Γιάννης Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ορίστε παιδιά ή τελευταία https://www.dropbox.com/s/quj6ubg2jvgve8k/GR%20Caller_2.1.apk?dl=0 Νίκος Εναλακτικα το ανεβασα κι εδώ http://www.easybytez.com/t7idgkhnfvus για να μην υπαρχει φοβος να σβιστει . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Μια χαρα μπηκε και δουλευει σε εμενα αφου εβγαλα πρωτα το παλιο. Σωστά Γιάννη, θέλει πρώτα απενγκατάσταση το παλαιό, και μετά εγκατάσταση την 2.2. :) Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Σωστά Γιάννη, θέλει πρώτα απενγκατάσταση το παλαιό, και μετά εγκατάσταση την 2.2. :) Νίκος Το εχω γενικο κανονα σε ολλες τις εφαρμογες και προγράμματα όχι μονο σε κινητα αλλα και σε pc εκτος και είναι αναβαθμιση που θελει πρωτα εγκατασταση την αρχικη. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Το εχω γενικο κανονα σε ολλες τις εφαρμογες και προγράμματα όχι μονο σε κινητα αλλα και σε pc εκτος και είναι αναβαθμιση που θελει πρωτα εγκατασταση την αρχικη. Ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Καλησ0ερα!Επειδή ψάχνω εδώ και καιρό τέτοια εφαρμογή. Όση την έχετε έχετε μείνει ευχαριστημενη? Βρίσκει αριθμούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Πολυ καλη .Βρισκει ολους τους αριθμους αρκει να μην εχει επιλεγξει ο συνδρομητης να μην εμφανιζεται σε τηλεφωνικους καταλογους ο αριθμος του . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλημέρα, Στην τελευταία αναβάθμιση έχω παρατηρήσει τα εξής θέματα: 1) Όταν πηγαίνω στο «Αρχείο Κλήσεων» όλες τις καταχωρήσεις μου τις βγάζει 2 φορές. (κινητό Lg G3) 2) Επίσης στο «Αρχείο Κλήσεων» δεν μου κρατά καθόλου το ιστορικό, παρόλο που το έχω ενεργοποιημένο. (κινητό Huawei G750) Θα ήθελα να δεις και τα εξής: 1) Να μπορείς να σβήνεις όλο το ιστορικό, με κάποια επιλογή, από το μενού. 2) Στην απεγκατάσταση να σβήνονται όλα τα αρχεία του προγράμματος. Διότι κάποια στιγμή το έσβησα και το επανεγκατάστησα, μου εμφάνισε ξανά τα τηλέφωνα πριν την απεγκατάσταση. 3) Το mail στις πληροφορίες, όταν πατάς πάνω του να είναι ενεργό link και να σου το βγάζει στην εφαρμογή για να στείλεις mail. 4) Να υπάρχει η επιλογή να ψάξει για αναβάθμιση, εκείνη την στιγμή. Διότι πολλές φορές αργεί να την δει η εφαρμογή ή δεν έχεις δίκτυο όταν ψάχνει η εφαρμογή (από μόνη της) 5) Επειδή η αντιγραφή ενός αριθμού μπορεί να είναι από κάποια άλλη πηγή πέρα από την λίστα των κλήσεων, να μπορείς όταν κάνεις επικόλληση στην «Αναζήτηση», να σου επιτρέπει να είναι πάνω από 10 ψηφία και ενδεχομένως και κενά. Π.Χ. +30 210 6546547 (να μην το κόβει στην επικόλληση) Να είστε καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλημέρα, Στην τελευταία αναβάθμιση έχω παρατηρήσει τα εξής θέματα: 1) Όταν πηγαίνω στο «Αρχείο Κλήσεων» όλες τις καταχωρήσεις μου τις βγάζει 2 φορές. (κινητό Lg G3) 2) Επίσης στο «Αρχείο Κλήσεων» δεν μου κρατά καθόλου το ιστορικό, παρόλο που το έχω ενεργοποιημένο. (κινητό Huawei G750) Θα ήθελα να δεις και τα εξής: 1) Να μπορείς να σβήνεις όλο το ιστορικό, με κάποια επιλογή, από το μενού. 2) Στην απεγκατάσταση να σβήνονται όλα τα αρχεία του προγράμματος. Διότι κάποια στιγμή το έσβησα και το επανεγκατάστησα, μου εμφάνισε ξανά τα τηλέφωνα πριν την απεγκατάσταση. 3) Το mail στις πληροφορίες, όταν πατάς πάνω του να είναι ενεργό link και να σου το βγάζει στην εφαρμογή για να στείλεις mail. 4) Να υπάρχει η επιλογή να ψάξει για αναβάθμιση, εκείνη την στιγμή. Διότι πολλές φορές αργεί να την δει η εφαρμογή ή δεν έχεις δίκτυο όταν ψάχνει η εφαρμογή (από μόνη της) 5) Επειδή η αντιγραφή ενός αριθμού μπορεί να είναι από κάποια άλλη πηγή πέρα από την λίστα των κλήσεων, να μπορείς όταν κάνεις επικόλληση στην «Αναζήτηση», να σου επιτρέπει να είναι πάνω από 10 ψηφία και ενδεχομένως και κενά. Π.Χ. +30 210 6546547 (να μην το κόβει στην επικόλληση) Να είστε καλά! 1.Μου το κανει κι εμενα . 2. Το αρχειο κλισεων αφορα το κινητο . Σε samsung S5 μια χαρα το βλεπω. Διαγραφη ιστορικου : Παλι στο ιδιο κινητο αν πατησω το κατω αριστερο κουμπι της συσκευης εχει για ολικη διαγραφη από την εφαρμογή. Στην απεγκατασταση μου τα σβηνει όλα . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Υπάρχει κάτι νεότερο? Κάποια αναβάθμιση για το Android 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Βλέπω πως σταμάτησε πάλι, από σήμερα το απόγευμα, να δουλεύει το πρόγραμμα. Δεν βρίσκει νομίζω το database. Νίκος Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 To ιδιο και σε μενα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 ας ελπίσουμε να το φτιάξουν σύντομα.... πάντως η εφαρμογή του ΟΤΕ παίζει αρκετά καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 ας ελπίσουμε να το φτιάξουν σύντομα.... πάντως η εφαρμογή του ΟΤΕ παίζει αρκετά καλά. Ποια ειναι αυτη ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Μάλλον την "11888 new" εννοεί (link) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Μάλλον την "11888 new" εννοεί (link) Ευχαριστω.Θα την δοκιμασω . Η σελιδα παντως http://www.11888.gr/home ειναι χαλια .Ουτε το σταθερο μου που ειναι ΟΤΕ δεν βρισκει ουτε φυσικα το κινητο vodafone. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Eναλλακτικα υπαρχει και αυτο, δεν το εχω δει ακομα στην πραξη, αν και νομιζω πως προτιμω την GR Caller, μου φαινεται πιο απλη και πιο ευχρηστη. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller&hl=el Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Eναλλακτικα υπαρχει και αυτο, δεν το εχω δει ακομα στην πραξη, αν και νομιζω πως προτιμω την GR Caller, μου φαινεται πιο απλη και πιο ευχρηστη. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller&hl=el Το εχω εγκαταστησει κυριως για φραγες αλλα αναγνωριση δεν μου βγαζει . Ισως το εμποδιζει το Gr caller. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Βγάζει ένα μήνυμα "Welcome to free Web Hosting Area" Κάποιος server έχει πέσει ή εμποδίζει το access. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Κριμα μια τοσο καλη εφαρμογη να ειναι τοσο ασταθης πολλες φορες. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 υπάρχει κάποια ενημέρωση για ανανέωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 υπάρχει κάποια ενημέρωση για ανανέωση? Τιποτα δυστυχως.... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 θα είναι διακοπές ο άνθρωπος. κάποιο mail που να λειτουργεί ....έτσι ώστε να επικοινωνήσουμε υπάρχει??? Τιποτα δυστυχως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 θα είναι διακοπές ο άνθρωπος. κάποιο mail που να λειτουργεί ....έτσι ώστε να επικοινωνήσουμε υπάρχει??? Mail βρήκα αυτό...https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160930/4bb990d234e202831da26329933eb549.jpg Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Τελικά δεν έγινε τίποτα με το πολύ καλό αυτό προγραμματάκι... Κρίμα. :( Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Το αφησε στην τυχη του ο δημιουργος του. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts