samniotis Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 σήμερα μου έφαγε ένα μικρό κόλλημα κάποια στιγμή (η διεργασία σταμάτησε κτλ) αλλά κατα τ'άλλα ώς τώρα λειτουργεί εξαιρετικά! Και πάλι μπράβο για την τόσο καλή δουλειά! Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 πρεπει να απαντηθει η κληση για να βγαλει στοιχεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 πρεπει να απαντηθει η κληση για να βγαλει στοιχεια?? Oχι :) 10 χαρακτηρες Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 εγω σε 2-3 τηλεφωνα που εκανα δεν εβγαλε κατι..ουτε βρισκει κανενα τηλεφωνο απο το μητρωω κλησεων του τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Δοκιμάζω και τη νέα έκδοση. Καλή συνέχεια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 εμφανιζει μονο σταθερα η ειναι η ιδεα μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 εμφανιζει μονο σταθερα η ειναι η ιδεα μου?? Και κινητα αν ο συνδρομητης εχει επιελγξει να περιλαμβανεται ο αριθμος του στους τηλεφωνικους καταλογους Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grdimis Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Τα στοιχεία αντλούνται από έναν τηλεφωνικό κατάλογο τον οποίο βρίσκετε πολύ εύκολα έξω.Συνεπώς όσοι κάτοχοι των τηλεφωνικών αριθμών έχουν συμφωνία με τον πάροχο τους για δημόσια προβολή του τηλεφωνικού τους αριθμού θα εμφανίζονται κανονικά . Δηλαδή μόνο απο σταθερά τηλέφωνα.??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Δηλαδή μόνο απο σταθερά τηλέφωνα.??? Οχι και απο κινητα... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Κανονικά και τα δηλωμένα κινητά τα δείχνει, τσεκαρισμενο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 μετά απο την αναβάθμιση που έκανε μέσω ίντερνετ άρχισε να μου τρώει την μπαταρία σαν τρελό - 4 φορές πιο γρήγορα απο πρίν μόλις το έβγαλα το τηλέφωνο επανήλθε LG Optimus 2x Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Σήμερα απ'τό πρωί δέν βρίσκει κανένα τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrystos Δημ. January 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Ανεβάζω την έκδοση 1.5 (beta) για όσους τους παρουσίασε πρόβλημα. LINK 1 LINK 2 Παράθεση ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Ευχαριστούμε! Θα την δοκιμάσω άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Η τελευταία έκδοση (1,5) δουλέυει άψογα μέχρι στιγμής στο Galaxy S3, ενώ η 1,4 από εχθές είχε σταματήσει... Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Εβαλα την καινουργια αφου εβγαλα με απεγκατασταση την παλια αλλα το ιστορικο κλισεων παραμενει...Ειναι λογικο ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Ρε παλικαρια προσπαθω να κατεβασω απο τα προηγουμενα λινκ αλλα μου κατεβαζει 1 αρχειο htm.Κατεβαζω απο κινητο αν παιζει καποιο ρολο.... Το κανει σε κανεναν αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Ρε παλικαρια προσπαθω να κατεβασω απο τα προηγουμενα λινκ αλλα μου κατεβαζει 1 αρχειο htm.Κατεβαζω απο κινητο αν παιζει καποιο ρολο.... Το κανει σε κανεναν αλλο? Και σε εμένα τα ίδια μέσω κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Μι'χαρά δουλεύει σ'ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MBARTSAS Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Εμένα έχει πρόβλημα και με την 1.4 και με την 1.5. Αν και με την 1.5 βρίσκει κάποια τηλέφωνα όταν με καλούν, και στις 2 εκδόσεις όμως έχει πρόβλημα με την αναζήτηση. 1. Καθυστερεί πολύ στην αναζήτηση και ψιλο κολλάει το κινητό. 2. Δεν βρίσκει τηλέφωνα που πριν τα έβρισκε (του σπιτιού μου πχ) 3. Όσα τα βρίσκει βγάζει μήνυμα στον χάρτη πως δεν μπορεί να βρει την διεύθυνση Παράθεση M @ X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Κι εμενα πλεον δεν λειτουργει σε Galaxy S3 με 4.1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Φίλε, βάλε κανένα φιλικό server να κατεβάζουμε την εφαρμογή, γιατί από κινητό τουλάχιστον, είναι αρκετά δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrystos Δημ. January 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Κατεβάστε την 1.5 από : Link 1 Link 2 @Γιαννης Ναι το αποθηκεύει σε αρχείο στην κάρτα μνήμης με όνομα (grlog). @MBARTSAS 1) έχω εξηγήσει σε άλλη ερώτηση ενός φίλου γιατί υπάρχει lag 2)το ίδιο , απλά βεβαιώσου από τον παροχο σου εάν έχεις δημόσια προβολή . 3)τα στοιχεία απλά τα δίνει στο googlemap εάν υπάρχει εκεί με τα στοιχεία όπως είναι της διεύθυνσης μέσα από την εφαρμογή θα εμφανίσει αποτέλεσμα αλλιώς τίποτα.. Παράθεση ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Η εφαρμογή σε μένα με LG O4X σε ICS ρουτ, δούλεψε τέλεια. Του έβαλα ένα τυχαίο τηλέφωνο και βρήκε γρήγορα και τον κάτοχο και τη διεύθυνση. Ποτέ θα την ανεβάσεις στο Play Store; Και πάλι συγχαρητήρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Έτοιμα τα links για κατέβασμα από άλλους servers παιδιά! http://www.directmirror.com/files/0N7HALCC Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts