Jump to content

Newman N2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πες τους στη παραγγελία να είναι σε διαφορετικά πακέτα.

Μου έστειλαν τρια διαφορετικα tracking number, αρα να υποθέσω στείλανε τρια πακέτα;

Δεν τους έγραψα για ξεχωριστά κουτιά.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ, θα κάνω 2 παραγγελίες.

Την έχουν και 2 πωλητές στο aliexpress τη συσκευή με παρόμοια τιμή, αλλά μου φαίνεται καλύτερη περίπτωση το antelife, I guess...

Κώστα, χρησιμοποίησες discount code?

Οκ, θα κάνω 2 παραγγελίες.

Την έχουν και 2 πωλητές στο aliexpress τη συσκευή με παρόμοια τιμή, αλλά μου φαίνεται καλύτερη περίπτωση το antelife, I guess...

Κώστα, χρησιμοποίησες discount code?

Ναι αυτον των 10$.

τι ειναι αυτο το πραμα...:eek:

μια φορα ειπα να παρω κινητο κ ολοκληρη Κινα δεν εχει ασπρη silicone cover

αν εχει βρει καποιος ας βοηθησει

Χα χα χα χα χα...

Στο ebay όντως φαίνεται να μην έχει. Αν και αυτός ίσως να έχει, στις φωτο δεν την δείχνει αλλά κάτω λέει και για τα 4 χρώματα available, ρίξτου ερώτηση πριν την παραγγελία για επιβεβαίωση (μην σε μπερδέψει η άλλη ονομασία κινητού, ότι ψάχνετε για newman n2, να το ψάχνετε και ως Freelander i20, το ίδιο κινητό είναι).

Επίσης, στο alixpress που τσέκαρα μόλις τώρα, αρκετοί φαίνεται πως έχουν, το παίρνει ως επιλογή στα χρώματα. 3 γρήγορα τυχαία παραδείγματα, ψάξου και για άλλα/κάνε την έρευνα σου για πωλητές, δες το και ως Freelander i20 κλπ.

1

2

3

Edited by apVga

μάλλον είναι ο ίδιος με τον από πάνω αλλά ρίξε μια ματιά και σε αυτόν http://www.winupower.com/products/colorful-protective-case-TPU-case-for-Newman-N2-mobile-phone-quadcore-freelander-i20-phone_2794.html#write_review

Δεν έχω αγοράσει ποτέ από αυτόν

Edited by panosss567
διόρθοση συνδέσμου

μάλλον είναι ο ίδιος με τον από πάνω αλλά ρίξε μια ματιά και σε αυτόν http://www.winupower.com/products/Colors-Protective-TPU-Case-Cover-for-NEWMAN-K1-MTK6589-Quad-Core-Android-Smartphone_2876.html#write_review

Δεν έχω αγοράσει ποτέ από αυτόν

Eγω έχω αγοράσει από αυτόν αυτο

http://www.winupower.com/products/Screen-Protector-protective-case-TPU-case-for-Newman-N2-mobile-phone-quadcore-freelander-i20-phone_3108.html#write_review

αυτο που εβαλες ειναι θηκη για NEWMAN-K1

Έκανε 7 μέρες να το στειλει (αν τοστειλε- ειναι χωρις τρ.ναμπ )κι αφου τον ειπα οτι θα ακυρώσω την παραγγελία

Πήρα και'γω τη συσκευή, μόλις, από pandawill.

Fingers crossed. :)

Δεν υπαρχει αποθεμα για το τηλ σε κανενα χρωμα από pandawill θα εχουν σε 2-10 μερες.Απο το τσατ η pandawill ενημερωση

Παιδια περιμενω τη συσκευη απο μερα σε μερα. Ερωτηση ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα της?

Θα με αφησει ικανοποιημενο?

Τα 8 giga αποθηκευτικου χωρου με προβληματιζουν καπως. Ποσο σας δινει για εγκατασταση εφαρμογων τελικο χωρο?

Ευχαριστω εκ των προτερων οποιο παιδι απαντησει

Παιδια περιμενω τη συσκευη απο μερα σε μερα. Ερωτηση ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα της?

Θα με αφησει ικανοποιημενο?

Τα 8 giga αποθηκευτικου χωρου με προβληματιζουν καπως. Ποσο σας δινει για εγκατασταση εφαρμογων τελικο χωρο?

Ευχαριστω εκ των προτερων οποιο παιδι απαντησει

Στα 8 Gb που αναφερεσε είναι η RAM, δεν πανε εκει οι εφαρμογές, αλλα στην αλλη μνήμη ROM (1Gb).

Edited by geokostas

Στα 8 Gb που αναφερεσε είναι η RAM, δεν πανε εκει οι εφαρμογές, αλλα στην αλλη μνήμη ROM (1Gb).

Αναποδα ειναι.1GB RAM 8GB ROM.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

σας ευχαριστω ολους για τις αμεσες βοηθειες

τον πωλητη του ebay τον ειχα βρει ψαχνοντας σαν freelander i20 κ τον εχω ηδη ρωτησει(απο χθες) αν εχει σε ασπρο κ ακομα περιμενω απαντηση,φαινεται να ειναι το ιδιο καταστημα με αυτο στο winupower(οπου φαινεται να εχει σε ασπρο) το οποιο ομως δε δεχετε αγορες μεσω paypal

ιδωμεν!

Δεν υπαρχει αποθεμα για το τηλ σε κανενα χρωμα από pandawill θα εχουν σε 2-10 μερες.Απο το τσατ η pandawill ενημερωση

το antelife λεει 33τμχ white τωρα, αν τους πιστεψουμε! εμενα μου δωσαν τελικα tracking χτες μετα απο αρκετεςμερες.

ελεγα να ρωτησω στις μνημες αλλα επειδη εφυγε απο την πρωτη σελιδα το newman θα ερωτησω εδω :p

το κινητο παιρνει micro sd (αν κανω λαθος διορθωστε-μη :chair:)

τωρα ο τυπος παιζει ρολο?

δηλαδη αν ειναι SDHC κ οχι απλη SD θα την υποστηριζει?

ελεγα για κατι φτηνο κ επωνυμο στα 32gb class 10 ,καποια απο τις 2-3 παρακατω

http://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards/m/499_28_469_2_202/Kingston_or_Samsung_or_Sandisk_or_Sony_or_Toshiba/f/367664_367671/10-32GB.html?keyphrase=sdhc+32gb+class+10&order_dir=asc

Το έχω πάρει κι εγώ εδώ και λίγες μέρες, είναι καλό θα έλεγα, αλλά έχει κανα 2 θεματάκια, δεν ξέρω αν θα προκύψουν κι άλλα στην πορεία.Είχα γράψει, ότι έχει θέμα με το μικρόφωνο στις κλήσεις από viber και skype και δεν δουλεύουν τα δεδομένα internet. Πρόσθεσα χειροκίνητα τις ρυθμίσεις για Cosmote, αλλά τίποτα.Έχετε καμιά πρόταση οι παλιότεροι για αυτά τα προβλήματα;

μόλις το παρέλαβα από antelife τελικά , επιτέλους.. 8 απριλίου έγινε η παραγγελια..

όμορφο είναι σε άσπρο και από φωτό φαινόταν μανταβελικο και στα video,από κοντά είναι πιασάρικο

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

μόλις το παρέλαβα από antelife τελικά , επιτέλους.. 8 απριλίου έγινε η παραγγελια..

όμορφο είναι σε άσπρο και από φωτό φαινόταν μανταβελικο και στα video,από κοντά είναι πιασάρικο

φιλε μας εμψυχωσες τώρα..Κάτω απο 20 μέρες ενώ ολοι λενε οτι τόσες κάνει μόνο για να το δώσει στο ταχυδρομείο??

Eγώ παραγγελία 6 του μηνός (πανταγουιλ) και από τις 9 κλεισιμο από Ips μου δείχνει. Θα ανοίξουν ποτέ τον διαολεμένο σάκο επιτέλους; :mad:

Μην το ψαχνετε παιδια. Η διανομη στο αεροδρόμιο δουλευει με δικο της τροπο.

Εγω πηρα απο antelife στις 8/4 τρια κομμάτια σε χωριστες παραγγελιες. Στις 11/4 εγιναν όλα Despatched to overseas και σήμερα 25/4 έλαβα το ενα.

Πριν απο 10 μερες όμως στις 28/4 είχα παραγγείλει απο Minideal ενα hongmi. 30/4 εγινε Despatched to overseas και ακόμα το περιμένω

Όσο φταίξιμο και να ρίχνουμε στους κινέζους ότι αργούν να τα στείλουν το 80% της καθυστέρησης είναι στο δικό μας αεροδρόμιο....