nasos38 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ρε παιδιά πως μπορώ να ορίσω μια εικόνα σαν wallpaper και να την δείχνει ολοκληρη και οχι ενα τμημα της??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ρε παιδιά πως μπορώ να ορίσω μια εικόνα σαν wallpaper και να την δείχνει ολοκληρη και οχι ενα τμημα της??? πολύ απλά, κάντην resize στον υπολογιστή σε μέγεθος όση η ανάλυση της οθόνης του κινητού σου και μετά βάλτην wallpaper! Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 πολύ απλά, κάντην resize στον υπολογιστή σε μέγεθος όση η ανάλυση της οθόνης του κινητού σου και μετά βάλτην wallpaper! δοκιμασα με paint αλλα στο 800χ480 δεν με αφηνει να το κανω γιατι θα γινει παραμορφωση και εχει την επιλογη 800χ600 που δεν μου κανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis13 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Καλησπέρα στο team στο εντελώς ξαφνικό βγάζω το κινητο απ την τσέπη και αντικρίζω την παρακάτω εικόνα που δεν έχω ιδέα τι είναι και φοβάμαι μήπως ειναι κανενας ιος..γνωρίζει κανείς τίποτα..?? Ευχαριστω και καλή Ανάσταση να χουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratis195 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 γεια σας και απο μενα...μου εμφανιζει τα ιδια ακριβως πραγματα και δεν ξερω τον λογο..αν μπορει καποιος να δωσει καποια λυση του ειμαι ευγνωμων,... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjio Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Λογικά, στις Ρυθμίσεις>Επιλογές για προγραμματιστές έχουν τσεκαριστεί οι επιλογές στην κατηγορία Περιβάλλον εργασίας χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratis195 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Όχι το κοίταξα...το περίεργο ειναι ότι έγινε χωρις να κάνω το οτιδήποτε..έγινε εντελώς ξαφνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis13 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Λογικά, στις Ρυθμίσεις>Επιλογές για προγραμματιστές έχουν τσεκαριστεί οι επιλογές στην κατηγορία Περιβάλλον εργασίας χρήστη. Εχεις δικιο φιλε μου..ειχαν τσεκαριστει η Θέση δείκτη και η Προβολή χρήσης cpu,,το περίεργο είναι ότι εγινε από μόνο του..τεσπα..να σαι καλα για τη βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Κυκλοφόρησε και επίσημα το update για με Android 4.1.1 για το DX! Τουλάχιστον για τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, οπότε φαντάζομαι και για τη δικιά μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konos5 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Επιβεβαιώνω την επίσημη κυκλοφορία του jelly bean! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratis195 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ήρθε και σε μεν η jelly bean..υπάρχει κάποιος που να παρατήρησε κάποια ουσιαστικη αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) Ήρθε και σε μεν η jelly bean..υπάρχει κάποιος που να παρατήρησε κάποια ουσιαστικη αλλαγή. Για όσους ενδιαφέρονται, όλες οι αλλαγές, εδώ (στα Αγγλικά): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920059 Μια μεγάλη αλλαγη (και σπαστική...) που θα δείτε, είναι ο τρόπος σύνδεσης μέσω USB σε ΗΥ ... πρέπει να περάσετε ξανα τους drivers και θα βρείτε το HTC πλεον ως συσκευή στις μονάδες με αφαιρούμενα μέσα στον ΗΥ σας... απότι λένε, φταίει η Google για αυτή την αλλαγή στην JB Επίσης, "εχασα" το fm radio το οποίο επανήλθε με επανεκκίνηση της συσκευής. Edited May 9, 2013 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 η επιλογη για να απενεργοποιω το beats audio σε μενα δεν μπορω να την επιλεξω ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 μετά το update είχε κανείς σας πρόβλημα με την φόρτιση;;; εμενα φορτίζει πλεον μόνο με την σύνδεση στον υπολογιστή όχι από πρίζα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 ποιο πολύ μπελάς μου φαίνεται είναι το update όταν πάω να βάλω καινούργια υπενθυμίση στο ημερολόγιο ενώ δείχνει ότι αποθηκεύετε μετά δεν τη βλέπω. ακόμα στο πληκτρολόγιο δεν έχει το κουμπί για να φεύγει το πληκτρολόγιο από την οθόνη.καμία λύση παιδιά.ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 επισης δεν εχει το compact querty πληκτρολόγιο που εχει 2 γραμματα ανα κουμπι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalitolal Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 ποιο πολύ μπελάς μου φαίνεται είναι το update όταν πάω να βάλω καινούργια υπενθυμίση στο ημερολόγιο ενώ δείχνει ότι αποθηκεύετε μετά δεν τη βλέπω. ακόμα στο πληκτρολόγιο δεν έχει το κουμπί για να φεύγει το πληκτρολόγιο από την οθόνη.καμία λύση παιδιά.ευχαριστώ Αυτό με το ημερολόγιο που λες το δοκίμασα και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, μου την εμφανίζει κανονικά. Όσο για το πληκτρολόγιο δοκίμασε το back button, με μια φορά κρύβει το πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Επειδη και σε μενα εκανε διαφορα παλαβα μετά το update, σβήστε το και ξανανοίξτε το, πολλά διορθώνονται έτσι. Το πληκτρολόγιο είναι εντελώς νεο, δείτε το review που σας λεω παραπάνω, και αν το επιλέξετε, λειτουργεί και με συρσιμο, όπως στο swipe! Παντως η λειτουργία της οθόνης έγινε πολύ πιο smooth απο πριν - εχει αισθητή διαφορα Το beats audio για να ενεργοποιηθεί, πρέπει να συνδέσεις κάποια εξωτερικά ηχεία ή ακουστικά φυσικά! Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 δυστυχώς ούτε αφού έσβησα το τηλ. άλλαξε κάτι.αν του κάνω επαναφορά στις εργ. ρυθμίσεις θα πάει στην προηγούμενη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Αυτό με το ημερολόγιο που λες το δοκίμασα και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, μου την εμφανίζει κανονικά. Όσο για το πληκτρολόγιο δοκίμασε το back button, με μια φορά κρύβει το πληκτρολόγιο. όταν λες back button λες αυτό που σβήνουμε? εμένα πάντως δεν κάνει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalitolal Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 δυστυχώς ούτε αφού έσβησα το τηλ. άλλαξε κάτι.αν του κάνω επαναφορά στις εργ. ρυθμίσεις θα πάει στην προηγούμενη έκδοση; Μετά το update έκανες hard reset? (συνίσταται) Δεν πρόκειται να σε πάει στην προηγούμενη έκδοση. Back button εννοώ το soft κουμπί κάτω αριστερά, "<". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) έπεσε κατι πάνω στην οθόνη και έσπασε... τώρα; :cry: ; για nokia και sony (ericsson) γνωρίζω την διαδικασία, για htc όμως δεν ξέρω τίποτα. έχει τύχει σε κανένα από εσάς; έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα; υπάρχει αντιπροσωπεια στην Ελλάδα; :cry: το εχω μονο 2 μηνες... :cry: Edited May 13, 2013 by sam66 Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Καλησπέρα στην παρέα Ψάχνω για αντικαταστάτη του αγαπημένου μου Desire S (είμαι μεταξύ του Χ και του Samsung Galaxy S3 mini) To Jelly Bean έρχετε με OTA ; Ξέρετε αν θα πάρει και την 4.2 ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) έπεσε ένα συρραπτικό πάνω στην οθόνη και έσπασε... τώρα; :cry: ; για nokia και sony (ericsson) γνωρίζω την διαδικασία, για htc όμως δεν ξέρω τίποτα. έχει τύχει σε κανένα από εσάς; έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα; υπάρχει αντιπροσωπεια στην Ελλάδα; :cry: το εχω μονο 2 μηνες... :cry: Αν ΔΕΝ σε καλύψει η εγγύηση και πρέπει να πληρώσεις (το πιο πιθανό αφου εσυ το εσπασες), δοκίμασε απο το Internet-ebay, να παραγγείλεις οθόνη Το είχα κάνει στο Galaxy 3 , είχε και οδηγίες με βιντεο και όλα τα εργαλεία, και ήταν πολύ εύκολο να το κανω (και ΠΟΛΥ οικονομικό...) Αρκει να πιανουν λιγο τα χερια σου με τα ψιλολόγια Σου έσπασε η οθόνη ή το digitizer ή και τα 2; Ψαξε σχετικα βιντεο στο youtube με αντικατάσταση οθόνης στο ενλόγω κινητό για να δείς αν μπορείς να το κάνεις μόνος σου... (υπάρχουν, τα είδα) To S3 μινι είναι παρόμοιο με το Desire X Προτίμησα το τελευταίο γιατι οταν το πηρα ήταν φτηνότερο και μαρέσει πολύ περισσότερο το Sense από το skin του γαλαξία Edited May 13, 2013 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Αν ΔΕΝ σε καλύψει η εγγύηση και πρέπει να πληρώσεις (το πιο πιθανό αφου εσυ το εσπασες), δοκίμασε απο το Internet-ebay, να παραγγείλεις οθόνη Το είχα κάνει στο Galaxy 3 , είχε και οδηγίες με βιντεο και όλα τα εργαλεία, και ήταν πολύ εύκολο να το κανω (και ΠΟΛΥ οικονομικό...) Αρκει να πιανουν λιγο τα χερια σου με τα ψιλολόγια Σου έσπασε η οθόνη ή το digitizer ή και τα 2; Ψαξε σχετικα βιντεο στο youtube με αντικατάσταση οθόνης στο ενλόγω κινητό για να δείς αν μπορείς να το κάνεις μόνος σου... (υπάρχουν, τα είδα) To S3 μινι είναι παρόμοιο με το Desire X Προτίμησα το τελευταίο γιατι οταν το πηρα ήταν φτηνότερο και μαρέσει πολύ περισσότερο το Sense από το skin του γαλαξία εγγύηση δεν υπάρχει για τέτοιου ειδους πράγματα... έχει σπάσει το digitizer, η οθόνη φαίνεται σωστή. από οτι είδα σε βίντεο ειναι εύκολο να αντικαταστήσεις οθόνη + digitizer αλλά για digitizer... δεν έχει κάνει κανείς όμως αντικατασταση μόνο digitizer (πρέπει να ειναι κολλημένο) . το θέμα ειναι οτι στο ebay εχει μονο (σχεδον μονο) "μαϊμούδες" και δεν θέλω... μιας και σαν ποιότητα θα ειναι... να φανταστώ αν το αλλάξω μόνος ή σε μη εξουσιοδοτημενο μαγαζι, η εγγύηση χάνεται σωστά; Edited May 13, 2013 by sam66 Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts