Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια είναι η V1.4 κερνελ? Εγώ τις έχω με άλλους κωδικούς! :worry:

Αυτή είναι? >>> KERNEL_JB4.2_ZTE_v970._v1.4.zip (3.9mb)

γιατί έχω άλλη μία που δεν θυμάμαι να την έχω χρησιμοποιήσει και λέει Kernel_3.4.67_KK_ZTE_v970-master.zip (155mb)

EDIT

Ώπα... αυτή η δεύτερη είναι η kernel για την kit kat ROM. Η πρώτη μάλλον είναι ε?

Edited by ALXGS
Oneplus5 8/128 Android 10

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποια είναι η V1.4 κερνελ? Εγώ τις έχω με άλλους κωδικούς! :worry:

Αυτή είναι? >>> KERNEL_JB4.2_ZTE_v970._v1.4.zip (3.9mb)

γιατί έχω άλλη μία που δεν θυμάμαι να την έχω χρησιμοποιήσει και λέει Kernel_3.4.67_KK_ZTE_v970-master.zip (155mb)

?

Η πρώτη που παραθετεις ειναι για 4.2.2 υπαρχει και η αντιστοιχη για 4.1.2

Βεβαια συνδυασα 4.1.2 του SuperDragon και Kernel 1.4 αλλα αντιμετωπισα προβλημα με το GPS. Δεν κλειδωνε για κανεναν λογο δορυφορους παρολο που το ειχα για 20' σε ανοικτο χωρο.

Θα το τσεκαρω και αυριο για πιο σιγουρα αλλιως θα περασω τον 1.3

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Η πρώτη που παραθετεις ειναι για 4.2.2 υπαρχει και η αντιστοιχη για 4.1.2

Βεβαια συνδυασα 4.1.2 του SuperDragon και Kernel 1.4 αλλα αντιμετωπισα προβλημα με το GPS. Δεν κλειδωνε για κανεναν λογο δορυφορους παρολο που το ειχα για 20' σε ανοικτο χωρο.

Θα το τσεκαρω και αυριο για πιο σιγουρα αλλιως θα περασω τον 1.3

Λοιπον την δοκιμασα σημερα την 4.1.2 του sd με κερνελ 1.4 και η ρομ σκοτωνη.δεν εχει κανενα προβλημα ουτε καμερα ουτε τπτ.οσο για το gps εγω την πρωτα φωρα εκανα πρωτα το fastergps και μετα με ανοιχτο το wifi κλειδωσε 9δορυφορους σε 20 δευτερολεπτα. αλλα εχω ενα αλλο θεμα τωρα. μαλον καταστραφηκε το κουμπι on-off και δεν μπορω να κλειδωσω την οθονη με τπτ ουτε και στο ρεκοβερι ανταποκρινεται το συγκεκριμενο κουμπι.θα δοκιμασω κατι αλλο και εππανερχομαι με νεα.

Οπότε πρέπει να τα έφτυσε το ο δείκτης του gps μου.

Κι εγώ χρησιμοποίησα το FasterGPS και το GPS Status για να το τσεκαρω.

Κατέβασα και το MT GPS που το προτείνουν στο thread της rom του sd αλλα και παλι τζίφος.

Ανοιχτό WiFi - GPS - AGPS και σε ανοιχτο ουρανό από την ταράτσα του σπιτιού μου και σε 20 λεπτά δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Για δώσε λινκ για τη ρομ και την κερνελ!

ρομ

http://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=4267#downloads

κερνελ

http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=9985

τελικα εμενα τα εκλασε το κουμπακι on-off αλλα με αυτη την ρομ και τον κερνελ το κινητο εγινε μερα με νυχτα.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οπότε πρέπει να τα έφτυσε το ο δείκτης του gps μου.

Κι εγώ χρησιμοποίησα το FasterGPS και το GPS Status για να το τσεκαρω.

Κατέβασα και το MT GPS που το προτείνουν στο thread της rom του sd αλλα και παλι τζίφος.

Ανοιχτό WiFi - GPS - AGPS και σε ανοιχτο ουρανό από την ταράτσα του σπιτιού μου και σε 20 λεπτά δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα

Για δοκιμασε αυτο και πες τι εγινε

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981

[/color]

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση που παρέθεσες.

Με αυτόν τον τροπο βρίσκει δορυφορους αλλα δυστυχως μόνο όταν έχω ανοικτό το WiFi η τα Data.

Με το που απενεργοποιώ τα δεδομένα αυτόματα χάνει και τους δορυφόρους, με την ενεργοποίηση τους εντός 1 λεπτού έχει βρει.

Δεν ξέρω τι μπορεί να φτάιει. Θα κάνω μία καθαρή εγκατάσταση από την αρχή γιατί μ' αρέσει πολύ το τηλ με τον νεο kernel και την 4.1.2 του sd

ΥΓ1. Έχει δοκιμάσει κανείς τον νεο kernel με την 4.2.2? Είχα την 4.2.2 αλλά με τον stock kernel. Εκτός από την κάμερα μια χαρά ρόλαρε το κινητό.

ΥΓ2. Απ' ότι βλέπω στο thread του 4.4.2 το πρόβλημα με την κάμερα συνεχίζει να υφίσταται, οπότε μάλλον θα την βάλω απλά για να την δοκιμάσω να δω ει παίζει και θα ξαναγυρίσω στη 4.1.2, εκτός κι αν κάνει το θαύμα του ο sd.. :happy:

ΥΓ3. Επειδή όσο καιρό χρησιμοποιώ το κινητό δεν είχα ποτέ τον stock launcher, δεν παραμετροποιείται? Μένει ως έχει? Δεν μπορείς να φτιάξεις φακέλους κλπ?

Ή εγώ δεν μπορώ να το βρω? :wacko::ninja:

Edited by sisx1

[/color]

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση που παρέθεσες.

Με αυτόν τον τροπο βρίσκει δορυφορους αλλα δυστυχως μόνο όταν έχω ανοικτό το WiFi η τα Data.

Με το που απενεργοποιώ τα δεδομένα αυτόματα χάνει και τους δορυφόρους, με την ενεργοποίηση τους εντός 1 λεπτού έχει βρει.

Δεν ξέρω τι μπορεί να φτάιει. Θα κάνω μία καθαρή εγκατάσταση από την αρχή γιατί μ' αρέσει πολύ το τηλ με τον νεο kernel και την 4.1.2 του sd

ΥΓ1. Έχει δοκιμάσει κανείς τον νεο kernel με την 4.2.2? Είχα την 4.2.2 αλλά με τον stock kernel. Εκτός από την κάμερα μια χαρά ρόλαρε το κινητό.

ΥΓ2. Απ' ότι βλέπω στο thread του 4.4.2 το πρόβλημα με την κάμερα συνεχίζει να υφίσταται, οπότε μάλλον θα την βάλω απλά για να την δοκιμάσω να δω ει παίζει και θα ξαναγυρίσω στη 4.1.2, εκτός κι αν κάνει το θαύμα του ο sd.. :happy:

ΥΓ3. Επειδή όσο καιρό χρησιμοποιώ το κινητό δεν είχα ποτέ τον stock launcher, δεν παραμετροποιείται? Μένει ως έχει? Δεν μπορείς να φτιάξεις φακέλους κλπ?

Ή εγώ δεν μπορώ να το βρω? :wacko::ninja:

1. 4.2.2 με κερνελ για αυτη τον 1.4 το εχω δομιμαση και πεταη το κονιτητο.προσεξε ομως γτ εχει μεσα στον κερνελ ενα script που κανη overclock εμενα που και που παγωνε το κινητο.βγαζωντας το script και περνωντας τον κερνελ ολα ειναι τελεια εκτος καμερας.

2.Προσωρινα περιμενουμε γτ ειναι νωρις ακομα

3.Βαλε nova launcher να σωθης.

4.Οσο για το gps δοκιμασε να βαλης αλλη ρομ να δεις τι γινετε.παντως την πρωτη φορα ανοιγης data και το gps και φτιαχνης τους δορυφορους και μετα απο 5 λεπτα ξαναδοκιμαζης gps χωρις data αν σε 1λεπτο δεν κλειδωση θεση εστω κΙ με 2 δορυφορους κατι φταιη.

4.Οσο για το gps δοκιμασε να βαλης αλλη ρομ να δεις τι γινετε.παντως την πρωτη φορα ανοιγης data και το gps και φτιαχνης τους δορυφορους και μετα απο 5 λεπτα ξαναδοκιμαζης gps χωρις data αν σε 1λεπτο δεν κλειδωση θεση εστω κΙ με 2 δορυφορους κατι φταιη.

Μπα.. Τζίφος η υπόθεση. Δοκίμασα και με την 4.1.1 του Bruno με kernel 1.3 και 1.4 αλλά το ίδιο πράμα κάνει.

Βασικά στην 4.1.1 v1.2 δεν επιανε με τίποτα δορυφόρους.

Δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει. Μπορεί από καμιά τούμπα να μετακινήθηκε η κεραία του gps και να μου κάνει νούμερα..

Λοιπον μετα απο 2.5 μερες που εγκατεστησα την 4.1.2 του sd με kernel 1.4 μπορω να πω οτι ειναι η πιο καλη ρομ που εχω δει για το κινητο μας. Η μπαταρια παρολο που η δικια μου ειναι 2 χρονων με ενα καλο καλιμπραρισμα μου εβγαλε ανετα με πολλυ βαρια χρηση μια γεματη μερα και εχει ακομα 30%. Gps,wifi,bt,μουσικη-ραδιο,3g,καμερα αλλα και τηλεφωνα και sms ολα στην εντελεια.το μονο που χρειαζετε αυτη η ρομ αλλαγη το dalvic size και τα value για το ηχειο και ακουστικο τπτ αλλο.

Και παρολο που ημουν και ατυχος και κατεστρεψα το κουμπι on-off καταφερα και βρηκ λυση και γιαυτο

Φίλε kostas οντως ο συγκεκριμενος συνδυασμός είναι ο πιο smooth μέχρι τώρα.

Αμέσως μετά μπαίνει η 4.2.2 με τον kernel 1.3 για μενα αλλα με τα γνωστα προληματακια.

Μάλλον βρήκα τι έφταιγε με το gps γιατι χτες καταφερα να το συνδεσω χωρις καν να ανοιξω wifi η data.

Πήγα με έναν root file manager (ES File Explorer) και εφτιαξα το δικό μου gps.conf βάζοντας αυτά που έδινε ο φίλος στο thread που παρέθεσες

και επιπλέον στο epo_conf.xml κάτω κάτω έβαλα χειροκίνητα τα epo να ειναι enable και on και αλλαξα τον χρονο ανανεωσης απο 4300 σε 2440.

Καλό καλιμπράρισμα στην μπαταρία πως κάνεις? Προς το παρον δεν φαινεται να χρειαζεται μου βγαζει ανετα 1,5 μερα απλά για να ξέρω.. :)

Φίλε kostas οντως ο συγκεκριμενος συνδυασμός είναι ο πιο smooth μέχρι τώρα.

Αμέσως μετά μπαίνει η 4.2.2 με τον kernel 1.3 για μενα αλλα με τα γνωστα προληματακια.

Μάλλον βρήκα τι έφταιγε με το gps γιατι χτες καταφερα να το συνδεσω χωρις καν να ανοιξω wifi η data.

Πήγα με έναν root file manager (ES File Explorer) και εφτιαξα το δικό μου gps.conf βάζοντας αυτά που έδινε ο φίλος στο thread που παρέθεσες

και επιπλέον στο epo_conf.xml κάτω κάτω έβαλα χειροκίνητα τα epo να ειναι enable και on και αλλαξα τον χρονο ανανεωσης απο 4300 σε 2440.

Καλό καλιμπράρισμα στην μπαταρία πως κάνεις? Προς το παρον δεν φαινεται να χρειαζεται μου βγαζει ανετα 1,5 μερα απλά για να ξέρω.. :)

Μπορεις να το κανεις μεσω του recovery αλλα εγω προτιμω εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BoshBashStudios.advancedbatterycalibrator και αφου το κανεις οπως λενε οι οδηγιες κανεις και αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BoshBashStudios.batterydoctorrepair και εισαι κομπλε. εχεις μια μπαταρια σε αρκετα καλη κατασταση και οσο κρατηση.εγω βασικα το κανω για να εχω σωστη φορτιση και οταν βγαζω και βαζω την μπαταρια να δειχνη αλλα ντι αλλων στο ποσοστο.

Ρε παιδιά... με το Titanium backup αν πάρω backup μόνο τις apps και τα δεδομένα τους, μπορώ να τα επιστρέψω σε άλλη ΡΟΜ? Δεν το έχω καταφέρει ποτέ. Κάτι κάνω λάθος!

Ρε παιδιά... με το Titanium backup αν πάρω backup μόνο τις apps και τα δεδομένα τους, μπορώ να τα επιστρέψω σε άλλη ΡΟΜ? Δεν το έχω καταφέρει ποτέ. Κάτι κάνω λάθος!

Γίνεται, πάντα αυτό κάνω. Αυτό που πρέπει να προσέξεις (βέβαια κι εγώ την είχα πατήσει μέχρι να το βρω) είναι πριν κάνεις restore να έχεις κατεβάσει την εφαρμογή που θες και να την έχεις εγκαταστήση.

πχ. Κάνεις backup στο Call Meter 3G, περνάς καινούρια ROM, εγκαθιστάς την εφαρμογή και μετά κάνεις Restore το backup

Θα σου πει οτι η εφαρμογή υπάρχει ήδη και ότι θα αντικατασταθεί, του ok και συνεχίζεις.

Αν, σε περίπτωση, δεν σου περάσει τα δεδομένα απλά ξανακάνεις το restore.

Ε τότε, τι βλακείες λέει ότι παίρνεις backup εφαρμογής και δεδομένων της? :wacko:

Tέσπα... θενκς φορ δε ίνφο

Καλημερα.σημερα εσκασε και η μπαταρια που ειχα αγοραση απο ebay απο ενα καταστημα που ειναι ισπανια τολεντο απο οτι λεη.η αγορα εγινε 16/11 εγινε ship 17/11 και ηρθε σημερα.την δοκιμαζω και σας λεω εντυπωσης.

Καλημερα.σημερα εσκασε και η μπαταρια που ειχα αγοραση απο ebay απο ενα καταστημα που ειναι ισπανια τολεντο απο οτι λεη.η αγορα εγινε 16/11 εγινε ship 17/11 και ηρθε σημερα.την δοκιμαζω και σας λεω εντυπωσης.

Πες εντυπώσεις καθώς και link.Δυστυχώς η μπαταρία τα έπαιξε και σε μένα

Πες εντυπώσεις καθώς και link.Δυστυχώς η μπαταρία τα έπαιξε και σε μένα

Ακομα ειναι νωρις μιας και ηρθε χτες και ακομα δεν την εχω δοκιμαση αρκετα αλλα μεχρι στιγμης καλα παη.για να δουμε.αγορα 16/11 ship 17/11 παραλαβη 10/12 στα 5ε.

http://m.ebay.com/itm/200934271855?nav=SEARCH

Ακομα ειναι νωρις μιας και ηρθε χτες και ακομα δεν την εχω δοκιμαση αρκετα αλλα μεχρι στιγμης καλα παη.για να δουμε.αγορα 16/11 ship 17/11 παραλαβη 10/12 στα 5ε.

http://m.ebay.com/itm/200934271855?nav=SEARCH

Στην διεύθυνση που έδωσες λέει 71 ευρώ!!. τι κάνω λάθος?

5ε την πηρα απλως εληξε η προθεσμια και ο πωλητης εβαλε αλλη τιμη για να μην χαση το σκορ.εχει και στο aliexpress με την ιδια τιμη μαζι με tracking number

5ε την πηρα απλως εληξε η προθεσμια και ο πωλητης εβαλε αλλη τιμη για να μην χαση το σκορ.εχει και στο aliexpress με την ιδια τιμη μαζι με tracking number

http://www.aliexpress.com/snapshot/6151181134.html

Ευχαριστώ...

Εχω παραγγειλη και 5 ζευγαρια ακουστικα για γενικη χρηση για το κινητο,το λαπτοπ γιατι αξιζουν τα λεφτα τους με το παραπανω

http://www.obostore.com/35mm-inear-stereo-earphone-headphone-for-zte-mobile-phone-p-15598.html

• The title was changed to ZTE V970