Alkis27 Δημοσιεύτηκε June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 23, 2004 Παιδιά υπάρχει πρόγραμμα για να μπορώ να παίζω videάκια .3gp στο PDA μου ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Φιλε και εγω εψαχνα για αρκετο καιρο... Δοκιμασα τον Real Player ο οποιος αν θυμαμαι καλα ελεγε οτι τα παιζει αυτα...τεσπα δεν δουλεψε ποτε (σε εμενα τουλαχιστον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. June 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχει player στα PPC που να παίζει 3gp videάκια ????? Δεν μπορεί να μην υπάρχει τίποτα...κάπου άκουσα οτι το XDA 2 έχει ενσωματομένο έναν player που παίζει 3gp videακια.Ποιό είναι αυτό ? Μήπως μπορώ να το βρω πουθενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Mήπως να μετέτρεπες το 3gpp σε άλλο, συμβατό φορμά; Νομίζω υπάρχει πρόγραμμα για αυτο... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Χαχαχα, ΑΛΛΗ μια αδυναμία των PPC. Ρε γαμώτο μετά λένε ότι τα Symbian είναι πίσω... γενικώς η Micro$oft δεν τα πάει καλά με τα "τρίτης γενιάς" πράγματα: 3G, 3gp, 3g2, etc. Αν και μεταξύ μας, μου κάνει κι εμένα εντύπωση που δεν υπάρχει κάποιο codec έστω... μάλλον θα υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 iparxei programma kai legetai IA Style Album... Selida http://www.iastyle.com Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 thnx :) ine afto pu exi to himalaya ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard (29 Ιούν. 2004 , 17:22) Χαχαχα, ΑΛΛΗ μια αδυναμία των PPC. Ρε γαμώτο μετά λένε ότι τα Symbian είναι πίσω... γενικώς η Micro$oft δεν τα πάει καλά με τα "τρίτης γενιάς" πράγματα: 3G, 3gp, 3g2, etc. Αν και μεταξύ μας, μου κάνει κι εμένα εντύπωση που δεν υπάρχει κάποιο codec έστω... μάλλον θα υπάρχει. Δηλαδή εμείς να καταλογήσουμε ως αδυναμία του Symbian την έλλειψη αναπαραγωγής αρχείων wma και wmv; Ας μην αρχίσουμε τώρα... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Ας μην αρχίσουμε τώρα... :) Ευχαριστώ. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 mias ke vrethike i lisi as klidwthei gia na fane porta oi kassandres :lol: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. June 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (30 Ιούν. 2004 , 15:46) mias ke vrethike i lisi as klidwthei gia na fane porta oi kassandres :lol: De nomizo oti vrethike kamia lisi...to IA Album pou anaferei o GKP einai mono gia photos apo oti vlepo sto site...to dokimase kanenas kai paizei kai 3GP ?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Στο 2020 έπαιζε... Και είναι το ίδιο. Το γράφει από πάνω. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (29 Ιούν. 2004 , 23:51) Δηλαδή εμείς να καταλογήσουμε ως αδυναμία του Symbian την έλλειψη αναπαραγωγής αρχείων wma και wmv; Proprietary crap. :lol: Ο κόσμος της κινητής τηλεφωνίας (όλος!) υποστηρίζει το .3gp ανεξάρτητα brand... που είναι η Microsoft; Απούσα κλασικά με τα δικά της στάνταρ... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (30 Ιούν. 2004 , 13:46) mias ke vrethike i lisi as klidwthei gia na fane porta oi kassandres :lol: Μουχχααχαχαχ... Κασσάνδρες; :p Εν τω μεταξύ εγώ είπα ότι το πιθανόν είναι να υπάρχει... :rolleyes: Πάντως είναι απαράδεκτο φορητές συσκευές (ιδιαίτερα όταν είναι σε Mobile Phone Edition) να μην δέχονται περιεχόμενο μανήσια για .3gp... Αίσχος. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 ta pe dexode me tin mamiasia - rom IA album ;) lock plz. :lol: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Δοκίμαζω τα Tim Video news . Ενώ έρχονται κανονικά δεν παίζουν τα videakia. Με το qtek γράφω κανονικά .3gp και παίζει αλλά δεν μπορεί να παίξει της Tim, τα οποία όμως όταν αντιγράψω στο pc με quicktime δουλεύουν ρολόι. Καμιά ιδέα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 άλλο πρόγραμμα εκτός από το IA Album υπάρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Λοιπόν βρήκα. Ο Platform 4 player 3 της Philips παίζει άψογα τα .3gp. Το που θα τον βρείτε όμως είναι λίγο δύσκολο. Το link που είχα δεν λειτουργεί πλέον... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 ειναι μεγαλο ? σκεφτικα να μου το στειλεις και να το ανεβασω στο group για να μπορει να το βρει οποιος το χρειαζετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Μαζί με το "σχετικό" προγραμματάκι είναι περίπου 2,5 ΜΒ. Δώσε μου ένα mail να προσπαθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 παίζει και σε SE? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. August 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 Alexkass δεν έχω SE και δεν ξέρω.Δοκίμασε να μας πεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 για στείλε στο alexiskass@yahoo.gr :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Μπήκε στο yahoo. Κατέβασε το απο εκεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 5 Αύγ. 2004 , 09:50) για στείλε στο alexiskass@yahoo.gr :) καλα βρε συ δεν ξερεις ξερεις τι υπαρχει στο σπιτι σου ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts