ioannisSm Δημοσιεύτηκε November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 1, 2012 Γεια σας. Ειχα ενα περιστατικο χθες το απογευμα και ελπιζω να μπορει καποιος να με βοηθησει. Καποιος με τρακαρε στη δεξια πορτα παραβιαζοντας STOP. Οταν σταματησε να δει αν ειναι ενταξει το δικο του αυτοκινητο, τοτε του ζητησα να περιμενουμε την τροχαια να κανουμε δηλωση. Ηταν και ενα αλλο αμαξι μαζι, φιλος του υποθετω. Με εβρισε απιστευτα (ενω αυτος εφταιγε!!!) και σηκωθηκε εφυγε. Εχω κρατησει τις πινακιδες του αλλά εχω ενα φοβο να παω για καταγγελια (θα ζητησουν τα στοιχεια μου και θα τον ενημερωσουν...). Ο τυπος μου φανηκε "της νυχτας", μελαμψος και δεν μιλουσε καθαρα (ελληνικα ελεγε, με ελληνικη προφορα, απλά τα "μασούσε"). Τα ιδια εξωτερικα χαρακτηριστικά και ο αλλος λιγο που τον ειδα. Και γαμw τις χωρες ζουμε...:X Αν μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για πινακιδες σε pm, ας μου στειλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Καλα παραβιαση στοπ και τον αφησες να φυγει? Δεν κανεις τιποτα με τις πινακιδες. Εκεινη την στιγμη θελει η φιλικη δηλωση η αν δεν τα βρειτε φωναζεις την τροχαια. Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Δωσε τον επιτόπου και μην φοβάσαι. Θα το αναλάβουν αυτοί που πρέπει Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 δεν βρισκω τον λογο να μην τον καταγγειλεις. πρεπει να περασουν 48 ωρες μετα το περιστατικο. αν δεν κανει τιποτα αυτος (εδω γελαμε )τοτε μπορεις να τον καταγγειλεις. αυτα ισχυαν πριν 2-3 χρονια δεν ξερω αν ισχυουν ακομα αυτο που θα εκανα εγω στην θεση σου ειναι να παω στην τροχαια να με πληροφορησουν τι πρεπει να κανω. και ολες αυτες σου τις αποριες καλυτερα να της πεις εκει να σου πουν με σιγουρια. και το οτι σε χτυπησε καποιος που την εκανε. λερωμενη ειχε την φωλια του. ποιος ξερει τι κουβαλαγε μεσα στο αυτοκινητο. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Κανένας Ρώσος νυχτόβιος θα ήταν.κατάγγειλε το,είναι κρίμα να πληρώσεις εσύ την ζημιά,τουλάχιστον τρέξε τον Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Η κατ' επίφασιν μόνο ελληνική δικαιοσύνη προβλέπει ότι για να καταθέσεις μήνυση χρειάζεσαι παράβολο των 100 € μιας και εδώ και ενάμισυ χρόνο τώρα, σχεδόν όλες οι πλημελληματικές παραβάσεις του ΚΟΚ έγιναν (άκουσον άκουσον) πταίσματα - ακόμη και αυτή της εγκατάλειψης τόπου ατυχήματος. Μπορείς επομένως να κάνεις μήνυση για παραβίαση ΣΤΟΠ, εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος και εξύβριση και απειλή κατ' αγνώστου (τα στοιχεία των εμπλεκομένων θα αναλάβει να τα φέρει στο φως η εισαγγελία) Για να βρεις τα στοιχεία του ιδιοκτήτη τώρα και να μην αναμένεις την εισαγγελική έρευνα, απευθύνσου στην ασφαλιστική σου (στην οποία θα κάνεις αρνητική δήλωση καλού κακού) και προχώρα σε αγωγή για αποζημίωση....συνυπεύθυνοι-συνεναγόμενοι θα είναι ο ιδιοκτήτης, ο οδηγός και η ασφαλιστική εταιρεία του άλλου οχήματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Πήγαινε τροχαία και κανε έκθεση προφορικής μηνυσεως: δεν χρειάζεσαι παράβολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Φοβάσαι να πάς στην τροχαία για να τον καταγγήλεις και μετά θες κάποιος να σου δώσει πληροφορίες γι'αυτόν,από τις πινακίδες? Και τι θα τον κάνεις μετά? Θα πάρεις 2-3 φίλους σου και θα πας σπίτι του? 'Η καταγγελία ή αλλιώς πληρώνεις την ζημιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Παράβολο δεν χρειάζεται για τα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα..για την εξύβριση ή την απειλή, όμως, θα χρειασθεί...δηλ. για την περίπτωση που θα εκδικασθεί από Μονομελές Πλημ/κείο και όχι από Πταισματοδικείο (όπου και οι ποινές είναι αστείες).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosk8 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 (edited) Ρε παιδιά δεν είναι και τόσο εύκολο να μπλέξει κάποιος με ανθρώπους της νύχτας ή κάθε λογής αντικοινωνικό στοιχείο... Ή μήπως νομίζετε ότι η αστυνομία θα τρέχει να τον συλλάβει ή ότι στα δικαστήρια θα βγάλει άκρη; Αυτά γίνονται εκείνη την ώρα... Κάνε καταγγελία αλλά αν ήταν όντως κάνας μπράβος θέλει προσοχή... Επίσης ούτε κατά διάνοια μην ψάχνεις για εκδίκηση και τέτοια. Και οι αστυνομικοί δύσκολα τους κάνουνε κάτι σοβαρό γιατί πίσω απο τον μπράβο υπάρχει ο επιχειρηματίας που τα σκάει άγρια... Απλά εξήγησε τους ότι σε νοιάζει να φτιαχτεί το αμάξι γιατί εσύ δεν έφταιγες και αυτός σηκώθηκε και έφυγε αφού σε έβρισε. Επίσης μίλα και με την ασφάλεια σου όπωσδήποτε. Καταλαβαίνω απόλυτα το παλικάρι γιατί μου έχει τύχει ανάλογο περιστατικό με 100% φταίξιμο του άλλου αλλά ευτυχώς δεν τρακάραμε!!! Και τα άκουσα από πάνω με βρισιές και τσαμπουκάδες και 100 μέτρα πιο κάτω ήταν περιπολικό και τους το είπα και δεν έκαναν τίποτα απολύτως... Άσε που μου χάλασε τη βραδιά εκείνο το περιστατικό. Edited November 5, 2012 by spyrosk8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisSm Δημ. November 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Σας ευχαριστω ολους για τα σχολια.:) Πηγα τελικα τροχαια και εδωσα πινακιδες. Ο ανθρωπος ειχε τρακαρει το ιδιο βραδυ μονος του σε κολωνα(!!), οποτε τον ειχανε μεσα (ειχε ναρκωτικα τελικα). Βρεθηκαν στοιχεια οτι με ειχε τρακαρει (χρωμα και υλικο), οποτε και μηνυση κατεθεσα (για οτιδηποτε μπορειτε να φανταστειτε, απο παραβιαση STOP (700 eyra) μεχρι εγκαταλειψη τροχαιου!) και η ασφαλιστικη του (ευτυχως το ειχε ασφαλισμενο!) εχει ξεκινησει ηδη τη διαδικασια αποπληρωμης μου. Ετσι εληξε και η περιπετεια μου... Παντως η χωρα εχει καταντησει τριτοκοσμικη, οχι τοσο στα υλικα αγαθα (που ερχεται κι αυτο), οσο στους ανθρωπους της... Δυστυχως...:( Προσεχως φευγω εκτος, αλλά σε ολους οσοι μεινετε (και με αφορμη το περιστατικο αυτο) "kalo kourayio", οπως ειπε καποιος... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts