσα & εισαγωγη βγαζει μυνημα Δυστυχως , ρυθμισεις εχει διακοπει. Τι μπορει να φταει?

Edited by elpa02
HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Τα έστειλα τα στοιχεία και τώρα περιμένω. Επρεπε οντως να πατησεις "claim" . Αν τα αποδεχτούν θα πρέπει να κάνω νέα παραγγελία ή θα "απελευθερώσουν" αυτή που έχω κάνει ήδη;; Ρωταω για να μην βρεθώ τελικά με δυο παραγγελίες.

σε τι κατασταση ειναι η παραγγελια σου ? σου εχει ερθει μηνυμα οτι ακυρωθηκε? αν οχι περιμενεις.

αν επιβεβαιωσεις καποια παραγγελια και μετανιωσεις

και δεν εχεις προλαβει να βαλεις καρτα για να τραβηξει χρηματα,

μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ακυρωνεται μονη της.

επισης απο οτι θυμαμαι μπορεις να την ακυρωσεις και μετα αφου εχει γινει παραγγελια με καρτα κανονικα, εχεις καποιες μερες μεχρι να την αποστειλει ο πωλητης.

Status: Transaction Closed

Reminder: Your order has been cancelled for security reasons. The fund for this order hasn't been deducted by AliExpress. However, some banks may hold this payment, and the bank will reverse the payment for up to 7-10 working days before releasing back to the card holder. To avoid order cancellation in the future, please submit a claim for payment verification.

Αυτά λεει και από κάτω έχει δυο επιλογές . Readd to card και want to claim . Επέλεξα το δεύτερο και έβαλα τα στοιχεία-αποδείξεις. 5/6 εγινε το claim και από τότε μου δείχνει "Status : processing" . Πόσο πρέπει να περιμένω ακόμη;

WIND :D

Ρε παιδια εχω 2 θεματακια με το τηλεφωνο

Περασα την ICS του Bruno.

1. Η εφαρμογη email ενω σεταρισα το λογαριασμο ολο ψαχνει και δε κατεβαζει ποτε τιποτα

2. Ενω περιμενα να βρω ελληνικο πληκτρολογιο δε βλεπω τιποτα. Ειχε μονο μεσα προεγκατεστημενο ενα (δε το θυμαμαι το απεγκατεστησα ηδη) το οποιο στην ενεργοποιηση ζζηταγε προσβαση να καταγραψει κωδικους, αριθμους καρτων τα παντα.

Πωα θα γινει να πεοσθεσω ελληνικα στο stock πληκτρολογιο ? Απο τις ρυθμισεις του δεν εχει τα ελληνικα σαν option

3. Το σημαντικοτερο. Μολις παω να ενεργοποιήσω αλλο πληκτρολογιο η παω απο ρυθμισεις να πατησω πανω στο Γλώσσα & εισαγωγη βγαζει μυνημα Δυστυχως , ρυθμισεις εχει διακοπει. Τι μπορει να φταει?

1. Έχεις κάνει λάθος τη ρύθμιση των server του email λογικά

2. Πάντα βγαίνει αυτό το μήνυμα όταν βάζεις άλλο πληκτρολόγιο. Το πληκτρολόγιο της rom του brunο έχει ελληνικά.

3. Ξαναεγκατέστησε τη ρομ, κάτι πήγε στραβά. Κάνε wipe data πρώτα

1. Έχεις κάνει λάθος τη ρύθμιση των server του email λογικά

2. Πάντα βγαίνει αυτό το μήνυμα όταν βάζεις άλλο πληκτρολόγιο. Το πληκτρολόγιο της rom του brunο έχει ελληνικά.

3. Ξαναεγκατέστησε τη ρομ, κάτι πήγε στραβά. Κάνε wipe data πρώτα

1. εχω δοκιμασει διαφορα settings με πρωτα πρωτα αυτα που ειχα και στο προηγουμενο τηλεφωνο κλπ κλπ.

2, Μπορει να ειχε ελληνικα το πληκτρολογιο του Bruno αλλα δε μ αρεσε και το απεγκατεστησα. Λες ν φταιξε αυτο με το περιεργο μυνημα? Και πως θα βαλω αλλο πληκτρολογιο αν δε μ αφηνει?

3. Με σκοτωνεις...

4. Υπαρχει τροπος τα softkeys να ειναι μονιμα αναμμενα οταν ειναι ανοικτη η οθονη?

1. εχω δοκιμασει διαφορα settings με πρωτα πρωτα αυτα που ειχα και στο προηγουμενο τηλεφωνο κλπ κλπ.

2, Μπορει να ειχε ελληνικα το πληκτρολογιο του Bruno αλλα δε μ αρεσε και το απεγκατεστησα. Λες ν φταιξε αυτο με το περιεργο μυνημα? Και πως θα βαλω αλλο πληκτρολογιο αν δε μ αφηνει?

3. Με σκοτωνεις...

4. Υπαρχει τροπος τα softkeys να ειναι μονιμα αναμμενα οταν ειναι ανοικτη η οθονη?

Ελληνικά έχει το στοκ android πληκτρολόγιο. Κανονικότατα βάζεις άλλα πληκτρολόγια, αγνοώντας το κλασσικό προειδοποιητικό μήνυμα που βγάζει το android.

4. νομίζω όχι, εκτός αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που το κάνει

Ελληνικά έχει το στοκ android πληκτρολόγιο. Κανονικότατα βάζεις άλλα πληκτρολόγια, αγνοώντας το κλασσικό προειδοποιητικό μήνυμα που βγάζει το android.

Δυστυχως το stock δεν εχει ελληνικα. Οταν πατησω οκ στο μυνημα με πεταει εξω απο τις ρυθμισεις. Οποτε δεν μπορω καν να επιλεξω πληκτρολογιο, η να ενεργοποιήσω καποιο

Ξαναφλασαρισα την ιδια ρομ. Τωρα δεχεται και αλλα πληκτρολογια δεν μου πεταει κανενα μυνημα αλλα το stock keyboard ρε παιδια ελληνικα παλι δεν εχει. Μηπως φταιει που στον aroma installer δηλωνω γλωσσα συστηματος ελληνικα?

Οσο παεριεργο και αν ακουγεται το stock android πληκτρολογιο με βολευει αν μπορουσα να προσθεσω και τα ελληνικα...:(

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Ξαναφλασαρισα την ιδια ρομ. Τωρα δεχεται και αλλα πληκτρολογια δεν μου πεταει κανενα μυνημα αλλα το stock keyboard ρε παιδια ελληνικα παλι δεν εχει. Μηπως φταιει που στον aroma installer δηλωνω γλωσσα συστηματος ελληνικα?

Οσο παεριεργο και αν ακουγεται το stock android πληκτρολογιο με βολευει αν μπορουσα να προσθεσω και τα ελληνικα...:(

Στον aroma installer, να επιλέξεις το jelly bean πληκτρολόγιο, αυτό σίγουρα έχει κι ελληνικά

Στον aroma installer, να επιλέξεις το jelly bean πληκτρολόγιο, αυτό σίγουρα έχει κι ελληνικά

Και με το stock ics πληκτρολογιο παντως που μολις περασα στο μολις αποκτηθεν και ρουταρισμενο ΖΤΕ (και σας ευχαριστω πολυ για τον κατατοπιστικοτατο οδηγο που εχετε αναρτησει) , εχει κανονικα ελληνικα :cool:

To be a rock... and not to roll...

Ευχαριστω αλλα δεν ξαναφλασαρω... εχει πολυ διαδικασια μετα. Εγκατεστησα το AI type και κανω τη δουλεια μου τουλαχιστον .

Αλλα μολις βρηκα αλλο προβλημα μαλλον σοβαροτερο. Μολις συνδεσω το τηλεφωνο με USB η οθονη χανει τ αυγα και τα πασχαλια. Αλλου πατας αλλου βρισκεται. Δεν μπορειςνα δουλεψεις με το καλωδιο συνδεδεμενο.

Το χει παθει και αλλος??

Και με το stock ics πληκτρολογιο παντως που μολις περασα στο μολις αποκτηθεν και ρουταρισμενο ΖΤΕ (και σας ευχαριστω πολυ για τον κατατοπιστικοτατο οδηγο που εχετε αναρτησει) , εχει κανονικα ελληνικα :cool:

Ευχαριστω αλλα δεν ξαναφλασαρω... εχει πολυ διαδικασια μετα. Εγκατεστησα το AI type και κανω τη δουλεια μου τουλαχιστον .

Αλλα μολις βρηκα αλλο προβλημα μαλλον σοβαροτερο. Μολις συνδεσω το τηλεφωνο με USB η οθονη χανει τ αυγα και τα πασχαλια. Αλλου πατας αλλου βρισκεται. Δεν μπορειςνα δουλεψεις με το καλωδιο συνδεδεμενο.

Το χει παθει και αλλος??

Δεν χρειάζεται να κάνεις wipe data κατά την εγκατάσταση και δεν χάνεις τίποτα απ τα δεδομενα κι εφαρμογές σου. Πάντως όπως λέει κι ο παραπάνω, κάτι κάνεις λάθος, έχει κανονικότατα ελληνικά το πληκτρολόγιο του android. Πήγες στις ρυθμίσεις του να αλλάξεις τις διαθέσιμες γλώσσες;

Όσο γι αυτό με το usb, εννοείς όταν το συνδέεις σε φορτιστή;

εννοειται οτι πηγα στις ρυθμίσεις για να προσθεσω γλωσσες οσο δεν ειχα εγκαταστησει δευτερο πληκτρολογιο και απλα δεν υπήρχαν τα ελληνικα. Ουτε με την επιλογη για τα γλωσσα του συστηματος αλλαζε κατι.

Το προβλημα με την οθονη ισχυει οταν το εχωσυνδεδεμενο με USB στο pc

και 2 ακομα

1. το ραδιοφωνο δεν εχει RDS? Ειναι θεμα sw η hw?

2. αφου εγκατεστησα δευτερο πληκτρολογιο παλι δε μπορω να δω τις ρυθμισεις γλωσσα και εισαγωγη.

3. πως γινεται ο file explorer να διαβαζει κανονικα το filename mp3 αρχειων ενω η εφαρμογη music να βγαζει κινεζικα? και ενω δε μπορω να δω ρυθμισεις "γλωσσα και εισαγωγη" δε ξερω αν ειναι θεμα unicode και αν αλλαζει καπως

4. Υπαρχει τροπος να λυθει το προβλημα με την χαμηλη αναλυση των φωτο των επαφων που εμφανιζονται οταν σε καλει καποιος??

Edited by elpa02

καλησπέρα - καλώς σας βρήκα

σήμερα πήρα το τηλέφωνο στα χέρια μου.Η αγορά έγινε από το merimobiles

και δεν είχα ποτέ πριν smartphone.

έχω βάλει 2 κάρτες sim της vodafone και ενώ στην αρχή τις αναγνωρίζει

δεν μπορώ να κάνω κλήση εκτός από emergency call.

πάνω δεξιά δίπλα στο σύμβολο της μπαταρίας έχει χχ

καμιά βοήθεια στον πρωτάρη? έχω ήδη δοκιμάσει να βάλω μια κάρτα σιμ

σ'ευχαριστώ για την απάντηση

δεν είναι αυτό! Να επισημάνω πως δεν το έχω κάνει root,δεν έχω περάσει rom ακόμη,

είναι το original κινέζικο!

Καλησπέρα σε όλους! Εχω ενα θεματάκι με την συσκευή μου, ευτυχώς μόνο αυτό!

Τις τελευταίες μέρες μου πετάει "Storage is running out, some programs will be unable to sync". Μετα εξαφανίζεται και επανεμφανίζεται σύχνα - πυκνα. Το θέμα είναι ότι το παταω, με βγάζει στο storage οπου έχω:

internal storage: 503 mb - apps: 207 mb - available 88.41 mb (η πρόσθεση δεν βγαίνει) και όταν μπαίνω στα apps:

All: internal storage: 217 mb used - 286 mb free (η πρόσθεση βγαίνει) αλλά το κουφό είναι ότι στα running εχω: 0,90gb used(!!!) - 69 mb free. :blink:

Εντωμεταξύ, ότι κατέβάζω το ρίχνω στην μνήμη της συσκευής, οπου εκεί δεν έχω κάποιο θέμα. Εκεί που θα έχω πρόβλημα είναι που θα κατεβάσω το outlook για να συνδεθω με το email της δουλείας μου για τις 2 εδβομάδες διακοπών, και δεν θα μπορεί να κάνει sync. Διάβασα λίγο πιο πρίν για ενοποίηση μνήμης τηλεφωνου - εσωτερικής, αλλά όπως πάντα ήταν σαν να διάβαζα αρειανά.

Να επισημάνω πως δεν το έχω κάνει root,δεν έχω περάσει rom ακόμη,

είναι το original κινέζικο!

Μήπως εν τέλει πειράζει που και εγώ δεν έχω κανει root (οτι και άν ειναι αυτό) και δεν έχω περάσει rom (οι οδηγίες μερικές σελίδες πίσω - όσο αναλυτικές και αν είναι - ειναι για μένα σαν να προσπαθείς να μάθεις σε 4χρονο να μαγειρευει).

Πραγματικά εαν φταίει αυτό, τοτε παιδιά, κερνάω καφέ ή burger στα Fridays στην Μαρίνα Φλοίσβου σε οποιονδήποτε, να μου τα εγκαταστήσει και να πάει το παλιάμπελο!!!

4. Υπαρχει τροπος να λυθει το προβλημα με την χαμηλη αναλυση των φωτο των επαφων που εμφανιζονται οταν σε καλει καποιος??

Απανταω στον εαυτό μου σχετικα με τις φωτο στις επαφες οτι αν προσθεσεις φωτο απο φωτογραφια που υπαρχει ηδη στο τηλεφωνο τοτε δουλευει και με υψηλης αναλυσης φωτογραφιες, αν μεταφερθουν απο αλλο προγραμμα επαφων τοτε τις μετατρεπει σε 96*96pixels.

Αλλα πως γινεται ενω εχω αλλαξει την φωτο σε καποια επαφη οταν γινεται κλήση να δειχνει αλλη? Που αποθηκευονται οι φωτο των επαφων ?

Απανταω στον εαυτό μου σχετικα με τις φωτο στις επαφες οτι αν προσθεσεις φωτο απο φωτογραφια που υπαρχει ηδη στο τηλεφωνο τοτε δουλευει και με υψηλης αναλυσης φωτογραφιες, αν μεταφερθουν απο αλλο προγραμμα επαφων τοτε τις μετατρεπει σε 96*96pixels.

Αλλα πως γινεται ενω εχω αλλαξει την φωτο σε καποια επαφη οταν γινεται κλήση να δειχνει αλλη? Που αποθηκευονται οι φωτο των επαφων ?

Απο οτι εχω διαβασει οι φωτογραφιες αποθηκευονται και στον λογαριασμο σου στο gmail. Για αυτο μετα απο συγχρονισμο μικραινουν οι φωτογραφιες. Τις αποθηκευει σε μικροτερο μεγεθος στο gmail.

• The title was changed to ZTE V970