arisg90 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Επειδή ψήνομαι να το παραγγείλω , θα ήθελα να πάρω γνώμες σε στύλ γκάλοπ. Παρακαλώ όσοι το έχετε να βαθμολογήσετε από 1 έως 10 τους παρακάτω τομείς: (όποιος μπορεί ας γράψει και ότι νομίζει ότι πρέπει να γράψει για κάθε κατηγορία). 1. Οθόνη 2. Μπαταρία 3. GPS 4. Ποιότητα κατασκευής 5. Κάμερα 6. Ότι νομίζεται ότι πρέπει να προσθέσετε. Ολα 10 φιλε μου!Αν ηταν και δικαρτο θα βαζα 11!:lol: Ενταξει πλακα κανω.Στις 2 μερες που το χα στα χερια μου (παλι απο προσφορα στα 100$ το χα παρει πριν 3 μηνες απο το ιδιο σαιτ και ο απο τοτε κατοχος του δεν μου εχει κανει το παραμικρο παραπονο.Το δωσα με βαρια καρδια γιατι το 2καρτο μου ειναι απαραιτητο και δεν θελω να κουβαλαω 2 συσκευες) εκτος του GPS που δεν δοκιμασα (που λογικα με τον Exynos δεν θα χει τα θεματα των ΜΚΤ) ολα τα αλλα ειναι αριστα.Οθονη HD με Gorilla Glass,μεγαλη μπαταρια,παρα πολυ καλη καμερα.Η ποιοτητα κατασκευης κυμαινεται σε υψηλα επιπεδα.Στο ebay υπαρχουν θηκες σιλικονης με 2-3 ευρω για να το προστατευσετε καλυτερα.Ειναι αρκετα ελαφρυ και λεπτο (το περιμενα πιο χοντρο). Δειτε τι υπερπροσφορα εβγαλε το Public για να χτυπησει το Pandawill στα ιδια χρηματα http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-samsung-galaxy-pocket-neo-duos-dual-sim-4gb-mayro/prod4500194pp/ Με αλλα λογια ,δειτε τι παιρνουμε απο Ελλαδα με τα ιδια λεφτα... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις τον εχτύπησα κι εγώ τον Κινέζο Newman N2. Μαζί με το κουπόνι στα 72 ευρουλίδια. Η αλήθεια είναι οτι στα λεφτά αυτά, τα χαρακτηριστικά του είναι αρκετά δελεαστικά. Και αν αναλογιστούμε οτι τα άλλα Κινεζομάγαζα το έχουν 240 δολλάρια... Άντε να δούμε τί θα βγει... Μηπως αν αναλογιστουμε τι παιρνουμε στα ιδια λεφτα απο Ελλαδα και Κινα μαζι,το αρκετα αλλαξει σε απιστευτα? Ειναι σχετικα παλιο μοντελο (2012) και η τιμη (240$) δεν ανταποκρινεται πλεον στην πραγματικοτητα.Αλλα αυτος ο συνδυασμος HD οθονης με Gorilla Glass,Exynos επεξεργαστη,καμεραρα και μεγαλη μπαταρια σ αυτα τα λεφτα δεν προκειται να ξαναγινει!Σαν την προσφορα του Optimus G της Voda. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 (edited) Επειδή ψήνομαι να το παραγγείλω , θα ήθελα να πάρω γνώμες σε στύλ γκάλοπ. Παρακαλώ όσοι το έχετε να βαθμολογήσετε από 1 έως 10 τους παρακάτω τομείς: (όποιος μπορεί ας γράψει και ότι νομίζει ότι πρέπει να γράψει για κάθε κατηγορία). 1. Οθόνη 2. Μπαταρία 3. GPS 4. Ποιότητα κατασκευής 5. Κάμερα 6. Ότι νομίζεται ότι πρέπει να προσθέσετε. Σε σχέση με άλλα Κινέζικα και όχι με εγχώρια κινητά. Μετά από πάνω από χρόνο χρήσης, αντικειμενικά έχουμε και λέμε: 1. Οθόνη: 6 Αν και 720p δεν είναι καθόλου φωτεινή. Μέρα δυσκολευεσαι να δεις. 2. Μπαταρία 7 Με 2500mΑ μετά από 1 χρόνο έχει χάσει 40% της απόδοσής της 3. GPS: 0 Ανύπαρκτο λόγω άθλιας κεραίας. Αν το κρατάς στο χέρι ίσως πιάσεις κανένα δορυφόρο. Μόλις το βάλεις στην τσέπη ή σε τσάντα ΤΕΛΟΣ. Δεν έχεις GPS χωρίς 3G Data άρα θεωρώ πως δεν έχεις GPS. 4. Ποιότητα κατασκευής 6. Όλα πλαστικά 5. Κάμερα 8 Πολύ καλή κάμερα και σε χαμηλό φωτεισμό 6. Ότι νομίζεται ότι πρέπει να προσθέσετε. : Ήταν καλό αλλά πολύ ακριβό, όταν κυκλοφόρησε. Γρήγορος 4πύρηνος Exynos 4412. Εκνευριστική η πολύ σκοτεινή οθόνη και το απαράδεκτο GPS. Edited April 7, 2014 by aristarhos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 αυτο!αυτο!http://www.youtube.com/watch?v=mpkakOP4kn0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Ήμουν έτοιμος να το πάρω για τη σύζυγο αλλά η χαμηλή φωτεινότητα με κόλλησε. Είναι τόσο τραγικά τα πράματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Εχει παρει κανεις tracking number απο pandawill απο το ξεκινημα της προσφορας,ποσες μερες κανουν για να το στειλουν(πανω-κατω για να φυγει απο κινα); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Χάλια gps; Κρίμα και ήμουν έτοιμος να το πάρω γιατί σε όλα τα άλλα είναι κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Σου φαίνεται παράλογο να μην έχεις λήψη δορυφορικού σήματος όταν βάλεις το τηλ στην τσέπη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Εγω γιατι εχω διαφορετική άποψη για τοGPS ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Σου φαίνεται παράλογο να μην έχεις λήψη δορυφορικού σήματος όταν βάλεις το τηλ στην τσέπη ? Μην απομονώνεις ένα κομμάτι , ξαναδιάβασε τι γράφει: ''3. GPS: 0 Ανύπαρκτο λόγω άθλιας κεραίας. Αν το κρατάς στο χέρι ίσως πιάσεις κανένα δορυφόρο. Μόλις το βάλεις στην τσέπη ή σε τσάντα ΤΕΛΟΣ. Δεν έχεις GPS χωρίς 3G Data άρα θεωρώ πως δεν έχεις GPS.'' Εκτός αυτού έχω δει , ποδηλάτες να το βάζουν σε τσαντάκι , με το GPS ανοιχτό , για να το προφυλάξουν. Εγω γιατι εχω διαφορετική άποψη για τοGPS ; Τι εννοείς? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Μην απομονώνεις ένα κομμάτι , ξαναδιάβασε τι γράφει: ''3. GPS: 0 Ανύπαρκτο λόγω άθλιας κεραίας. Αν το κρατάς στο χέρι ίσως πιάσεις κανένα δορυφόρο. Μόλις το βάλεις στην τσέπη ή σε τσάντα ΤΕΛΟΣ. Δεν έχεις GPS χωρίς 3G Data άρα θεωρώ πως δεν έχεις GPS.'' Εκτός αυτού έχω δει , ποδηλάτες να το βάζουν σε τσαντάκι , με το GPS ανοιχτό , για να το προφυλάξουν. Όσες συσκευές έχω χρησιμοποιήσει για πλοήγηση στο αυτοκίνητο όταν τις απομακρύνεις από το παμπριζ χάνουν το σήμα . Δεν κρίνω τα γραφόμενα κανενός , απλώς πιστεύω ότι χρειάζεται οπτική επαφή για να λάβεις σωστό δορυφορικό σήμα . Την δορυφορική κεραία την βάζουμε σε ανοιχτό χώρο να κοιτάει προς τον δορυφόρο σωστά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Όσες συσκευές έχω χρησιμοποιήσει για πλοήγηση στο αυτοκίνητο όταν τις απομακρύνεις από το παμπριζ χάνουν το σήμα . Δεν κρίνω τα γραφόμενα κανενός , απλώς πιστεύω ότι χρειάζεται οπτική επαφή για να λάβεις σωστό δορυφορικό σήμα . Την δορυφορική κεραία την βάζουμε σε ανοιχτό χώρο να κοιτάει προς τον δορυφόρο σωστά ; Ναι έχεις δίκιο. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Τελικά το gps είναι καλό η όχι άντε μην τελειώσει και η προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Στο ίδιο σημείο που κινητά Samsung Galaxy, Sony Xperia ή HTC πιάνουν 8-12 δορυφόρους και κλειδώνουν από 2 έως 4 λεπτά, το Newman N2 πιάνει 2-4 δορυφόρους και δεν κλειδώνει. Το ίδιο ισχύει για τα Zopo C2 και Zopo C3. Όσο για το σήμα στην τσέπη, ναι θα ήθελα να πιάνει σήμα όταν το βάζω στην τσέπη ή σε τσαντάκι, π.χ. όταν καταγράφω αθλητική δραστηριότητα όπως τρέξιμο, ποδηλασία. Ένα ZTE Blade που είχα κλείδωνε σε 1-2 λεπτά και το έβαζα στην τσέπη ή σε τσαντάκι και δεν έχανε το σήμα. Έπιανε και μέσα σε αμάξι χωρίς να χρειάζεται να βλέπει ουρανό. Οπότε, θεωρώ πως υπάρχει κατασκευαστική ατέλεια στην κεραία του GPS. To GPS βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία όπως το κοιτάς. Πάντως, εφόσον οι περισσότεροι έχουν πρόγραμμα ίντερνετ με ΜΒ δεν θα αποτελεί πρόβλημα το GPS. Ευτυχώς η κεραία τηλεφωνίας βρίσκεται στο κάτω μέρος του κινητού και δεν τρως ακτινοβολία κοντά στο αυτί. Η οθόνη του είναι αρκετά σκοτεινή αλλά στις 4.7'' με 720p (από το απόγευμα και μετά) σκίζει. Η απόδοσή του ταχύτατη κοντά στα 18.000 στο Antutu λόγω του επεξεργαστή Exynos 4412 1.4GHz της Samsung που φοράει και το Galaxy S3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 (edited) Τελικά το gps είναι καλό η όχι άντε μην τελειώσει και η προσφορά Στο pandawill από το απόγευμα -μπορεί και πιο πριν, εγω τότε το είδα- είναι ήδη "This product is currently out of stock" (στη σελίδα δεν το λέει, αλλά το βγάζει όταν πας να το βάλεις στο καλάθι). Edited April 7, 2014 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splinterace Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Και εμένα το ίδιο μου βγάζει... Από το antelife αξίζει? Είναι αξιόπιστο το κατάστημα? http://www.antelife.com/newman-n2-quad-core-4-7-inch-hd-ips-screen-android-4-0-exynos-4412-1-4ghz-13mp-camera-10-point-touch-smart-phone.html Και μερικές ερωτησούλες ακόμα: Εφόσον έχει τον επεξεργαστή του s3 δε θα έπρεπε να υποστηρίζει και mhl? Υπάρχει unofficial έκδοση που να έχει 4.2 android ή και παραπάνω ( ενδιαφέρομαι για την εφαρμογή της nova, το nova go )? Τα ακουστικά που βγάζει σε προσφορά eshop λειτουργούν κανονικά ή θέλουν ανταπτοράκι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Και εμένα το ίδιο μου βγάζει... Από το antelife αξίζει? Είναι αξιόπιστο το κατάστημα? http://www.antelife.com/newman-n2-quad-core-4-7-inch-hd-ips-screen-android-4-0-exynos-4412-1-4ghz-13mp-camera-10-point-touch-smart-phone.html Και μερικές ερωτησούλες ακόμα: Εφόσον έχει τον επεξεργαστή του s3 δε θα έπρεπε να υποστηρίζει και mhl? Υπάρχει unofficial έκδοση που να έχει 4.2 android ή και παραπάνω ( ενδιαφέρομαι για την εφαρμογή της nova, το nova go )? Τα ακουστικά που βγάζει σε προσφορά eshop λειτουργούν κανονικά ή θέλουν ανταπτοράκι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ναι αξιοπιστο ειναι το ΑΝΤΕ ,αλλα πολυ αργο.Δεν θα χεις ομως καποιο προβλημα απο θεμα ποιοτητας. Πρεπει να χει βγει MIUI rom με Android 4.3. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Το Αnte πάντως στο Wot βαράει κόκκινο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 (edited) http://www.aliexpress.com/item/100-original-leather-case-for-Newman-N2-Quad-Core-Smart-Phone-1-4GHz-8GB-ROM-1GB/769401316.html Ίσως η πιο ωραία θήκη για το κινητό, αλλά και 22 ευρώ...??? Μπαααα... Έχει βρει κανείς κάποια άλλη ωραία ή την ίδια πιο φτηνή...??? Το βρήκα κι εδώ http://www.aliexpress.com/item/The-newman-N2-with-battery-back-cover-black-holster/739877374.html αλλά με 93% στον πωλητή, πώς να τον εμπιστευτείς...??? Edited April 7, 2014 by lio14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Στο pandawill από το απόγευμα -μπορεί και πιο πριν, εγω τότε το είδα- είναι ήδη "This product is currently out of stock" (στη σελίδα δεν το λέει, αλλά το βγάζει όταν πας να το βάλεις στο καλάθι). To έχει σε μαύρο χρώμα , το τσέκαρα μόλις τώρα και δείχνει να είναι σε στοκ. http://www.pandawill.com/newman-n2-smartphone-exynos-4412-47-inch-hd-ips-screen-android-41-13mp-camera-black-p87690.html Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 (edited) Α βγάλανε και μαυρα τώρα, ok. Μου κάνει μάλλον στημένο το σκηνικό για να φύγει πρώτα ότι είχαν σε άσπρο που δεν φεύγει συνήθως όταν παίζουν και μαύρα συγχρόνως. eta: το πολύ περίεργο που παρατηρώ τώρα στις "φωτο" του μαύρου στο panda, είναι ότι τα πλαϊνά του είναι άσπρα όπως και το μέσα είναι όλο άσπρο... σαν να είναι το άσπρο μοντέλο δηλαδή απλά με μαύρο καπάκι μπαταρίας. Ότι φωτο και βίντεο έχω δει από το μαύρο μοντέλο έχει ασημί ή μαύρα πλαϊνά και μαυρο όλο το μέσα, τι στο καλό παίζει; Edited April 7, 2014 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Μάλλον δεν έφυγαν όσα ήθελαν και έβαλαν μαύρο καπάκι μπας και σπρωξουν κάνα ακόμα. Στο antelife το μαύρο έχει μαύρα πλαϊνά. Εγώ πάντως email δεν έχω λάβει ακόμα από το pandawill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splinterace Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Αναρωτήθηκε κανείς σας γιατί η σελίδα του προϊόντος με τα 100 δολλαρια είναι διαφορετική από αυτή με τα 272 ( του Newman n2 πάντα ) ? Γιατί στο δεύτερο έχει νομίζω 80 reviews ενώ στο πρώτο ( στο "μαύρο ") λέει be the first to review the product. Μήπως ειναι κράχτης και καλύτερα να πάμε στο antelife? Και αν μπορεί κανείς να μου πει αν υποστηρίζει mhl θα του ήμουν ευγνώμον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) ^ Όχι ότι βγάλαμε ποτέ άκρη όσο αφορά στο γιατί, αλλά αυτό το έχουμε ξαναδεί. Π.χ. θυμάμαι χαρακτηριστικά στο Minideal όταν είχε βγει η προσφορά στο Len. a660, σε κάποια φάση είχαν δύο σελίδες χωρίς να παίζει κάποια διαφορά σε χρώμα ή οτιδήποτε άλλο, πέρα από την τιμή. Στο panda ομως υφίσταται διαφορά αναμεσα στις δύο σελίδες/προϊόντα: To φθηνό είναι το μούφα μαύρο (λευκό με μαυρο καπάκι), ενώ το ακριβό είναι πραγματικά το μαύρο (out of stock όμως). υγ. κι εντωμεταξύ τώρα βλέπω ότι υπάρχει σελίδα για το μαύρο καπάκι στα $2.99, όχι απλά ως out of stock αλλά με γιγαντιαίο "sold out" φάτσα κάρτα, ενώ μέχρι πολύ αργά το βράδυ δεν το είχαν καθόλου ως προϊόν. Που τα πουλήσανε και έγιναν και sold out;... στους εαυτούς τους για να τα βάλουν στο άσπρο μοντέλο lol Τέλος πάντων εμένα όλο αυτό μου κάνει απλά ένα ποντιακό σύστημα για να καταγράφονται με διαφορετικούς κωδικούς τι είδος και πως φεύγει/πωλείται ακριβώς από τις αποθήκες τους. Τουλάχιστον δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο με έστω λίγο ίχνος "λογικής". Edited April 8, 2014 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Αναρωτήθηκε κανείς σας γιατί η σελίδα του προϊόντος με τα 100 δολλαρια είναι διαφορετική από αυτή με τα 272 ( του Newman n2 πάντα ) ? Γιατί στο δεύτερο έχει νομίζω 80 reviews ενώ στο πρώτο ( στο "μαύρο ") λέει be the first to review the product. Μήπως ειναι κράχτης και καλύτερα να πάμε στο antelife? Και αν μπορεί κανείς να μου πει αν υποστηρίζει mhl θα του ήμουν ευγνώμον! Με αγχωσες πολύ με την παρατήρηση σου. Λέω πάλι dispute θα έχουμε στο paypal. Τελικά από ότι είδα στο site τους ότι προιόντα έχουν στο τμήμα "On Sale" εμφανίζονται και με την κανονική τιμή στο αντιστοιχο τμήμα του site με άλλο κωδικό. πχ on sale ONDA V975m Tablet PC sku51773 Old Price:$212.99 11%Off new price $189.49 και στο μενου tablets εμφανίζεται με αλλο κωδικο και τα παρακάτω στοιχεία sku51783 price: $208.49 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Εγώ σήμερα τι πρωί πήρα tracking member από το antelife αλλά δεν δείχνει ακόμα στοιχεία στο Singapore post, 17 track ούτε και στα ελτα Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts