BASSstarlet Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Το "Once" θεωρείται το χειρότερο cd τους,από τα λίγα που διάβασα σε ανάλογο site. Ομως το "Nemo" είναι κομματάρα.Μόνο αυτό έχω ακούσει. Οι NightWish είναι αρκετά διαφορετικοί από τους Evanesence,περισσότερο ατμοσφαιρικοί, και δυσκολότερα τους μπερδέυεις με άλλο group. Μεγάλο προσόν τους η τραγουδίστρια(soprano?) Δεν ψηφίζω κανέναν.Εχουν αρχίσει και μου την "δίνουν" οι κάθε λογής ψηφοφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john_vla ( 4 Ιούλ. 2004 , 05:09) Έλεος πια! Προτιμάτε Evanescence από Nightwish οι περισσότεροι εδώ μέσα; :wacko: Μα καλά, έχετε ακούσει ποτέ Nightwish ή απλά σας αρέσουν οι Evanescence και τους ψηφίζετε; ;) Οι Nightwish είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ καλύτεροι, οι Evanescence μπροστά τους είναι ΕΝΑ ΜΗΔΕΝ και καλό θα κάνετε να ακούσετε να χαρούν τ'αυτάκια σας και η ψυχούλα σας. Εχω ακουσει και τα 2 και οι Nightwish με κουρασαν... Πολυ φαναφαροειδες για τα γουστα μου.... Τα αυτακια μου πονεσαν και η ψυχουλα μου τους σιχαθηκε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus85 Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BASSstarlet (17 Οκτ. 2004 , 19:56) Το "Once" θεωρείται το χειρότερο cd τους,από τα λίγα που διάβασα σε ανάλογο site. Ομως το "Nemo" είναι κομματάρα.Μόνο αυτό έχω ακούσει. To once θεωρητε πιο προσητο και το ακουει καποιος, που δεν ασχοληται με μεταλ, με μεγαλη ευκολια! :) Δηλαδη κανουν την δουλεια τους πιο εμπορικη αλλα με οχι ασχημο τροπο κατα την γνωμη μου! ;) Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Οι Nightwish είναι symphonic metal. Τώρα για τους Evanescense δεν ξέρω, ψιλό-nu metal είναι. Πάντως είναι από τα χειρότερα συγκροτήματα που ακούγονται τελευταία (είμαι μια γουρουνίτσα με πολύ make-up :p ) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ifrit (17 Οκτ. 2004 , 23:11) Πάντως είναι από τα χειρότερα συγκροτήματα που ακούγονται τελευταία (είμαι μια γουρουνίτσα με πολύ make-up :p ) ele0r :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Ε συγγνώμη τώρα, είναι καλή μπάντα η Evanescense? Απλά έχουν ένα καλο συμβόλαιο και πουλάνε. Σε 2 χρόνια ούτε που θα τους θυμάστε. Μήπως θυμάστε πόσο είχε το εισητήριο στην συναυλία τους? :whistle: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Ε ναι, ότι πουλάει είναι και αυτόματα κακό. :alien: :worry: Έχεις ακούσει όλα τους τα CD κι εκφέρεις αυτή την άποψη, ή μιλάς μόνο για το Fallen; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (18 Οκτ. 2004 , 22:14) Ε ναι, ότι πουλάει είναι και αυτόματα κακό. :alien: :worry: Έχεις ακούσει όλα τους τα CD κι εκφέρεις αυτή την άποψη, ή μιλάς μόνο για το Fallen; Γιατί τί έχει το 'Fallen'...; :confused: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Παιδιά δε ξέρω για σας αλλά προσωπικά το Fallen το βρήκα ποιοτικότατο και πολύ καλό cd. :) Από τα καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα άλμπουμ που έχω ακούσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (18 Οκτ. 2004 , 22:19) Γιατί τί έχει το 'Fallen'...; :confused: :worry: Τίποτα. Μια χαρά είναι και προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από τα άλλα. :) Ρωτάω τον ifrit, αν έχει ακούσει μόνο ένα CD (το Fallen που ακούγεται τώρα), ή αν έχει ακούσει ολόκληρη τη δισκογραφία τους. Γιατί αν γίνεται το 1ο, δε νομίζω να περιμένει να πάρουμε σοβαρά την άποψη πως είναι κακό ένα συγκρότημα, τη στιγμή που έχεουμε ακούσει μόνο ένα ελάχιστο δείγμα από τη δουλειά τους... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Έχω ακούσει το Fallen μόνο και είναι άθλιο. Άποψη δεν έχω οπότε άκυρο αυτό που είπες. Γνώμη έχω, και αφού με το Fallen έγιναν γνωστοί, τι να κάνω, να ακούσω τα demos τους που ηχογραφήθηκαν στην... Άνω Παναγιά Αλεπουδοχωρίου? :blink: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Απόλυτη ισοψηφία πάντως τώρα στη δημοσκόπηση. 25-25 το σκόρ! :lol: Πάντως όντως σαν να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα... :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Nightwish 25 50.00% Evanescence 25 50.00% Όντως, πολύ όμορφα νούμερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ifrit (18 Οκτ. 2004 , 22:09) [...] Σε 2 χρόνια ούτε που θα τους θυμάστε. [...] Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ifrit (18 Οκτ. 2004 , 22:39) Έχω ακούσει το Fallen μόνο και είναι άθλιο. Άποψη δεν έχω οπότε άκυρο αυτό που είπες. Γνώμη έχω, και αφού με το Fallen έγιναν γνωστοί, τι να κάνω, να ακούσω τα demos τους που ηχογραφήθηκαν στην... Άνω Παναγιά Αλεπουδοχωρίου? :blink: Πληροφοριακά, το 1ο τους EP κυκλοφρόσε πριν από 6 χρόνια και είχε τον τίτλο 'Evanescence'. :) Το 1ο τους album κυκλοφόρησε το 2000 και είχε τον τίτλο 'Origin'. Και αφού τους ακούγαμε 6 χρόνια πριν γιατί να μην τους ακούμε 2 χρόνια μετά; :) Μέχρι τότε τους ήξεραν όσοι έψαχναν και λίγο παραπάνω την μουσική. Το πότε τους έμαθες εσύ και ο πολύς ο κόσμος, δεν λέει τίποτα παραπάνω από το ότι έκαναν ένα 'καλό συμβόλαιο' όπως λες. Δεν τους κάνει καλλίτερους ή χειρότερους αυτό. Ίσως πιο τυχερούς. :) Επίσης θα πρέπει να πω πως υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του 'μου αρέσει / δεν μου αρέσει' και του 'είναι καλό / δεν είναι καλό'. Μην τα μπερδεύουμε. :) Αν μη τι άλλο δείχνει την ελάχιστη επαφή που ενδεχομένως να έχουμε με την μουσική. Η μουσική (στο σύνολό της) είναι ένα παιδάκι που περιμένει την αγκαλιά μας και το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε, για να μπορούμε να λέμε πως αγαπάμε την μουσική, είναι να είμαστε καλοπροαίρετοι απέναντί της. :) Και κάτι άσχετο... Τόσα χρόνια νόμιζα πως 'άποψη' και 'γνώμη' είναι συνώνυμα... :confused: :worry: aimilios, ναι... Συγκρίνουμε εντελώς ανόμοια πράγματα. Απλώς κουβέντα να γίνεται και όρεξη για 'κόντρες' να έχουμε. :p Αν είναι δυνατόν να δίνουμε βαρύτητα σε ένα τόσο αβάσιμο, εν τη γενέσει του, poll. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Όχι όχι όχι.... :( Γνώμη και άποψη διασταυρώνονται αλλά δεν ταυτίζονται.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (18 Οκτ. 2004 , 23:05) Πληροφοριακά, το 1ο τους EP κυκλοφρόσε πριν από 6 χρόνια και είχε τον τίτλο 'Evanescence'. :) Το 1ο τους album κυκλοφόρησε το 2000 και είχε τον τίτλο 'Origin'. Και αφού τους ακούγαμε 6 χρόνια πριν γιατί να μην τους ακούμε 2 χρόνια μετά; :) Μέχρι τότε τους ήξεραν όσοι έψαχναν και λίγο παραπάνω την μουσική. Το πότε τους έμαθες εσύ και ο πολύς ο κόσμος, δεν λέει τίποτα παραπάνω από το ότι έκαναν ένα 'καλό συμβόλαιο' όπως λες. Δεν τους κάνει καλλίτερους ή χειρότερους αυτό. Ίσως πιο τυχερούς. :) Επίσης θα πρέπει να πω πως υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του 'μου αρέσει / δεν μου αρέσει' και του 'είναι καλό / δεν είναι καλό'. Μην τα μπερδεύουμε. :) Αν μη τι άλλο δείχνει την ελάχιστη επαφή που ενδεχομένως να έχουμε με την μουσική. Η μουσική (στο σύνολό της) είναι ένα παιδάκι που περιμένει την αγκαλιά μας και το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε, για να μπορούμε να λέμε πως αγαπάμε την μουσική, είναι να είμαστε καλοπροαίρετοι απέναντί της. :) Και κάτι άσχετο... Τόσα χρόνια νόμιζα πως 'άποψη' και 'γνώμη' είναι συνώνυμα... :confused: :worry: Πάλι καλά που έκανες τον κόπο :) Βαριόμουν να γράφω :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Earendil Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Πάντως το my immortal όσο ωραίο και να ακούγεται ωραίο στις γκόμενες είναι σκατοτράγουδο.Ένα σταθερό μοτιβο έχει κάτι strings(για αυτό τρελαίνονται τα κοριτσάκια).Σα κομμάτι δεν έχει την παραμικρή αξία.Και σάν μπάντα μέχρι στιγμής δεν έχουν αφήσει τίποτα στη μουσική εκτός από $ και € Παράθεση Why men wear clothes: http://img78.photobucket.com/albums/v296/_osse_/16a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Earendil (19 Οκτ. 2004 , 18:23) Πάντως το my immortal όσο ωραίο και να ακούγεται ωραίο στις γκόμενες είναι σκατοτράγουδο.Ένα σταθερό μοτιβο έχει κάτι strings(για αυτό τρελαίνονται τα κοριτσάκια).Σα κομμάτι δεν έχει την παραμικρή αξία.Και σάν μπάντα μέχρι στιγμής δεν έχουν αφήσει τίποτα στη μουσική εκτός από $ και € Που να ήξερες πόσα τραγούδια που εσεί θεωρείς αριστουργήματα κάποιος άλλος θεωρεί σκατοτράγουδα... :whistle: Τίποτα προσωπικό έτσι; Απλά προσπαθώ να σου πω ότι δεν υπάρχει αντικειμενική αξιολόγηση για κάποιο τραγούδι. Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Εκτός αν έχεις εσύ να προτείνεις κάτι ώστε να αξιολογούμε τα τραγούδια. ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. October 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (18 Οκτ. 2004 , 23:05) Αν είναι δυνατόν να δίνουμε βαρύτητα σε ένα τόσο αβάσιμο, εν τη γενέσει του, poll. :p Με πλήγωσες.. Μου δημιούργησες ψυχικά τραύματα... :cry: Θα ανέβω στο 4G στο Allou και θα πηδήξω από κάτω... Καλά, το ξέρω πως η σύγκριση του poll ήταν σαν να συγκρίνεις γυναικεία φωνητικά μεταξύ Lacuna Coil και Arch Enemy ( :p ), αλλά το είχα σκεφτεί υπό το πλαίσιο του ποιο συγκρότημα έχει αλλοιωθεί περισσότερο λόγω εμπορευματοποίησης. Ζητώ συγνώμη που το έθεσα λάθος και υπόσχομαι να μην ξανακάνω post στο My Music για 174 ημέρες. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (19 Οκτ. 2004 , 00:31) Πάλι καλά που έκανες τον κόπο :) Βαριόμουν να γράφω :p Καλάαααα σε πιστεύω :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Κρίνοντας έχοντας ακούσει το τελευταίο των Nightwish και τα 2 των Evanescence διαλέγω τους δεύτερους και σας χαλάω τα 50άρικα! ;) :p Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Flamenerve (19 Οκτ. 2004 , 21:03) αλλά το είχα σκεφτεί υπό το πλαίσιο του ποιο συγκρότημα έχει αλλοιωθεί περισσότερο λόγω εμπορευματοποίησης Δεν έχεις κι άδικο... Αλλοιώθηκαν οι Evanescence με το Fallen. Προς το καλύτερο φυσικά! :cool: Ώρες ώρες κάνει καλό και η εμπορευματοποίηση τελικά :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (20 Οκτ. 2004 , 01:39) Αλλοιώθηκαν οι Evanescence με το Fallen. Προς το καλύτερο φυσικά! :cool: :worry: :blink: :whistle: Πόσα θες να μας τρελλάνεις βρε; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Τι είπα πάλι; Ε τι να κάνω... Αφού το Fallen είναι το αγαπημένο μου ablum τους :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, για προτείνετε κάνα cdάκι των Nightiwsh να πάω να πάρω... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts