geokostas Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Πες τους στη παραγγελία να είναι σε διαφορετικά πακέτα. Μου έστειλαν τρια διαφορετικα tracking number, αρα να υποθέσω στείλανε τρια πακέτα; Δεν τους έγραψα για ξεχωριστά κουτιά. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RustyTank Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Οκ, θα κάνω 2 παραγγελίες. Την έχουν και 2 πωλητές στο aliexpress τη συσκευή με παρόμοια τιμή, αλλά μου φαίνεται καλύτερη περίπτωση το antelife, I guess... Κώστα, χρησιμοποίησες discount code? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Οκ, θα κάνω 2 παραγγελίες. Την έχουν και 2 πωλητές στο aliexpress τη συσκευή με παρόμοια τιμή, αλλά μου φαίνεται καλύτερη περίπτωση το antelife, I guess... Κώστα, χρησιμοποίησες discount code? Ναι αυτον των 10$. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosspy82 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 τι ειναι αυτο το πραμα...:eek: μια φορα ειπα να παρω κινητο κ ολοκληρη Κινα δεν εχει ασπρη silicone cover αν εχει βρει καποιος ας βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 τι ειναι αυτο το πραμα...:eek: μια φορα ειπα να παρω κινητο κ ολοκληρη Κινα δεν εχει ασπρη silicone cover αν εχει βρει καποιος ας βοηθησει Χα χα χα χα χα... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) Στο ebay όντως φαίνεται να μην έχει. Αν και αυτός ίσως να έχει, στις φωτο δεν την δείχνει αλλά κάτω λέει και για τα 4 χρώματα available, ρίξτου ερώτηση πριν την παραγγελία για επιβεβαίωση (μην σε μπερδέψει η άλλη ονομασία κινητού, ότι ψάχνετε για newman n2, να το ψάχνετε και ως Freelander i20, το ίδιο κινητό είναι). Επίσης, στο alixpress που τσέκαρα μόλις τώρα, αρκετοί φαίνεται πως έχουν, το παίρνει ως επιλογή στα χρώματα. 3 γρήγορα τυχαία παραδείγματα, ψάξου και για άλλα/κάνε την έρευνα σου για πωλητές, δες το και ως Freelander i20 κλπ. 1 2 3 Edited April 22, 2014 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) τι ειναι αυτο το πραμα...:eek: μια φορα ειπα να παρω κινητο κ ολοκληρη Κινα δεν εχει ασπρη silicone cover αν εχει βρει καποιος ας βοηθησει μάλλον είναι ο ίδιος με τον από πάνω αλλά ρίξε μια ματιά και σε αυτόν http://www.winupower.com/products/colorful-protective-case-TPU-case-for-Newman-N2-mobile-phone-quadcore-freelander-i20-phone_2794.html#write_review Δεν έχω αγοράσει ποτέ από αυτόν Edited April 22, 2014 by panosss567 διόρθοση συνδέσμου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RustyTank Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Πήρα και'γω τη συσκευή, μόλις, από pandawill. Fingers crossed. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 μάλλον είναι ο ίδιος με τον από πάνω αλλά ρίξε μια ματιά και σε αυτόν http://www.winupower.com/products/Colors-Protective-TPU-Case-Cover-for-NEWMAN-K1-MTK6589-Quad-Core-Android-Smartphone_2876.html#write_review Δεν έχω αγοράσει ποτέ από αυτόν Eγω έχω αγοράσει από αυτόν αυτο http://www.winupower.com/products/Screen-Protector-protective-case-TPU-case-for-Newman-N2-mobile-phone-quadcore-freelander-i20-phone_3108.html#write_review αυτο που εβαλες ειναι θηκη για NEWMAN-K1 Έκανε 7 μέρες να το στειλει (αν τοστειλε- ειναι χωρις τρ.ναμπ )κι αφου τον ειπα οτι θα ακυρώσω την παραγγελία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Έχεις δίκιο το διόρθωσα αν και φαίνεται ότι δεν έχει άσπρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Πήρα και'γω τη συσκευή, μόλις, από pandawill. Fingers crossed. :) Δεν υπαρχει αποθεμα για το τηλ σε κανενα χρωμα από pandawill θα εχουν σε 2-10 μερες.Απο το τσατ η pandawill ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Παιδια περιμενω τη συσκευη απο μερα σε μερα. Ερωτηση ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα της? Θα με αφησει ικανοποιημενο? Τα 8 giga αποθηκευτικου χωρου με προβληματιζουν καπως. Ποσο σας δινει για εγκατασταση εφαρμογων τελικο χωρο? Ευχαριστω εκ των προτερων οποιο παιδι απαντησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) Παιδια περιμενω τη συσκευη απο μερα σε μερα. Ερωτηση ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα της? Θα με αφησει ικανοποιημενο? Τα 8 giga αποθηκευτικου χωρου με προβληματιζουν καπως. Ποσο σας δινει για εγκατασταση εφαρμογων τελικο χωρο? Ευχαριστω εκ των προτερων οποιο παιδι απαντησει Στα 8 Gb που αναφερεσε είναι η RAM, δεν πανε εκει οι εφαρμογές, αλλα στην αλλη μνήμη ROM (1Gb). Edited April 22, 2014 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Στα 8 Gb που αναφερεσε είναι η RAM, δεν πανε εκει οι εφαρμογές, αλλα στην αλλη μνήμη ROM (1Gb). Αναποδα ειναι.1GB RAM 8GB ROM. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosspy82 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 σας ευχαριστω ολους για τις αμεσες βοηθειες τον πωλητη του ebay τον ειχα βρει ψαχνοντας σαν freelander i20 κ τον εχω ηδη ρωτησει(απο χθες) αν εχει σε ασπρο κ ακομα περιμενω απαντηση,φαινεται να ειναι το ιδιο καταστημα με αυτο στο winupower(οπου φαινεται να εχει σε ασπρο) το οποιο ομως δε δεχετε αγορες μεσω paypal ιδωμεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Δεν υπαρχει αποθεμα για το τηλ σε κανενα χρωμα από pandawill θα εχουν σε 2-10 μερες.Απο το τσατ η pandawill ενημερωση το antelife λεει 33τμχ white τωρα, αν τους πιστεψουμε! εμενα μου δωσαν τελικα tracking χτες μετα απο αρκετεςμερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosspy82 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 ελεγα να ρωτησω στις μνημες αλλα επειδη εφυγε απο την πρωτη σελιδα το newman θα ερωτησω εδω :p το κινητο παιρνει micro sd (αν κανω λαθος διορθωστε-μη :chair:) τωρα ο τυπος παιζει ρολο? δηλαδη αν ειναι SDHC κ οχι απλη SD θα την υποστηριζει? ελεγα για κατι φτηνο κ επωνυμο στα 32gb class 10 ,καποια απο τις 2-3 παρακατω http://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards/m/499_28_469_2_202/Kingston_or_Samsung_or_Sandisk_or_Sony_or_Toshiba/f/367664_367671/10-32GB.html?keyphrase=sdhc+32gb+class+10&order_dir=asc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarmoutsou Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Το έχω πάρει κι εγώ εδώ και λίγες μέρες, είναι καλό θα έλεγα, αλλά έχει κανα 2 θεματάκια, δεν ξέρω αν θα προκύψουν κι άλλα στην πορεία.Είχα γράψει, ότι έχει θέμα με το μικρόφωνο στις κλήσεις από viber και skype και δεν δουλεύουν τα δεδομένα internet. Πρόσθεσα χειροκίνητα τις ρυθμίσεις για Cosmote, αλλά τίποτα.Έχετε καμιά πρόταση οι παλιότεροι για αυτά τα προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MovieGr Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Micro λέγεται αυτή η sim που παίρνει ? και μια προταση για SD ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 μόλις το παρέλαβα από antelife τελικά , επιτέλους.. 8 απριλίου έγινε η παραγγελια.. όμορφο είναι σε άσπρο και από φωτό φαινόταν μανταβελικο και στα video,από κοντά είναι πιασάρικο Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 μόλις το παρέλαβα από antelife τελικά , επιτέλους.. 8 απριλίου έγινε η παραγγελια.. όμορφο είναι σε άσπρο και από φωτό φαινόταν μανταβελικο και στα video,από κοντά είναι πιασάρικο φιλε μας εμψυχωσες τώρα..Κάτω απο 20 μέρες ενώ ολοι λενε οτι τόσες κάνει μόνο για να το δώσει στο ταχυδρομείο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3ks Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 ίδιοι χρόνοι (παραγγελία 8-4 παραλαβη σήμερα) και άπο το pandawill. μάλλον με το ίδιο αεροπλάνο ταξίδευαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Eγώ παραγγελία 6 του μηνός (πανταγουιλ) και από τις 9 κλεισιμο από Ips μου δείχνει. Θα ανοίξουν ποτέ τον διαολεμένο σάκο επιτέλους; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Εγω παραγγελια 4/4 και απο 9/4 κλεισιμο απο ips απο pandawill! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Μην το ψαχνετε παιδια. Η διανομη στο αεροδρόμιο δουλευει με δικο της τροπο. Εγω πηρα απο antelife στις 8/4 τρια κομμάτια σε χωριστες παραγγελιες. Στις 11/4 εγιναν όλα Despatched to overseas και σήμερα 25/4 έλαβα το ενα. Πριν απο 10 μερες όμως στις 28/4 είχα παραγγείλει απο Minideal ενα hongmi. 30/4 εγινε Despatched to overseas και ακόμα το περιμένω Όσο φταίξιμο και να ρίχνουμε στους κινέζους ότι αργούν να τα στείλουν το 80% της καθυστέρησης είναι στο δικό μας αεροδρόμιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts