asymvivastos Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mavrios (24 Ιούν. 2004 , 22:48) Χθές βράδυ σε ένα email ενός φίλου (της yahoo) του έστειλαν ειδοποίηση ότι από τις 00:00 από 6ΜΒ θα έχει 100ΜΒ Δωρεάν!!! Φυσικά στις 12 μπήκαμε να δούμε τι γίνετε, και όντως έχει 100ΜΒ χώρο!!! Έγινε σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο;;; :eek: Στο δικό μου πάντως όχι :cry: Και σε εμενα εγινε αυτοματα απο 6 σε 100Mb και μου στειλανε και mail να απαντησω σε ενα survey για το ποσο ευχαριστημενος ειμαι.Κατι αλλο τωρα,στην Hotmail θα γινει αυτοματα η αναβαθμιση οπως και στη Yahoo ε? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (25 Ιούν. 2004 , 13:09) εμένα γιατί μου δείχνει ακόμα ότι είναι γεμάτο το 2% of 6.0MB??? :confused: :worry: Άλλαξε γλώσσα εμφάνισης. Βάλε αγγλικά και θα ... δεις! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Την άλλαξα και εγώ! :p Πάρα πολύ ωραία!!! :D :D :D 100 τζάμπα μεγάμπυτα! :cool: :) Xmmmmm.... Όταν όμως ξαναβάζω ελληνικά έχω πάλι 6 ΜΒ... :alien: Τελικά πόσα έχω; :wacko: Μόνο με την γλώσσα στα αγγλικά έχω 100 ή είναι μπαγκ; :eek: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Και σ' εμένα το ίδιο συμβαίνει... :( άγνωστο για ποιο λόγο. Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθεί στο μέλλον. ;) [οφ τοπικ] Άντε και με την πρόκριση!!!!! [/οφ τοπικ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoz (25 Ιούν. 2004 , 20:48) Και σ' εμένα το ίδιο συμβαίνει... :( άγνωστο για ποιο λόγο. Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθεί στο μέλλον. ;) [οφ τοπικ] Άντε και με την πρόκριση!!!!! [/οφ τοπικ] Να ήταν το μοναδικό offtopic... :whistle: Γράφει στον τίτλο 250mb από Υahoo..???? :wacko: Για την Hotmail είναι η είδηση..που κολλάει εάν στον καθένα έγιναν τα 6..100..δεν μπορώ να καταλάβω..! :confused: Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Μας ξεχάσαν εμάς με yahoo ελληνικό?? Να 'ναι καλά το gmail μου!!!! Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 εμένα στο mail που έχω στο yahoo.gr όλα έγιναν κανονικά από μόνα τους χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα εγώ (αλλαγή γλώσσας κλπ) http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Τι θα γίνει ρε παιδιά; Μπαίνουμε να διαβάσουμε για τα 250 της Ηotmail κι ακούμε τον πόνο του καθενός με τα 100 της Yahoo. :p Πηγαίνετε να γράψετε στο ανάλογο thread αν θέλετε. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 pou lete paidia to Yahoo kai to GMail... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 ...ναι; Τι έγινε με το Yahoo? :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts