Mpampoulas Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) Παρελήφθη προ ολίγου :p edit: Να συμπληρώσω για όποιον τον ενδιαφέρει ότι η θήκη που μου έστειλε το merimobiles κάνοντας απλά τικ στο σχετικό πεδίο είναι μαύρη - γυαλιστερή και αρκετά λεπτή, από όψη είναι άριστη, αλλά απο πρακτικότητα στο λεπτό έχει γεμίσει δαχτυλιές. Επίσης μου έβαλαν σαν δώρο μια ζελατίνα για την οθόνη και γάντια. Ποιότητα πολύ καλή, δεν βλέπω κάτι που να με στεναχωρεί... Προς το παρόν φορτίζει, μια και η μπαταρία δεν άντεξε να το ανάψει πλήρως καν. Στο καπάκι θα γίνει root ακολουθώντας τις οδηγίες στην σελίδα 5. Έχει αλλάξει κάτι από την διαδικασία? (καινούργιες εκδόσεις κλπ) Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω επιπλέον? (Στους xda κάτι λέει για τα IMEI. Έχει αγγίξει κανέναν τον θέμα ή το αγνοώ?) Edited January 31, 2013 by Mpampoulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Σε άλλες συσκευές λειτουργεί, στην rom του bruno πιθανόν χρειάζεται το odex, και δεν μπορώ να το φτάξω μέχρι να λάβω την επόμενη συσκευή, μες στην επόμενη βδομάδα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampoulas Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) Η διαδικασία που περιγράφεται εδώ από τον bruno είναι ουσιαστικά για να "ενώσεις" σε "internal memory" (μνήμη για apps) τα 2 partitions των 500mb και 2gb? Έχω καταλάβει καλά ή απλά θα σταματήσει να φαίνεται το partition των 2gb? (σαχλαμάρα ρωτάω ε? :O) Επίσης μετά από την διαδικασία πρέπει να ξαναπεράσω την rom από την αρχή? ή θα γίνει κάτι σαν factory reset και θα ασχοληθώ μόνο με τα apps? Edited February 1, 2013 by Mpampoulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Η διαδικασία που περιγράφεται εδώ από τον bruno είναι ουσιαστικά για να "ενώσεις" σε "internal memory" (μνήμη για apps) τα 2 partitions των 500mb και 2gb? Έχω καταλάβει καλά ή απλά θα σταματήσει να φαίνεται το partition των 2gb? (σαχλαμάρα ρωτάω ε? :O) Μεγαλώνει το /data των 512ΜΒ σε 2.5GB για εγκατάσταση εφαρμογών αποκλειστικά, αφήνει μερικά MB (νομίζω κάπου 80) στο εσωτερικό /sdcard. Δεν στο προτείνω κάτι τέτοιο όμως. Επίσης μετά από την διαδικασία πρέπει να ξαναπεράσω την rom από την αρχή? ή θα γίνει κάτι σαν factory reset και θα ασχοληθώ μόνο με τα apps?Δεν ξαναφλασάρεις την Rom, αλλά χάνεις όλα τα δεδομένα σου στο κινητό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 δε μπορώ να καταλάβω γιατί πλήρωσα για no logo box αφού ήταν κανονικά μέσα στο κουτί!! τώρα πάω για φλασάρισμα ! πάντως 21/1 λάβανε τη πληρωμή, 24 έφτασε ταχυδρομείο 1/2 το παρέλαβα!! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techdoctor Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Καλημέρα κι από μένα! Σας παρακολουθώ καιρό, κάνετε φοβερή δουλειά εδώ! Σήμερα το παρελαβα από fastcardtech. 18/1 εγινε η πληρωμή, 23/1 shipping και σήμερα το πρωί στην πόρτα μου μεσω singapore post ως gift ebook reader 45$. Eίναι αψογο για 160$ και ο ιδανικός αντικαταστάτης του Blade!!! Δεν την αλλάζω τη ZTE!!! Μια βοήθεια θα χρειαστώ: θα ηθελα το link για να κατεβασω τη νέα του bruno γιατί χάθηκα στις 103 σελίδες του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Καλημέρα κι από μένα! Σας παρακολουθώ καιρό, κάνετε φοβερή δουλειά εδώ! Σήμερα το παρελαβα από fastcardtech. 18/1 εγινε η πληρωμή, 23/1 shipping και σήμερα το πρωί στην πόρτα μου μεσω singapore post ως gift ebook reader 45$. Eίναι αψογο για 160$ και ο ιδανικός αντικαταστάτης του Blade!!! Δεν την αλλάζω τη ZTE!!! Μια βοήθεια θα χρειαστώ: θα ηθελα το link για να κατεβασω τη νέα του bruno γιατί χάθηκα στις 103 σελίδες του! 1. Είχε ακουστικά στη συσκευασία; 2. Τα πάντα θα τα βρεις στο πρώτο ποστ του bruno Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techdoctor Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 1. Είχε ακουστικά στη συσκευασία; 2. Τα πάντα θα τα βρεις στο πρώτο ποστ του bruno Είχε ακουστικά και αντάπτορα ευρωπαϊκό και όλα ήταν όπως τα ζήτησα: 2η μπαταρία, θήκη, car charger, μεμβράνη. Έχεις δίκιο δεν είχα κάνει login... κατεβάζω τη ρομ και παραγγέλνω 2ο για τον κολλητό μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Καλημέρα κι από μένα! Σας παρακολουθώ καιρό, κάνετε φοβερή δουλειά εδώ! ναι φοβερή δουλειά να ευχαριστήσουμε τον Σταύρο! το κινητό φλασαρίστηκε επιτυχώς και πάει για φόρτιση... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampoulas Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Είχε ακουστικά και αντάπτορα ευρωπαϊκό... :mad: Εγω από merimobiles δεν είχα τίποτα από τα 2. όχι ότι έγραφαν κάτι διαφορετικό στο Site βέβαια, αλλά δεν το πρόσεξα καθόλου και με χαλάει η έλλειψη του handsfree. Εκεί που νόμιζα οτι δεν έχει και πολύ σημασία λόγο του στανταρντ 3.5mm βύσματος, δοκίμασα τα ακουστικά του Wildfire και κάτι άλλα που είχα πάρει ξεκάρφωτα και δεν ταίριαζαν/δούλευαν σωστά... :worry: Κάτι Sony της γυναίκας μου δούλεψαν ΟΚ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 :mad: Εγω από merimobiles δεν είχα τίποτα από τα 2. όχι ότι έγραφαν κάτι διαφορετικό στο Site βέβαια, αλλά δεν το πρόσεξα καθόλου και με χαλάει η έλλειψη του handsfree. Εκεί που νόμιζα οτι δεν έχει και πολύ σημασία λόγο του στανταρντ 3.5mm βύσματος, δοκίμασα τα ακουστικά του Wildfire και κάτι άλλα που είχα πάρει ξεκάρφωτα και δεν ταίριαζαν/δούλευαν σωστά... :worry: Κάτι Sony της γυναίκας μου δούλεψαν ΟΚ...Τα τελευταία 2 πακέτα που λαβα από fastcardtech δεν είχαν ακουστικά, που υποτίθεται ειναι στανταρ στο πακέτο. Βέβαια μικρό το κακό, οταν το πουλάνε 10€ φθηνότερα απ το merimobiles, αλλά μου φανηκε περίεργο γιατί στα προηγούμενα,αλλά και στον techdoctor υπήρχαν ακουστικα. ναι φοβερή δουλειά να ευχαριστήσουμε τον Σταύρο! το κινητό φλασαρίστηκε επιτυχώς και πάει για φόρτιση...Τίποτα ρε σεις:) Σήμερα θα λάβω το 11ο V970, βαρέθηκα να το φλασάρω αυτό το κινητό:lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techdoctor Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 :mad: Εγω από merimobiles δεν είχα τίποτα από τα 2. όχι ότι έγραφαν κάτι διαφορετικό στο Site βέβαια, αλλά δεν το πρόσεξα καθόλου και με χαλάει η έλλειψη του handsfree. Εκεί που νόμιζα οτι δεν έχει και πολύ σημασία λόγο του στανταρντ 3.5mm βύσματος, δοκίμασα τα ακουστικά του Wildfire και κάτι άλλα που είχα πάρει ξεκάρφωτα και δεν ταίριαζαν/δούλευαν σωστά... :worry: Κάτι Sony της γυναίκας μου δούλεψαν ΟΚ... Με sony το δοκίμασα κι εγώ και είναι οκ Ξεκινάω φλασαρισμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techdoctor Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Bruno 3.1 ok! :) ολοκλήρωσα και την εγκατάσταση προγραμμάτων με το titanium και όλα μια χαρά! μόνο τη μνήμη δεν άλλαξα, αλλά θα το κάνω αργότερα τώρα φορτίζω τη 2η μπαταρία! Σταύρο σ'ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Bruno 3.1 ok! :) ολοκλήρωσα και την εγκατάσταση προγραμμάτων με το titanium και όλα μια χαρά! μόνο τη μνήμη δεν άλλαξα, αλλά θα το κάνω αργότερα τώρα φορτίζω τη 2η μπαταρία! Σταύρο σ'ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου! αυτό με την SDCARD & SDCARD2 είναι λίγο σπαστικό, και το titanium δε μπορούσε να βρει τον backup folder... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 ok, έχω κάποιες ερωτήσεις 1) γιατί δε με αφήνει να αλλάξω τις ρυθμίσεις στη γλώσσα και στη μέθοδο εισαγωγής; 2) πως μπορώ να αλλάξω το μέγεθος της εσωτερικής μνήμης/sdcard εκ των υστέρων; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 ok, έχω κάποιες ερωτήσεις 1) γιατί δε με αφήνει να αλλάξω τις ρυθμίσεις στη γλώσσα και στη μέθοδο εισαγωγής; 2) πως μπορώ να αλλάξω το μέγεθος της εσωτερικής μνήμης/sdcard εκ των υστέρων; τελικά φταίει το gosms pro, όποτε το εγκαθιστώ μετά δε μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις γλώσσας... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 αυτό με την SDCARD & SDCARD2 είναι λίγο σπαστικό, και το titanium δε μπορούσε να βρει τον backup folder... Μπορεις να αλλάξεις το σημείο όπου προσαρτάται η κάθε μνήμη απ το fstab Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Μπορεις να αλλάξεις το σημείο όπου προσαρτάται η κάθε μνήμη απ το fstab μπράβο, καταρχάς πολύ καλή ιδέα ! βέβαια το εσωτερικό sdcard δε μπορώ να φανταστώ που θα μου χρειαστεί. ενώ έλεγε ότι στην νέα rom αν βρει sdcard θα τη σβήσει τελείως την εσωτερική τελικά υπάρχει και ίσως πρέπει να ακολουθήσω τα βήματα που λέει για αλλαγή μεγέθους. ή φόρτιση πόσο κρατάει? το φόρτισα χθές κλειστό γύρω στις 3-4 ώρες και σήμερα τέλος η μπαταρία... τώρα το φορτίζω ανοικτό Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 μπράβο, καταρχάς πολύ καλή ιδέα ! βέβαια το εσωτερικό sdcard δε μπορώ να φανταστώ που θα μου χρειαστεί. ενώ έλεγε ότι στην νέα rom αν βρει sdcard θα τη σβήσει τελείως την εσωτερική τελικά υπάρχει και ίσως πρέπει να ακολουθήσω τα βήματα που λέει για αλλαγή μεγέθους. ή φόρτιση πόσο κρατάει? το φόρτισα χθές κλειστό γύρω στις 3-4 ώρες και σήμερα τέλος η μπαταρία... τώρα το φορτίζω ανοικτόΕγώ σου προτείνω να το αφήσεις όπως είναι. Στο εσωτερικό sdcard θα χεις τις εφαρμογές, και στην εξωτερικη τα αρχεία σου, και δεν θα χεις και κανένα πρόβλημα. Πόσο σου κράτησε δηλαδή; Με πάρα πολλή χρήση δεν αντέχει πάνω από 15 ώρες γενικά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 15 ώρες. οκ τότε το χειρότερο πρόβλημα είναι με τα ελληνικά μόλις παώ να εγκαταστήσω Keyboard δε εμ εαφήνει να μπω στις ρυθμίσεις γλώσσας. πάω ξανα για 3ο φλασαρισμα γιατί τώρα δε με αφήνει με τίποτα ακόμα και μετά την απεγκατάσταση. Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 το χειρότερο πρόβλημα είναι με τα ελληνικά μόλις παώ να εγκαταστήσω Keyboard δε εμ εαφήνει να μπω στις ρυθμίσεις γλώσσας. πάω ξανα για 3ο φλασαρισμα γιατί τώρα δε με αφήνει με τίποτα ακόμα και μετά την απεγκατάσταση. Αυτό δεν το κατάλαβα ακόμη. Τι εννοεις δεν σ αφήνει;; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Αυτό δεν το κατάλαβα ακόμη. Τι εννοεις δεν σ αφήνει;; μόλις βάζω έξτρα πληκτρολόγιο κρασάρει η εφαρμογή των ρυθμίσεων για Input Language Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 μόλις βάζω έξτρα πληκτρολόγιο κρασάρει η εφαρμογή των ρυθμίσεων για Input Language δεν μου χει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο, ούτε τώρα που το χω μπροστά μου κι έβαλα smartkeyboardpro. έκανες πλήρες wipe πριν την εγκατάσταση; Ποιο πληκτρολόγιο έβαλες; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) δεν μου χει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο, ούτε τώρα που το χω μπροστά μου κι έβαλα smartkeyboardpro. έκανες πλήρες wipe πριν την εγκατάσταση; Ποιο πληκτρολόγιο έβαλες; προσπαθησα τα go sms pro , Greek IM, και τωρα δοκιμαζω το touchpal ίσως να φταίει το wipe αν και αυτή τη φορά το έκανα με wipe. UPDATE: τελικά με το wipe παει καλυτερα και πιστευω οτι ειχα βρει ελληνικα για toych pal αλλα τωρα δε τα ξαναβρισκω με τιποτα, εχω μπερδευτει αρκετα... τεσπα εχω ελληνικα και αυτο μου φτανει για την ωρα Edited February 2, 2013 by leasedline Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mathgiorgos Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 τελικά με το wipe παει καλυτερα και πιστευω οτι ειχα βρει ελληνικα για toych pal αλλα τωρα δε τα ξαναβρισκω με τιποτα, εχω μπερδευτει αρκετα... Το V5 TouchPal εχει σιγουρα Ελληνικα, το εχω πανω..Τα κατεβαζεις απο τις επιλογες αφου εχεις εγκαταστησει την εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts